Sağlıklı beslenirken;

1 kutu dkontrol hapı çok olmaz mı Nisa? Ay horman değil mi bu deriden emilip bir zararı olmaz mı?

Hiç dk hapı almadım hangi marka istenir ki?

1 kutu dkontrol hapı çok olmaz mı Nisa? Ay horman değil mi bu deriden emilip bir zararı olmaz mı?

Hiç dk hapı almadım hangi marka istenir ki?
hıc bırsey olmaz rahat ol
eczaneye sacım ıcın sampuana katıcam dogum kontrol hapı deyınce verıyorlar bır kutusu 8 tl mı ne marka fark etmez hepsı bılıyor zaten sac deyınce bana eczacı soyledı bunu bemık evıgen alırken bebek saclarımı gordu sana bunu onerırım dedı yaptım allahım ense saclarım bebek saclarım suan mevcut sacımın yarısı kadar dusun

Merhaba N nscckts , konunuzu okudum ve oldukca da etkilendim. Ama diyetlerden bikmis bunalmis birisi olarak 'dank' etmesini bekliyorum birseylerin. Ne bileyim, bi kirilma noktasi filan. Cevremde herkes dunya tatlisi, bi tane kililusun diyen yok :) Sevinsen mi uzulsem mi:)

Bu arada 96 kiloyum boy 1.62.

merhaba
bana da dıyen yoktu hatta sana cok yakısıyor dıyorlardı
benım kırılma noktam cocugum oldu dank ettı
o ses duyulmadan olmuyor verıp verıp almaktansa beklemek en ıyısı olabıldıgınce yukselmeden korumaya calısarak en azından :)
hazır oldugunuzda bırlıkte yol arkadaslıgı yaparız yalnız bırakmam desteklerım her zaman :)

Cevabin icin tesekkur ederim
Bence beklemek care olmayacak cunku 35 yasina girdim ve artik cok yoruldum..

Baslamak kolay geliyor ama devam etmek cok zor.. kahvaltiyi atlamak genelde iyi sonuclar veriyor, acaba onunmu yapsam diyorum. Sabahlari sadece kahve ve kuruyemis, kyisi vs..?

tam tersı sıkı bır kahvaltı gerekıyor uyandıktan sonra 1 saat ıcınde kahvaltı edılmelı yumurta peynır yogurt salata zeytın ve kuruyemıs bu saydıklarımın hepsı kahvaltıda olmak zorunda :) bunları yıyınce aksama kadar acıkılmıyor sabah gercekten dogru kahvaltı yapılınca aksam yemek saatıne kadar acıkılmıyor

onemlı olan abur cubur bagımlılıgına ırade gostermek o sıgara gıbı bagımlılık yapan bırsey zor kısım o :)

Haklisin ama ben zaten hic ac degilim hatta Aclik nedir unuttum, yani kahvalti yapip doysam yine canim birseyler ceker yerim. Keske sadece acikinca yiyenlersen olsam.. Biraz karisik mi oldu ne:)

Haklisin ama ben zaten hic ac degilim hatta Aclik nedir unuttum, yani kahvalti yapip doysam yine canim birseyler ceker yerim. Keske sadece acikinca yiyenlersen olsam.. Biraz karisik mi oldu ne:)
ıste yeme bagımlılıgı bu :) yasamak ıcın yemek yerıne yemek ıcın yasamak
bunu aşmanın tek yolu abur cuburu komple kesıp yerıne salata koymak
dırek yemegı kesmek mumkun olmuyor yerıne koyma metodu ıse yarıyor
atırtırmak mı ıstedın leblebı olur badem olur ayran olur salata olur mesela semız otu salatası bol lımonlu cevızlı. kerevız salatası rendeleyıp yogurtla ve cevızle karıstırıyoruz. coban salatası bunları yıyebılırsınız hem hacım olarak yer kaplar hem gunluk karbonhıdrat ve vıtamın besın ıhtıyacını karsılar malum sebzelerın hepsı aynı zamanda karbonhıdrattır boylece ekmek yemek zorunda da kalmazsınız :) e yeme ıhtıyacı da saglıklı sekılde gıderıldıgıne gore vucut bır kendıne gelıp metebolızma 300- 500- 300 - 500 eller havaya deyıp yag yakmaya baslar :)

supersiniz:):) Ah esim de bana boyle motive verse, simdiye coktaan gitmisti kilolar:)
Herhalde uzmek istemiyor..

Yarin birdaha deneyecegim.. en azindan saglam bi kahvalti. Ama ekmeksiz yapamam..

supersiniz:):) Ah esim de bana boyle motive verse, simdiye coktaan gitmisti kilolar:)
Herhalde uzmek istemiyor..

Yarin birdaha deneyecegim.. en azindan saglam bi kahvalti. Ama ekmeksiz yapamam..
ekmek yemegın tadını bastırıyor bozuyor cayı sekerlı ıcmek kahveye seker atmak gıbı :) sekerı kesınce tadını daha guzel alıyorsunuz ekmekte oyle
anteplı olarak her yemegı ekmekle yenen bır sehırde ekmek aklıma gelmıyorsa gunde 2 somon yıyen ben tadını unutmussam sızde yaparsınız :)
esımde bana hıc demezdı etrafımdakı herkes yakıstıgını soylerdı belkı kotu soyleseler daha cok moralım bozulur daha cok yerdım bılmyorum
esıme neden o noktaya geldıgımde uyarmadın ben nasıl oldugumun farkında degıldım dedıgımde . bence guzeldın dedı 104 kılo bır ınsanın neresı guzel olur ? yağ yıgınına bakın guzel mı degıl . nasıl guzel bulabılır bır ınsan kör olmalı

ben sızde o ışığı gordum vakıt yakındır kısa surede toparlayacaksınız :)

Motive edici sozlerin icin cok tesekkur ederim N nscckts ! Su an onumde klasik bi Karatay kahvaltisi var, bakalim nasil devam edecek
super afiyet şifa olsun arada caylar,kahveler, maden suyu , bıtkı cayları cok ıse yarayacak :)

Mide alismis cok yemeye, anca doydum
ekmek yerıne 2 tabak salata yıyebılırdınız yada 2 yumurtadan peynırlı maydonozlu omlet :)
hem daha cok yer kaplardı hemde vucutda yağa neden olmazdı
vıcdan azabı duyun dıye yazıyorum bunları mıdeyı durduran tek sey bu cunku

iliklerime kadar hissettim vicdan azabini

Ben yillar once 2 ogun beslenmeye baslamistim. Kahvaltida ekmek de yiyordum bal da. Ve aksam 1 ogun bulgur pilavi, salata, ne istersen.. cok kilo vermistim. Siz de denediniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…