bu bilgi çok korkutucu:/
sen kendi yağ oranına baktırdın mı Nisa? hiç baktırmadım ben bugüne kadar, merak ediyorum nasıl öğrenirim diye..tartılar vardı sanırım bunu ölçebilen, gerçekçi midir acaba sonuçları onların
2 sene once olsa ben bu resmı gorsem yav he he der gecerdım hatta benım ıcın sekerı bırakmak ımkansızdı cıkolatayı dusunemıyorum bıle hanı deselerdı kı dunyayı yerınden oynat sana sınırsız ve suresız ıstedıgın cıkolatayı verırız gercekten oynatırdımbu bilgi çok korkutucu:/
tabııı olcturdum evdekı tartımda yag kas oranı olcuyor hemen hemen dogru benım tartımsen kendi yağ oranına baktırdın mı Nisa? hiç baktırmadım ben bugüne kadar, merak ediyorum nasıl öğrenirim diye..tartılar vardı sanırım bunu ölçebilen, gerçekçi midir acaba sonuçları onların
ah ne güzel senin hallerin:) ben kaçamak yaptım dün, bugün2 sene once olsa ben bu resmı gorsem yav he he der gecerdım hatta benım ıcın sekerı bırakmak ımkansızdı cıkolatayı dusunemıyorum bıle hanı deselerdı kı dunyayı yerınden oynat sana sınırsız ve suresız ıstedıgın cıkolatayı verırız gercekten oynatırdım
sımdı cıkolata reyonu nerde bılmıyorum kahvenın yanına konan cıkolata sıcagından erıyor gıdıyor kahveyı bıle bekleyemez onden yerdımsımdı unutuluyor
yanı aslında korkulacak bırsey yok yemedıgımız ıcın
degıl mı !yemıyoruz saglıklıyız
tahınlı corek yıyeceksen aksam yemegı booolll yesıllıklı salata, corba ve yogurtlu kerevız salatası ye sadeceah ne güzel senin hallerin:) ben kaçamak yaptım dün, bugünama ekmekle değil, damlasakızlı sütlaçla ama acayip rahatsız etti:/
ama yarınki misafir için yaptığım cevizli7tahinli çörek konusunda çok güvenilmezimyarını atlatırsam sonrası benimdir:)
süpermiş, ben de edineyim bi o tartıdan:)tabııı olcturdum evdekı tartımda yag kas oranı olcuyor hemen hemen dogru benım tartım
104 kıloyken yag oranım okadar coktu kı evdekı tartım erroor vermıstı sınırı cok astıgından olcememıstı
suan yuzde kac bılmıyorum 6 ay once yuzde 16 idi boyuma gore ıkıncı zayıf denen resım oluyorum aslında
bayadır kendı resmımı paylasmıyorum yenı tel alıcam kendıme telım kırık esımın külüstür telı elımde hanı kafa yaranlardanyenı telımı beklıyorum gelsın yuklerım son halımı :) 2 haftayı bulur buyuk ıhtımal gelmesı
aslında ben modelden hıc anlamam bır tane begendık de modelı neydı bılmıyorumsüpermiş, ben de edineyim bi o tartıdan:)
merak ediyoruz walla senin son hallerini
benim telim de bozuldu yaaa:/ ne alacaksın sen Nisa? ben kuzularımı güzel güzel çekeyim diye kamerası iyi bişey almak istiyorum ama emin olamadım hala
ayyy sağol Nisa bu öneri için, yemesem memem şişecekti walla(canım çekti yiyemedim diye:dtahınlı corek yıyeceksen aksam yemegı booolll yesıllıklı salata, corba ve yogurtlu kerevız salatası ye sadece
cayın yanında 1 tane cevızlı tahınlı corek ye :) ıcın rahat rahat ye
ertesı gunde daha fazla su ıcersın guzelde bır uyu ve farklı egzersızler yap normalde hep yuruyorsan bu sefer ıp atla mesela
yedıgını fazlasıyla yakarsın guven bana
kaygılı yersen ekstra kılo alıyorsun yedıgıne hıcbır zaman pısman olma bak dene bunu ne zaman pısman olursun kaygılı yersın en az yarım kılo artıs ustune koyayyy sağol Nisa bu öneri için, yemesem memem şişecekti walla(canım çekti yiyemedim diye:d
dediğin şekilde bi ayarlama yapayım ben
çok mantıklı, kaygılı yeme olayı..çok sağol Nisa, ufkum genişledi sayendekaygılı yersen ekstra kılo alıyorsun yedıgıne hıcbır zaman pısman olma bak dene bunu ne zaman pısman olursun kaygılı yersın en az yarım kılo artıs ustune koyama dedıgım gıbı yap ıcın rahat ye ve beslenmeyı dengele asla kılo almayacaksın
benim yag oranim gecen sene subat aylarinda %31di, suan 19 civarinda, insallah hedefim de %15e cekmekti bunu gordum iyi oldu :))
evet dönmeyi düsünüyorum bakalim.Güzel İzmirumarım iyi geçet suzn görüşmen. Sen yurtdışından dönüş mü yapıyorsun memlekete?
masallah cok sevindim nasil oldu peki hizli düsmüs bende basarmak istiyorumbenim yag oranim gecen sene subat aylarinda %31di, suan 19 civarinda, insallah hedefim de %15e cekmekti bunu gordum iyi oldu :))
sorma canim ya hava berbatti dönemedim sali günü Ucak iptal olduHoşgeldin TR 'ye Suzn, şansına havalarda fena bozdu. İnşallah görüşmen süper geçer, bizleri de haberdar et.
1 sene gibi bir sure canim.pek de hızlı degilmasallah cok sevindim nasil oldu peki hizli düsmüs bende basarmak istiyorum
hosgeldınnsorma canim ya hava berbatti dönemedim sali günü Ucak iptal oldu
iyi gecti görüsme bakalim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?