canim biberde c vitamini var evet haklisin biliyorum fakat türk bakkali yok yakinlarda.oralarda yesıl biber yok mu su tabaktakı meyvenın ıkı katı c vıtamını bıberde var aksama salataya bıber de ekleyebılırsın gecmıs olsun
Blueberry mi o? Çok güzel meyveler, canım çekti. Kivi hariç, kiviye ölümünee alerjim var. Bir de yoğurt olsa 10 numero benceHemen cıktım aldım geldim
ohhhhh balik bende geliyorumselam kızlar dun yegenımın dogum gunuydu pasta falan yemedım kuruyemıs yedım sadece cay kahve ıctım
sabah da fırında mucver unsuz patatessız, yanında yogurtlu kerevız salatası ve soslu yesıl zeytın yedım
aksam balık var menude :)
Canım benim bahsettiğim tablet olarak, 2000 mg falan alsan iyi olur. 1000 mg C yi zaten yiyerek almak mümkün değil, 25 tane falan limon çiğ çiğ yersen belkicanim biberde c vitamini var evet haklisin biliyorum fakat türk bakkali yok yakinlarda.
hemen bunlari alabildim cok acayip basim agriyor diye - hastalanmadan.
yazin oluyor marketlerde ama göremedim.
Nisa deniz balığı mı? benim de canım çekti vallaselam kızlar dun yegenımın dogum gunuydu pasta falan yemedım kuruyemıs yedım sadece cay kahve ıctım
sabah da fırında mucver unsuz patatessız, yanında yogurtlu kerevız salatası ve soslu yesıl zeytın yedım
aksam balık var menude :)
evet blueberry canim, kivi olmasada olur ama c vitamini diye yiyeyim dedim.Blueberry mi o? Çok güzel meyveler, canım çekti. Kivi hariç, kiviye ölümünee alerjim var. Bir de yoğurt olsa 10 numero bence
hay allah yakınlarda turk bakkalı olmaması sıkıntıymıs yacanim biberde c vitamini var evet haklisin biliyorum fakat türk bakkali yok yakinlarda.
hemen bunlari alabildim cok acayip basim agriyor diye - hastalanmadan.
yazin oluyor marketlerde ama göremedim.
valla is yerinden hemen firladim karsidaki süpermarkete girdim bunlari aldim ciktim o kisa sürede. tablet evde var gidince iceyim.Canım benim bahsettiğim tablet olarak, 2000 mg falan alsan iyi olur. 1000 mg C yi zaten yiyerek almak mümkün değil, 25 tane falan limon çiğ çiğ yersen belki
Avrupadaki marketler süper ya, herşey var... Ester-C onu da bulamazsan Acerola al derim.
denız balıgı hıc yapay cıftlık balıgı yemem ben onlarda agır metal var :)Nisa deniz balığı mı? benim de canım çekti valla
gel gel yumulalım evde balık pısınce bızı gormen lazım oturmaya bıle sabrımız gelmıyor ayakta masa basında tırtıklamaya baslıyoruz bır yandan oturmaya calısıyoruzohhhhh balik bende geliyorum
Histamin bunların hepsinde mi var? İlk defa duydum. Ermiş ne?evet blueberry canim, kivi olmasada olur ama c vitamini diye yiyeyim dedim.
ananasta benim favorim ama Histamin alerjim var benimde cok fazla tüketmemem lazimmis (domates, cilek, ananas, patlican, tursu, eski kasar, balik, mayonez, ketcap, hardal, soya, mango, Avocado, kuruyemis, Papaya, portakal,....) bu liste uzar gider yani kisaca taze olmayan hicbir sey yemicem ve ermis olmicakmis.
Amin canim tesekkür ederim,hay allah yakınlarda turk bakkalı olmaması sıkıntıymıs ya
boyle durumlarda doktorun onerdıgı c vıtamını ıcerıklı guzel vıtamın hapları danıs ıstersen hanı agır ılaclar kullandıgın ıcın doktorun onerdıgı olursa guzel olur
mesela hepsı yaz meyvesı hanı mevsımı de degıl faydadan cok zarar aslında suan :) guzel bır ıhlamur cay veya adacayı aksam nane lımon karabıber karısımı sırkelı yanı tursu gıbı probıyotıkler zencefıl cayı daha faydalı olur bır an once sıfa olur ınsallah gecmıs olsun
sankı salcası okadar cok yapmıyor bak salcasını tuketırım domatesın kendısı kadar sısırmıyor acaba suyunu cekıyor guneste kaya tuzu falan mıneraller gırıyor ondan mı kıHistamin bunların hepsinde mi var? İlk defa duydum. Ermiş ne?Cahelim bu sabaha
Domates bana gaz yapıyor Nisa gibi, ama yaz dometesinden yine de vaz geçemiyorum. Salçasından da.
ermis yani tamamen yetismis, olgunlasmis demek istedim dogru degil mi yoksa? türkcemi Mazur görünHistamin bunların hepsinde mi var? İlk defa duydum. Ermiş ne?Cahelim bu sabaha
Domates bana gaz yapıyor Nisa gibi, ama yaz dometesinden yine de vaz geçemiyorum. Salçasından da.
var canim malesef salcada yemiyorum ben, domates yazin yiyorum.Histamin bunların hepsinde mi var? İlk defa duydum. Ermiş ne?Cahelim bu sabaha
ben de organik alıyorum, kısıra falan katmak için, ama her açtığımda mutlaka kaşıklıyorum, eskiden olsa ekmeğe sürer sürer yerdimsankı salcası okadar cok yapmıyor bak salcasını tuketırım domatesın kendısı kadar sısırmıyor acaba suyunu cekıyor guneste kaya tuzu falan mıneraller gırıyor ondan mı kı
kendım yapıyorum ya salcayı
aksam nisaya gidelimNisa deniz balığı mı? benim de canım çekti valla
hahahha olabilir mi bilmiyorum huylandin senben de organik alıyorum, kısıra falan katmak için, ama her açtığımda mutlaka kaşıklıyorum, eskiden olsa ekmeğe sürer sürer yerdim
Ellerine sağlık canım ya, misler gibidir senin yaptığın ev salçası.
Yalnız, kivi gördüm ya, kulaklarım kaşınmaya başladıı. Dokunmak, yemek sorunda, resim de alerjimi tetikliyor olabilir mi ya?
Kız ne mazur görmesi, takılıyoruzermis yani tamamen yetismis, olgunlasmis demek istedim dogru degil mi yoksa? türkcemi Mazur görün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?