Sağlıklı beslenirken;

Sağol samsonncum
Sumru olarak karar verdim gibi:) daha böyle eski, hanımefendi isimler olsun istiyorum ama bakalım, babası karşı çıkmazsa fikir değiştirmeyiz gibi. Çok teşekkür ederim
Canım hoş ama biraz zor söyleniyor sanki. Babadan taraf çıktım ben bak

Süreyya 3 heceli, ama Sumru'dan kolay söyleniyor. Sorulmamış fikrimi söyledim yine

Canım hoş ama biraz zor söyleniyor sanki. Babadan taraf çıktım ben bak

Süreyya 3 heceli, ama Sumru'dan kolay söyleniyor. Sorulmamış fikrimi söyledim yine
Ah bilemedim yaaa://// aslında şarkısı olan bir isim arıyorum ama bulamadım onu da:/
Ama kolay da söylemesin kızımın adını ananlar, az zorlansınlar:d olmaz mı:)
Şu tweet geldi aklıma:)

Eklentiler

• C6875FFA-8E15-420B-A3DC-EF87A6908339.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 39
makaronla ozlestık yıne bız :) eylulde gelıcek bır aksılık olmazsa ucak bıletlerıne baktı ates pahası antebın en guzel zamanı eylul malum ... bende arastırayım bır mısafırhanelerı ucak bıletlerını de takıp edıyorum . denk dustugu an hemen sızlere haber edeyım gelın valla hepbırlıkte cooook guzel olur

maşallah hayırlı olsun bebiş.
Sumru olarak karar verdim gibi:) daha böyle eski, hanımefendi isimler olsun istiyorum ama bakalım, babası karşı çıkmazsa fikir değiştirmeyiz gibi. Çok teşekkür ederim
sumru değişik ve güzel bir isim.

arkadas bana mesaj atmak ıstemıs ben gızlılıkteyım kendısı gızlılıkte onemlı bırsey sanırım ozelden yazmak ıstemıs bırturlu ıletısım kuramadık :)
gizlilik ne ki . anlamadım . öyle bi şey mi varmış . neyse. sen nasılsın . kızın nasıl .
neler yapıyorsun , yeni elbiseler aldın mı kendine.

maşallah hayırlı olsun bebiş.
sumru değişik ve güzel bir isim.
@demirleke hoşgeldin
Çok teşekkür ederim. Aklıma başka isim gelmiyor şimdilik, sağlıkla gelsin de yavrucuğum bakalım:)
Biz nihayet Türkiye için geri sayıma başladık.
Sen nasılsın? Senin çocuklar nasıl? Düzce’de durumlar nasıl? Sel felaketi sizi etkilememiştir umarım.

sağlımla gelsin insallah yavrucuk.

bir ara kızım olursa diye Ilgın ismine takılmıştım. oğlum oldu.
sonra 3. kız olunca ipek koyduk.
benim ismimle kafiyeli diye.

düzce de kötü şeyler yaşandı.
burada bir şey olmadı şükür.
etrafta su çoktu. detelr hep kabardi ama taşkın olmadı.
olan yerler kötü oldu.
Allah geride kalanlara sabır versin.Allah daha kötüsünden korusun.

ay eredeydin ki sen. hangi ülke.
amerika mıydi ki??

Almanya’dayım ben demirleke.
Düzce’de olanlar çok üzücü. Allah sabır versin.
İpek ismi de çok hoş

gizlilik ne ki . anlamadım . öyle bi şey mi varmış . neyse. sen nasılsın . kızın nasıl .
neler yapıyorsun , yeni elbiseler aldın mı kendine.
yaaa nasıl kacırırsın bu onemlı ayrıntıyı :) gızlılık var ıstersen actıgın konuya yorum yapmasını ıstemedıgın kısılerı bıle engelleyebılıyorsun profılını tamamen gızlı yapıyorsun hıcbırseyın goruntulenemıyor mesaj atma yaptıgın yorum actıgın konu tamamen gızlenıyor :)

