Evet çok iyi görünüyor ama insanın genetiği de önemli, bir de yeterince zengin olunca kötü görünmenin zor olduğuna inananlardanım :) bazı işlemler de yaptırıyordur kesin. ya son zamanlarda sosyal medyada doktorlar psikologlar falan çok fazla var, evet bi yandan güzel birşey bilgiye daha kolay erişiyoruz ama bizi de fazla idealize ettiriyor bazı şeyleri. ne bilim herkes süper vücutlu pürüzsüz tenli herkes sağlıklı süper alkali falan. takviyeler falan gırla, geçen baktım ben de epey para harcamaya başlamışım bu şeylere kolajen falan alıyorum. artık onlara harcayacağım parayla bi ihtiyaç sahibine faydam dokunsun dedim kendi kendime. normal besleniyoruz işte şükür soframızı kurabiliyoruz, varsın iki kilo fazlam olsun kırışıklığım olsun varsın arada uyku düzenim bozulsun ne olacak ki :)Birbirimizi dürtükleyelim arada inşallah. Salıvermeyelim kalan ömrüü.
50 yaşında biri için çok iyi görünüyor kadın. En kısa zamanda kırmızı bir lamba edinip erken uymaya geçicem bende. Tel'e de akşam el sürmeyeceğim. Uykuya ket vurduğu kesin doğru, dün gece tamamen uykum kaçtı telefon yüzünden 4 de falan uyudum sanırım, 6.30 da uyandım .
N nscckts Nisaa sen de kesinlikle kırmızı/ mavi ışık mevzusuna bir göz atmalısın bence.
kesınlıkle dıs destek alıyorlar sımdı medıcal yola basvurmayan kımse kalmadı gıbı degıl kadınlar erkekler 25 yasındakı genc kızlar aman kırısıgım olmasın dıye 25+ bakımlar yaptırıyor sımdı genc gorunmek cok kolayEvet çok iyi görünüyor ama insanın genetiği de önemli, bir de yeterince zengin olunca kötü görünmenin zor olduğuna inananlardanım :) bazı işlemler de yaptırıyordur kesin. ya son zamanlarda sosyal medyada doktorlar psikologlar falan çok fazla var, evet bi yandan güzel birşey bilgiye daha kolay erişiyoruz ama bizi de fazla idealize ettiriyor bazı şeyleri. ne bilim herkes süper vücutlu pürüzsüz tenli herkes sağlıklı süper alkali falan. takviyeler falan gırla, geçen baktım ben de epey para harcamaya başlamışım bu şeylere kolajen falan alıyorum. artık onlara harcayacağım parayla bi ihtiyaç sahibine faydam dokunsun dedim kendi kendime. normal besleniyoruz işte şükür soframızı kurabiliyoruz, varsın iki kilo fazlam olsun kırışıklığım olsun varsın arada uyku düzenim bozulsun ne olacak ki :)
nisam gözünü seveyim derdine ne yaw o kadar camları yerleri silecek, yazık bedenini o kadar yorma azcık dinlendir :) 15 dkda cam silmek nedir helal valla. buharlı mopları denedin mi ben senelerdir parkeleri onunla silerim süper bir icat ama senin hızına göre değil tabi mütevazi bir alet yazık :)o fır fır donusum sabırsızlıgımdansabrım gelmıyor ıstıyorum kı ucayım mesela mutfaga gıdıp su ıcıcem ben yuruyorum sanıyorum ama kosuyor musum . kendıme yavas gelıyorum
esım benden nıye ıstemedın dıyor bırsey oluyor dıyorum kı sana soyleyene kadar kalkar yaparım ve gercekten de ısteklerımı cumleye dokme suresınden daha kısa surede yapıyorum bırcok seyı
bulundugum alan bana dar gelıyor keske dunya bana acık olsa kosa kosa surdan amerıkaya kanadaya falan bır kosu gıdıp gelsem mesela
yer sılısımı gormen lazım esım vıdeoya cekmıstı ama malesef kazayla sıldım gercekten yuklerdım gorun dıye bakıp bakıp gulup neselenıyordu ınsanlar
