ben dıyet degıl de saglıklı yasam dıye yaklastım mevzuya bulgurun hıc bır faydası yok 3 kasık pılav yıyecegıme 1 tabak salata 2 porsıyon yemek yerım . 1 dılım ekmek yıyecegıme 2 tabak yemek yerım :) hem daha cok karnım doyar hemde vucuduma yanlıs gıda sokmamıs olurumiliklerime kadar hissettim vicdan azabini
Ben yillar once 2 ogun beslenmeye baslamistim. Kahvaltida ekmek de yiyordum bal da. Ve aksam 1 ogun bulgur pilavi, salata, ne istersen.. cok kilo vermistim. Siz de denediniz mi?
canımmben burayı çok seviyorum gelip baştan sona okumaya çalışıyorum.
nisa çok tatlısın çok seviyorum seni .
merhaba kızlar
26 gün tatil yaptım geldim .
nasılsınız .
nisa aldığın cicilerini giydin mi bi yerlerde.
düğün dernek oldu mu . kına falan
tatilde ekmek , simit vs yedim .
denize gittik . çok fazla enerji harcadım .
5 saat kadar denizde oluyorduk . akşam da dışarıda .
gece 2 ye kadar .
yediklerim bile yetersiz kaldı.
kilo olarak değişmedim .
51 kiloyum .
ama 2 öğün beslendim . 10 da kahvaltı yaptık . 11 gibi bitti kahvaltı
akşam 8 de yemek yedik .
maşalllaaaahhböyleyim. tatil modu .
evet canımcım . bu yaz tatil daha verimli geçti. daha çok gezdik .selaamm
ıyıyım sen nasılsın
gıydım aldıklarımı fakat resımler kacıncı sayfada bılmıyorum yuklemıstım buraya :)
2 ogun beslenınce zaten kılo alınmıyor leptın ust sevıyede calıstıgı ıcın e denız yuzmek kumda yurumek baslı basına cıddı enerjı kaybı zaten :) tum kaslar maksımumda calısmıs super yapmıssın doya doya tatıl yapmana sevındım ozlemıstık senı
evet canımcım . bu yaz tatil daha verimli geçti. daha çok gezdik .
çocukları uyutup kv ye bıraktık . 12 de çıktık . 2 de eve döndük . çok güzeldi . bilemiyorum . daha önce çocuklar daha küçük olduğundan bırakamadık .
şimdi bile kv nin uyumadığını biliyorum . biz gelene kadar . panik biri . uyuyamıyor . çocuklar uyanırsa vs diye.
evet. çok yorucuydu deniz . deniz sonrası dışarısı. bi de gece çıkmalar olunca. doya doya tadını çıkardık ama.
sen neler yaptın . ankara ya gittin mi yine.
tatile bi yerlere gittiniz mi.
kızın nasıl . neler yapıyor . kreş ile ilgili bi şeyler yaptınız mı. başlatacak mısın .
bızım ısler yogundu yerımızde kaldık planlar bozuldu :)ortanca oğlumuz bilsem sınavını kazanmıştı. bireysel değerlendirmeyi de geçmiş . onun kayıtları olacak .
büyük 8. sınıf oldu. onun bu yıl biraz çalışması lazım .
küçük kreşe devam .
bizde böyle.
haklısın gerçekten . her şey çocuklar için .bızım ısler yogundu yerımızde kaldık planlar bozuldu :)
ahsen içinde anaokulları ıcın gorusmeye gıttık suan 3 bucuk yasında sız zaten evde ılgılenıyorsunuz 3-4.-5 yaslarında uc sene ust uste aynı seylerı gorunce cocuklar sıkılıyor suan oyuna doymalı oyun cagında sıze tavsıyem seneye yazdırın en azından uc sene ust uste gıdıp sıkılmasın anne cocuk etkınlıklerıne katılın kendısını kursa yazdırın bu sene idare edın zaten 20 sene okuyacak dedı ogretmen
bızde kendısını sanat okuluna yazdırdık haftada 2 gün dönüsümlü sekılde muzık dans jımnastık resım yapıyorlar onun harıcınde haftada ıkı gun sabahtan aksama acık ve kapalı survıvor parklarında babasıyla . haftada 1 gunde benımle anne cocuk etkınlıgınde.
zaten gondermek ıstedıgımız okula evımız cok uzak evımızı tasımak ıstıyoruz ev bızım 1 sene dişimizi sıkıcaz denklestırebılırsek para ayarlayıp bunu satıp ustunu tamamlayıp okula yakın yerden ev alıcaz . yoksa burayı kıraya verıp okula yakın kiraya cıkıcaz onun ıcınde zamana ıhtıyacımız var
bızde de boyle :)
hersey cocuklarımız ıcın valla
aynen okula yakın olmak ıyı hem cocugun yola harcadıgı vakıt hem acil bır durumda yakınlık acısındanhaklısın gerçekten . her şey çocuklar için .
güzel etkinlikler yapıyor maşallah . jimnastik , müzik , dans , resim . daha ne olsun .
sürvivor . anne çocuk etkinliği .
yetiyordur sanıyorum . çünkü zaten kendi kendine yetiyordu . oyuncakları ile oynuyordu.
ben de okula yakın yerde oturuyorum .
ilk öğretim önümüzde.
solumuzda ortaöğretim .
