Sağlıklı beslenirken;

Ben vejeteryanım. Hayvansal ürünlerden sadece peynir ve yoğurt yiyorum ☺
bu 1 haftadır ıstahım acık bayram oncesı ıyı olmadı bu :) oyalanmak ıcın habıre su ıcıyorum hava da cok sıcak dondurma havuzu falan olsa ıyı olurdu

toz haline niye getirdiklerini anlamasam da olur niye olmasın. Benim turkiyeden aldığım kekik minik yapraklar şeklinde, kekik kekiktir hosbuldum
Ya toz derken hani şu markette paketli satılanlardan şaşırmayın ayol bizim burda dağdan da toplanıyor sapıyla falan o yüzden benim için paketli kekikler toz kekiktir
Şimdi yürüyüşten geldim min 6 km yapmışımdır, yapayım da kekikli çayımı üçüncü kez başa aldığım canım dizim the big bang theorymi izleyim

yuruyusu super yapmıssın bayıldım sana supersın

Ayy haha sen bir de beyaz tenlisin nisam çabuk yanıyorsundur. Ben ne yazık ki bronzlaşan değil domates gibi kızaran çeşittenim o yüzden sabah evden çıkmadan SPF küpüne batıp çıkıyorum :))
ben once pembelesıyorum sonra turuncu oluyorum ıstakoz gıbı sonra morarıp sonra kararıyorum esmerlesene kadar baya aşamalarım var yuzumde tovbe yarabbım tup patlamıs gıbı gezıyorum guneste kalınca

bana hıc bır gunes kremı etkı etmedı su hayatda en cok koruyan hındıstan cevızı yagı oldu kuzum cok faydasını gordum onun ama bu sıcak varya bu sıcak ... yagı surunce kendımı omlet gıbı hıssedıyorum

ya cok iyi yürümüssün , bende özledim uzun yürüyüsler yapmayi , cok kilom var ama cok yürüdügümde ayak bileklerim agriyor. . evde yarim saatlik eliptik bisiklet yapmaya baslicam tatil dönüsü . bazen kendime cok kiziyorum bu kadar sismanlayasiya kadar aklim nerdeydi diye.

bende domastes gibi kizariyorum ya günesten , bu yüzden günese hic cikmam kizaricak kadar . günde 15-20 dakika d vitamini almak icin sadece .

bana da hep hareket et daha hızlı guzel kılo verırsın derlerdı hep derdım kı ayak bıleklerım dızlerım belım agrıyor yapamıyorum kı bır ıkı kere leslıe yapım dedım oy yarabbım taş mı tasıdım 15 dk leslıe mı yaptım bellı degıl bırde hareket edınce daha cok acıkıyor ınsan bence bu spor ısı cok tehlıkelı

sesli güldüm ya 106 kiloyum kuzum ya ben bu halde nasil spor yapayim , o spor yap hizli zayiflarsin diyenler cok biliyor zaten . 90nin altina inmeden yapacagim her türlü spor beni sakatlar düsüncesindeyim. haziran ayinda neredeyse 110 kiloydum

kesınlıkle sakatlar hıc yıpratıp zorlama kendını bende 104 kılodan ındım 60 kıloya senı suan oyle hıssedıyor anlıyorum kı anlatamam sanırım en ıyı anlayanda ben olurum 100 kıloyu asmıs herkes aynı seyı yasıyor ınanılmaz yorgunluk kas agrısı yurumek bıle ter ıcınde bırakıyor buyuzden asla kendını yıpratma yorma bence 70 kıloya ınene kadar spora falan gerek yok belkı arkadaslar bana kızacak ama ben sporun cıdden zararlı oldugunu dusunuyorum uzun surelı spor yapıp sonra bıraktınmı cok yaglanıyorsun lısanslı voleybol oynadım ben senelerce lıse donemım boyunca 4 sene okuldan sonra bır bıraktım ınanılmaz kalca gobek bel yagı oldu bende

benı tek yaparken yıpratmayan ama durdugum an kalp krızı gecırcekmısım gıbı hıssetmeme neden olup anormal ter bosaltan sey trampolın oldu
benım burdan bır arkadasım var yuz yuze gorustugumuz mısafır ettıgım arkadasım o tavsıye ettı durumumu anlatınca alsana evıne dıye 100 tl gıbı bırseydı ben aldıgımda n11 den
zıplarken asla yormuyor hıssetmıyorsun yormuyor 10-15 zıpladın kalp carpmaya basladı tavsıyem durma devam et hış cıkana kadar durdugun an bırdaha baslayamıyorsun kendını yataga atıyorsun kalkamıyorsun yerınden uyku oncesı yapıyordum ben uyumadan once zıplarsan zıplamayla lenfler uyarılıyor uykuda ekstra yag yakımı gerceklesıyor gunduz yaptıgın sporun ıkı katı etkı gosterıyor
trampolınde durdugum an ınsanın sırtının yagı tik tik atarmı etı tıtrıyordu oyle etkılı 1 dk zıplamak bıle zorda zıplayabılırsen al ben 100 kıloyken almıstım faydasını gordum sımdı kızım 3 bucuk yasında o zıplıyor enerjını atıyor ben gorunce trampolıne selam verıyorum cunku spordan hoslanmayan tembel bırıyım cok usenırım o an gaza gelıp yaptım bır ara sonra usendım ama faydasını gordum soyleyeyım

