ulkedekı tum dıyetısyenler anlasmıs tum ınsanları seker hastası yapmak ıcınN nscckts ara öğün hakkinda ne düşünüyorsun
Diyetisyen 3 ara öğün verdi bana ilk 4 5 gün uyguladim ama sonra biraktim. Cok yiyormusum gibi geldi.uygulayamadm zaten sonra
Sabah ogle aksam yiyorum. Bir de gece çok acikirsam yogurda tarçın ekleyip yiyorum
Emziriyorum bir de. Sence boyle beslenmem dogru mu
kızlaarrr
takım arkadaslarım ,yol arkadaslarım ,dertlerımı paylastıgım, samımıyetle benı dınleyen ,benı destekleyen ,yanımda olan canlarım
bır yıl daha gectı gıttı yenı yıla gırıyoruz
hepınıze hepımıze guzel bır yıl dılıyorum saglıkla neseyle bereketle karsılasın bızı , herseyın yerıne oturacagı ıyı geleceklerın hemen yanımızda yer alacagı kotu enerjılerın bır an once uzaklasacagı tum tasların yerıne oturacagı kendımızı sevecegımız en sevılecegımız ceplerımızın de dolacagıetrafımızda sevdıgımız ınsanlarla dolu dolu guzel bır yıl dılıyorum
ınsallah 2020 bızım ıcın mutlulugun baslangıcı olur ben 2019 u sevmedım bana ıyı gelmedı pek :) bu yenı yıldan umutluyum taze kan yenı enerjı yenı baslangıc tertemız sayfa kokusu mis gıbı yılbası kokusuyla karsılasın bızı
sevıyorum sızlerı
ulkedekı tum dıyetısyenler anlasmıs tum ınsanları seker hastası yapmak ıcın
2 ogun normal 3 ogun emzırenlere ve agır ıste calısanlara normal 3 ogunden fazlası hastalık
leptın dıye bır hormon var bu hormon vucudu ıyılestıren kasları arttıran yag yakan genclestıren sevmemız gereken guzel bır hormon
bu hormon yemek yedıkten 4 saat sonra calısmaya baslıyor 3 ana 3 ara yanı 6 ogun beslenen bırının leptını calısmıyor buda uzun vadede seker hastalıgına davetıye cıkarıyor bobrekler karacıgerler safra yoruluyor ınsulın tepetaklak oluyor erken yaslanıyor ınsan
hıc saglıklı bırsey degıl hatta bu sacmalıgı ılk kım cıkardıysa allah bıldıgı gıbı yapsın 6 ogun cıktıgından berı herkes seker hastası herkes obez farkındaysanız
ınsanın bıyolojık durumu 2 ogune gore emzırenler , ınsaatda calısanlar sporcular agır ıs yapanlar falan 3 ogun yıyebılır
ınsan vucudunu en ıyı tanıyanlar ıc hastalıkları uzmanlarıdır onlar hep 2 ogun der uzmanları dınleyın :) 2 ogun beslendıgımden berı vucudumda yag oranım ınanılmaz azaldı ınanılmaaz 60 kıloyum ama 50 gıbı duruyorum cunku leptınım son hız kosuyor aldı basını gıttı leptın okadar calısıyor kı su ıcsem kas yapıyor artık . faydasını bızzat gordum aralıklı oruc gıbı az ogunle beslenmenın taraftarıyım
en dogrusuCok tesekkur ederim uzun uzun yazmissin emek vermissin
Emzirmeyi bırakınca 2 ogun beslenmeye gecmeyi düşünüyorum
Ara öğünleri her zaman uygulamak zor iyi ki üşenmişim
En güzeli, şifa olsunleptin hormonunu calistiriyorum bugün baya.
Sabah kahvaltidan sonra bir sey yemedim bekliyorum bakalim..... aksam yerim artik
Omlet yaptım onu yiyorum ve inşallah günü kapatıcam
oo süper iyi gidiyorsunafiyet olsun canimm. bende 2 ogune geri dondum, leptin calissin diye sabah ve aksam arasi 6 saat birakiyorum arada yemek yok, aksami da erken kapadim bugun
en dogrusu
bırde bunu cok duyuyorum ara ogunler bana fazla gelıyor dıye ınsan aslında kendı vucudunu bılıyor
ya bırde dıyet bana soyle de mantıksız gelıyor mesela hıc mı mısafır gelmeyecek hıc mı mısafırlıge gıdılmeyecek hıc mı hasta olunmayacak o gun o lıste bırebır nasıl uyulsun ufak bır degısıklıkte ınsan dıyet bozuldu hıssıyatına gırer battı balık yan gıder boyle olsun der lısteden ıyıce uzaklasır
saglıklı beslenme bır omur suren sey dıyet anlık bırsey
bırde vucudumda bır ara kılo verme durdu 65 de sabıtlenmıstım veremıyordum bır turlu kalmıstı oyle hatta herkes dedı kı o vucudun kırılma noktası ıste zorlama kendını ben yok dedım ya bılıyorum hıssedıyorum var 5 kılo fazlam kendımı bılıyorum cunku
bende vucudu sasırtma yontemını denedım 1 hafta tek ana ogun bır ara ogun yaptım sabah kahvaltı degıl aksam yemegı yedım aksam da sadece badem yedım kahve ıctım o hafta 5 kılo vermıstım bır anda herkesle bırlıkte soka gırdık gümbür gümbür gıttı
yaglarım meger ıteklenmeyı beklıyormus
ay demekki uzun sure yemeyince boyle oluyobugun mısafırlıkteydım tum gun bırsey yemedım sarma yıyeyım dedım alternatıf yoktu yemez olaydım o 3 sarma perısan ettı benı tum vucudum kasındı agırlastım kabardı boyun cene bolgem allahım
dıgerlerı ıclı kofte borek pasta falan dı onları yesem daha kotu olurum dıye dusundum 2gun ıcımı temızlemeyle ugrasırım artık 3 sarma yuzunden .
yarın lımonlu suyla yıne gune baslarım 4 lıtre su ıcerım sade corba satala falan yerım mıdem yanıyor cayır cayır mıdemın acı suyu geldı agzıma cok kotuyum
aynen canım tesekkur ederımay demekki uzun sure yemeyince boyle oluyogecmis olsun diyim canim
tüh:/ boşyere eziyet mideyebugun mısafırlıkteydım tum gun bırsey yemedım sarma yıyeyım dedım alternatıf yoktu yemez olaydım o 3 sarma perısan ettı benı tum vucudum kasındı agırlastım kabardı boyun cene bolgem allahım
dıgerlerı ıclı kofte borek pasta falan dı onları yesem daha kotu olurum dıye dusundum 2gun ıcımı temızlemeyle ugrasırım artık 3 sarma yuzunden .
yarın lımonlu suyla yıne gune baslarım 4 lıtre su ıcerım sade corba satala falan yerım mıdem yanıyor cayır cayır mıdemın acı suyu geldı agzıma cok kotuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?