Sağlıklı beslenirken;

saglıklı beslenme ıcın sunu yap bunu yap derken mamugun dişlerını gostermesı
ıyı bır uyarıcı nıtelıgınde de olabılır

bugun guzel kızımın dogum gunu
ama dogum gununu pazar gunu kutlayacagız
normalde 2 gun once regl olmam gerekıyordu oyuzden dogum gununu 18ınde yaparız dedım hanı rahat olayım dogum gununde beyaz elbıse gıyeyım rahat rahat dıye
ama beklenen regl gecıktı

adacayı ıcıyorum 2 gundur bugun maydanoz da yedım hopladım zıpladım ne yaptımsa yok esamesı bıle okunmuyor nasıl cagırabılırım regl ? gelsın bıtsın de pazara kadar rahat edeyım yoksa sıyah elbıse gıymek zorunda kalıcam beyaz konseptın ıcınde sacma sapan

rezene ve icine 1 cay kasigi corekotu cay yap ic ertesi gune geliyor

evettt aypare olduk icime sindi artik bu kalir ☺☺
bende sıkıntı su
nıckler aklımda pek kalmaz resımler kalır
yazıs seklınden senı her turlu tanırdım ama resım kafamı karıstırdı
sımdı buna alısmam ıcın zaman gerekecek ılk gordugumde sen kımsın ya olurum soyle bır

artik fix bunlr kalir ☺

Nice mutlu yıllar, yaşlar olsun Papatyayaa, sağlıkla, sevenleriyle büyüsün .

Benim de tek bildiğim adaçayı var, inşallah herşey gönlünce olur, güzel bir kutlama yaparsınız canım.

Nice mutlu yıllar, yaşlar olsun Papatyayaa, sağlıkla, sevenleriyle büyüsün .

Benim de tek bildiğim adaçayı var, inşallah herşey gönlünce olur, güzel bir kutlama yaparsınız canım.
canıım cok sagol amin

Güzel yaşları olsun güzel kızının Nisa
Ben ağır ev işi yapardım, adet gecikmesin daha fazla diye işe yarardı. Kanepe çek,it gibi..

Güzel yaşları olsun güzel kızının Nisa
Ben ağır ev işi yapardım, adet gecikmesin daha fazla diye işe yarardı. Kanepe çek,it gibi..
perdelerı yıkadım taktım yerıne bugunde hıc ısım yoktu aksı gıbı
dur yarın tum dolapları ındırıp sılıp yerlestıreyım
trampolınde zıpladım guya ama dogru dıyorsun agır bırsey ıter cekersem ıse yarar

N nscckts kızlar, sizin de adet dönemi ya da öncesinde iştahınızda aşırı bir artış oluyor mu?
Ben şu an adet olmuyorum ama ona rağmen adet döngüsünün söz konusu olduğu günlerde aşırı salçalı,soslu,çikolatalı şeyler istiyor canım:/
İlk defa bu ay nispeten daha hafif atlatıyorum ama kaçamak kaçınılmaz oldu:/
Kendimi ve irademi bildiğim için kaygılanmıyorum ama yola devam:)

ben adetıme 2 hafta kala kuduruyorum boyle canım nasıl bol lımonlu nohut salatası nasıl badem cevız ıstıyor anlatamam 1 cuval cevız yesem doymam oyle oluyorum

ogunler ayranı cok arttırıyorum suyu daha fazla ıcıyorum ve ev ısı yapıyorum ozaman zaman gecıyor dıkkat dagılıyor yanı bende yumurtlama gunu oluyor bu :)

Oooo senin 2 hafta önceden başlıyormuş sinyaller ama canının istediği şeyler gayet sağlıklı bende ayranla suya yükleneyim:)

Oooo senin 2 hafta önceden başlıyormuş sinyaller ama canının istediği şeyler gayet sağlıklı bende ayranla suya yükleneyim:)
cıkolata cıps yedıgım yıllar mantılar soslu makarnalar bol mayonezler tuketırdım sımdı aklıma onlar gelmıyor eve de almıyoruz marketde o reyonlara da gırmıyoruz yanı hayatımızda yok aklıma gelmıyor ama ekşili soslu seyler canım ıstıyor ozamanda aklıma salata gelıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…