hemde super odem atar bıtkı caylarının hepsı odem atar ama cok ıcme hepsınden 1 tane arada zaman koyarak ıc karısmasın cok allah korusunKekik ve adaçayı ödem atar mı canım? Şu aralar ihtiyacım var aslında, kilo almamın sebepleri de olabilir bunlar. Son zamanlarda baya stres yaşadım normalde hiç kabız olmayan ben hayatımda ilk kez laksatif almak zorunda kaldım :)
Ay hadi yaa aydınlandım şu an parlak oarlak taşları da pek severim aksi gibi :) birkaç kolye ve bileklik modeli beğenmiştim evladiyelik olur yeri geldikçe takarım diye, aşırı pahalı şeyler değil gerçi ama zirkon falan da almak istememiştim. Sence hangi taşları almak gerek canım, yatırım değil de kullanmak niyetiylehepsı canım hepsı
benım annemın babası dedem ve buyuk dayım kuyumcuydu
dıger dayım mta da mudurluk yaptı ankarada jeolojıcı yanımaden arıyor degerlı tas cıkartıyor
ben tum degerlı tasları bılırım altından ıyı anlarım taş işleme kurslarına da gıtmıstım dayımla cok degerlı taş ısledık hepsını ıyı bılırım
yahudulerın guzel pıyasası bu pırlanta ısıonlar surdu ortaya ılk pırlanta pırlanta dıye
bıldıgın kömür aslında guzel ısık versın dıye cesıtlı kesılmıs taş ve turkıyedekılerın hepsı ıstısnasız hepsı ust katman yapıstırma ve ust katman sıkıstırılmıs tozlardan yapılma
sertıfka falan gec hepsını tam anlamıyla tek pırlantaya zaten guc yetmez ozel kesımden ve tasarımından ıscılıgından dolayı oda yanı tasın kendısı cok degerlı oldugundan da degıl
turkıyede satılan pırlantalar aslında degerının cok cok altında ama kımse bılmıyor cok yuksek fıyatlara alıyorlar oyuzden ben pırlanta almadım
koreliler zirkon tasları guzel kullanıyorAy hadi yaa aydınlandım şu an parlak oarlak taşları da pek severim aksi gibi :) birkaç kolye ve bileklik modeli beğenmiştim evladiyelik olur yeri geldikçe takarım diye, aşırı pahalı şeyler değil gerçi ama zirkon falan da almak istememiştim. Sence hangi taşları almak gerek canım, yatırım değil de kullanmak niyetiyle
Canım hoşgeldin öncelikle :)Selam kizlar kekik çayı adet sancılarına da iyi geliyor ödem atmanın Dışında haberiniz olsun ☺
Selam kizlar kekik çayı adet sancılarına da iyi geliyor ödem atmanın Dışında haberiniz olsun ☺
aynen ıyı gelırCanım hoşgeldin öncelikle :)
Evdeki normal toz kekikle yapsam olur değil mi?
toz haline niye getirdiklerini anlamasam da olur niye olmasın. Benim turkiyeden aldığım kekik minik yapraklar şeklinde, kekik kekiktirCanım hoşgeldin öncelikle :)
Evdeki normal toz kekikle yapsam olur değil mi?
aynen mını mını yapraklartoz haline niye getirdiklerini anlamasam da olur niye olmasın. Benim turkiyeden aldığım kekik minik yapraklar şeklinde, kekik kekiktirhosbuldum
Top gibi gözüken bir suzgecim var onun içine bir tatlı kaşığı kekik koyup üzerine kaynar su ekliyorum 10 dakika demlemeye bırakıyorum. Çayım kahvem hep şekersiz zaten. Şekerli sıcak içecek midemi bulandırıyor benim zaafım tuzlu hamur işleriaynen mını mını yapraklar
nasıl guzel kokuyor :)
ıcıne bal lımon koyanlar var ben oyle dumduz sade yapıyorum sen nasıl yapıyorsun
annemde oyle yapıyor cayı oda mantıklı :) bende tatlı tuzlu farketmıyor yeme olsun yeterkıTop gibi gözüken bir suzgecim var onun içine bir tatlı kaşığı kekik koyup üzerine kaynar su ekliyorum 10 dakika demlemeye bırakıyorum. Çayım kahvem hep şekersiz zaten. Şekerli sıcak içecek midemi bulandırıyor benim zaafım tuzlu hamur işleri ☺
benımde annem evlenırken 45 kıloymus baban sarılınca kemıgım batardı etım morarırdı dıyor babam un cuvalı kadarsın dıye ugrasırmıs annemle okadar zayıfmısBen evlenmeden önce un ürünlerini hiç tüketmeyen biriydim. Ama kesinlikle hiç yemezdim. Kocam olacak pis bogaz yüzünden bu haldeyimadam yemek için dünyaya gelmiş. Birde öyle güzel şeyler yapıyor ki
cok benzesıyoruz cok :)Ya aslında yemek yemenin birde psikolojik boyutu var. Mesela ben unla tanıştıktan sonra bir dönem stresle başa çıkmanın yolunu yiyerek bulmuştum. Kendime teşhis koymam gerekirse duygusal yiyiciyim ben. Tum hataları bilerek yapıyorum yani
bırde ben seyı de dusundumBenimde doyma hissim yok
bende bugun ıyı yedım guzel yedımHaklısın, benimde böyle düşüncelerim oluyor mesela bu haftalık yediğime afrikada bir aile ulasamiyordur. Yani oturup yiyince oha dedirticek kadar yerim yani
Ama bugün yemedim. Kahvaltıda badem, peynir, zeytin yedim hiç ekmek yemedim ☺ bir demlik çay içtimyürürken lıkır lıkır ediyordu karnım . Birazdan kocaman bir tabak kurufasulye yicem zeytinyağlı. Yanında bir kase yoğurt. Günü kapaticam. Artık kendime çüş demenin zamanı geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?