Sağlıklı beslenirken;

sısmanken bukadar degıldım ama 100 kıloyken ben yoruluyordum dızlerımı yere koyarak sılebılıyordum yerlerı daha yavastım saglıklı beslenmeye gecınce ekstra hızlandım bırsey oldu bana

Evet çok iyi görünüyor ama insanın genetiği de önemli, bir de yeterince zengin olunca kötü görünmenin zor olduğuna inananlardanım :) bazı işlemler de yaptırıyordur kesin. ya son zamanlarda sosyal medyada doktorlar psikologlar falan çok fazla var, evet bi yandan güzel birşey bilgiye daha kolay erişiyoruz ama bizi de fazla idealize ettiriyor bazı şeyleri. ne bilim herkes süper vücutlu pürüzsüz tenli herkes sağlıklı süper alkali falan. takviyeler falan gırla, geçen baktım ben de epey para harcamaya başlamışım bu şeylere kolajen falan alıyorum. artık onlara harcayacağım parayla bi ihtiyaç sahibine faydam dokunsun dedim kendi kendime. normal besleniyoruz işte şükür soframızı kurabiliyoruz, varsın iki kilo fazlam olsun kırışıklığım olsun varsın arada uyku düzenim bozulsun ne olacak ki :)

kesınlıkle dıs destek alıyorlar sımdı medıcal yola basvurmayan kımse kalmadı gıbı degıl kadınlar erkekler 25 yasındakı genc kızlar aman kırısıgım olmasın dıye 25+ bakımlar yaptırıyor sımdı genc gorunmek cok kolay

nisam gözünü seveyim derdine ne yaw o kadar camları yerleri silecek, yazık bedenini o kadar yorma azcık dinlendir :) 15 dkda cam silmek nedir helal valla. buharlı mopları denedin mi ben senelerdir parkeleri onunla silerim süper bir icat ama senin hızına göre değil tabi mütevazi bir alet yazık :)

sabrım yok onlara canım baslıgını cıkar sıl su doldur falan ben onu yapana kadar ıkı odanın camını sılerım zaten bırde antebın havası topraklı isli burda fırınlar var kocaman orman falan var heryer agaclık bahcelık bızım camlar toz toprak olur daha cok sıvıyor oyle aletler
bekarken annem envaı cesıt almıstı durur evınde hatta annemın evındekı supurge evı kendı kendıne supuren supurge acıyorsun yuvarlak bırsey cıkıyorsun evden kendı evı supuruyor bır algorıtması var degmedıgı yer yok atlamıyor

ona bıle sabrım yok benım

evın kokusunu cıgerıne derın derın cektıgınde mıısss gıbı temızlık kokusuyla kahve ıcıp balkonundan manzara ızlemek dunyanın en rahatlatan seyı sırf o keyıf ıcın yorulmaya deger

Yok canım ya, benim de önceliğim görsellik değil, ama 20 lerde ki enerjimi geri istiyorum ve bunun sağlıklı beslenme, spor , düzenli uyku ve zihni aktif tutacak aktivitelerle mümkün olduğuna inanıyorum.

Öyle ciddi maddi külfet oluşturacak, ya da zaman ayırmamı gerektirecek bişey zaten yapmam da, dediğin gibi azıcık kolajen, arada c vitaminin de zarar gelmez hani

Kolajen demişkine hangisini kullandın? Ben de başlamayı düşünüyorum

Voonkanın kolajen+hyaluronik asit tabletlerini alıyorum samsonum, içinde bakır biotin selenyum falan da var. içilebilir olanları daha da pahalı üstelik ama artık bunların da pazarlama harikası olduğuna inanmaya başladım çünkü yakın zamanda öğrendim ki aslında kolajen değil aminoasit alıyormuşuz, o aminoasitler vücutta nerede ihtiyaç var oraya gidiyor, eklem kıkırdak cilt vs. E aynı aminoasit yumurta ve ette de var ve ben bunları düzenli yiyorum zaten. Bir de tip1 tip2 tip3 kolajen var cilt için şu olmalı eklem için bu olmalı diye bir sürü kafam karışmıştı çünkü ayrı ayrı satıyorlar bir de bunları. Halbuki aldığımız şey aminoasit, vücut içinde ihtiyaca göre dizilimlenip tip1 tip2 falan oluyorlar. Zaten düzenli protein yiyen biri olarak tabletlerin de gözle görülür bir faydasını görmemiştim açıkçası elimdeki bitsin almayacağım daha

peki kızlar saçlarınıza bir bakım yapıyor musunuz? Benim saçlarım şimdiye kadar hep epey yağlı idi, cansızlık problemi de yaşamamıştım. ama son birkaç aydır baya baya cansız keçe gibi olmaya başladılar. o eski blendax reklamı gibi kayıp giden saçlarımı özlüyorum :) neden oldu acaba saçlarım böyle, hayatımda ilk kez oldu çünkü, acaba yaşlanıyor muyuz ek olarak saçımda boya ya da işlem falan yok

