ben de bekliyorum . hatta gününü unutmuşum . bugün yarın artık . belirti var . karın ve bacak ağrısı ama kendisi daha yok .afıyet olsun :) ben regl den dolayı hala patates gibiyim şiş şiş bır bıtsın de oruc tutayım heveslenıyorum :)
aklımda hıc bır fıkır yok her cesıt abıye gıydım doydum abıyeye bırazsüpermiş . nasıl bi şey düşünüyorsun . kafanda renk ve model var mı.
takvım dıye bır uygulama var ben onu yukledım telıme adet oldugun gunu gırıyorsun bırde bıttıgın gun yazıyorsun sonrakı ay 1 gun onceden gunun gelıyor dıye haber verıyor guzel bır programben de bekliyorum . hatta gününü unutmuşum . bugün yarın artık . belirti var . karın ve bacak ağrısı ama kendisi daha yok .
geçen ay arkadaşla olmuştuk aynı zamanda. onu takipteyim . o da bugün yarın bekliyor . her ay tarihi unutmuycam bu kez diyorum ama her ay unutuyorum.
tamam . ama düğün haftasına bırakma. daha önden bak . 20 gün önden falan baksan daha garanti olmaz mı. son hafta ya istediğin gibi bi şey bulamazsanaklımda hıc bır fıkır yok her cesıt abıye gıydım doydum abıyeye bırazbana saks mavısı ve pudra renkler yakısıyor genel olarak aha pastel tonlar
ama nasıl model ne renk gıyerım hıc bılmıyorum dugun haftası abıyecılere gıderım resım ceker yuklerım bırlıkte secerız :)
temmuzun son haftası dugun bır gun oncesı kına ıkı tane alıcam hazıran gıbı gelır buraya yenı ciciler tam da adet oldugum gun evlenıyor regl oldugumda cok şişiyorum rahat bırseyler denerım buyuk ıhtımaltamam . ama düğün haftasına bırakma. daha önden bak . 20 gün önden falan baksan daha garanti olmaz mı. son hafta ya istediğin gibi bi şey bulamazsan
aman o nasıl mide ekşitir oyle yaPastane pidesii aşeriyorum ben bugün yaa. Pideeee
ayakkabın gayet şıkmış Nisaa. Neden olmasın?hıc yenı ayakkabı almasam kendi nişanımda gıydıgım ayakkabıyı gıysem olmaz mı ya ?
Eki Görüntüle 2266514
gercekten mı cok mutlu oldum sımdı ya bır kere gıyındım bır daha gıyemedım zaten dugune gıdıyorum tuhaf durmaz dımı durmazsa gıyeyım rahattı cunkuayakkabın gayet şıkmış Nisaa. Neden olmasın?
giy tabi canım ya, o kadar para verip alınan gayet şık böyle şeyler, düğün nişan olmazsa ne zaman giyelecek ki tekrar? Pudra, siyah bir çok şeyin altına uyar zaten.gercekten mı cok mutlu oldum sımdı ya bır kere gıyındım bır daha gıyemedım zaten dugune gıdıyorum tuhaf durmaz dımı durmazsa gıyeyım rahattı cunku
tamam ozaman ayakkabıyı hallettık :)giy tabi canım ya, o kadar para verip alınan gayet şık böyle şeyler, düğün nişan olmazsa ne zaman giyelecek ki tekrar? Pudra, siyah bir çok şeyin altına uyar zaten.
bakalım hangısı nasipse onu gıyıcem tamamen ruh halıme baglı suan kı ruh halım mesela ölü taklıtı yap dugune gıtme dıyorayakkabi olur. elbise uzun zaten cok da göz önünde olmayacak ayakkabı.
elbise güzel. ben kırmızıyı daha çok beğendim nisacim
bence de kırmızı olacak sanırımAyakkabı bence de güzel canım ben olsam çoktan eskitmiştim giye giye :)) elbisede de kırmızı diyorum
haha haaaabakalım hangısı nasipse onu gıyıcem tamamen ruh halıme baglı suan kı ruh halım mesela ölü taklıtı yap dugune gıtme dıyor
reglımı one alabılsem veya sonraya cok sevınıcem konusuyorum anlatıyorum anlamıyor ıllada catlayıp patlayıp kendımızı dısarı atıcaz dıyor bak dıyorum guzel reglim nolur dugun zamanı benı gormeyen bazı akrabalar gorecek konusmadıgım sevmedıklerımı ortadan catlatmak ıstıyorumbana ogün yapma gununu degıstır öne al yok ılla saatı saatıne şaşmam dıyor
ozellıkle düğüne denk gelmesın dıye öne almak ıcın okadar hopladım zıpladım kekık cayları ödem atıcı seyler yaptım yok
saatini şaşmadı ya
nasıl yapsam
bırde baska sehırde düğün gıtmezsem benı kesebilirler okadar yakınlar öf
haha haaaa
anlamaz bacım laftan .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?