evettt aypare olduk icime sindi artik bu kalir ☺☺Asla yemeyeceğim su aygırı
ya bu kim diyorum ben de, nickimiz mi değişmiş
rezene ve icine 1 cay kasigi corekotu cay yap ic ertesi gune geliyorbugun guzel kızımın dogum gunu
ama dogum gununu pazar gunu kutlayacagız
normalde 2 gun once regl olmam gerekıyordu oyuzden dogum gununu 18ınde yaparız dedım hanı rahat olayım dogum gununde beyaz elbıse gıyeyım rahat rahat dıye
ama beklenen regl gecıktı
adacayı ıcıyorum 2 gundur bugun maydanoz da yedım hopladım zıpladım ne yaptımsa yok esamesı bıle okunmuyor nasıl cagırabılırım regl ? gelsın bıtsın de pazara kadar rahat edeyım yoksa sıyah elbıse gıymek zorunda kalıcam beyaz konseptın ıcınde sacma sapan
bende sıkıntı suevettt aypare olduk icime sindi artik bu kalir ☺☺
ayy hemen alayım rezene pek aram olmadıgı ıcın evde yok alayım yapayım gelsın sagol canım :)rezene ve icine 1 cay kasigi corekotu cay yap ic ertesi gune geliyor
artik fix bunlr kalir ☺bende sıkıntı su
nıckler aklımda pek kalmaz resımler kalır
yazıs seklınden senı her turlu tanırdım ama resım kafamı karıstırdı
sımdı buna alısmam ıcın zaman gerekecekılk gordugumde sen kımsın ya olurum soyle bır
rica ederim canimm ☺☺ayy hemen alayım rezene pek aram olmadıgı ıcın evde yok alayım yapayım gelsın sagol canım :)
Nice mutlu yıllar, yaşlar olsun Papatyayaa, sağlıkla, sevenleriyle büyüsün .bugun guzel kızımın dogum gunu
normalde 2 gun once regl olmam gerekıyordu oyuzden dogum gununu 18ınde yaparız dedım hanı rahat olayım dogum gununde beyaz elbıse gıyeyım rahat rahat dıye
adacayı ıcıyorum 2 gundur bugun maydanoz da yedım hopladım zıpladım ne yaptımsa yok esamesı bıle okunmuyor nasıl cagırabılırım regl ? gelsın bıtsın de pazara kadar rahat edeyım yoksa sıyah elbıse gıymek zorunda kalıcam beyaz konseptın ıcınde sacma sapan
canıım cok sagol aminNice mutlu yıllar, yaşlar olsun Papatyayaa, sağlıkla, sevenleriyle büyüsün .
Benim de tek bildiğim adaçayı var, inşallah herşey gönlünce olur, güzel bir kutlama yaparsınız canım.
canim ben poset cay aldim normalse suyu kaynat kapat icine at 4 5 dk demle suz icine de 1 ck çörek otu atiyosunnasıl yapcam rezeneyı ben
Güzel yaşları olsun güzel kızının Nisabugun guzel kızımın dogum gunu
perdelerı yıkadım taktım yerıne bugunde hıc ısım yoktu aksı gıbıGüzel yaşları olsun güzel kızının Nisa
Ben ağır ev işi yapardım, adet gecikmesin daha fazla diye işe yarardı. Kanepe çek,it gibi..
ben adetıme 2 hafta kala kuduruyorum boyle canım nasıl bol lımonlu nohut salatası nasıl badem cevız ıstıyor anlatamam 1 cuval cevız yesem doymam oyle oluyorumN nscckts kızlar, sizin de adet dönemi ya da öncesinde iştahınızda aşırı bir artış oluyor mu?
Ben şu an adet olmuyorum ama ona rağmen adet döngüsünün söz konusu olduğu günlerde aşırı salçalı,soslu,çikolatalı şeyler istiyor canım:/
İlk defa bu ay nispeten daha hafif atlatıyorum ama kaçamak kaçınılmaz oldu:/
Kendimi ve irademi bildiğim için kaygılanmıyorum ama yola devam:)
Oooo senin 2 hafta önceden başlıyormuş sinyaller ama canının istediği şeyler gayet sağlıklıben adetıme 2 hafta kala kuduruyorum boyle canım nasıl bol lımonlu nohut salatası nasıl badem cevız ıstıyor anlatamam 1 cuval cevız yesem doymam oyle oluyorum
ogunler ayranı cok arttırıyorum suyu daha fazla ıcıyorum ve ev ısı yapıyorum ozaman zaman gecıyor dıkkat dagılıyor yanı bende yumurtlama gunu oluyor bu :)
cıkolata cıps yedıgım yıllar mantılar soslu makarnalar bol mayonezler tuketırdım sımdı aklıma onlar gelmıyor eve de almıyoruz marketde o reyonlara da gırmıyoruz yanı hayatımızda yok aklıma gelmıyor ama ekşili soslu seyler canım ıstıyor ozamanda aklıma salata gelıyorOooo senin 2 hafta önceden başlıyormuş sinyaller ama canının istediği şeyler gayet sağlıklıbende ayranla suya yükleneyim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?