bence cok iyi1 sene gibi bir sure canim.pek de hızlı degil
hosbuldum canim suan avusturyaya dün geri döndüm islerimi halledicem, tekrar düsünücem, is yerimden cikis almam gerekiyor vs. bunlar Zaman alacak ama o ise karar verirsem gelecegi iyi görünüyorhosgeldınnhakkında hayırlısı ıs ıcın buraya donmene buna karar vermene sevındım ınsallah senın ıcın en ıyısı olur
Hakkında hayırlısı olsun.evet dönmeyi düsünüyorum bakalim.
görüsme iyi gecti.
oh afıyet olsun canımHello Ladies,
Epeydir görsel paylaşmadım, bu da benim akşam yemeğim.Poğaça enfes,ikinciyi de yiyorum şu an.
Eki Görüntüle 2574544
Sağol canımoh afıyet olsun canım
ben bu aralar ıstahsızım
sabah 1 fıltre kahve yanına 5 badem yedım
demınde ayran ıctım
aksam kerevız salatası yerım
aslında canım boyle salcalı sarımsaklı acılı bırseyler ıstıyor beyran gıbı mesela ya sucuklu kuru fasulye bıle olur
ama okadar usenıyorum kı onume getırseler cıgneyıp yutamam
bu havalar tum yay burclarını depresyona soktu bencebaya ıcım gecmıs gıbı keske bırı benım yerıme yese de doysam
cıg kerevız bende hayatda yıyemem hatta kerevız yemegını de sevmem ama salatasını cok severımSağol canım
Ya bütün gün 5 bademle durulur mu, bir de sen evde de hiç boş durmuyorsun, çok hareketlisin...
Bu iştah kapanma bir bana olmuyor galibaa, ama sağlıklı beslenmenin tek sıkıntısı bu, acıkmıyorsun yaaa. Hep tok gibiyim. Canım bişeyler çekiyor ama açken ki tadı vermiyor yesemde
Yap yap, sucuklu fasulyee, off ne güzel olur. Asıl çiğ kerevizi çiğnemek zor ya. Ben 1 kere denedim, töbe ettimbenlik değil, çiğne çiğne bitmiyor. Rendelemesi ayrı iş, çiğnemesi ayrı iş. Çok yorucuydu, kerevizle nasıl zayıflandığını anladım
Tesekkür ederimHakkında hayırlısı olsun.
Ama işte bu yoğurda kattığını pişiriyor musun ki sen? kafam karıştıcıg kerevız bende hayatda yıyemem hatta kerevız yemegını de sevmem ama salatasını cok severım
bırde ben en az 3 buyuk kerevız rendeleyerek yapıyorum koca buyuk bır tencere dolusu yanınd havucta rendelıyorum
allahtan ıkı elımı bırden kullanıyorum bır kerevızde sag dıgerınde sol dıgerınde yıne sag dınlene dınlene
kerevız dedıgımde yogurtlu kerevız salatası anla sen ben hep ve sadece oyle yıyorum cunku
hıc acıkmadım ama yesem ıyı olur cok usenıyorum ya bıldıgın gıbı degıl
Neler yedin TR de acep?bugün bende fazla bir sey yiyemedim belki türkiyede ki yediklerimdendir.
badem yedim bende
kerevızı sadece rendelıyorum oylece yanı sadece kerevız rendesı havuc rendesı suzme yogurt bıraz kaya tuzu ve cevız bır ıkı dıs de sarımsak bukadar bunu karıstırıp yıyorum :)Ama işte bu yoğurda kattığını pişiriyor musun ki sen? kafam karıştı
Tartıldın mı peki hiç yakınlarda Nisaa...Şu kadarcık yemek 50 leri görmüş olman lazım sanki.
Zaten hiç vermeye ihtiyacın da yok, kilon ideal bence.kerevızı sadece rendelıyorum oylece yanı sadece kerevız rendesı havuc rendesı suzme yogurt bıraz kaya tuzu ve cevız bukadar bunu karıstırıp yıyorum :)
yok ya 60 kıloyum sabıt 2 gundur boyleyım ben az yedıgımde hıc kılo veremem ne zaman guzel dolu dolu doyurucu yemek yerım ozaman kılo verırım
ınersın gorursun ben bıle zayıfladıysam sen haylı haylı yaparsın bende daha cok ıradelısın cunkuZaten hiç vermeye ihtiyacın da yok, kilon ideal bence.
Ben daha 60 ı görmedim, ama görürsem nasıl korumalıyım diye düşünüyorum şimdidenbelki sırf söylerkenki havası için 59 olur, ama onun altına inmek istemiyorum.
cok ıyı yapmıssın afıyet olsun sıfa olsun :)Ben de 3 gundur yemeklerin yanina kereviz salatasi yiyorum. Rendeleyip yogurtla karistirip 4 tane ceviz kırıp atıyorum
N nscckts senden gormustum yag yakiyor yazmıştın diye hatirliyorum
Hatta bugün öğle yemeğinde kereviz salatası tavuk suyu corba yedim
Sabah zeytin lor peynirli omlet haşlanmış nohut yedim
Haşlanmış nohutu da senden görmüştüm. Cok tok tutuyor
cok ıyı yapmıssın afıyet olsun sıfa olsun :)
aynen nohut salatası kerevız salatası zeytın salatası yazın semız otu salatası bunlarsız yasayamam
mesela bızler burda yesıl zeytını kırar tatlandırmaya bır koseye koyarız arada suyunu degıstırdıkce tatlanır
tatlanmıs acısı gıtmıs yesıl zeytının cekırdeklerını en basta cıkarıyoruz zaten
buyuk bır kaseye koyar ıcıne maydonoz kuru sogan cevız zeytınyagı lımon tuz pul bıber ve nar eksısı koyarak salata yapar yerız
bunu da dene bak mudavımı olacaksın :) aktarlarda ev yapımı tursu satan yerlerde tatlanmıs cekırdeksız yesıl zeytın satılır
burda katmer sabah ezanı gıbı beyran ıcılır sonra arkasından yenırBunu da denicem en kisa zamanda
Yine senin verdigin şiveydiz tarifini denedim harika oldu. Herkes bayildi. Biz karadenizliyiz boyle bi yemek yok bizde. Gaziantep rüzgarları estirdim
O gunden beri gaziantep katmeri deyip duruyorum. Yanlis zamanda diyete basladim. Hele 55 kilo olayim. Kilo kilo katmer yiycemdaha hayatimda hic gaziantep katmeri yemedm. Tadini da bilmiyorum ama cok canim cekiyor
burda katmer sabah ezanı gıbı beyran ıcılır sonra arkasından yenır
oglene kalmaz bıle :)
katmerın tadını unuttum valla nasıl bırseydı
sunu hatırlıyorum boz fıstık derız fıstıgın en guzel halıdır onun yogun tadını alıyorsunuz daha cok
kızlar antep ıcın tur yapın gelın hepınıze soyluyorum gercekten kalacak yerınızde var burda benım ev ne gune duruyor yer ıcer gıybet yapar gezerız
yanı orda yapıp yesende burdakının tadını alamayacagın ıcın bence yapma sen 55 kılo ol gel ben sana katmer ısmarlayacagım :) hatta gastro ödül almıs bır ustanın elınden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?