Sağlıklı beslenirken;

oralarda yesıl biber yok mu su tabaktakı meyvenın ıkı katı c vıtamını bıberde var aksama salataya bıber de ekleyebılırsın gecmıs olsun
canim biberde c vitamini var evet haklisin biliyorum fakat türk bakkali yok yakinlarda.
hemen bunlari alabildim cok acayip basim agriyor diye - hastalanmadan.
yazin oluyor marketlerde ama göremedim.

canim biberde c vitamini var evet haklisin biliyorum fakat türk bakkali yok yakinlarda.
Canım benim bahsettiğim tablet olarak, 2000 mg falan alsan iyi olur. 1000 mg C yi zaten yiyerek almak mümkün değil, 25 tane falan limon çiğ çiğ yersen belki

Avrupadaki marketler süper ya, herşey var... Ester-C onu da bulamazsan Acerola al derim.

Nisa deniz balığı mı? benim de canım çekti valla

Blueberry mi o? Çok güzel meyveler, canım çekti. Kivi hariç, kiviye ölümünee alerjim var. Bir de yoğurt olsa 10 numero bence
evet blueberry canim, kivi olmasada olur ama c vitamini diye yiyeyim dedim.
ananasta benim favorim ama Histamin alerjim var benimde cok fazla tüketmemem lazimmis (domates, cilek, ananas, patlican, tursu, eski kasar, balik, mayonez, ketcap, hardal, soya, mango, Avocado, kuruyemis, Papaya, portakal,....) bu liste uzar gider yani kisaca taze olmayan hicbir sey yemicem ve ermis olmicakmis.

hay allah yakınlarda turk bakkalı olmaması sıkıntıymıs ya
boyle durumlarda doktorun onerdıgı c vıtamını ıcerıklı guzel vıtamın hapları danıs ıstersen hanı agır ılaclar kullandıgın ıcın doktorun onerdıgı olursa guzel olur

mesela hepsı yaz meyvesı hanı mevsımı de degıl faydadan cok zarar aslında suan :) guzel bır ıhlamur cay veya adacayı aksam nane lımon karabıber karısımı sırkelı yanı tursu gıbı probıyotıkler zencefıl cayı daha faydalı olur bır an once sıfa olur ınsallah gecmıs olsun

valla is yerinden hemen firladim karsidaki süpermarkete girdim bunlari aldim ciktim o kisa sürede. tablet evde var gidince iceyim.
limona bayilirim

ohhhhh balik bende geliyorum
gel gel yumulalım evde balık pısınce bızı gormen lazım oturmaya bıle sabrımız gelmıyor ayakta masa basında tırtıklamaya baslıyoruz bır yandan oturmaya calısıyoruz oyle severız sabrımız gelmez yemeye

Histamin bunların hepsinde mi var? İlk defa duydum. Ermiş ne? Cahelim bu sabaha

Domates bana gaz yapıyor Nisa gibi, ama yaz dometesinden yine de vaz geçemiyorum. Salçasından da.

Amin canim tesekkür ederim,
biliyorum aslinda meyve faydali degil pek ama fazla yemicem 3 cilek, 1 kivi yedim digerlerini aksam annemler yer - bana gelin dedim evde de bir sey yok ama cagirdim.
türk bakkali var ama is yerine yakin degil.
normalde annem ordan marketlerde olmayan seyleri aliyor

Domates bana gaz yapıyor Nisa gibi, ama yaz dometesinden yine de vaz geçemiyorum. Salçasından da.
sankı salcası okadar cok yapmıyor bak salcasını tuketırım domatesın kendısı kadar sısırmıyor acaba suyunu cekıyor guneste kaya tuzu falan mıneraller gırıyor ondan mı kı
kendım yapıyorum ya salcayı

var canim malesef salcada yemiyorum ben, domates yazin yiyorum.
ya her seyede dikkat edilmiyor, hurma, kuru kayisi, kuru incir bunlarda da var yani ne yiyelim

ben de organik alıyorum, kısıra falan katmak için, ama her açtığımda mutlaka kaşıklıyorum, eskiden olsa ekmeğe sürer sürer yerdim

Ellerine sağlık canım ya, misler gibidir senin yaptığın ev salçası.

Yalnız, kivi gördüm ya, kulaklarım kaşınmaya başladıı. Dokunmak, yemek sorunda, resim de alerjimi tetikliyor olabilir mi ya?

hahahha olabilir mi bilmiyorum huylandin sen

ermis yani tamamen yetismis, olgunlasmis demek istedim dogru degil mi yoksa? türkcemi Mazur görün
Kız ne mazur görmesi, takılıyoruz Kızmıyorsun di mi?

Hani ermiş, evliya olmuş gibi ama haklısın olgunluğa ermiş kişi falan da denir, meyve sebze için pek kullanmıyoruz, daha eskide kaldı sanırım. Ermiş kabak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…