Kesinliklee her türlü nimet bu ay. Çok seviyorum.bu ay hepımıze ıyı gelıcek sifa olacak ınsallah
Kesinliklee her türlü nimet bu ay. Çok seviyorum.
Dur sana wp'dan bişey attıcam
2 yumurta da benden :) bol yeşillikle dürüm yaptım bi de minik turşu koydum iyi oluyomuş böyle :)Süper bir öneri olmuş Nisa! Ben de 2'şer yumurta ve bol salata yiyorum sahurda. Bugün az tahinle 2 ceviz de yedim.
afiyet olsun canım allah kabul etsın
ramazanın ılk haftası herkesde genelde bas agrısı gorulur ben dıyete basladıgımda da cok yogun olmustu sende de oldu mu
vucutdan toksinler atıldıgı ıcın olurmus o :) temız temız olunuyor demekmıs
Benimki migrenden oluyor, iki sene öncesine kadar acillik olup serum yerdim. Geçen seneden beri ilk oruçtan iki gün öncesine kadar bol su içmekten minik bir damacana gibi geziyorum şükür hiç ağrımadı dün de bugün de.ay evet canım ya, dün çok başım ağrıdı eve gidince direk yattım. Bunu bilmiyordum, susuzluktan mı oldu dedim. Sevindim bak. Zaten son hafta yediklerimden bile temizleniyorsam süper valla. Resmen çöplüğe bağladım olayı Ramazan öncesi.
cok gecmıs olsun canımBenimki migrenden oluyor, iki sene öncesine kadar acillik olup serum yerdim. Geçen seneden beri ilk oruçtan iki gün öncesine kadar bol su içmekten minik bir damacana gibi geziyorum şükür hiç ağrımadı dün de bugün de.
Sana da hayırlı Ramazanlar Mihoo! Aman dikkat et, migren gibi bir sıkıntın varsaa.Herkese hayırlı ramazanlar kızlar
gectıgımız gunlerde annemde kahvaltıdaydık peynırlı maydonozlu pul bıber karabıberlı omlet yaptım babam ekmek sandıSana da hayırlı Ramazanlar Mihoo! Aman dikkat et, migren gibi bir sıkıntın varsaa.
Dürümü lavaşa mı sardın?ya domates, yumurta ve mayonez üçlüsünü sandwich/ dürüm yapınca efsane oluyor. Ama ben karbonhidrat kotamı fazlasıyla doldurdum. 2 pide bile yedim, Ramazana girmeden
Yep, lavaşa sardım çok güzel oluyor vallahSana da hayırlı Ramazanlar Mihoo! Aman dikkat et, migren gibi bir sıkıntın varsaa.
Dürümü lavaşa mı sardın?ya domates, yumurta ve mayonez üçlüsünü sandwich/ dürüm yapınca efsane oluyor. Ama ben karbonhidrat kotamı fazlasıyla doldurdum. 2 pide bile yedim, Ramazana girmeden
Yaw öyle omletleri ben de çok seviyorum özellikle mantarlı olanı, bizimkiler evde omlet yemiyor illa tereyağına yumurta kırılacakgectıgımız gunlerde annemde kahvaltıdaydık peynırlı maydonozlu pul bıber karabıberlı omlet yaptım babam ekmek sandı
dürüm yapcaksanız omlete sarın yiyin kızlar
ya sen bayağa bayağa annengile yerleştin sankiiYaw öyle omletleri ben de çok seviyorum özellikle mantarlı olanı, bizimkiler evde omlet yemiyor illa tereyağına yumurta kırılacak
Ramazan dolayısıyla yerleştim valla :) annemin de derdi kendine yetiyor evin işi anneannemin bakımı, o yüzden yardım ediyorum hem iftara hem sahura ama annemin yat biraz sen işten geldin demesi bile yetiyor ya :) gerçekten de büyüdüğün ev en şımarabildiğin yer oluyor :)ya sen bayağa bayağa annengile yerleştin sankii
Ben de istiyorum. Ne güzel günlerdi, işten gelince yatardım, annem iftar sofrası hazırlar, ezan okunmaya 5 dk kala beni uyandırırdıı... ah ahh
Günaydınnnselam kızlaaarrr
ustumde bugun anormal derecede bır enerjı var kalbım bıle daha enerjık carpıyor hızına yetısemıyorum nıye bılmıyorum bır degısık
Günaydınnn
Nisam sen çocukluğunda da böyle miydin :))
ay tam istediğim gibi bi çocukmuşsun . en sevdiğim .cocukken cok usluymusum valla
annemle gezmeye gıdermısız ayak dıbınden ayrılmaz hatta uyuyakalırmısım ne bırsey yer ne ıcerdım sesım cıkmazdı cocuk gıbı degıl saksıda bıtkı gıbıydım
ne olduysa ben ortaokula ankaraya okumaya aılemden ayrı yasamaya baslayınca oldu
bır hareket geldı bır hareket durduramıyorum kendımı
yok yenı ciciler almadım cok guzel seyler var bahar geldı yenı yenı seyler ıstıyor ınsanın canı ama almıcam temmuzda esımın kuzenı evlenıyor onun dugunune saklıcam alısverısıbuldum yeniden .
ay tam istediğim gibi bi çocukmuşsun . en sevdiğim .
uslu . sessiz . maşallah yaaa. annen şanslı kadınmış .
yeni ciciler aldın mı yoksa.
afıyet olsun :) ben regl den dolayı hala patates gibiyim şiş şiş bır bıtsın de oruc tutayım heveslenıyorum :)dün iftarda koca bi tabak meyve hazırladım kendime.
10 tane çilek . 2 tane elma.
bunlardan yedim . 1 avuç fıstık . patates ve biber kızartması , yoğurtlu.
mantarlı omlet .
15 tane erik .
sahur 15 -20 tane çilek . 2 haşlanmış yumurta . 1 elma.
bu akşam ıspanak yemek istiyorum . yine bol meyve.
biber kızartıp yoğurtlarım .
evdekilere tavuk . makarna . mercimek çorba yapmayı planlıyorum.
süpermiş . nasıl bi şey düşünüyorsun . kafanda renk ve model var mı.yok yenı ciciler almadım cok guzel seyler var bahar geldı yenı yenı seyler ıstıyor ınsanın canı ama almıcam temmuzda esımın kuzenı evlenıyor onun dugunune saklıcam alısverısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?