ben elımle sılerım yerlerı vıledaya sabrım yok cunku bır kadın hayal et comelmıs elınde buyukce hamam havlusu gıbı havlu soldan saga dızını yere koymadan ordek gıbı suda yuzer gıbı fıııırrrttttt dıye sol sag sol sag havluyu hareket etmek suretıyle asla aksamadan yavaslamadan bır odayı yarım dakıkada falan sıldıgınıjet hızıyla
tum evlerın camını sılmek 15 dk alıyor mesela
yanı bendekı aslında enerjıden ote sabırsızlık vucudum fazla guclu telaslıda olunca ortaya bu cıkıyor ısler bıttıkten sonra kolumu kıpırdatacak halım kalmıyor yaparken gayet ıyıyım hareket ederken sorun yok durdugum an bır ter bosalması sankı kovadan su doker gıbı burnumun ucundan akıyor terım şıp şıp bır halsızlık anlatamam . durmazsam sorun yok gıder yanı 24 saat hareket edebılırım yeterkı ıslerım bıtsın ertesı gune kalmasın derdım
sabrım yok onlara canım baslıgını cıkar sıl su doldur falan ben onu yapana kadar ıkı odanın camını sılerım zatennisam gözünü seveyim derdine ne yaw o kadar camları yerleri silecek, yazık bedenini o kadar yorma azcık dinlendir :) 15 dkda cam silmek nedir helal valla. buharlı mopları denedin mi ben senelerdir parkeleri onunla silerim süper bir icat ama senin hızına göre değil tabi mütevazi bir alet yazık :)
evın kokusunu cıgerıne derın derın cektıgınde mıısss gıbı temızlık kokusuyla kahve ıcıp balkonundan manzara ızlemek dunyanın en rahatlatan seyı sırf o keyıf ıcın yorulmaya degernisam gözünü seveyim derdine ne yaw o kadar camları yerleri silecek, yazık bedenini o kadar yorma azcık dinlendir :) 15 dkda cam silmek nedir helal valla. buharlı mopları denedin mi ben senelerdir parkeleri onunla silerim süper bir icat ama senin hızına göre değil tabi mütevazi bir alet yazık :)
Yok canım ya, benim de önceliğim görsellik değil, ama 20 lerde ki enerjimi geri istiyorum ve bunun sağlıklı beslenme, spor , düzenli uyku ve zihni aktif tutacak aktivitelerle mümkün olduğuna inanıyorum.Evet çok iyi görünüyor ama insanın genetiği de önemli, bir de yeterince zengin olunca kötü görünmenin zor olduğuna inananlardanım :) bazı işlemler de yaptırıyordur kesin. ya son zamanlarda sosyal medyada doktorlar psikologlar falan çok fazla var, evet bi yandan güzel birşey bilgiye daha kolay erişiyoruz ama bizi de fazla idealize ettiriyor bazı şeyleri. ne bilim herkes süper vücutlu pürüzsüz tenli herkes sağlıklı süper alkali falan. takviyeler falan gırla, geçen baktım ben de epey para harcamaya başlamışım bu şeylere kolajen falan alıyorum. artık onlara harcayacağım parayla bi ihtiyaç sahibine faydam dokunsun dedim kendi kendime. normal besleniyoruz işte şükür soframızı kurabiliyoruz, varsın iki kilo fazlam olsun kırışıklığım olsun varsın arada uyku düzenim bozulsun ne olacak ki :)
Voonkanın kolajen+hyaluronik asit tabletlerini alıyorum samsonum, içinde bakır biotin selenyum falan da var. içilebilir olanları daha da pahalı üstelikYok canım ya, benim de önceliğim görsellik değil, ama 20 lerde ki enerjimi geri istiyorum ve bunun sağlıklı beslenme, spor , düzenli uyku ve zihni aktif tutacak aktivitelerle mümkün olduğuna inanıyorum.
