Sağlıklı beslenirken;

Nisaaa acıktım yaa

Simitle etleri canım çekti birtek ama, herşeyden soğudum bi şu simitten soğumuyorum yaa, 3 tanesi için 15 km koşmaya razıyım ben

Nisaaa acıktım yaa

Simitle etleri canım çekti birtek ama, herşeyden soğudum bi şu simitten soğumuyorum yaa, 3 tanesi için 15 km koşmaya razıyım ben
suzme peynırın ustune bıraz susam ve corek otu serpıp cayla yemeyı denedın mı
sankı sımıt yıyormussun tadı oluyorda

benim de soğumadığım bi ekmek heraLDe
,
Yiyor musun peki Jasmin? ekmek gerçekten bağımlılık yedikçe soğuman imkansız, benim 45 gün oldu, artık canım çekmiyor, simiti de muhtemelen çekmezdi de, bizim burada bi fırın öyle böyle bir simit yok çok leziz yapıyorlar...iş arkadaşlarım sıcak sıcak alıyor, fena kokuyooo burnumun dibinde
suzme peynırın ustune bıraz susam ve corek otu serpıp cayla yemeyı denedın mı
sankı sımıt yıyormussun tadı oluyorda

Mutlaka denicem canım, susam alırsam ilk fırsatta alternatif simidi de icad edicem sanırım

ne yazık ki yiyorum
eskiye göre epeeeyyyy azalttım ama ilk öğünümde 1-2 dilim yiyorum muhakkak

ne yazık ki yiyorum
eskiye göre epeeeyyyy azalttım ama ilk öğünümde 1-2 dilim yiyorum muhakkak

Kimse benim kadar sevemezdi ekmeği. Hep diyorum, hani şu artizan ekşi mayalar ekmekler var, ekmeğin tadını alamıcam diye üzerine birşey sürmeye kıyamaz boş yerdim. 1 trabzon ekmeğini 2 günde bitirebiliyordum. Almamalıyım dediğimde ekmek reyonlarını kokluyordum ya

Şimdi görsem bile canım istemiyor, ama Karatay, Umit Aktaş diyor zaten. Beyinde aynı uyuşturucunun tepki verdiği yeri uyarıyormuş. Yedikçe bağımlıklıktan kurtulmak imkansız.

bütün ekmekler mi zararlı ya kepek mepek kurtarmıyor mu

tadı kokusu kadar guzel degıl ama
tad 3 sanıye suruyor sadece 3 sanıye ıcın dusununce degmez
tek basına degılde yanındakılerle daha lezzetlı bence asıl lezzetı katan peynır cay e susam ve corek otu serpınce vallahı harıka oluyor hıc aratmıyor

Son düzenleme:
bütün ekmekler mi zararlı ya kepek mepek kurtarmıyor mu
Kurtarmıyor bacım Çok elzemse glutensiz yulaf alıp yapabilirsin, ama o tada o para kesinlikle değmez bence

Yok yok, büyük konuşmayayım ama 45 gün oldu, şu saatten sonra hiçbir hayali lezzet beni ekmeğe başlatamaz tekrar inşallah. En fazla nohutlu, fındıklı bişeylere susam ekip deniyeceğim bakalım.

peki 45 gündür yemiyorum diyorsun, kilonda nasıl bi değişiklik oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…