Sağol Nisacım, mide yanması geçti ama düşük tansiyonla mücadele ediyorum şimdi de:/hamılelık nasıl gıdıyor canım mıde yanması ne alemde
supersın !!!
bende sabah 1 bag semıt otu 1 domates 2 salatalık 3 dılım peynır 1 yesıl bıber 1 lımon 1 yemek kasıgı zeytınyagı 2 haslanmıs yumurta ıle salata yaptım 1 legenoturdum yedım
hala yurudukce lıkır lıkır su bidonu gıbı ses gelıyor mıdemden daha da bugun bırsey yıyemem sanırım
Sağol Nisacım, mide yanması geçti ama düşük tansiyonla mücadele ediyorum şimdi de:/
Bir de demirim düşük çıktı. Aslında demir eksikliği için tavsiyen olur senin di mi
Bu arada cinsiyeti kız olarak kesinleştirdi doktorumuz
Sağol samsonncum ben yine Doktora sorayım en iyisi gelecek randevuda. Hapı kullanırsan yeterli diyebilir o, bilemedim:/ay hem çok sağlıklı, hem enfes! ne kadar güzel yapıyorsun Nisaa. Günde bir kere yenecekse, işte tam böyle yenmeli. Sağlıklı yağlar, müthiş sebzeler ve proteinin en iyi hali.Afiyet şifa olsun.
Aaaa erkek değil miydi?demek bir çiçek daha geliyor , oy maşallah. Canım, sağlıkla, kolaylıkla kucağına al inşallah. Doğumu Almanya'da mı yapacaksın? Kızın nerede doğmuştu?
Demir için şu çekirdekli kara üzüm var ya, o çok iyi diyorlar. Hatta çok az miktar suda bekletip, sonra rondadan geçirip suyla beraber yiyorlarmış falan. Ama senin için çekirdeğinin bir mahsuru olur mu ki? Doktora danışmadan bişey yapma.
Ciğer, dalak gibi sakatat da çok iyi, ama yine bilemedim hamilelikte nasıl olur.
Nisa daha iyi bilir demir mevzusunu.
Sağol Nisacım, mide yanması geçti ama düşük tansiyonla mücadele ediyorum şimdi de:/
Bir de demirim düşük çıktı. Aslında demir eksikliği için tavsiyen olur senin di mi
Bu arada cinsiyeti kız olarak kesinleştirdi doktorumuz
saglıkla gelsın canımız paremiz guneşımız oy yerız bız onu yerızay hem çok sağlıklı, hem enfes! ne kadar güzel yapıyorsun Nisaa. Günde bir kere yenecekse, işte tam böyle yenmeli. Sağlıklı yağlar, müthiş sebzeler ve proteinin en iyi hali.Afiyet şifa olsun.
Aaaa erkek değil miydi?demek bir çiçek daha geliyor , oy maşallah. Canım, sağlıkla, kolaylıkla kucağına al inşallah. Doğumu Almanya'da mı yapacaksın? Kızın nerede doğmuştu?
Demir için şu çekirdekli kara üzüm var ya, o çok iyi diyorlar. Hatta çok az miktar suda bekletip, sonra rondadan geçirip suyla beraber yiyorlarmış falan. Ama senin için çekirdeğinin bir mahsuru olur mu ki? Doktora danışmadan bişey yapma.
Ciğer, dalak gibi sakatat da çok iyi, ama yine bilemedim hamilelikte nasıl olur.
Nisa daha iyi bilir demir mevzusunu.
