Nasıl düşürdünüzbenim yag oranim gecen sene subat aylarinda %31di, suan 19 civarinda, insallah hedefim de %15e cekmekti bunu gordum iyi oldu :))
Sakin bir haftasonuydu canım. Yeğenlerimi görmemiştim epeydir, onlarla vakit geçirdim. Sen neler yaptın?kızlar haftasonunuz nasıl gectı
bende akrabalarımla vakıt gecırdım bu haftasonuSakin bir haftasonuydu canım. Yeğenlerimi görmemiştim epeydir, onlarla vakit geçirdim. Sen neler yaptın?
KV'den sana uygun yemekler yapıyor mu Nisa?bende akrabalarımla vakıt gecırdım bu haftasonu
carsamba gunu de kayınvalıdemlere yemege davetlıyız :)
yapıyor :) carsamba ordan resım atarım :)KV'den sana uygun yemekler yapıyor mu Nisa?
canim tsk ederim unutmuyorsun beni.Çok üzücü hakkaten, gencecik bir sürü canRabbim mekanlarını cennet eylesin. Kalanlara sabırlar versin.
Senin iş ile ilgili bir gelişme var mı? Konuştun mu İzmirle?
canim tsk ederim unutmuyorsun beni.Çok üzücü hakkaten, gencecik bir sürü canRabbim mekanlarını cennet eylesin. Kalanlara sabırlar versin.
Çok üzücü hakkaten, gencecik bir sürü canRabbim mekanlarını cennet eylesin. Kalanlara sabırlar versin.
Çok üzücü hakkaten, gencecik bir sürü canRabbim mekanlarını cennet eylesin. Kalanlara sabırlar versin.
Tenezzül etme gerçekten şunlara, işlerine gelince Alman firması oluyor ama profesyonellik hakkaten yerlerde. Sen daha kalifiye bir eleman isen daha çok maaş almandan doğal ne olabilir ki?canim tsk ederim unutmuyorsun beni.
Cuma görüstüm tekrar skype üzerinden.
4000 diyorlar en son.
zaten ben heryerde o paraya is bulabilirm sanki cok yüksek söylemisler gi
Takılıyor bazen internet kaynaklı, yarım saat geçmeden düzeltme yapabiliyoruz :)kizlar mesaj tekrari olmus fakat hata veriyor yazdiklarimi yollayamiyorum
haklisin canim öyle yapicamTenezzül etme gerçekten şunlara, işlerine gelince Alman firması oluyor ama profesyonellik hakkaten yerlerde. Sen daha kalifiye bir eleman isen daha çok maaş almandan doğal ne olabilir ki?
Kesinlikle bu maaş için orada düzenini bozmaya değmez. Bir süre daha iş bak derim ben..
bayılıyorum yahu :)
kızlar haftasonunuz nasıl gectı
Sakin bir haftasonuydu canım. Yeğenlerimi görmemiştim epeydir, onlarla vakit geçirdim. Sen neler yaptın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?