hıc unutmuyorum sana anımı anlatayım ozamanlar burdakı arkadaslar bılır ısmı lazım degıl bır arkadasın zayıflama topıgındeydım ben ılk dıyete basladıgımda bana leslıe yap deyıp durdular ıste ozaman 1-2 yaptım bırdaha yapmadım zaten
yapım dedım ıcerdeyım esım kostur kostur yanıma geldı hıssettın mı dıye ben zıpladıkca yurudukce yer zingirdiyor ya deprem oldu sanmıs

sen kilo vererek evrim gecirmissin zaten , bir önce ve bir sonra resmine gün icinde bakiyorum dünden beri beni acaip motive ediyor. 90nin altina düsünce haftada 3 kere yüzmeye giderim diye düsündüm ben birer saatten. dedigin gibi 70 e inebilirsem (o günleri görürüm insallah) bisiklet filan sürerim herhalde . ya zaten spor diye ölüp biten biri olmadim hic ben , daha cok köse yastigi koltuk tipiyim
kahkaha attim yeminle

verırsın ben hayatının en zayıf donemını yasayacagına cok kılo verecegıne emınım cunku mılad cızgısını goren o sınırı asan kısıler cok guzel kılo verıyor ve onu acayıp guzel koruyor cunku bızler ıyı kılo alıcı olarak hatayı nerde yaptıgımızı cok ıyı bılen bırı olarak basarılı oluyoruz kılosu az olanlar 1-2 senede zor verırken yuksek kıloda olanlar daha basarılı oluyor ben yuzde yuz emınım ıgne ıplık olacagına hıc suphem yok

ben hep dıyordum kı 75 olsam bana yeter o gunlerı gorurmuyum 75 de pek kalamadım bıle bır ara oyle bır kırılma noktam oldu kı Samsonn hatırlıyor musun 1 haftada 5 kılo verdıgım gunu her hafta tartı resmımı paylasırdım duzenlı 1 haftada 5 kılo gıttı ondan sonra bırdaha kılo falan gıtmedı sabıtlendım kaldım oyle zaten 1 senedır sabıtım ...
o noktayı yasayacaksın sende

ya bısıklet cok tatlı aheste aheste cok guzel spor dedıgın oyle olur ne o dıgerlerı yaldır yaldır yapılıyor :)

o degılde sen yanaklarımı gordun mu catlayacakmıs az kalsın ben buzdolabının ustune koydum eskı hallerımı ılk gunden berı hala duruyor kaldırmadım ıbret dıye bakıp bakıp duruyorum kendıme nasıl yemıssem bır noktadan sonra bırlesmısım boyun falan yok agızdan dırek mıdeye gecmıs vucut boyun bogaz gıdı kayıp yok

umarim dedigin gibi olurum , inan bu sisman halimden biktim artik . tarti resmi paylasmak cok iyiymis , motive eder cidden . tatilden dönünce bir kac hafta deneyeyim bakalim üzerimde ne etkisi olacak? bir haftada 5 kilo , inanilmaz performans sergilemissin. ben zayiflama gruplarina bakindim biraz haziran ayinda ilk üye oldugumda ama bana oralari cok ters geldi. öyle hergün girip ne yedim ne ictim yazmak zor gelir bana . birde bazen azarlar gibi yazanlara denk geldim. tam kilo vermeye karar vermisken kacarak gidip yemeklerime bogulmak istemiyorum. böyle özgür takilmak daha güzel bence .

bencede ozgur daha guzel bırkere ınsanın ruh halı degısıyor hastalanabılıyor ogun hıcbırsey ıstemeyebılıyor bırde gruplarda kılo verıp grup bıtınce gerı alanlar cok oluyor o dıyet grupları bır omur nobetcı degıl sonucta onemlı olan bızım kendı basımıza cızdıgımız yol kesınlıkle

Bu haftasonu bizde Türkiye de olucaz, şimdiden ter basıyor düşününce
antep mersın adanada degılsenız sorun yok heryer sıcakta malum butaraflar dırek cehenneme hosgeldınız dıyor
karsıya bakıyordum oglen yerden bırseyler goge dogru yukselıyor dalga dalga sanki çöldeydık oyle sıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…