- 29 Aralık 2010
- 8.421
- 23.885
- 548
Samsonum bayramda bizimkilerleydim epey de yoğun geçiyor bizde bayram, bayram sonu da bir hafta tatil yapalım dedik yani daha dün itibariyle döndüm eve :) ramazan ayında da hep bizimkilerleydim, yarı göçebe olmamın da çok etkisi var, dün geldim eve yine çamaşırları yemeği hallettim ama dışarıdaki işlerimi yapamadım misal yattım durdum evde hazır sakinlik bulmuşken. tamam taş taşımadım ama mental olarak da yoruluyorum yetişmiyor hiçbir işim. şu aralar zamanımı daha kullansam diye plan yaptım mesela ingilizcem geriledi epey, akşamları essay yazmak istiyorum. dizi izleyeceğime bunu yaparım dedim. uzun vadeli planlarım var dil ve eğitimle ilgili bakalım gerçekleştirmek nasip olacak mı.Sen kendi evine döndün mü canım? Evde neler yapıyorsun mesela? İşten arta kalan zamanı nasıl değerlendiriyorsun?
Hepsi olur canım, yeterki sen niyet et. Nisa uygulanabilir bir örnek değil bu konuda, kız en fazla 4 saat falan uyuyordur, ona rağmen kalan 20 saati effektif kullanabiliyorSamsonum bayramda bizimkilerleydim epey de yoğun geçiyor bizde bayram, bayram sonu da bir hafta tatil yapalım dedik yani daha dün itibariyle döndüm eve :) ramazan ayında da hep bizimkilerleydim, yarı göçebe olmamın da çok etkisi var, dün geldim eve yine çamaşırları yemeği hallettim ama dışarıdaki işlerimi yapamadım misal yattım durdum evde hazır sakinlik bulmuşken. tamam taş taşımadım ama mental olarak da yoruluyorum yetişmiyor hiçbir işim. şu aralar zamanımı daha kullansam diye plan yaptım mesela ingilizcem geriledi epey, akşamları essay yazmak istiyorum. dizi izleyeceğime bunu yaparım dedim. uzun vadeli planlarım var dil ve eğitimle ilgili bakalım gerçekleştirmek nasip olacak mı.
Sen yalnız mısın canım şu aralar, işten gelince neler yapıyorsun? Nisa zamanı kullanma konusunda baya iyi maşallah ben arada gün içinde neler yaptığını okuyup feyz alıyorum, enerjik de zaten :)
Samsonum bayramda bizimkilerleydim epey de yoğun geçiyor bizde bayram, bayram sonu da bir hafta tatil yapalım dedik yani daha dün itibariyle döndüm eve :) ramazan ayında da hep bizimkilerleydim, yarı göçebe olmamın da çok etkisi var, dün geldim eve yine çamaşırları yemeği hallettim ama dışarıdaki işlerimi yapamadım misal yattım durdum evde hazır sakinlik bulmuşken. tamam taş taşımadım ama mental olarak da yoruluyorum yetişmiyor hiçbir işim. şu aralar zamanımı daha kullansam diye plan yaptım mesela ingilizcem geriledi epey, akşamları essay yazmak istiyorum. dizi izleyeceğime bunu yaparım dedim. uzun vadeli planlarım var dil ve eğitimle ilgili bakalım gerçekleştirmek nasip olacak mı.
Sen yalnız mısın canım şu aralar, işten gelince neler yapıyorsun? Nisa zamanı kullanma konusunda baya iyi maşallah ben arada gün içinde neler yaptığını okuyup feyz alıyorum, enerjik de zaten :)
3-4 saat uyuyorum kızlar ben benı ornek almayınHepsi olur canım, yeterki sen niyet et. Nisa uygulanabilir bir örnek değil bu konuda, kız en fazla 4 saat falan uyuyordur, ona rağmen kalan 20 saati effektif kullanabiliyormaşallah valla.
Ben yalnız yaşıyorum, çok nadir arada annem geliyor, belki 5 ay da bir falan en fazla 1 haftalık. Ben yiyip, içip yatıyorum genelde iş sonrası, ama yeter artık dedim, daha fazla israf edecek vaktimm yok. Instagramda Aysegül Coruhlu'yu takip etmeye başladım. Akşam erken yatıp sabah erken güne başlamayı planlıyorum inşallah.
Geceleri kafa yorgunluğu ile verimli bişey yapamıyorum, ama sabah 4-5 gibi güne başlarsam en az 2 saat benimdir.
Ben de yeninden Arapça'ya başlamak istiyorum.
