- 17 Haziran 2019
- 1.899
- 6.106
- 158
oyy ne dıyecegımı bılemedımAntalya da olucaz
heee ozaman yapacak bırsey yok tabı neyse allahtan orda denız var batıp batıp cıkarsınız ne guzel bızde evlılık yıldonumumuzde mersınde olucaz susanoglu bızım sevdıgımız bır yer kesfedılmemıs sakin ıncecık sapsarı kumu olan sıg denız sevıyorum orayı koca sahılde 20 kısı falandıkÇocukların okulu daha yeni bitti kuzum yaokula başlamadan önce onlar mayısta yada ekimde gelirdik bazen ☺
sımdı desemkı erhana kanadaya gıdelım hazır bılıyor musunBenim en büyük hayalim kanada ya taşınmak. Yılın 12 ayı kar altında yaşasam hadi yaz gelsin demem. Bende nefret ediyorum yaz aylarından.
malesef yemeden doymuyorum hergun olsa hergun yerım gunde 2 kere versen yıne yerım hıc doymam yetmez bana dusununce cok vahşı aslında cokta sevıyorum cok mınnoslar keske bukadar lezzetlı olmasaydıEte çok düşkunsun sanırım ☺
Canım aslında spor insanı pek sayılmam ama yürüyüş benim için bir nevi terapi gibi, takıyorum kulaklığı bazen müzik bazen ilginç podcastler dinliyorum zaman nasıl geçiyor anlamıyorum, günün stresini alıyor benden. Hem kilo vermek hem de daha sağlıklı olmak istiyorsan nisayı dinle bence dianam, yemek tarifleri hem tıka basa doyuruyor hem vitamin deposu hem de zayıflatıyor daha ne olsun :)) ben de epey tarif öğrendim burada kızlar sağolsunlar. İstediğin kiloya inince yürüyüşe başlarsın tekrar. Bir de buradayken anladım ki zayıflamada şekillenmede beslenme çok daha önemli imiş, iki yıl önce mevcut beslenme düzenimle yoğun bi spor yapmıştım ama pek faydası olmamıştı yediklerimdenmiş demek ki :))ya cok iyi yürümüssün , bende özledim uzun yürüyüsler yapmayi , cok kilom var ama cok yürüdügümde ayak bileklerim agriyor. . evde yarim saatlik eliptik bisiklet yapmaya baslicam tatil dönüsü . bazen kendime cok kiziyorum bu kadar sismanlayasiya kadar aklim nerdeydi diye.
bende domastes gibi kizariyorum ya günesten , bu yüzden günese hic cikmam kizaricak kadar . günde 15-20 dakika d vitamini almak icin sadece .
cok haklısın ve dedıgın gıbı ete gelene kadar yıyecegımız cok sey var aslındaya sen nasil böyle zayifladin ki su mesajini gören 24 saat yiyorsun sanirben et yiyemiyorum , bilmiyorum . birileri benim yavrumu yasamak icin yeseydi filan diye empati yapiyorum ister istemez, düsüncesi bile gözlerimi dolduruyor. ki insanlar yasamak icin et yemeye mecbur degil . bende dogdugumdan beri vejeteryan degilim ama cocukkende sevmezdim et yemeyi. ciftlik gibi biryerde büyüdüm domuz disinda tüm ciftlik hayvanlarinin dogumundan ölümüne sahitlik ettim. ayni insanlar gibi kendi aralarinda bag kuran hatta insanlarla bile bag kuran canlilar. onlari yemek bana cok vahsice geliyor
ha-rı-ka-sın supersın ıste buuBugün kendime kocaman bir sandviç yapmanın tam esigindeyken dürttüler beni ve gidip tartildim. Tok karınla 105.2 çıktım sandviç yerine salata yiyorum şu an beyaz peynirli
Aslında aç olduğum için değildi ekmek isteğim nasıl anlatsam bilmiyorum ki. Daha önce sigarayı bıraktığımda ki gibiyim. Aslında fiziksel olarak degilde kafa olarak istiyor gibiyim. Biryerde tahil tüketiminin beyindeki rezöpterleri etkileyip aynı belli zararlı bağımlılıkların yaptığı uyarıyı sağladığını okumuştum. O zamanlar Tabiki ciddiye almamıştım ama doğru galibaha-rı-ka-sın supersın ıste buu
1 sandıvıc yıyecegıne 3 tabak salata ye valla cok mantıklı
kesınlıkle dogru kesınlıkle hatta basın da agrıyacak mıgren agrısı gıbı o zararlı bagımlılıklardan kurtulurken toksıt atılıyor fena bas agrısıAslında aç olduğum için değildi ekmek isteğim nasıl anlatsam bilmiyorum ki. Daha önce sigarayı bıraktığımda ki gibiyim. Aslında fiziksel olarak degilde kafa olarak istiyor gibiyim. Biryerde tahil tüketiminin beyindeki rezöpterleri etkileyip aynı belli zararlı bağımlılıkların yaptığı uyarıyı sağladığını okumuştum. O zamanlar Tabiki ciddiye almamıştım ama doğru galiba
kendını oyalamak ıcın ayran ve salataya agırlık ver kesınlıkleEn iyi nasıl başa çıkarım bununla? Sigarayı bırakırken kendimi abur cubura vurdum. Abur cuburdan ve tahildan kurtulurken ne yapıcam. Kaç günde kurtulurum bundan, çok rahatsız edici bir his sürekli ekmek yada hamur işi düşünmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?