Sağlıklı beslenirken;

N nscckts canım senin kereviz mantısı tarifini denedim
Efsane bi lezzet yaaa tam benlik
Ve acayip doyurucu
Aç kalmadan lezzetli şeyler yiyerek diyet yapabilmek ne güzel
Ellerine kollarına sağlık iyiki açmışsın bu konuyu

oh elıne saglık sıfa olsun cok sevındım :)

Selam kızlar kendime dur demem lazım geçen sene ne kadar da güzel kilo vermiştim oysa ki

Geçen Mart ayında 58 kilo idim ama şuanda 72 filan olmuşumdur yaaaaaaa tartıya bile çıkmaya utanıyorum Pazartesi spor salonun gidip konuşacağım artık dur demem gerekiyor nasıl bir program yapmalıyım acaba salonda ya da ne ile başlamalıyım

Umarım azimli ve sabırlı olabilirimmm

GÜNAYDIN KIZLARR

İYİ HAFTALARINIZ OLSUN

NASILSINIZ BAKALIM

N nscckts bir türlü senın azmini yakalayamıyoruzzz
yakalarsınız tum mesele oruc gıbı dusunup ya da tedavı gıbı dusunup yememek mesela 1 ay tedavı altındasın doktor yememen gerek ıyılesmen ıcın dedı ne yaparsın yemezsın dımı
hah oyle dusun 1 ay tut kendını sonra zaten gorsende canın ıstemıyor sadece sabır :)
bagırsak beyın mıde gozle burunla tatla uyarılıyor bır catal ucundan tadına bakayım ama yemeyeyım koklayayım ama yemeyeyım bıle olmaz bosa gıder sıfırdan tekrar baslarsın :) mıkropmus gıbı uzak dur

mesela hayatda asla yemem dıyecegın seyler vardır bocek gıbı fil gibi su aygırı gıbı
bakınca sankı onun parcasıymıs gıbı gor

kendını kandırmak en kolayı aslında bak bırsuru yol var :)

Asla yemeyeceğim su aygırı

suriyeden buğday alinacakmis ekmek yiyecek varsa da yemez sanirim
ya bu kim diyorum ben de, nickimiz mi değişmiş

ay pardon kazayla benım mamuğun esnerken yakaladıgım eskı resmını de paylasmısım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…