Biri tutsun bizim atom karınca hatunu!3-4 saat uyuyorum kızlar ben benı ornek almayınuykuyla aram yok benım
bugun motor takılmıs gıbı fır dolandım durdum daha sımdı oturabıldım sabah 6 dan berı :)
Yok valla ben istesem de o kadar olamam samsonum 6 saat uyusam bile az geliyor ki bana :) gerçekten rahata alışmak mı bilmiyorum ama vaktimi daha iyi kullanabilirim diye düşünüyorum, şaka maka bu yaşa kadar şunu şunu yapabilirdim diye muhasebe yapıp pişmanlık yaşadım dün akşam :)Hepsi olur canım, yeterki sen niyet et. Nisa uygulanabilir bir örnek değil bu konuda, kız en fazla 4 saat falan uyuyordur, ona rağmen kalan 20 saati effektif kullanabiliyormaşallah valla.
Ben yalnız yaşıyorum, çok nadir arada annem geliyor, belki 5 ay da bir falan en fazla 1 haftalık. Ben yiyip, içip yatıyorum genelde iş sonrası, ama yeter artık dedim, daha fazla israf edecek vaktimm yok. Instagramda Aysegül Coruhlu'yu takip etmeye başladım. Akşam erken yatıp sabah erken güne başlamayı planlıyorum inşallah.
Geceleri kafa yorgunluğu ile verimli bişey yapamıyorum, ama sabah 4-5 gibi güne başlarsam en az 2 saat benimdir.
Ben de yeninden Arapça'ya başlamak istiyorum.
ben günde 4 saat uyusam neyşınıl coğrafikteki timsahlar gibi gezerim nisa :)3-4 saat uyuyorum kızlar ben benı ornek almayınuykuyla aram yok benım
bugun motor takılmıs gıbı fır dolandım durdum daha sımdı oturabıldım sabah 6 dan berı :)
Birbirimizi dürtükleyelim arada inşallah. Salıvermeyelim kalan ömrüü.Yok valla ben istesem de o kadar olamam samsonum 6 saat uyusam bile az geliyor ki bana :) gerçekten rahata alışmak mı bilmiyorum ama vaktimi daha iyi kullanabilirim diye düşünüyorum, şaka maka bu yaşa kadar şunu şunu yapabilirdim diye muhasebe yapıp pişmanlık yaşadım dün akşam :)
ayşegül çoruhlunun tokuz ama açız kitabı var bende, bi ara müridi olmuştum :) kök sebzeleri yeme konusunda karataydan daha esnek, hayvansal gıda konusunda karataydan daha katı. bir de güneş ışığına takmış hatun, biyolojine göre davran güneş yoksa yemek yeme falan diyor
ılgımı cektı mevzu bakayım neymısBirbirimizi dürtükleyelim arada inşallah. Salıvermeyelim kalan ömrüü.
50 yaşında biri için çok iyi görünüyor kadın. En kısa zamanda kırmızı bir lamba edinip erken uymaya geçicem bende. Tel'e de akşam el sürmeyeceğim. Uykuya ket vurduğu kesin doğru, dün gece tamamen uykum kaçtı telefon yüzünden 4 de falan uyudum sanırım, 6.30 da uyandım .
N nscckts Nisaa sen de kesinlikle kırmızı/ mavi ışık mevzusuna bir göz atmalısın bence.
Canım en özet hali için link atıyorum, sen daha detaylı bak. Insta da takip et kadını derim. Bir kere denedim, cep ile uğraşmadım fazla, ortamı da uyumadan 1 saat önce kırmızı yaptım, gerçekten normalden daha hızlı ve deliksiz bir uyku oldu.ılgımı cektı mevzu bakayım neymıs
ahsen dogdugundan berı 3 saat falan uyuyorum oncesınde 5 saat uyuyordum hıc uykuyla aram olmadı ama son 2 senedır benı resmen yaslandırdıgını goruyorum resmen yaslandım hani yaş alma anlamında degıl çökme anlamında
eger cozumu varsa ustune gıderım bu mevzunun zıra hıc bır uyku ılacıda etkı etmedı bana
hemen bakıyorum sagolasın canım benımCanım en özet hali için link atıyorum, sen daha detaylı bak. Insta da takip et kadını derim. Bir kere denedim, cep ile uğraşmadım fazla, ortamı da uyumadan 1 saat önce kırmızı yaptım, gerçekten normalden daha hızlı ve deliksiz bir uyku oldu.
Mavi ışık nedir? Sağlığımızı nasıl etkiler?
Mavi ışık nedir? Sağlığımızı nasıl etkiler?www.hurriyet.com.tr
okadar dogru konusuyor kıCanım en özet hali için link atıyorum, sen daha detaylı bak. Insta da takip et kadını derim. Bir kere denedim, cep ile uğraşmadım fazla, ortamı da uyumadan 1 saat önce kırmızı yaptım, gerçekten normalden daha hızlı ve deliksiz bir uyku oldu.
