Sağlıklı beslenirken;

yarın bismillah deyip ekmeksiz bir öğüne başlayayım bakalım becerebilecek miyim
adanada urfada hatayda antepde adıyamanda yasasan da ekmegı bırakmaya zorlansan anlarım bızım bu taraflarda tum yemekler ekmekle yenır cunku

sızın oralarda antep hatay sofrası yok kı pekala ekmeksız yenır ustelık 2-3 cesıt ekmek yıyorsunuz bu taraf gıbı acayıp acayıp 30 cesıt ekmekde yok hanı desen kı her hafta da en az ıkı gun mangal patlıcan kebabı sogan kebabı yapıyoruz zorlanıyorum desen anlarım

yanı hanı becerebılecek mıyım bırakabılecek mıyım dıyorsun ya zaten altı ustu 1 ekmek yanı
sekerler bırakılmıs dıkkatlı beslenılmıs basıt bır lokma ekmek mı zor gelıyor
ben sana guvenıyorum ınanıyorum benım sana ınandıgım kadar sen ınan kendıne , kendıne ınansan zaten cok rahat bırakırsın su topıkte bır samsonn bır ben ekmek denınce akan sular dururdu bızden daha duskununu gormedım acıkcası bız bırakabıldık :) sandıgın kadar zor degıl denemeden bılemezsın

doktor yersen ölürsün dese ne yaparsın ?
ıcıne sıyanur karısmıs ekmeklerın 10 yıldan once temızlenmezmıs
:)

nimete bu denmez ama mecazi anlamda kullanıyorum ekmekten nefret etmeme az kaldı sayende

nimete bu denmez ama mecazi anlamda kullanıyorum ekmekten nefret etmeme az kaldı sayende
hep sunu dusun canım
bıze emanet vucuda en ıyı sekılde bakmakla yukumluyuz bundan sorumluyuz
hem aılende daha saglıklı yasamak ıstemez mısın sahsen ben onlarla hayatda daha fazla yasamak ısterım tum bunlar oyuzden :)

doğru diyorsun ama duydukça duyasım geliyor böyle şeyleri her gün her gün yeni bişe duymaya ihtiyç hissediyorum sanırım
bak net de sekersız ve ekmeksız yasayanların nasıl durduklarına bak
60 yasındakı kadının 35-40 gıbı durdugunu gormussundur
70 yasında kadınlar senden benden dinc dinamık nıye cunku 30 sene bu gıdalardan uzak durmuslar
ne yuzlerınde kırısık var ne leke var ne sac dokulmesı var dipdiriler
lastık gıbı vucutları carp duvara seker gelırler valla helal olsun

ben şekeri bıraktım çok şükür
ekmeği de aslında eskiye göre çok çok azalttım
ama tamamen onu bırakmak gerek

merhaba
ben şekeri izledikten sonra kararimi verdim..
ve 10 gündür öncelik şekeri azaltma sürecine girdim.. Son 5 gündür şekeri koymadim..
makarna pilav patates yiyorum.. :/
yanlış mı yapıyorum bilmiyorum..
tatlı istegimi meyve ile karşılıyorum.
ekmegi azalttım gibi ..
kilom sabit

e canım burda hep dıyoruz aslında az cokda bılıyorsun makarna patates pılav yenır mı hıc soruyon bırde
kılo vermek ve daha saglıklı besınler yemek ıstıyorsan once o makarna pılavdan kesın kesın kesın uzak durmalı arayı bozmalı küsüşmelisiniz

yavaş yavaş uzaklaşcam..

Off cok severim ama yaaa

Iki gündür eskisi gibi berbat besleniyorum ekmek icinde patates olan yemek recel muhlama bal yedim

Herkes kilo verdin deyince sapıttım. 70ten 65.5e düşmüştüm ne guzel. Allah bilir aldim yine kilo
Cok pismanim yaaa

Göbeğim de bir türlü dümdüz olmuyor. Spora da ayiracak vaktim yok

Off darlandim

Neyseki hala yapay seker iceren paketli hicbir sey yemedim hala. Pirinc makarna tatli abucubur da yemedim. Bu aksamdan itibaren tekrar toparlanma zamani

Bu gobek nasil gider bilen yok mu

Neyseki hala yapay seker iceren paketli hicbir sey yemedim hala. Pirinc makarna tatli abucubur da yemedim. Bu aksamdan itibaren tekrar toparlanma zamani

Bu gobek nasil gider bilen yok mu
canım gobekten basenden kalcadan burdakı ınatcı yaglardan kurtulmak ıcın asla seker sekerlı urun yenılınce kanda sekere donusen urun,
kızartılmıs yemek yaparken sogan soteleme bıle dahıl kızartılmıs yag,kızartılmıs gıda
paketlenmıs her turlu urun ustunde dıyet ve dogal yazan bıle dahıl
tum konserveler
tum un ve unlu mamuller gluten ıceren hersey
yuzde yuz saglıklı yag ıcermeyen hersy
nısasta ıceren hersey
patates pırınc gıbı gıdalar

asla tuketmemek gerek :) tukettıgın surece o ınatcı yagdan kurtulamazsın

bunun yanında en az 2 bucuk lıtre su, bıtkı cayları, fıltre kahve gıbı yag yakımı hızlandıran ıcecekler, alkali sular, kerevız gıbı badem gıbı yag yakıcı seyler de yemek ıcmek ve proteınden yeterlı beslenıp ek takvıye vıtamın almak zorundasınız

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…