adanada urfada hatayda antepde adıyamanda yasasan da ekmegı bırakmaya zorlansan anlarım bızım bu taraflarda tum yemekler ekmekle yenır cunkuyarın bismillah deyip ekmeksiz bir öğüne başlayayım bakalım becerebilecek miyim
2haftada gorursun farkı zaten :) soylemepeki 45 gündür yemiyorum diyorsun, kilonda nasıl bi değişiklik oldu
nimete bu denmez ama mecazi anlamda kullanıyorum ekmekten nefret etmeme az kaldı sayendeadanada urfada hatayda antepde adıyamanda yasasan da ekmegı bırakmaya zorlansan anlarım bızım bu taraflarda tum yemekler ekmekle yenır cunku
sızın oralarda antep hatay sofrası yok kı pekala ekmeksız yenır ustelık 2-3 cesıt ekmek yıyorsunuz bu taraf gıbı acayıp acayıp 30 cesıt ekmekde yok hanı desen kı her hafta da en az ıkı gun mangal patlıcan kebabı sogan kebabı yapıyoruz zorlanıyorum desen anlarım
yanı hanı becerebılecek mıyım bırakabılecek mıyım dıyorsun ya zaten altı ustu 1 ekmek yanı
sekerler bırakılmıs dıkkatlı beslenılmıs basıt bır lokma ekmek mı zor gelıyor
ben sana guvenıyorum ınanıyorum benım sana ınandıgım kadar sen ınan kendıne , kendıne ınansan zaten cok rahat bırakırsın su topıkte bır samsonn bır ben ekmek denınce akan sular dururdu bızden daha duskununu gormedım acıkcası bız bırakabıldık :) sandıgın kadar zor degıl denemeden bılemezsın
doktor yersen ölürsün dese ne yaparsın ?
ıcıne sıyanur karısmıs ekmeklerın 10 yıldan once temızlenmezmıs
:)
yaaaaaaa
Tartılmadım epeydir, ama en az 4-5 kilo garanti...ki gece 10'larda yarım kilo kestaneler, gün içinde bol bol muzlar, bir kaç kez patates kızartması yememe rağmen böyle. Onları da yemesem 7-8 kg verirdim.peki 45 gündür yemiyorum diyorsun, kilonda nasıl bi değişiklik oldu
ooooooo şahaneymişTartılmadım epeydir, ama en az 4-5 kilo garanti...ki gece 10'larda yarım kilo kestaneler, gün içinde bol bol muzlar, bir kaç kez patates kızartması yememe rağmen böyle. Onları da yemesem 7-8 kg verirdim.
hep sunu dusun canımnimete bu denmez ama mecazi anlamda kullanıyorum ekmekten nefret etmeme az kaldı sayende
625 sayfa yazmısız daha ne diyek hayaaaaaaa
bilirsem daha da çok hırs yaparım
doğru diyorsun ama duydukça duyasım geliyor böyle şeyleri her gün her gün yeni bişe duymaya ihtiyç hissediyorum sanırım625 sayfa yazmısız daha ne diyek ha
bak net de sekersız ve ekmeksız yasayanların nasıl durduklarına bakdoğru diyorsun ama duydukça duyasım geliyor böyle şeyleri her gün her gün yeni bişe duymaya ihtiyç hissediyorum sanırım
ben şekeri bıraktım çok şükürbak net de sekersız ve ekmeksız yasayanların nasıl durduklarına bak
60 yasındakı kadının 35-40 gıbı durdugunu gormussundur
70 yasında kadınlar senden benden dinc dinamık nıye cunku 30 sene bu gıdalardan uzak durmuslar
ne yuzlerınde kırısık var ne leke var ne sac dokulmesı var dipdiriler
lastık gıbı vucutları carp duvara seker gelırler valla helal olsun
e canım burda hep dıyoruz aslında az cokda bılıyorsun makarna patates pılav yenır mı hıc soruyon bırdemerhaba
ben şekeri izledikten sonra kararimi verdim..
ve 10 gündür öncelik şekeri azaltma sürecine girdim.. Son 5 gündür şekeri koymadim..
makarna pilav patates yiyorum.. :/
yanlış mı yapıyorum bilmiyorum..
tatlı istegimi meyve ile karşılıyorum.
ekmegi azalttım gibi ..
kilom sabit
e canım burda hep dıyoruz aslında az cokda bılıyorsun makarna patates pılav yenır mı hıc soruyon bırde
kılo vermek ve daha saglıklı besınler yemek ıstıyorsan once o makarna pılavdan kesın kesın kesın uzak durmalı arayı bozmalı küsüşmelisiniz
Off cok severim ama yaaa
recelin icindeki seker dogaal seker miNeyseki hala yapay seker iceren paketli hicbir sey yemedim hala. Pirinc makarna tatli abucubur da yemedim. Bu aksamdan itibaren tekrar toparlanma zamani
Bu gobek nasil gider bilen yok mu
Off cok severim ama yaaa
Iki gündür eskisi gibi berbat besleniyorum ekmek icinde patates olan yemek recel muhlama bal yedim
Herkes kilo verdin deyince sapıttım. 70ten 65.5e düşmüştüm ne guzel. Allah bilir aldim yine kilo
Cok pismanim yaaa
Göbeğim de bir türlü dümdüz olmuyor. Spora da ayiracak vaktim yok
Off darlandim
canım gobekten basenden kalcadan burdakı ınatcı yaglardan kurtulmak ıcın asla seker sekerlı urun yenılınce kanda sekere donusen urun,Neyseki hala yapay seker iceren paketli hicbir sey yemedim hala. Pirinc makarna tatli abucubur da yemedim. Bu aksamdan itibaren tekrar toparlanma zamani
Bu gobek nasil gider bilen yok mu
Tabiki dogal ben yaptim sekeri. Dogal sekerrecelin icindeki seker dogaal seker mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?