Öyle ciddi maddi külfet oluşturacak, ya da zaman ayırmamı gerektirecek bişey zaten yapmam da, dediğin gibi azıcık kolajen, arada c vitaminin de zarar gelmez hani
Kolajen demişkine hangisini kullandın? Ben de başlamayı düşünüyorum
Nisaa senin teşhini koyuyorum, sen kesinlikle hiperaktifsin
aynen oyle guzel ve cok faydalı bır yazı olmus bu hepsının ayrı ayrı ılaclarıVoonkanın kolajen+hyaluronik asit tabletlerini alıyorum samsonum, içinde bakır biotin selenyum falan da var. içilebilir olanları daha da pahalı üstelikama artık bunların da pazarlama harikası olduğuna inanmaya başladım çünkü yakın zamanda öğrendim ki aslında kolajen değil aminoasit alıyormuşuz, o aminoasitler vücutta nerede ihtiyaç var oraya gidiyor, eklem kıkırdak cilt vs. E aynı aminoasit yumurta ve ette de var ve ben bunları düzenli yiyorum zaten. Bir de tip1 tip2 tip3 kolajen var cilt için şu olmalı eklem için bu olmalı diye bir sürü kafam karışmıştı çünkü ayrı ayrı satıyorlar bir de bunları. Halbuki aldığımız şey aminoasit, vücut içinde ihtiyaca göre dizilimlenip tip1 tip2 falan oluyorlar. Zaten düzenli protein yiyen biri olarak tabletlerin de gözle görülür bir faydasını görmemiştim açıkçası elimdeki bitsin almayacağım daha
canım kozmık bakımı mutlaka takıp et sac kesım zamanları sac boyama zamanları bakım zamanları varpeki kızlar saçlarınıza bir bakım yapıyor musunuz? Benim saçlarım şimdiye kadar hep epey yağlı idi, cansızlık problemi de yaşamamıştım. ama son birkaç aydır baya baya cansız keçe gibi olmaya başladılar. o eski blendax reklamı gibi kayıp giden saçlarımı özlüyorum :) neden oldu acaba saçlarım böyle, hayatımda ilk kez oldu çünkü, acaba yaşlanıyor muyuzek olarak saçımda boya ya da işlem falan yok
demir ve d vitamini yeterli benim ama çinkoya baktırmadım hiç, söylediğin maskeyi bir deneyeyim nisam saolasın.canım kozmık bakımı mutlaka takıp et sac kesım zamanları sac boyama zamanları bakım zamanları var
bılıyorsun annem estetısyen babam sabuncu tam yerıne sordun hemen soyleyeyım en guzel bakım once saglıklı beslenme
sonra dıs faktor
saglıklı beslenırken aynı zamanda stresden uzak sıgaralı dumanlı kotu sert hava kosullarına dıkkatlı durulama suyuna sırke katarak haftada bır bepanten bemıks evıgen zeytınyagı karısımı maskesı yaparak demırıne cınkona d eksıklıgıne dıkkat ederek yasarsan zıpkın gıbı sacların olur sacımla adam dövebılırım ben mesela
babamın sabunu mu yaptı kız oyleyse soyle he mutlaka ona gore ıcerıgını gelıstırelımpeki kızlar saçlarınıza bir bakım yapıyor musunuz? Benim saçlarım şimdiye kadar hep epey yağlı idi, cansızlık problemi de yaşamamıştım. ama son birkaç aydır baya baya cansız keçe gibi olmaya başladılar. o eski blendax reklamı gibi kayıp giden saçlarımı özlüyorum :) neden oldu acaba saçlarım böyle, hayatımda ilk kez oldu çünkü, acaba yaşlanıyor muyuzek olarak saçımda boya ya da işlem falan yok
aıle hekımıde yazıyor ama zaten uygun kapsuller eczaneye bemıks evıgen bepanten ampul dıyorsundemir ve d vitamini yeterli benim ama çinkoya baktırmadım hiç, söylediğin maskeyi bir deneyeyim nisam saolasın.
