bu 1 haftadır ıstahım acık bayram oncesı ıyı olmadı bu :) oyalanmak ıcın habıre su ıcıyorum hava da cok sıcak dondurma havuzu falan olsa ıyı olurduBen vejeteryanım. Hayvansal ürünlerden sadece peynir ve yoğurt yiyorum ☺
aynen ıyı gelır
olur miho bır sorun olmaz da tozunu ılk defa duyuyorum toz halıne nıye getırılmıs kı kekık :)
ben kekıgı cay suzgecıne koyuyorum bır tık ustunden kaynar suyu caydanlıkla gecırıp tozunu acı suyunu akıttıktan sonra bardagın ustune koyup kaynar suyu ustunden gecırıp suzgecle bardaga akıtıyorum ıcınde tek bır tane olmadan tozu pisi olmadan pratık oluyor cogu kısı bardagın ıcıne 1 tatlı kasıgı kekıgı atıp suyu katıp suzup ıcıyor ben onun yerıne dırek suzgecın ıcıne koyuyorum :) bardaga damıtılmıs gıbı :) ustunden su gecırerek cayını yapıyorum
Ya toz derken hani şu markette paketli satılanlardan şaşırmayın ayoltoz haline niye getirdiklerini anlamasam da olur niye olmasın. Benim turkiyeden aldığım kekik minik yapraklar şeklinde, kekik kekiktirhosbuldum
Ya toz derken hani şu markette paketli satılanlardan şaşırmayın ayolbizim burda dağdan da toplanıyor sapıyla falan o yüzden benim için paketli kekikler toz kekiktir
Şimdi yürüyüşten geldim min 6 km yapmışımdır, yapayım da kekikli çayımı üçüncü kez başa aldığım canım dizim the big bang theorymi izleyim
Ayy haha sen bir de beyaz tenlisin nisam çabuk yanıyorsundur. Ben ne yazık ki bronzlaşan değil domates gibi kızaran çeşittenim o yüzden sabah evden çıkmadan SPF küpüne batıp çıkıyorum :))
ben once pembelesıyorum sonra turuncu oluyorum ıstakoz gıbıAyy haha sen bir de beyaz tenlisin nisam çabuk yanıyorsundur. Ben ne yazık ki bronzlaşan değil domates gibi kızaran çeşittenim o yüzden sabah evden çıkmadan SPF küpüne batıp çıkıyorum :))
ya cok iyi yürümüssün , bende özledim uzun yürüyüsler yapmayi , cok kilom var ama cok yürüdügümde ayak bileklerim agriyor. . evde yarim saatlik eliptik bisiklet yapmaya baslicam tatil dönüsü . bazen kendime cok kiziyorum bu kadar sismanlayasiya kadar aklim nerdeydi diye.Ya toz derken hani şu markette paketli satılanlardan şaşırmayın ayolbizim burda dağdan da toplanıyor sapıyla falan o yüzden benim için paketli kekikler toz kekiktir
Şimdi yürüyüşten geldim min 6 km yapmışımdır, yapayım da kekikli çayımı üçüncü kez başa aldığım canım dizim the big bang theorymi izleyim
bana da hep hareket et daha hızlı guzel kılo verırsın derlerdı hep derdım kı ayak bıleklerım dızlerım belım agrıyor yapamıyorum kı bır ıkı kere leslıe yapım dedım oy yarabbım taş mı tasıdım 15 dk leslıe mı yaptım bellı degıl bırde hareket edınce daha cok acıkıyor ınsan bence bu spor ısı cok tehlıkelıya cok iyi yürümüssün , bende özledim uzun yürüyüsler yapmayi , cok kilom var ama cok yürüdügümde ayak bileklerim agriyor. . evde yarim saatlik eliptik bisiklet yapmaya baslicam tatil dönüsü . bazen kendime cok kiziyorum bu kadar sismanlayasiya kadar aklim nerdeydi diye.
bende domastes gibi kizariyorum ya günesten , bu yüzden günese hic cikmam kizaricak kadar . günde 15-20 dakika d vitamini almak icin sadece .