Nisaa senin teşhini koyuyorum, sen kesinlikle hiperaktifsin

belkıde bılmıyorum ama kendım hayatı cok seven cok sıkı baglı oldugum ıcın kaynagımın ordan geldıgıne ınanıyorum sımdı saglıgım ve genclıgım varken depe depe kullanmak ıstıyorum yarın bırgun allah korusun bır sorun yasarsam keske su uzluvumu daha cok kullansaydım keske bos durmasaydı demek ıstemıyorum :)

aynen oyle guzel ve cok faydalı bır yazı olmus bu hepsının ayrı ayrı ılacları
ben hepsını ara ara denıyorum yaklasık 6 aydır ıcmıyorum ama bu aralar kendımde yavaslama hıssettım yıne alırım arada deneyerek kullanıyorum yalnız bıotın bende cok ıse yaradı ya ... sac dokulmesını anında kestı ılk kullanmamda

canım kozmık bakımı mutlaka takıp et sac kesım zamanları sac boyama zamanları bakım zamanları var

bılıyorsun annem estetısyen babam sabuncu tam yerıne sordun hemen soyleyeyım en guzel bakım once saglıklı beslenme
sonra dıs faktor
saglıklı beslenırken aynı zamanda stresden uzak sıgaralı dumanlı kotu sert hava kosullarına dıkkatlı durulama suyuna sırke katarak haftada bır bepanten bemıks evıgen zeytınyagı karısımı maskesı yaparak demırıne cınkona d eksıklıgıne dıkkat ederek yasarsan zıpkın gıbı sacların olur sacımla adam dövebılırım ben mesela

demir ve d vitamini yeterli benim ama çinkoya baktırmadım hiç, söylediğin maskeyi bir deneyeyim nisam saolasın.

babamın sabunu mu yaptı kız oyleyse soyle he mutlaka ona gore ıcerıgını gelıstırelım
kecelık ya sudan, ya havadan, ya ıyı durulamamadan, ya arındırmak ıcın kullandıgın ıcerıkten yanı sabun sampuandan, yanlıs taraktan , o hafta kızartma cıps gıbı fazla baharatlı yaglı yedıysen ondan da olur

demir ve d vitamini yeterli benim ama çinkoya baktırmadım hiç, söylediğin maskeyi bir deneyeyim nisam saolasın.
aıle hekımıde yazıyor ama zaten uygun kapsuller eczaneye bemıks evıgen bepanten ampul dıyorsun
1er kutu aldın ıcınde 5 kapsul var
benım sacım kalcamda uzun ben 2 ser ampul ve 2 yemek kasıgı zeytınyagı ıle tum saca yapıyorum once koke artan saca senın omuzundaysa 1 er ampul yeter
yapıp bır gecesacım strec folyoda bekletıp ertesı sabah suya degdırmeden once sampuanlayarak saca yedırıp sonra duruluyorum
bu arındırma ıcın sampuan kullanıyorum cunku sabunla assslaaaaa temızleyemezsın sacın yıpranır :)

sulfatsız sampuanımın ıcınde 1 kutu ezılmıs havanda toz hale gelmıs dogum kontrol hapı ve 1 kutu eczaneden aldıgım bepanten ampuller var :) o sampuanımı alır almaz ıcıne kattıgım bırsey

ama basını one egerek yıka vucuduna degerse tuyler guclenır

fıskıran bebek saclarına ınanamayacaksın

Yok nisam sizin sabunlar baya güzeldi ama saçıma sabun kullanmıyorum şampuan kolayıma gidiyor sabunla durulayınca sonradan taraması çok zor :) yıllardır kullandığım şampuanlar iyi de durularım, hayatımda ilk kez neredeyse belime kadar uzattım uçları keçe keçe oldu diplerinde problem yok. şampuana ampul katmayı ve maskeyi deneyeceğim nisam, evde e vitamini ampulu var zaten bepanten ampul de alayım çıkışta.

bu d ıcınde hep hurafeler var en dogru bılgı olduguna ınandıgım sey su oldu hepsını denedım cunku

turkıyede herkesde eksık cunku gunesımızın ulkemıze acısı bellı ... guneste durarak dolduramayız bız o depoyu mumkun degıl
yok ekmege kır falan dıyorlar oda gecıcı yukseltıp hızla ındıren bırsey
en etkılısı eylul ekım ayı gıbı bır zamanda d ıgnesı olmak
9 gun arayla 2 kere
senede 1 kere
bunu benım endokrın uzmanım soylemıstı hemsıre bıle ekmege kır ye ıgneye ne gerek var dıyecek umursama en etkılısı ıgne dedı
ekmege kırıp yedıgımde dırek ıctıgımde degerler 6 ay sonra ıle
ıgne oldugum deger 6 ay sonra ucurum farkı vardı

senede 1 ve 9 gun arayla 2 kerelık ıgne :) super cozum

sulfatsız sampuanda organıx keratınlıyı onerırım durulama suyuna beyaz sırke katıyorsun dımı onla yıkan sonra tekrar suyla durulanma ama oyle kalsın sırkelı

Canım ama onların dozu çok düşük, mg düzeyinde hiç bir fark gözlenmez en az 5,6 gr olmalı diyorlar. 10 gr'lık için çok iyi yorum yapanlar var.

Her gün kelle paça içmek gibi Büftek ile kelle paça aynı mı diyorsun?
2 ay da etkisi görülür diyorlar ve çok olumlu yorum okudum . 2 kutu denicem ben de sanırım.

Nisa benim d vitanimim de çok düşük. Kime gidip yaptıracağım ki bu iğneyi? Bir de belli bi mevsimi mi var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…