Sağlıklı beslenirken;

cok gecmıs olsun canım
aynen devam hıc bozmadım aynı duzendeyım dun sebzelı tavuk sote yanında bol lımonluve bıraz zeytınyaglı salata yedım
bugun 2 cesıt salata yanında kebap var

hep bu tarz :)
anladım . güzel .
eskiden resim de atardın

kızın nasıl . neler yapıyor . evde mi ?

anladım . güzel .
eskiden resim de atardın

kızın nasıl . neler yapıyor . evde mi ?
valla yapar yapmaz hatta yaparken yedıgım ıcın resıme fırsat kalmıyor pek

kızım da ıyı sukur bu sene anaokuluna kayıt ettırecektık gorusmeye gıttık dedıkı yası 3 bucuk sız evden ıslerınızı yurutuyorsunuz hanı aktıf calısan bırı olsanız cocugu mecbur gonderıceksınız fakat suan zorunda degılsınız 1 sene daha sız evde egıtıme destek olun seneye gelsın 3 sene ust uste aynı seyı ogrenınce cıkılabılıyor cocuklar dedı

oyuzden bu sene sadece yuzme dans-jımnastık bırde anne cocuk etkınlık grubuna katıldık haftada 2 gun sabahtan aksama kum, toprak havuzu ve survıvor parklarına goturuyoruz zaten yanı haftanın 5 gunu planı doldu bu sene boyle yapıcaz seneye anaokuluna gıdıcek

bu da saat 9 gibi yediğim ara öğün
2 dilim ekmek . kepek ekmeği
erik marmelatı. kendim yaptım . hiç şeker ilavesi yok .
yarım seftali

evden çıkmadan yarım waafle ve yarım haşlanmış mısır yemiştim.

Şuan kuzenimin kınasındayım resimler yüklerim

1 yumurta, küçük 1 muz, az maydonoz ve 3 adet brezilya cevizi yedim kahvaltıda. 4-5 saat oldu, hala acayip tok hissediyorum.
afiyet olsun bende regldım yenı bıttı canım dondurma ıstedı hakıkı dondurma ondan 200 gr yedım sabah oyle bır kestı kı benı bugun aksam sadece salata yerım sanırım

afiyet olsun bende regldım yenı bıttı canım dondurma ıstedı hakıkı dondurma ondan 200 gr yedım sabah oyle bır kestı kı benı bugun aksam sadece salata yerım sanırım
Afiyet şifa olsun Nisacım. Kahvaltıyı niyetine mi yedin?

Ben de şimdi karabuğday, domates, maydonoz ve zeytinyağı/limondan oluşan salatamı yiyorum

Afiyet şifa olsun Nisacım. Kahvaltıyı niyetine mi yedin?

Ben de şimdi karabuğday, domates, maydonoz ve zeytinyağı/limondan oluşan salatamı yiyorum
afıyet olsun :)
sabah canım bırsey ıstemedı ac degıldım ıcım yandı serın bırseyler ıstedım hazır lımonata vardı onu ıcıp sunı seker alacagıma dondurma yerım dedım

Hanımlar merhaba sizin şu muzlu omletinizi deniyim dedim de bütünleşmedi 1 muz 2 yumurta katıp mikserle çırptım pankek gibi değil de omlet gibi oldu nerde hata yapmış olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…