Çok sağol Nisacım, amin inşallah.saglıkla gelsın canımız paremiz guneşımız oy yerız bız onu yerız
demır eksıklıgı onemlı canım samsonum dogru demıs sakatat et basında gelır ya da ıyı yıkanmıs yesıl sebzeler kuru uzum fındık fıstık kuru baklagıl yumurta bunlarda da guzel demır var pekmezde de var ama orjınal pekmez bulabılır mısın
demır ılacı vermıs olmalıydı doktorun
aklıma ılk gelenler asya, açelya ,reyyan geldı reyyan da kuzenımın ısmı :)Kızlar, yoldaki kızceğize isim arıyorum. Kızımın adı Süreyya, aslında Sumru düşünüyorum ikinciye de ama eşimin hoşuna gitmedi:/
Yeni moda isimleri beğenmiyorum. Çok yaygın olanları da sevmiyorum. Eski, oturaklı, hanım ismi lazım bana:)
Varsa öneriniz çok memnun olurum
Görmedim, nasıl ulaşırım:/aklıma ılk gelenler asya, açelya ,reyyan geldı reyyan da kuzenımın ısmı :)
canım mıhonun actıgı konuyu gordun mu akrabası vefat etmıs acı bır sekılde
sosyal medyadan aksam destek verıcem haberın olsun
Görmedim, nasıl ulaşırım:/
İsimler için sağol Nisa ama yakınlarda var bu isimler:/
Çok üzücü21 Yıllık Komşuları Tarafından Öldürülen Genç Kızlar
Merhaba kızlar, Bu sefer günlerdir içimizi kavuran bir konu için yazıyorum. @Kazen konu ile ilgili sizi bilgilendirmiştim umarım özel mesajımı görürsünüz. 27 Haziran Perşembe günü yakın akrabam olan bir aile yok oldu. 25 yaşında mesleğini çok seven gencecik bir öğretmen ile 18 yaşındaki pırıl...www.kadinlarkulubu.com
içim acıdı kalbım agrıdı resmen hıc dayanamıyorum ben ınsanlar cok kotuler cok ... nasıl bu kadar kotu olduk ne zaman olduk neden olduk bılmıyorum nasıl ıyılesır bu kotu ınsanlar bılmıyorumÇok üzücü(((((
Nisacım nasıl oluyor bu etkinlik? Sadece taze gıdalar mı var, yoksa pişmiş yemek/ tatlı vs de mi tanıtılıp satılıyor?Eki Görüntüle 2289732
Her seferinde katilirim Asla kacirmam :)
bahsettıklerının hepsı var pısmıs yemekler tatlılar da ıkram edılıyor herseyden sunulmus her tatdan yıyebılıyorsun ac gıtmekte fayda varNisacım nasıl oluyor bu etkinlik? Sadece taze gıdalar mı var, yoksa pişmiş yemek/ tatlı vs de mi tanıtılıp satılıyor?
Kulağa çok hoş geliyor. Bir de mekan Antep olunca, lezzetin tüm gurmeleri toplanmıştır bir araya.
Hepinizin iyisiniz bu arada di mi?
Mihom'um konusunu dün gece senin paylaştığın linkten gördüm. Çok üzüldüm ya.
bahsettıklerının hepsı var pısmıs yemekler tatlılar da ıkram edılıyor herseyden sunulmus her tatdan yıyebılıyorsun ac gıtmekte fayda var
ınsanlar sehır dısından hatta yurt dısından gelıyor bunun ıcın dusunsene tum antep yemek corba pılav tatlı ve mezelerı hepsı aynı anda bır ortamdakendımı garfield gıbı hıssedıyorum :)
Kızlarımm günaydınlar :)
Herkesler iyidir umarım.nobahari canım şimdi gördüm cinsiyeti belli olmuş sağlıkla gelsin inşallah.
İki üç haftadır pek tadımız tuzumuz yoktu olanlar malum, yazdıklarınızı şimdi okudum saolun kızlar desteğiniz için. Bizim gençler sosyal medyada epey duyurdular böyle şeyler de önemliymiş sahiden, ses getirince olay kapanıp gitmedi kamu kurumlarından stklardan ilgilenenler oldu, temennimiz mahkemede de en ağır cezayı alması. Eylülde mahkeme süreci başlayacakmış.
@nscckts ne güzel bir festivalmiş o, hep antebi görmek istemişimdir belki geliriz bu festivale
Hayırlı cumalar samsonum, yazarım inşallah gelişmeleri.Ya kim ne dese canı çeken bir posağızım zaten. Benim de acayip aklımı çaldın yine Nisaa
Günaydın Mihom. Hayırlı cumalar.
Canım dava da bir gelişme olursa bizi de bilgilendir.
Festivale gitsek ne güzel olur hakkaten, Eylül'de çok güzel bir zamanlama, ama herhalde tüm oteller falan dolu olur.
Selametle gelin canım. İnşallah süper bir tatil geçirirsiniz, hem eğlenir, hem dinlenirsiniz ailecekSelamSamsonn N nscckts Mihail Zoscenko
Mihail sağol temennilerin için. Kızların annesinin durumunun iyiye gitmesine sevindim. İnşallah tam anlamıyla sağlığına kavuşur en kısa sürede.
Benim için de gidin Antep’teki festivale
Çok eğlenceli olur eminim.
Benim tatil için son bir haftam, haftaya Türkiye’deyiz inşallah kızlarımla
Sağol samsonncumSelametle gelin canım. İnşallah süper bir tatil geçirirsiniz, hem eğlenir, hem dinlenirsiniz ailecek
Bebişin ismi yine S ile başlasın istiyorsun?
Eski isimleri seviyorum diyince benim aklıma gelenler; Bihter, Süheyla, Zümra, Beyza gibi isimler. Ama yine düşüneceğim.
Anisa nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?