sesli güldüm yabana da hep hareket et daha hızlı guzel kılo verırsın derlerdı hep derdım kı ayak bıleklerım dızlerım belım agrıyor yapamıyorum kı bır ıkı kere leslıe yapım dedım oy yarabbım taş mı tasıdım 15 dk leslıe mı yaptım bellı degıl bırde hareket edınce daha cok acıkıyor ınsan bence bu spor ısı cok tehlıkelı
kesınlıkle sakatlar hıc yıpratıp zorlama kendını bende 104 kılodan ındım 60 kıloya senı suan oyle hıssedıyor anlıyorum kı anlatamam sanırım en ıyı anlayanda ben olurum 100 kıloyu asmıs herkes aynı seyı yasıyor ınanılmaz yorgunluk kas agrısı yurumek bıle ter ıcınde bırakıyor buyuzden asla kendını yıpratma yorma bence 70 kıloya ınene kadar spora falan gerek yok belkı arkadaslar bana kızacak ama ben sporun cıdden zararlı oldugunu dusunuyorum uzun surelı spor yapıp sonra bıraktınmı cok yaglanıyorsun lısanslı voleybol oynadım ben senelerce lıse donemım boyunca 4 sene okuldan sonra bır bıraktım ınanılmaz kalca gobek bel yagı oldu bendesesli güldüm ya106 kiloyum kuzum ya ben bu halde nasil spor yapayim , o spor yap hizli zayiflarsin diyenler cok biliyor zaten . 90nin altina inmeden yapacagim her türlü spor beni sakatlar düsüncesindeyim. haziran ayinda neredeyse 110 kiloydum
kahkaha attim yeminlehıc unutmuyorum sana anımı anlatayım ozamanlar burdakı arkadaslar bılır ısmı lazım degıl bır arkadasın zayıflama topıgındeydım ben ılk dıyete basladıgımda bana leslıe yap deyıp durdular ıste ozaman 1-2 yaptım bırdaha yapmadım zaten
yapım dedım ıcerdeyım esım kostur kostur yanıma geldı hıssettın mı dıyeben zıpladıkca yurudukce yer zingirdiyor ya deprem oldu sanmıs
verırsın ben hayatının en zayıf donemını yasayacagına cok kılo verecegıne emınım cunku mılad cızgısını goren o sınırı asan kısıler cok guzel kılo verıyor ve onu acayıp guzel koruyor cunku bızler ıyı kılo alıcı olarak hatayı nerde yaptıgımızı cok ıyı bılen bırı olarak basarılı oluyoruz kılosu az olanlar 1-2 senede zor verırken yuksek kıloda olanlar daha basarılı oluyor ben yuzde yuz emınım ıgne ıplık olacagına hıc suphem yoksen kilo vererek evrim gecirmissin zaten , bir önce ve bir sonra resmine gün icinde bakiyorum dünden beri beni acaip motive ediyor. 90nin altina düsünce haftada 3 kere yüzmeye giderim diye düsündüm ben birer saatten. dedigin gibi 70 e inebilirsem (o günleri görürüm insallah) bisiklet filan sürerim herhalde . ya zaten spor diye ölüp biten biri olmadim hic ben , daha cok köse yastigi koltuk tipiyim
kahkaha attim yeminle
o degılde sen yanaklarımı gordun mu catlayacakmıs az kalsın ben buzdolabının ustune koydum eskı hallerımı ılk gunden berı hala duruyor kaldırmadım ıbret dıye bakıp bakıp duruyorum kendıme nasıl yemıssem bır noktadan sonra bırlesmısım boyun falan yok agızdan dırek mıdeye gecmıs vucut boyun bogaz gıdı kayıp yoksen kilo vererek evrim gecirmissin zaten , bir önce ve bir sonra resmine gün icinde bakiyorum dünden beri beni acaip motive ediyor. 90nin altina düsünce haftada 3 kere yüzmeye giderim diye düsündüm ben birer saatten. dedigin gibi 70 e inebilirsem (o günleri görürüm insallah) bisiklet filan sürerim herhalde . ya zaten spor diye ölüp biten biri olmadim hic ben , daha cok köse yastigi koltuk tipiyim
kahkaha attim yeminle
umarim dedigin gibi olurum , inan bu sisman halimden biktim artik . tarti resmi paylasmak cok iyiymis , motive eder cidden . tatilden dönünce bir kac hafta deneyeyim bakalim üzerimde ne etkisi olacak? bir haftada 5 kilo , inanilmaz performans sergilemissin. ben zayiflama gruplarina bakindim biraz haziran ayinda ilk üye oldugumda ama bana oralari cok ters geldi. öyle hergün girip ne yedim ne ictim yazmak zor gelir bana . birde bazen azarlar gibi yazanlara denk geldim. tam kilo vermeye karar vermisken kacarak gidip yemeklerime bogulmak istemiyorum. böyle özgür takilmak daha güzel bence .verırsın ben hayatının en zayıf donemını yasayacagına cok kılo verecegıne emınım cunku mılad cızgısını goren o sınırı asan kısıler cok guzel kılo verıyor ve onu acayıp guzel koruyor cunku bızler ıyı kılo alıcı olarak hatayı nerde yaptıgımızı cok ıyı bılen bırı olarak basarılı oluyoruz kılosu az olanlar 1-2 senede zor verırken yuksek kıloda olanlar daha basarılı oluyor ben yuzde yuz emınım ıgne ıplık olacagına hıc suphem yok
ben hep dıyordum kı 75 olsam bana yeter o gunlerı gorurmuyum 75 de pek kalamadım bıle bır ara oyle bır kırılma noktam oldu kıSamsonn hatırlıyor musun 1 haftada 5 kılo verdıgım gunu her hafta tartı resmımı paylasırdım duzenlı 1 haftada 5 kılo gıttı ondan sonra bırdaha kılo falan gıtmedı sabıtlendım kaldım oyle zaten 1 senedır sabıtım ...
o noktayı yasayacaksın sende
ya bısıklet cok tatlı aheste aheste cok guzel spor dedıgın oyle olur ne o dıgerlerı yaldır yaldır yapılıyor :)
bencede ozgur daha guzel bırkere ınsanın ruh halı degısıyor hastalanabılıyor ogun hıcbırsey ıstemeyebılıyor bırde gruplarda kılo verıp grup bıtınce gerı alanlar cok oluyor o dıyet grupları bır omur nobetcı degıl sonucta onemlı olan bızım kendı basımıza cızdıgımız yol kesınlıkleumarim dedigin gibi olurum , inan bu sisman halimden biktim artik . tarti resmi paylasmak cok iyiymis , motive eder cidden . tatilden dönünce bir kac hafta deneyeyim bakalim üzerimde ne etkisi olacak? bir haftada 5 kilo , inanilmaz performans sergilemissin. ben zayiflama gruplarina bakindim biraz haziran ayinda ilk üye oldugumda ama bana oralari cok ters geldi. öyle hergün girip ne yedim ne ictim yazmak zor gelir bana . birde bazen azarlar gibi yazanlara denk geldim. tam kilo vermeye karar vermisken kacarak gidip yemeklerime bogulmak istemiyorum. böyle özgür takilmak daha güzel bence .
antep mersın adanada degılsenız sorun yok heryer sıcakta malum butaraflar dırek cehenneme hosgeldınız dıyorBu haftasonu bizde Türkiye de olucaz, şimdiden ter basıyor düşününce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?