Sen bayağı bir cozutuyormuşsunHala devam ediyorum. 17 ocakta diyetisyen kontrolüm var. 1 ay doluyor.
Benim süt azalmadi ya hic oyle bir sey hissetmedim. Dedigim gibi ben pirinc patates ekmek sekerli her seyi kizartma borek corek yemeyi bir anda biraktim
Bol yesillik su normal yemek yemeye devam. 3 ogun besleniyorum. 8den sonra bir sey yemiyorum.
Sütün azalacağına inanma
Bbgine daha saglikli süt verebilecegini düşün
O kadar kotu beslenerek bebegime de o sutten verdiğime pismanim simdi. Yarim kilo tulumba tatlisi yenir mi yahele 5 dilim trileçe
Oooo yarın sabaha kadar mı bişey yemiyosun artemis, dayanabiliyor musun?bugunun yemegini de yedim, 18bsaat aclik bbasladi leptinler yaksin yaglari
Sağol samsonum, bakayım ona:)Karabuğday koy yarma yerine, buckwheat diye geçiyor, kesinlikle buğdayı aratmaz.
Bende 1 aydan fazladır ekmek yemedim. Dışarda bi kaç kez köfte yedim, onların içinde varmıydı bilmiyorum gerçi, ama...
Kimse benden çok ekmek bağımlısı olamaz, şimdi görmesem aklıma gelmiyor.
Güzel İzmirKizlar günaydin izmirdeyim. Kahvalti yaptim birazdan is görüsmesine gidecegim
eveet canim ,saat 16da yedimOooo yarın sabaha kadar mı bişey yemiyosun artemis, dayanabiliyor musun?
Sabahları bir iki dilim ekmek/reçel, bazen hafif sütlü tatlı, bir de bu aralar favorim olan lokum bisküvicanım yedıklerını neden kıstın kı sen zaten saglıklı beslenıyorsun
ıyı sanslar dılerım cıkısta haber ver bıze
Yok canım, hiç farkı yok...ikisi de hızla şekere dönüşüyor. Karatay teyzem, ekmek ve şeker beyinde uyuşturucunun tepki verdiği aynı noktayı uyarıyor diyor.Sağol samsonum, bakayım ona:)
Ben beyaz ekmek tüketmiyordum zaten, ekşi mayalı ya da tahıllı. Beyaz ekmek bağımlılık yapıyor galiba. Benim günde bir iki dilimdi zaten tükettiğim, sevdiğim şeyleri çok tüketmiyorum prensip olarak
Ama sen de öyle diyorsan darısı başıma diyeyim
Aslında eskiler de bu şekilde gün batmadan yerler, yemek olayını kapatırlarmış. Ama tabi onlar yatsıdan sonra uyurlardı herhalde bizim gibi gece yarılarına kadar nette gezmiyorlardı:deveet canim ,saat 16da yedim
yarin sabah 10 civari yiyecegim ,eskidende bu sekilde yiyordum dayaniyorum zaten saat 10 11 civari gece hala tok oluyorum :)
Ahahaha:)))) kokluyor muydunYok canım, hiç farkı yok...ikisi de hızla şekere dönüşüyor. Karatay teyzem, ekmek ve şeker beyinde uyuşturucunun tepki verdiği aynı noktayı uyarıyor diyor.
Ben ilk ekmeksiz dönemlerimde marketin fırın reyonlarında durup, o kokuyu içime çekiyor, ekmekleri seyrediyordum
Dün yemeğin yanında gelen tırnak pidesini de koklamadım desem yalan olur, ama eskisi gibi önemli bir şeyden yoksun hissetmiyorum artık.
Seni çok iyi anlıyorum canım...hani o artizan ekşi mayalı ekmekler var ya, ben ekmeğin tadını alamıcam diye üzerine bişey sürmeye bile kıyamazdım, o yüzden hayatımdan çıkarmak çok ütopik bir fikir gibiydi. Ama artık bünyem gençlikteki gibi tolere edemiyor, hayat kalitem ekmeksiz çok daha iyi. Napalım, bunca yıl 5 kişinin ekmek hakkını tek başıma yemişimdir zaten diyerek kendimi avutuyorum artıkAhahaha:)))) kokluyor muydunçok hoşsın samson.
Karatay diyince milleti kandırıp kendini lahmacuna gömülmesi geliyor aklımaama verdiği bilgiler doğru tabi. Şahsen ben temelli vazgeçemem ekmekten:/ kiloları verince geri dönerim makul şekilde tüketmeye diye düşünüyorum Ekmek benim muradım şu ahir dünyada:d bu fikri değiştirsem belki daha aklı başında olurum ekmek konusunda
12 den sonra yatiyorum o zaman bir aclik geliyor :)Aslında eskiler de bu şekilde gün batmadan yerler, yemek olayını kapatırlarmış. Ama tabi onlar yatsıdan sonra uyurlardı herhalde bizim gibi gece yarılarına kadar nette gezmiyorlardı:d
10-11 e kadar dayanılır tabi, daha geç uyumazsan. Açlık gerçekten beden için çok elzem birşey, daha dinç oluyor insan. Ben de biçol defa denemiştim benzer beslenme şekillerini. Emzirme dönemimiz sonlansın inşallah ben de dönüş yapacağım tekrar
Ay yok ben tek kişilik ekmek hakkı sınırına bile yaklaşmadımSeni çok iyi anlıyorum canım...hani o artizan ekşi mayalı ekmekler var ya, ben ekmeğin tadını alamıcam diye üzerine bişey sürmeye bile kıyamazdım, o yüzden hayatımdan çıkarmak çok ütopik bir fikir gibiydi. Ama artık bünyem gençlikteki gibi tolere edemiyor, hayat kalitem ekmeksiz çok daha iyi. Napalım, bunca yıl 5 kişinin ekmek hakkını tek başıma yemişimdir zaten diyerek kendimi avutuyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?