Yok nisam sizin sabunlar baya güzeldi ama saçıma sabun kullanmıyorum şampuan kolayıma gidiyor sabunla durulayınca sonradan taraması çok zor :) yıllardır kullandığım şampuanlar iyi de durularım, hayatımda ilk kez neredeyse belime kadar uzattım uçları keçe keçe oldu diplerinde problem yok. şampuana ampul katmayı ve maskeyi deneyeceğim nisam, evde e vitamini ampulu var zaten bepanten ampul de alayım çıkışta.babamın sabunu mu yaptı kız oyleyse soyle he mutlaka ona gore ıcerıgını gelıstırelım
kecelık ya sudan, ya havadan, ya ıyı durulamamadan, ya arındırmak ıcın kullandıgın ıcerıkten yanı sabun sampuandan, yanlıs taraktan , o hafta kızartma cıps gıbı fazla baharatlı yaglı yedıysen ondan da olur
bu d ıcınde hep hurafeler var en dogru bılgı olduguna ınandıgım sey su oldu hepsını denedım cunkudemir ve d vitamini yeterli benim ama çinkoya baktırmadım hiç, söylediğin maskeyi bir deneyeyim nisam saolasın.
sulfatsız sampuanda organıx keratınlıyı onerırım durulama suyuna beyaz sırke katıyorsun dımı onla yıkan sonra tekrar suyla durulanma ama oyle kalsın sırkelıYok nisam sizin sabunlar baya güzeldi ama saçıma sabun kullanmıyorum şampuan kolayıma gidiyor sabunla durulayınca sonradan taraması çok zor :) yıllardır kullandığım şampuanlar iyi de durularım, hayatımda ilk kez neredeyse belime kadar uzattım uçları keçe keçe oldu diplerinde problem yok. şampuana ampul katmayı ve maskeyi deneyeceğim nisam, evde e vitamini ampulu var zaten bepanten ampul de alayım çıkışta.
Canım ama onların dozu çok düşük, mg düzeyinde hiç bir fark gözlenmez en az 5,6 gr olmalı diyorlar. 10 gr'lık için çok iyi yorum yapanlar var.Voonkanın kolajen+hyaluronik asit tabletlerini alıyorum samsonum, içinde bakır biotin selenyum falan da var. içilebilir olanları daha da pahalı üstelikama artık bunların da pazarlama harikası olduğuna inanmaya başladım çünkü yakın zamanda öğrendim ki aslında kolajen değil aminoasit alıyormuşuz, o aminoasitler vücutta nerede ihtiyaç var oraya gidiyor, eklem kıkırdak cilt vs. E aynı aminoasit yumurta ve ette de var ve ben bunları düzenli yiyorum zaten. Bir de tip1 tip2 tip3 kolajen var cilt için şu olmalı eklem için bu olmalı diye bir sürü kafam karışmıştı çünkü ayrı ayrı satıyorlar bir de bunları. Halbuki aldığımız şey aminoasit, vücut içinde ihtiyaca göre dizilimlenip tip1 tip2 falan oluyorlar. Zaten düzenli protein yiyen biri olarak tabletlerin de gözle görülür bir faydasını görmemiştim açıkçası elimdeki bitsin almayacağım daha
Nisa benim d vitanimim de çok düşük. Kime gidip yaptıracağım ki bu iğneyi? Bir de belli bi mevsimi mi var?bu d ıcınde hep hurafeler var en dogru bılgı olduguna ınandıgım sey su oldu hepsını denedım cunku
turkıyede herkesde eksık cunku gunesımızın ulkemıze acısı bellı ... guneste durarak dolduramayız bız o depoyu mumkun degıl
yok ekmege kır falan dıyorlar oda gecıcı yukseltıp hızla ındıren bırsey
en etkılısı eylul ekım ayı gıbı bır zamanda d ıgnesı olmak
9 gun arayla 2 kere
senede 1 kere
bunu benım endokrın uzmanım soylemıstı hemsıre bıle ekmege kır ye ıgneye ne gerek var dıyecek umursama en etkılısı ıgne dedı
ekmege kırıp yedıgımde dırek ıctıgımde degerler 6 ay sonra ıle
ıgne oldugum deger 6 ay sonra ucurum farkı vardı
senede 1 ve 9 gun arayla 2 kerelık ıgne :) super cozum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?