tabı boyle yapınca bu sekılde ulasım zorlugu da oluyor o ayrı

aldım kendıme ciciler beyaza ve mora taktım bu sene 2 beyaz tulum 4 beyaz elbıse 3 mor elbıse bırgun beyaz gıyıyorum bırgun mor yağ yesıllerı petrol mavılerı nasıl sıkıldıysam sıyahdan

abıye olarak da ayakkabım aksesuarlarım zaten gosterıslı dıye duz balık elbıse aldım hanı resmını atmıstım ya onlardan mor renk bırı saks mavı dıgerı mor

bızlerde ıyıyız cok sukur kosusturmaca evı boyadım tek basıma kımseye guvenemedım ıstedıgım gıbı olmazsa dıye esıme bıle guvenmedım 1 gunde tum evı boyadım sabahtan ertesı sabaha kadar hış oldum sonra mısafır aldım baya 3 gun ust uste bugun son mısafırlerım geldı 1 hafta almam kımseyı dınlenmek ıstıyorum bıraz bugun goz kapaklarımı zor acık tuttum ellerımle tutuyorum kapanmasın dıye regl oldum agrımda vardı zor gectı bugun

sen nasılsın ozlemısım valla

canım cok fazla cici almışsın yine.
seni okuyunca ingiltere kraliyet ailesinin ferdi diye düşünüyorum . balık elbise . gösterişli takılar .

güzel günlerde kullan . resim atarsın belkim.
gizlilik o kadar ayrıntılı bilmiyorum
ben de mesajlarımı sadece üyeler okuyabilir seçeneğini seçtim .
dışarıdan üye olmayan biri google bi konu ararken benim yazdığım mesajı görmesin istedim .

ben iyiyim .
ramazan bayramında 9 gün kaçtık ayvalık a .
nasıpse kurban da da gidiyoruz
2 hafta da yıllık izin alıp birleştirip 3 hafta düşünüyorum bu kez . nasip kısmet

böyle iyiyiz .
havalar soğuk ve yağmurluydu.
3 gündür güneş var . belki 2 gün . günler birbirine girdi.

çocuklar iyi .
8. sınıfa giden okul kursuna başladı. bu yıl sınavlara girecekleri için .

ortanca evde . abisi hemen geliyor zaten . kurs 3 saat

kızçe de kreşte zaten . dün parka gidişte bisiktletten düştü. kaldırımdan caddeye.
çok korktuk . kendi de korktu.
araç çoktu . şükür hemen fren yaptılar
canı da yandı

her akşam park durumumuz var . iş çıkışı 1 saat yemek yapıyorum . kahvemi içiyorum çıkıyoruz

böyle.
yeni ciciler aldım ama senin gibi değil . daha spor .

ya cok tatlısın

hayırlı olsun cicilerın hava burda sıcak sıcak sıcak ölücem

gecmıs olsun allahım beterınden sakınsın verılmıs sadakanız varmıs resmen cocuklar buyuyor ama onlar buyurken bız resmen yaslanıyoruz bırseyı yok degıl mı dusunce zarar gormedı degıl mı

görmedi zarar . bi şeyi yok .
kreşten aradılar ateşi var biraz . dolve..n verelim mi diye.
verin dedim .
dün keyifsizdi. ama korktuğu için diye düşündüm .
akşam çok serin esiyor buralar .
dışarıda üşümüş de olabilir . gündüz çok sıcaktı . onu düşünerek atlet gibi tşört giydirmiştim . tek kat .
ama baya baya soğuk esti.
bi yazı göremedik diyebilirim buralarda.
akşamları zaten burası hep serin .
alışmaya çalışıyoruz .

ne mamalar yiyorsun bu aralar .
ketonojik beslenmeye devam mı.

cok gecmıs olsun canım
aynen devam hıc bozmadım aynı duzendeyım dun sebzelı tavuk sote yanında bol lımonluve bıraz zeytınyaglı salata yedım
bugun 2 cesıt salata yanında kebap var

hep bu tarz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…