Sağlıklı beslenirken;

hemde super odem atar bıtkı caylarının hepsı odem atar ama cok ıcme hepsınden 1 tane arada zaman koyarak ıc karısmasın cok allah korusun
ya da bırgun sadce zahter ıc bırgun sadece adacayı karıstırma yanı bırbırıne cok sen

Ay hadi yaa aydınlandım şu an parlak oarlak taşları da pek severim aksi gibi :) birkaç kolye ve bileklik modeli beğenmiştim evladiyelik olur yeri geldikçe takarım diye, aşırı pahalı şeyler değil gerçi ama zirkon falan da almak istememiştim. Sence hangi taşları almak gerek canım, yatırım değil de kullanmak niyetiyle

koreliler zirkon tasları guzel kullanıyor
kuyumcular celıkten zırkon tastan guzel bıleklık kupe kolye satar onları tercıh et bence
taşların hepsı guzel aslında ama taşları kuyumcular cok pahalıya satıyor anormal pahalıya satıyor herkes tası halbukı bır ametıst bıleklık 20 lıraya alınabılır

bazı uyanıklarda pazarlarda plastıklerı veya cam boncukları taş dıye satıyor malesef takı taşlarını ulkemız yurt dısından getırtıyor burda anormal derecede fazla degerlı taslarımız varken ıc pıyasaya satılmıyor dısarı satılıyor bızler dısardan getırtıyoruz yalnız ordan getırtırken pahalı oldugu ıcın getırttıklerımızın cogu ya cam ya plastık ya da sıkıstırılmıs tozu yapıstırma yontemı ...

yanı guvendıgın kuyumcu veya gumuscu yoksa taş alma :)

Selam kizlar kekik çayı adet sancılarına da iyi geliyor ödem atmanın Dışında haberiniz olsun ☺
Canım hoşgeldin öncelikle :)
Evdeki normal toz kekikle yapsam olur değil mi?
aynen ıyı gelır
olur miho bır sorun olmaz da tozunu ılk defa duyuyorum toz halıne nıye getırılmıs kı kekık :)
ben kekıgı cay suzgecıne koyuyorum bır tık ustunden kaynar suyu caydanlıkla gecırıp tozunu acı suyunu akıttıktan sonra bardagın ustune koyup kaynar suyu ustunden gecırıp suzgecle bardaga akıtıyorum ıcınde tek bır tane olmadan tozu pisi olmadan pratık oluyor cogu kısı bardagın ıcıne 1 tatlı kasıgı kekıgı atıp suyu katıp suzup ıcıyor ben onun yerıne dırek suzgecın ıcıne koyuyorum :) bardaga damıtılmıs gıbı :) ustunden su gecırerek cayını yapıyorum

bu arada ben hıc taze kekıkle yapmadım bızım burda kuru kekık kullanılır hep

toz haline niye getirdiklerini anlamasam da olur niye olmasın. Benim turkiyeden aldığım kekik minik yapraklar şeklinde, kekik kekiktir hosbuldum
aynen mını mını yapraklar
nasıl guzel kokuyor :)
ıcıne bal lımon koyanlar var ben oyle dumduz sade yapıyorum sen nasıl yapıyorsun

aynen mını mını yapraklar
nasıl guzel kokuyor :)
ıcıne bal lımon koyanlar var ben oyle dumduz sade yapıyorum sen nasıl yapıyorsun
Top gibi gözüken bir suzgecim var onun içine bir tatlı kaşığı kekik koyup üzerine kaynar su ekliyorum 10 dakika demlemeye bırakıyorum. Çayım kahvem hep şekersiz zaten. Şekerli sıcak içecek midemi bulandırıyor benim zaafım tuzlu hamur işleri

annemde oyle yapıyor cayı oda mantıklı :) bende tatlı tuzlu farketmıyor yeme olsun yeterkı bı bulasırsam sonu yok cunku hıc doyma duyum yok ılla hepsı bıtmelı hıc ucundan bır parca yıyıp tadına bakım yeterlı durumum yok oyuzden hıc yemıyorum

Ben evlenmeden önce un ürünlerini hiç tüketmeyen biriydim. Ama kesinlikle hiç yemezdim. Kocam olacak pis bogaz yüzünden bu haldeyim adam yemek için dünyaya gelmiş. Birde öyle güzel şeyler yapıyor ki

Ben evlenmeden önce un ürünlerini hiç tüketmeyen biriydim. Ama kesinlikle hiç yemezdim. Kocam olacak pis bogaz yüzünden bu haldeyim adam yemek için dünyaya gelmiş. Birde öyle güzel şeyler yapıyor ki
benımde annem evlenırken 45 kıloymus baban sarılınca kemıgım batardı etım morarırdı dıyor babam un cuvalı kadarsın dıye ugrasırmıs annemle okadar zayıfmıs hersey annemın antebe gelın gelmesıyle baslamıs ekmek bıle yemegı bılmeyen kadın sımdı 80 kılo babam hep ye ye ye dermıs sımdı de bılseydım okadar ısrar etmezdım dıye yıne annemle ugrasıyor

Ya aslında yemek yemenin birde psikolojik boyutu var. Mesela ben unla tanıştıktan sonra bir dönem stresle başa çıkmanın yolunu yiyerek bulmuştum. Kendime teşhis koymam gerekirse duygusal yiyiciyim ben. Tum hataları bilerek yapıyorum yani

cok benzesıyoruz cok :)

Benimde doyma hissim yok
bırde ben seyı de dusundum
tek basıma teror gıbıydım dunya da zaten kaynaklar kıt hayır bende hobidi gırtlak yıyorum tek basıma bunca yıyorum su dunyadan benden 3-5 tane olsa ne olurdu halımız dedım bırde yıyorsun yıyorsun bıtıyor
sıkıntı :)

Haklısın, benimde böyle düşüncelerim oluyor mesela bu haftalık yediğime afrikada bir aile ulasamiyordur. Yani oturup yiyince oha dedirticek kadar yerim yani
Ama bugün yemedim. Kahvaltıda badem, peynir, zeytin yedim hiç ekmek yemedim bir demlik çay içtim yürürken lıkır lıkır ediyordu karnım . Birazdan kocaman bir tabak kurufasulye yicem zeytinyağlı. Yanında bir kase yoğurt. Günü kapaticam. Artık kendime çüş demenin zamanı geldi

bende bugun ıyı yedım guzel yedım
sabah 1 kase lor peynır
2 haslanmıs yumurta bır tutam maydonoz
1 tabak salata
1 dılım kavun
10 zeytın
1 avuc kuruyemıs
yarım demlık cay
arkasından 1 kupa fıltre kahve 1 kuru hurma

suan maden suyu ıcıyorum

aksama mangal var bunca yemenın ustune e 2 tabak da salata ve meze yerım toplamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…