Sağlıklı beslenirken;

bu bilgi çok korkutucu:/
2 sene once olsa ben bu resmı gorsem yav he he der gecerdım hatta benım ıcın sekerı bırakmak ımkansızdı cıkolatayı dusunemıyorum bıle hanı deselerdı kı dunyayı yerınden oynat sana sınırsız ve suresız ıstedıgın cıkolatayı verırız gercekten oynatırdım

sımdı cıkolata reyonu nerde bılmıyorum kahvenın yanına konan cıkolata sıcagından erıyor gıdıyor kahveyı bıle bekleyemez onden yerdım sımdı unutuluyor

yanı aslında korkulacak bırsey yok yemedıgımız ıcın
degıl mı ! yemıyoruz saglıklıyız

tabııı olcturdum evdekı tartımda yag kas oranı olcuyor hemen hemen dogru benım tartım
104 kıloyken yag oranım okadar coktu kı evdekı tartım erroor vermıstı sınırı cok astıgından olcememıstı
suan yuzde kac bılmıyorum 6 ay once yuzde 16 idi boyuma gore ıkıncı zayıf denen resım oluyorum aslında
bayadır kendı resmımı paylasmıyorum yenı tel alıcam kendıme telım kırık esımın külüstür telı elımde hanı kafa yaranlardan yenı telımı beklıyorum gelsın yuklerım son halımı :) 2 haftayı bulur buyuk ıhtımal gelmesı

ah ne güzel senin hallerin:) ben kaçamak yaptım dün, bugün ama ekmekle değil, damlasakızlı sütlaçla ama acayip rahatsız etti:/
ama yarınki misafir için yaptığım cevizli7tahinli çörek konusunda çok güvenilmezim yarını atlatırsam sonrası benimdir:)

tahınlı corek yıyeceksen aksam yemegı booolll yesıllıklı salata, corba ve yogurtlu kerevız salatası ye sadece
cayın yanında 1 tane cevızlı tahınlı corek ye :) ıcın rahat rahat ye
ertesı gunde daha fazla su ıcersın guzelde bır uyu ve farklı egzersızler yap normalde hep yuruyorsan bu sefer ıp atla mesela
yedıgını fazlasıyla yakarsın guven bana

süpermiş, ben de edineyim bi o tartıdan:)
merak ediyoruz walla senin son hallerini
benim telim de bozuldu yaaa:/ ne alacaksın sen Nisa? ben kuzularımı güzel güzel çekeyim diye kamerası iyi bişey almak istiyorum ama emin olamadım hala

aslında ben modelden hıc anlamam bır tane begendık de modelı neydı bılmıyorum guzel resım cekıyor ama kayınvalıdem aldı yenı onda begendım guzel resım cekıyor
sabah erhan uyandıgında sorayım ona modelını dedı de aklımda kalmadı

ayyy sağol Nisa bu öneri için, yemesem memem şişecekti walla(canım çekti yiyemedim diye:d
dediğin şekilde bi ayarlama yapayım ben

ayyy sağol Nisa bu öneri için, yemesem memem şişecekti walla(canım çekti yiyemedim diye:d
dediğin şekilde bi ayarlama yapayım ben
kaygılı yersen ekstra kılo alıyorsun yedıgıne hıcbır zaman pısman olma bak dene bunu ne zaman pısman olursun kaygılı yersın en az yarım kılo artıs ustune koy ama dedıgım gıbı yap ıcın rahat ye ve beslenmeyı dengele asla kılo almayacaksın

çok mantıklı, kaygılı yeme olayı..çok sağol Nisa, ufkum genişledi sayende

kizlar Günaydin sali günü istanbuldaki Ucak kazasindan dolayi dönemedim havaalaninda rezil oldum. dün nihayet uzun sürsede dönebildim.

sorma canim ya hava berbatti dönemedim sali günü Ucak iptal oldu
iyi gecti görüsme bakalim...
hosgeldınn hakkında hayırlısı ıs ıcın buraya donmene buna karar vermene sevındım ınsallah senın ıcın en ıyısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…