Sağlıklı beslenirken;

tüh:/ boşyere eziyet mideye
aynen valla
bugun uyandım hemen lımonlu suyumu ıctım 2 haslanmıs yumurta 5 badem 1 tabak yesıllık salata yedım
aksam da yogurtlu kerevız salatası yerım yanına bıraz et sote o kadar

ay kizlar nasil mutluyum sizle de paylasayim, ekmegi kestim dedim ya bu sefer gercekten farki net gordum, vucudum daha dinc , karnim daha tok ekmek yeyince 2 3 saat sonra araniyodum suan if yaparak 18 saat aclik yapiyorum leptin calismasi icin iyi dimi bu N nscckts ,ekmek bidaha yemeyi dusunmuyorum , mide yanmalarim yok oldu kesinlikle cok hafif hissediyorum , her sabah 1 avuc fistik leblebi yiyorum ekmek yerine :)
nisa senden cok etkilendim kesinlikle yag yaktim diyince

Merhaba artemis ne güzel farkı hissetmen. Ne kadar olmuştu bırakalı? Ben de henüz dün bıraktım, umarım istikrarlı olurum.
N nscckts köftenin içine ne koyuyorsun? Ekmek yerine alternatif, hiç düşünmemiştim şu ana kadar, onları da çıkartayım hayatımdan diyorum. Kesin senin bir fikrin vardır:)
Yoğurt çorbasına kullandığım beyaz buğday da ekmek sınıfına girer di mi:/

merhaba canim 4 gun kadar oldu :)) daha oncede 23 24 gun ekmeksiz beslenmistim sonuc harikaydi :)
evet ekmek sinifinda tabikide :)

merhaba canim 4 gun kadar oldu :)) daha oncede 23 24 gun ekmeksiz beslenmistim sonuc harikaydi :)
evet ekmek sinifinda tabikide :)
Süpermiş 20 küsür fün ekmeksiz ben ekmekten kopamıyorum, ilk denemem bu da. Umarım başarılı olurum da dönmem kolay kolay. Yoğurt çorbası da yasaklandı bi süre bana o halde:/

Süpermiş 20 küsür fün ekmeksiz ben ekmekten kopamıyorum, ilk denemem bu da. Umarım başarılı olurum da dönmem kolay kolay. Yoğurt çorbası da yasaklandı bi süre bana o halde:/
ben de yaptim biraktim yaptim biraktim nisa biliyor beni :) ama etkisini gorunce saglik acisiindan hemde gobek inceliyor birakamiyorsun bir daha :)

okadar sevındım kı helal kız :)
evet ekmek yerıne gecer kuzum
ben bol maydanoz dogruyorum koftenın ıcıne hıc galeta unu veya ekmek falan koymadım hıcbır zaman mıde eksıtır kofte dedıgın bol maydanozlu soganlı olur zaten eger cok yaglı bır kıymaysa bır yumurta kırarım ıcıne tutsun dıye cogu zaman yumurta bıle koymam maydonoz tutar cunku

ben de yaptim biraktim yaptim biraktim nisa biliyor beni :) ama etkisini gorunce saglik acisiindan hemde gobek inceliyor birakamiyorsun bir daha :)
Oooo göbek inceliyorsa tamamdır
Şimdi motive oldum bak çok fena:)
Hadi bakalım, burdan birbirimizi arada dürtükleyelim artemis max kaç güne çıkartacağız ekmeksiz hayatı

Sağol Nisacım, ben de öyle yapayım. Köfteyi çok sık yapıyoruz da bizim köftehor kız için:)

Umay- doktorun önerdiği diyet listesini paylaşabilir misin lütfen

Canim liste bu

Ben burda bi tek yenmemesi gerekenlere uyuyorum

Günlük cizelgeye ilk başta uydum ama sonra devam ettirmek cok zor oldu

Eklentiler

• 20191218_113545.webp
    43,7 KB · Görüntüleme: 61
  • 20191218_113112.webp
    49,1 KB · Görüntüleme: 59
  • 20191218_112624.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 54
Canim liste bu

Ben burda bi tek yenmemesi gerekenlere uyuyorum

Günlük cizelgeye ilk başta uydum ama sonra devam ettirmek cok zor oldu
Sağol umay dün bi hayli kıstım yediklerimden, sütüm azaldı. Fıstığım doymadı. Ekmeksiz/şekersiz devam edeyim bakalım. Umarım sütüm etkilenmeden devam ederim.
Senin nasıl gidiyor bu arada?

Sağol umay dün bi hayli kıstım yediklerimden, sütüm azaldı. Fıstığım doymadı. Ekmeksiz/şekersiz devam edeyim bakalım. Umarım sütüm etkilenmeden devam ederim.
Hala devam ediyorum. 17 ocakta diyetisyen kontrolüm var. 1 ay doluyor.
Benim süt azalmadi ya hic oyle bir sey hissetmedim. Dedigim gibi ben pirinc patates ekmek sekerli her seyi kizartma borek corek yemeyi bir anda biraktim

Bol yesillik su normal yemek yemeye devam. 3 ogun besleniyorum. 8den sonra bir sey yemiyorum.

Sütün azalacağına inanma
Bbgine daha saglikli süt verebilecegini düşün
O kadar kotu beslenerek bebegime de o sutten verdiğime pismanim simdi. Yarim kilo tulumba tatlisi yenir mi ya hele 5 dilim trileçe

Karabuğday koy yarma yerine, buckwheat diye geçiyor, kesinlikle buğdayı aratmaz.

Bende 1 aydan fazladır ekmek yemedim. Dışarda bi kaç kez köfte yedim, onların içinde varmıydı bilmiyorum gerçi, ama...

Kimse benden çok ekmek bağımlısı olamaz, şimdi görmesem aklıma gelmiyor.

canım yedıklerını neden kıstın kı sen zaten saglıklı beslenıyorsun
Kizlar günaydin izmirdeyim. Kahvalti yaptim birazdan is görüsmesine gidecegim
ıyı sanslar dılerım cıkısta haber ver bıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…