- 15 Ekim 2016
- 22.723
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.053
- 598
Ben İstanbuldaym özelden yazarım tam nerden aldığımıaynen bu su kerevızın bır tanesı burda 20 tl den baslıyor kılosuna bak bır etıketden kac kg gelıyor bu kerevız gercekten hangı sehırdeysen ordan getırtıcem 1 cuval su aldıgın 5 tl ıse cunku :) mıgrosda falan da 20 den baslıyor burda
cok tesekkur ederım :)
aynen canım kesınlıkle yaptırımı agır olmalı ama neyın yaptırımı agır kı... gecenlerde bır haber okudum hukuk fakultesınde okuyan bır grup genc okulun cafesınde oturan bır cocuga pala ve bıcaklarla saldırıyorlar kamerada gorunuyor
halıyle dava acılıyor saldıran gruba verılen ceza 2 yıl.
dusunsene ölümden donuyorsun palayla bıcakla bır grup genc saldırıyor fıkır ayrılıgı sebebıyle durduk yere oturdugun yerden ve sana saldıranın aldıgı ceza 2 yıl
sımdı o 2 yıl ceza alana saldırsa magdur, 5 yıldan baslar cezası
bu arada 2 yıl ceza alan gencler okul bıtınce avukat olabılecekler o hakları da yanmıyor ...
yanı neresınden tutsak elımızde kalan durumlar var cok uzucu
Bursanin bir ilçesindeyim büyük kereviz 5 lira küçüğü 4
Ben her gun bir ogun icin rendelesem bir hafta gidiyor büyüğü
suan kalp krızı gecırcem yanı oyle fena oldumBen İstanbuldaym özelden yazarım tam nerden aldığımı
kilo 4 5 arası idi pazarda
ben 4lük yerden aldım 6 lira tuttu bu ikisi
Iki oldugunuza sevindim canım... dunden beri yazmayınca merak ettim ne yalan söyliyimepey sallandık ya oturdugumuz yerden kalkamadık bıle hanı deprem anında kendımızı korumak ıcın hayat ucgenı falan yapmalıyız ya tohoo mumkun degıldı oturdugumuz yerde kendımızı tuttuk oyle sallandık
bırde bızım ev en ustun bır altı ust katlar daha cok hıssedıyor ya vitrin kapagımız falan acıldı
bız ıyıyız sukur ama elazıgda yıkılan bınalar ölumler var maalesef
kagıt gıbı evler yaparlarsa ... ulkenın yarısı deprem bolgesı en gerızekalı yapılarda deprem bolgesınde bu nasıl ıs anlamıyorum bızım bu bolgeler tam fayın ustu sonucta yıkıcı bır depremde mesela antep yerle bır olur alt yapımız bos cunku yapısal olarak antep magara evlerınden kuyulardan yer altı evlerınden bozma sonucta.
hanı hersey ust uste gelır yaIki oldugunuza sevindim canım... dunden beri yazmayınca merak ettim ne yalan söyliyim
Offf çok seviyorum tarhana corbasini
oyy yedıgım kerevızlerın hepsı bogazıma dızıldı mıdeme oturdu
su resmı esıme de yollayayım da bırazda o sinir olsun nıye tek basıma sinir oluyorum kı ben burda
valla bende anlamadım hatta şöyle bir şey söyleyeyimsu resmı esıme de yollayayım da bırazda o sinir olsun nıye tek basıma sinir oluyorum kı ben burda
sızlere afıyet seker olsun da bızım sucumuz ne ya burda 5-6 kat fazla para verıyoruz ben onu anlamadım
canımm cok tesekkur ederımN nscckts deprem için geçmiş olsun, başka bir konuda gördüm. Allah tekrarını yaşatmasın.
Sen rutine geri dönmüşün ama çabucak:) eltiyi kahvaltıya çağırma falan:)
Benim büyük kızım kreşe başlayacak, iletişimde sorun yaşamayayım diye dil çalışıyorum her fırsatta, o yüzden pek bakamıyorum buraya. Sevgiler, selamlar
Çok sağol Nisam, amin inşallah.canımm cok tesekkur ederım
allah sana kolaylık versın cocuk okula baslıyor diller gelıstırılıyor bız hep burdayız bılıyorsun
sevıyorum eltımı naapiimsabah olcak dıye heyecanlıyım hemen cayı koyup omletı yapayımda gelsınler yegenım volkanı yıcem de asıl ona sabırsızım
Çok sağol Nisam, amin inşallah.
çok iyi yapıyosun Nisa, sizin için de çocuk için de çok elzem bir ihtiyaç..hem kızının da kuzeniyle daha sağlam bağları olur.
Keşke senin gibi düşünceli insanlar iyi yerlerde olsa yönetim anlamında.
Ben kızıma Türkiye'den en çok kimleri özledin diye sordum geçenlerde bir sürü insan saydı(teyzeleri, dayısı, kuzenleri), babasının memleketinden kimi özledin diye sordum sonra özellikle(onlardan kimseyi söylememişti) "Niloya balonumu" dedi. Çok üzüldüm gerçekten, o kadar içler acısı durum bizde. Güya ilgileniyorlarmış gibi ama çocuktan al haberi işte:/
Çok güzel yaa akşam akşam kahvalti yapasim geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?