Mavi ışık nedir? Sağlığımızı nasıl etkiler?
Mavi ışık nedir? Sağlığımızı nasıl etkiler?www.hurriyet.com.tr
sabah 6 da uyanıyorum gece 2 de yatıyorum daha erken nasıl kalkayım canım benım :)nisacim benim sağlıklı beslenmeyle aram yok ama sağlıklı yaşamla aram iyi:)
günlük plana göre işliyorum.
önceki ne yapacagi yaziyorum sonra uygulamaya geçiyorum
yazmadığımda oluyor onu da hallediyorum.
akşam 22 yada 23 te uyuyup 5 te kalkıyorum
kahvaltı spor rutin işlerimi halledip 7:20 geçe evden çikiyorum
akşam 6 da evde oluyorum gelir gelmez yemegimi yapıyorum işvarsa yapıyorum kızımla ilgileniyorum.
10 a kadar halletmeye çalışıyorum.
bu şekilde verimli bi hayat sürdürdüğüm için çok mutluyum.
sende bi dene sabah erken kalk :)
gerçekten verimli bi gün oluyor:)
sen tv ve pc başına takıldığı için uyku tutmuyor olabilir.:)sabah 6 da uyanıyorum gece 2 de yatıyorum daha erken nasıl kalkayım canım benım :)
esım aksam en erken 8 de evde oluyor kızımda babasıyla vakıt gecırmek ıstıyor eve gel dus al yemek ye dınlen cocukla oyun oyna bıraz sohbet et dıyene kadar gece 11-12 oluyor cocugu uyuttuktan sonra ısle alakalı pc basına gecmek gerektıgınde uyuma saatı gece 2 yı buluyor
gunduz de iş hayat kosusturması vakıt kalmıyor gercekten vakıt yok ınsanlar nasıl sıgdırıyor vaktını :)
hıc tv ızlemıyorum hatta okadar ızlemıyorum kı uydu acık kalmıs ta fi tarıhınden kalmasen tv ve pc başına takıldığı için uyku tutmuyor olabilir.:)
yatmadan önce tv ve pc başına takılmamalisin.bizde hiç tv açmiyoruz.
hercai ve mucize doktoru bekliyorum:)
benim uykum çok agir. eşim horul horul uyuyorsun der.hıc tv ızlemıyorum hatta okadar ızlemıyorum kı uydu acık kalmıs ta fi tarıhınden kalmadıger kumandaya nasıl gececegımı bılemedım esımı aradım tarıf ettı dusun okadar aram yok
benımkı bence cocuklugumdan berı alıskanlık olan bırsey ortaokulda aılemden ayrı baska sehırde okumayla basladı gece uyanık kalmalar lısede yatılı okudum kolejde orda arkadaslarla gece sohbetlerı e unv de zaten hayatsonra ıs hayatı ıse gıderken ıs cıkısı kurslar hem okudum hem calıstım sabaha kadar sınava hazırlanmalar sonra evlendım sonra cocuk e cocuk olunca bılıyorsun gece uykusu olmuyor bugunlere geldık bır cırpıda 20 yılı anlattım
bak ne cabuk gectı anlatırken bıle vallahı tutamıyorum zamanı
yaaa ne guzeel benım hemen uykum dagılır en ufak cıt sesınebenim uykum çok agir. eşim horul horul uyuyorsun der.
gece emzirmeye kalktığımda eşimin dürtüyle uyandim.
onun uykusu hafif pat diye hemen uyanir. uykuyla arasi yok.
gece uyuyamaz gündüz çok rahat uyuyor:)
ben gece uykusunu seviyorum. çok agir uyurum biri düşse çarpsa hiç duymam
o fır fır donusum sabırsızlıgımdanBenim de uykum ağırdır belki de o yüzden 3-4 saatle idare edemiyorum, bir iki gün sonra sinirlerim bozulmaya başlıyor öyle pamuk pamuk olamıyorum.
Nisam sende şaşırdığım ve ayakta alkışladığım şey şu :)) mesela benim de az uykuyla idare etmek zorunda kaldığım zamanlar olur ama dedim ya bir iki gün sonra error vermeye başlarım enerjim de tükenir. Sen maşallah yıllardır az uykuyla akşama kadar fır fır nasıl dönebiliyorsun yahu :) bir de herkesin uyku ihtiyacı farklı, kimi az kimi çok uyur ben anneme çekmişim uykuya düşkünüm ama benim babam da az uyur misal. Eğer bedeninde bir rahatsızlık hissetmiyorsan fazla uyumak için kendini niye zorlayasın ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?