Sağlıklı beslenirken;

Havalar kötü
Bebekle her gün yürüyüş yapilmiyor
Ben de evde ip atlamaya karar verdim.
Ipim yok hayali olarak var ama
Bugün 100le basladim gittikce artiririm
Ogle ve aksam yemeklerinden iki saat sonra ip atlicam

Sen bayağı bir cozutuyormuşsun
Ben o kadar değildim ama kilo vermem çok zor benim. 17’sine az kaldı, umarım iyi olur netice
Umay bu arada ben de evde hareket yapıyorum 2 aydır, 2 kilo verdim ama inanılmaz inceldim. Kol bacak çalışıyorum fırsat buldukça, günde yarım saat ile bir saat yürüyüş yapıyorum, bugün koştum biraz. Sezeryan olmasam amuda kalkıcam heee bir de bebeğimi yatırıp ben de yanına uzanıyorum, ayak parmağıma çıngırak takıp bacak egzersizlerini o sayede yapabiliyorum, tavsiye ederim:)

Sağol samsonum, bakayım ona:)
Ben beyaz ekmek tüketmiyordum zaten, ekşi mayalı ya da tahıllı. Beyaz ekmek bağımlılık yapıyor galiba. Benim günde bir iki dilimdi zaten tükettiğim, sevdiğim şeyleri çok tüketmiyorum prensip olarak
Ama sen de öyle diyorsan darısı başıma diyeyim

canım yedıklerını neden kıstın kı sen zaten saglıklı beslenıyorsun

ıyı sanslar dılerım cıkısta haber ver bıze
Sabahları bir iki dilim ekmek/reçel, bazen hafif sütlü tatlı, bir de bu aralar favorim olan lokum bisküvi yi çıkardım hayatımdan Nisa. Diğerlerinden yiyorum doyana kadar. Yemezsem halden düşüyorum, küçüğüm gece uyuyana kadar kucağımda çoğunlukla:/

Yok canım, hiç farkı yok...ikisi de hızla şekere dönüşüyor. Karatay teyzem, ekmek ve şeker beyinde uyuşturucunun tepki verdiği aynı noktayı uyarıyor diyor.

Ben ilk ekmeksiz dönemlerimde marketin fırın reyonlarında durup, o kokuyu içime çekiyor, ekmekleri seyrediyordum

Dün yemeğin yanında gelen tırnak pidesini de koklamadım desem yalan olur, ama eskisi gibi önemli bir şeyden yoksun hissetmiyorum artık.

eveet canim ,saat 16da yedim
yarin sabah 10 civari yiyecegim ,eskidende bu sekilde yiyordum dayaniyorum zaten saat 10 11 civari gece hala tok oluyorum :)
Aslında eskiler de bu şekilde gün batmadan yerler, yemek olayını kapatırlarmış. Ama tabi onlar yatsıdan sonra uyurlardı herhalde bizim gibi gece yarılarına kadar nette gezmiyorlardı:d
10-11 e kadar dayanılır tabi, daha geç uyumazsan. Açlık gerçekten beden için çok elzem birşey, daha dinç oluyor insan. Ben de biçol defa denemiştim benzer beslenme şekillerini. Emzirme dönemimiz sonlansın inşallah ben de dönüş yapacağım tekrar

Ahahaha:)))) kokluyor muydun çok hoşsın samson.
Karatay diyince milleti kandırıp kendini lahmacuna gömülmesi geliyor aklıma ama verdiği bilgiler doğru tabi. Şahsen ben temelli vazgeçemem ekmekten:/ kiloları verince geri dönerim makul şekilde tüketmeye diye düşünüyorum Ekmek benim muradım şu ahir dünyada:d bu fikri değiştirsem belki daha aklı başında olurum ekmek konusunda

Seni çok iyi anlıyorum canım...hani o artizan ekşi mayalı ekmekler var ya, ben ekmeğin tadını alamıcam diye üzerine bişey sürmeye bile kıyamazdım, o yüzden hayatımdan çıkarmak çok ütopik bir fikir gibiydi. Ama artık bünyem gençlikteki gibi tolere edemiyor, hayat kalitem ekmeksiz çok daha iyi. Napalım, bunca yıl 5 kişinin ekmek hakkını tek başıma yemişimdir zaten diyerek kendimi avutuyorum artık

12 den sonra yatiyorum o zaman bir aclik geliyor :)

Ay yok ben tek kişilik ekmek hakkı sınırına bile yaklaşmadım Ama yine de hayatımdan çıkarsam fena olmayacak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…