Aaa ne güzel ya. Süper dinlenin, eğleninbız erhanla hafta sonu kacamak tatılındeyız hıc haberım yok canım lınkı atsana bır
Kızcağız kendini yeterince paralamış daha hala aman ağzınızın tadı kaçmasın ali rıza bey alttan al yorumlarını sinirlerim kaldırmadıydı samsonum :)) Size boncuktan kuş yaptım hatunlar mapustaGuten morgen everyoneBereket ve huzur dolu bir ramazan haftası olsun
Mihail Zoscenko Miho'yu maphuslara düşürmüşler. Yaw bir sahur mevzusundan o kadar kişinin ceza alabileceği hiç akla gelmezdi ama harbi zihni sinir bir topik olmuş.
Hoş geldin CanoooKızcağız kendini yeterince paralamış daha hala aman ağzınızın tadı kaçmasın ali rıza bey alttan al yorumlarını sinirlerim kaldırmadıydı samsonum :)) Size boncuktan kuş yaptım hatunlar mapusta
Herkesin ramazanı nasıl gidiyor kızlar iyisiniz değil mi sessiz kalmışız yine :)
Ben de iyim samsonum biraz yorsa da güzel geçiyor ramazan ki ramazan ayını çok severim :) tek sıkıntım her akşam istisnasız tatlı yiyorum yemeyeyim dedikçe kıymete biniyor yine yiyorumHoş geldin CanoooHerkes arazi Mihom. Nisa gezmelerde, Samsonn yemelerde. Ramazan benim için yeniden başlasın diye 4 gözle bekliyorum valla.
Sen iyisin inşallah? Gördüm, hakkaten insan fitil oluyor. Ne kıymetli şu türk erkeği yaw.
Yeşil kırmızı boncuk kuş benim
Mihocan senin kilodan yana sıkıntın yok zaten; bir de evde başkaları yiyince tatlıya karşı koymak çok zor, ama kendi düzenine geri dönünce yeme inşallah. Şekerden hiç bir fayda gelmiyor. Fiziksel bir sürü zararının yanında insanın yaşam enerjisini de sömürüyor. Daha uyuşuk yapıyor.Ben de iyim samsonum biraz yorsa da güzel geçiyor ramazan ki ramazan ayını çok severim :) tek sıkıntım her akşam istisnasız tatlı yiyorum yemeyeyim dedikçe kıymete biniyor yine yiyorumsizin şekersiz konuyu okuyorum bi cesaret katılsam diyorum sonra her mesaja ılık şerbet dökesim geliyor
benım ıyı gıdıyor canım bana zaten bırsey fark etmedı :)Yaa ne güzel yemekler ellerine sağlık nisa :) nasıl geçiyor ramazan? ben nakavtım artık belgesellerdeki timsahlar gibi sürünmeye başladım ufak ufak :)
ıyıyız canım benım sız nasılsınız asıl :)Siz nasılsınız? Ramazan nasıl gidiyor? Oruç tutmayı özledim ben de
Size de geçmiş olsun. Bayrama toparlarsınız.ıyıyız canım benım sız nasılsınız asıl :)
bence kılo konusunda gayet ıyı gıdıyorsun fıstık gıbısın masallah
cok cok gecmıs olsun allahım şifa versın canım yapılabılecek herseyı yaptıgından emınım bundan sonrası dınlenmek gerek bılıyorsun bende dun pencere acık uyuyakalmısız ahsen baya hapsuruyor benım halım yokgece esıyordu bıraz ıyı olmadı bayram oncesı
bu sene hava cok degısık oldu esasında
hepsı ayrı ayrı super olmus ellerıne saglık cok cok cok guzelSelam,
Geçtiğimiz günlerde yaptığım yemeklerden tabak fotoğrafları ekliyorum... Belki fikir olur. Karışık fotolar, kimisi kahvaltı, kimisi akşam yemeği. İçinde kaşık olan tabaktaki de şekersiz kayısı ve üzüm hoşafı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?