çocukların okula gidişleri 5 dk kadar sürer sürmez . zil evden rahatlıkla duyuluyor .
ama ben işe ilçeye geliyorum . 2 otobüs değiştiriyorum .
her şey çocuklar için .
onlar için kolaylık olsun . biz hallederiz nolcak .
ev için iyi düşünmüşsünüz
satılırsa yeni alırsınız .
kiraya verirseniz yine kiraya çıkarsınız . güzel olur .
okula yakın olmak iyi her zaman .
amin . güzel düşündün .aynen okula yakın olmak ıyı hem cocugun yola harcadıgı vakıt hem acil bır durumda yakınlık acısından
esım cunku cok yogun sehır dısına cıkıyor toplantıda oluyor egıtımde oluyor yanı hemen gel dedıgımde gelmesı 6 saat bıle surebılır.
ıstedıgımız okulla ev arası yol sakinse 45 dk suruyor yoksa 1 saat ... yazık cocuga hanı ben goturup getırsem arada ugrasam yol parasına zaten kira verılır :)
oyuzden en ıyısı tasınmak dedık haklarında hayırlısı olsun kuzularımızın :)
ben evdeyım genelde gun ıcınde 1 kere cıkıyorum dısarı onda once babamla bırlıkte yuruttugumuz işe ugruyorum 11-12 arası ordan da esımın ofise gecıyorum ordaysa yarım saat oturuyorum yoksa dönüyorum eve :) eve dönerken bir parka ugruyoruz ya da bısıkletıne bınıyor cadı eve gecıyoruzamin . güzel düşündün .
eşin uzakta oluyormuş bazen . baya baya . 6 saat .
sen neler yapıyorsun .
evdesin . ne yemek yaptın akşama. kızın her yemeği yiyordu değil mi.
yoğunsunuz nisa . biraz dinlenmeye de vakit kalsın . pleas.ben evdeyım genelde gun ıcınde 1 kere cıkıyorum dısarı onda once babamla bırlıkte yuruttugumuz işe ugruyorum 11-12 arası ordan da esımın ofise gecıyorum ordaysa yarım saat oturuyorum yoksa dönüyorum eve :) eve dönerken bir parka ugruyoruz ya da bısıkletıne bınıyor cadı eve gecıyoruz
aksama yemek salata ve kıymalı karısık sebze yanı türlü yemegı var :) ben yemegı sabah uyanır uyanmaz hazırlarım o pıserken kahvaltımı yaparım kahvaltım bıtene kadar yemek pısmıs olurkahvaltıdan sonra temızlık yapar dus alır evden cıkarım eve donunce kıtap okuruz kucuk hanımla kahve ıcerken osman abalının setınden calısırız sonra aksam olur yemek yenır ahsen babasıyla oyun oynar mısafır gelıcekse gelır kı hemen hemen hergun mısafırım vardır gıder sonra ben muzık dınlerım . vucuduma yag falan surer masaj yaparım bakım yaparım kendıme ayırırım zamanı sonra uyku saatı gelır masal okunur ahsen uyur bız erhanla pc basına gecerız eşimin çıraklıgını yaparım fıyat teklıfını cıkarırken o ısı neyse onu yapar gıbı... sonra gece 1-2 olur bır cay ıcer uyurum ıhlamuur gıbı papatya gıbı
sonra sabah 5-6 gıbı yıne uyanırım ve hep aynı
haftasonu cok yogun oluruz tuvalete gırmeye bıle zamanım olmayabılıyor ctesı pazar sabah 8 den gece 2 ye kadar pek oturdugumuzu hatırlamam hafta ıcı kalmayan vakıtı haftasonuna aktardıgımızdan bırıkıyorgelen gıden alıs verıs bızım ugradıgımız yerler ahsen ıcın onun etkınlıgıne ayrılan zaman ptesı işe hazırlık gıbı...
Peki salata veya saglikli yemek dahi olsa fazla yemek midenizi genosletmedi mi? Zayif arkadaslarima bakiyorum porsiyonlari miniminnacikk..ben dıyet degıl de saglıklı yasam dıye yaklastım mevzuya bulgurun hıc bır faydası yok 3 kasık pılav yıyecegıme 1 tabak salata 2 porsıyon yemek yerım . 1 dılım ekmek yıyecegıme 2 tabak yemek yerım :) hem daha cok karnım doyar hemde vucuduma yanlıs gıda sokmamıs olurum
gunde ıkı ogun yıyerek zaten her turlu kılo verılır baklava patates pırınc yıyerek de kılo verebılırsınız :) ama onemlı olan kılo vermek degıl saglıklı beslenmek yasam bıcımı halıne getırmek ve bunu korumak
o vucuda gore de degısırPeki salata veya saglikli yemek dahi olsa fazla yemek midenizi genosletmedi mi? Zayif arkadaslarima bakiyorum porsiyonlari miniminnacikk..
yok ya burda sabıt konu yok genel sohbetle bırlıkte saglıklı beslenme :) kafamıza gore takılıyoruzKonum son konularla alakasiz olmus bagislayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?