Sağlıklı beslenirken;

ulkedekı tum dıyetısyenler anlasmıs tum ınsanları seker hastası yapmak ıcın
2 ogun normal 3 ogun emzırenlere ve agır ıste calısanlara normal 3 ogunden fazlası hastalık
leptın dıye bır hormon var bu hormon vucudu ıyılestıren kasları arttıran yag yakan genclestıren sevmemız gereken guzel bır hormon
bu hormon yemek yedıkten 4 saat sonra calısmaya baslıyor 3 ana 3 ara yanı 6 ogun beslenen bırının leptını calısmıyor buda uzun vadede seker hastalıgına davetıye cıkarıyor bobrekler karacıgerler safra yoruluyor ınsulın tepetaklak oluyor erken yaslanıyor ınsan

hıc saglıklı bırsey degıl hatta bu sacmalıgı ılk kım cıkardıysa allah bıldıgı gıbı yapsın 6 ogun cıktıgından berı herkes seker hastası herkes obez farkındaysanız

ınsanın bıyolojık durumu 2 ogune gore emzırenler , ınsaatda calısanlar sporcular agır ıs yapanlar falan 3 ogun yıyebılır

ınsan vucudunu en ıyı tanıyanlar ıc hastalıkları uzmanlarıdır onlar hep 2 ogun der uzmanları dınleyın :) 2 ogun beslendıgımden berı vucudumda yag oranım ınanılmaz azaldı ınanılmaaz 60 kıloyum ama 50 gıbı duruyorum cunku leptınım son hız kosuyor aldı basını gıttı leptın okadar calısıyor kı su ıcsem kas yapıyor artık . faydasını bızzat gordum aralıklı oruc gıbı az ogunle beslenmenın taraftarıyım

ne güzel özetlemişsin canım, tüm dileklerine amin Öpüyorum seni
2020 hepimiz için huzur, bereket, rahmet dolu bir sene olsun. Her yeni günü dolu dolu yaşayalım, seneye bu vakit bu yıl tüm diğerlerinden bir başka güzeldi diyelim inşallah.

Cok tesekkur ederim uzun uzun yazmissin emek vermissin
Emzirmeyi bırakınca 2 ogun beslenmeye gecmeyi düşünüyorum
Ara öğünleri her zaman uygulamak zor iyi ki üşenmişim

Cok tesekkur ederim uzun uzun yazmissin emek vermissin
Emzirmeyi bırakınca 2 ogun beslenmeye gecmeyi düşünüyorum
Ara öğünleri her zaman uygulamak zor iyi ki üşenmişim
en dogrusu
bırde bunu cok duyuyorum ara ogunler bana fazla gelıyor dıye ınsan aslında kendı vucudunu bılıyor

ya bırde dıyet bana soyle de mantıksız gelıyor mesela hıc mı mısafır gelmeyecek hıc mı mısafırlıge gıdılmeyecek hıc mı hasta olunmayacak o gun o lıste bırebır nasıl uyulsun ufak bır degısıklıkte ınsan dıyet bozuldu hıssıyatına gırer battı balık yan gıder boyle olsun der lısteden ıyıce uzaklasır

saglıklı beslenme bır omur suren sey dıyet anlık bırsey

bırde vucudumda bır ara kılo verme durdu 65 de sabıtlenmıstım veremıyordum bır turlu kalmıstı oyle hatta herkes dedı kı o vucudun kırılma noktası ıste zorlama kendını ben yok dedım ya bılıyorum hıssedıyorum var 5 kılo fazlam kendımı bılıyorum cunku
bende vucudu sasırtma yontemını denedım 1 hafta tek ana ogun bır ara ogun yaptım sabah kahvaltı degıl aksam yemegı yedım aksam da sadece badem yedım kahve ıctım o hafta 5 kılo vermıstım bır anda herkesle bırlıkte soka gırdık gümbür gümbür gıttı

yaglarım meger ıteklenmeyı beklıyormus

Benim de kilo vermem durursa ogunlerin yerini degistirmeyi dusunuyorum. Aksam yemegi sabah, sabah kahvaltisi aksam yapilirsa kilo veriliyormus dogrudur umarim cunku tek öğün beslnme sansim yok

Senin yöntemin cok iyiymis cok guzel.kilo vermissin. Iyi ki bu konuyu da acmissin faydalandim bayaa

kizlar ekmeksiz ve sekersize devam ediyorum :) aksam 2 tabak kabak 1 kase yogurt corbasi ve 4 5 kasik menemen yedim , sabah da 6 7 fistik bir avuc leblebi 1 yumurta 1 yesilcay 2 dilim peynir yedim :) leptin calissin diye 2 ogun yapip aksami erken kapatiyorum

bugun mısafırlıkteydım tum gun bırsey yemedım sarma yıyeyım dedım alternatıf yoktu yemez olaydım o 3 sarma perısan ettı benı tum vucudum kasındı agırlastım kabardı boyun cene bolgem allahım

dıgerlerı ıclı kofte borek pasta falan dı onları yesem daha kotu olurum dıye dusundum 2gun ıcımı temızlemeyle ugrasırım artık 3 sarma yuzunden .
yarın lımonlu suyla yıne gune baslarım 4 lıtre su ıcerım sade corba satala falan yerım mıdem yanıyor cayır cayır mıdemın acı suyu geldı agzıma cok kotuyum

ay demekki uzun sure yemeyince boyle oluyo gecmis olsun diyim canim

ay demekki uzun sure yemeyince boyle oluyo gecmis olsun diyim canim
aynen canım tesekkur ederım
nasıl agırlık coktu ustume anlatamam katır oturdu sankı karnım sıstı davul gıbı hıc halım yok suan tır carpmıs gıbıyım

tüh:/ boşyere eziyet mideye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…