aynen vallatüh:/ boşyere eziyet mideye
Merhaba artemisay kizlar nasil mutluyum sizle de paylasayim, ekmegi kestim dedim ya bu sefer gercekten farki net gordum, vucudum daha dinc , karnim daha tok ekmek yeyince 2 3 saat sonra araniyodum suan if yaparak 18 saat aclik yapiyorum leptin calismasi icin iyi dimi bu N nscckts ,ekmek bidaha yemeyi dusunmuyorum , mide yanmalarim yok oldu kesinlikle cok hafif hissediyorum , her sabah 1 avuc fistik leblebi yiyorum ekmek yerine :)
nisa senden cok etkilendim kesinlikle yag yaktim diyince ♥
merhaba canimMerhaba artemisne güzel farkı hissetmen. Ne kadar olmuştu bırakalı? Ben de henüz dün bıraktım, umarım istikrarlı olurum.
N nscckts köftenin içine ne koyuyorsun? Ekmek yerine alternatif, hiç düşünmemiştim şu ana kadar, onları da çıkartayım hayatımdan diyorum. Kesin senin bir fikrin vardır:)
Yoğurt çorbasına kullandığım beyaz buğday da ekmek sınıfına girer di mi:/
Süpermiş 20 küsür fün ekmeksizmerhaba canim4 gun kadar oldu :)) daha oncede 23 24 gun ekmeksiz beslenmistim sonuc harikaydi :)
evet ekmek sinifinda tabikide :)
ben de yaptim biraktim yaptim biraktim nisa biliyor beni :) ama etkisini gorunce saglik acisiindan hemde gobek inceliyor birakamiyorsun bir daha :)Süpermiş 20 küsür fün ekmeksizben ekmekten kopamıyorum, ilk denemem bu da. Umarım başarılı olurum da dönmem kolay kolay. Yoğurt çorbası da yasaklandı bi süre bana o halde:/
okadar sevındım kı helal kız :)ay kizlar nasil mutluyum sizle de paylasayim, ekmegi kestim dedim ya bu sefer gercekten farki net gordum, vucudum daha dinc , karnim daha tok ekmek yeyince 2 3 saat sonra araniyodum suan if yaparak 18 saat aclik yapiyorum leptin calismasi icin iyi dimi bu N nscckts ,ekmek bidaha yemeyi dusunmuyorum , mide yanmalarim yok oldu kesinlikle cok hafif hissediyorum , her sabah 1 avuc fistik leblebi yiyorum ekmek yerine :)
nisa senden cok etkilendim kesinlikle yag yaktim diyince ♥
evet ekmek yerıne gecer kuzumMerhaba artemisne güzel farkı hissetmen. Ne kadar olmuştu bırakalı? Ben de henüz dün bıraktım, umarım istikrarlı olurum.
N nscckts köftenin içine ne koyuyorsun? Ekmek yerine alternatif, hiç düşünmemiştim şu ana kadar, onları da çıkartayım hayatımdan diyorum. Kesin senin bir fikrin vardır:)
Yoğurt çorbasına kullandığım beyaz buğday da ekmek sınıfına girer di mi:/
Oooo göbek inceliyorsa tamamdırben de yaptim biraktim yaptim biraktim nisa biliyor beni :) ama etkisini gorunce saglik acisiindan hemde gobek inceliyor birakamiyorsun bir daha :)
Sağol Nisacım, ben de öyle yapayım. Köfteyi çok sık yapıyoruz da bizim köftehor kız için:)okadar sevındım kı helal kız :)
evet ekmek yerıne gecer kuzum
ben bol maydanoz dogruyorum koftenın ıcıne hıc galeta unu veya ekmek falan koymadım hıcbır zaman mıde eksıtır kofte dedıgın bol maydanozlu soganlı olur zaten eger cok yaglı bır kıymaysa bır yumurta kırarım ıcıne tutsun dıye cogu zaman yumurta bıle koymam maydonoz tutar cunku
gun hesabi olarak bakarsan olaya kazancin olmaz ki :) yasam seklin olmali :)Oooo göbek inceliyorsa tamamdır
Şimdi motive oldum bak çok fena:)
Hadi bakalım, burdan birbirimizi arada dürtükleyelim artemis max kaç güne çıkartacağız ekmeksiz hayatı
Sağol umayCanim liste bu
Ben burda bi tek yenmemesi gerekenlere uyuyorum
Günlük cizelgeye ilk başta uydum ama sonra devam ettirmek cok zor oldu
Hala devam ediyorum. 17 ocakta diyetisyen kontrolüm var. 1 ay doluyor.Sağol umaydün bi hayli kıstım yediklerimden, sütüm azaldı. Fıstığım doymadı. Ekmeksiz/şekersiz devam edeyim bakalım. Umarım sütüm etkilenmeden devam ederim.
Senin nasıl gidiyor bu arada?
Karabuğday koy yarma yerine, buckwheat diye geçiyor, kesinlikle buğdayı aratmaz.Süpermiş 20 küsür fün ekmeksizben ekmekten kopamıyorum, ilk denemem bu da. Umarım başarılı olurum da dönmem kolay kolay. Yoğurt çorbası da yasaklandı bi süre bana o halde:/
Hoşgeldin TR 'ye Suzn, şansına havalarda fena bozdu. İnşallah görüşmen süper geçer, bizleri de haberdar et.Kizlar günaydin izmirdeyim. Kahvalti yaptim birazdan is görüsmesine gidecegim
canım yedıklerını neden kıstın kı sen zaten saglıklı beslenıyorsunSağol umaydün bi hayli kıstım yediklerimden, sütüm azaldı. Fıstığım doymadı. Ekmeksiz/şekersiz devam edeyim bakalım. Umarım sütüm etkilenmeden devam ederim.
Senin nasıl gidiyor bu arada?
ıyı sanslar dılerım cıkısta haber ver bızeKizlar günaydin izmirdeyim. Kahvalti yaptim birazdan is görüsmesine gidecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?