Yaaa deprem olmuş elazığda bibi epey de şiddetliymiş şimdi gördümBende çay içtim cok az sütlaç yedim şimdide beyaz leblebi atıştırıyorum
Spordan sayılır bence yuvarlanmak için baya çaba sarfetmek lazım
İlk zamanlar çok kas ağrısı olur bibi normal. Alışıyon sonra amaBenimde heryerim ağırıyor dünkü spor beni bitirdi kollarım fenasakat gibiyim düzenli yapınca böyle olmuyor tabi seriye geçiyorum inş. Artık h.içi 5 gün olarak
İlk değil kızİlk zamanlar çok kas ağrısı olur bibi normal. Alışıyon sonra ama
Spor benim için arada yapılan bişey olduğu içün yeni başlıyon sandım bibi :)) aletli olana yakın bir arkadaşım gidiyor çok sıkılaşmış öyle diyorİlk değil kızben geçen nisandan beri spora gidiyorum ama bu acayip birsey pilatese düzenli gitsemde aletliye biraz gitmesen sonra gitsen geme heryerin ağırıyor
Teşekkür ederimSize de geçmiş olsun
epey sallandık ya oturdugumuz yerden kalkamadık bıle hanı deprem anında kendımızı korumak ıcın hayat ucgenı falan yapmalıyız ya tohoo mumkun degıldı oturdugumuz yerde kendımızı tuttuk oyle sallandık
Cok gecmis olsunepey sallandık ya oturdugumuz yerden kalkamadık bıle hanı deprem anında kendımızı korumak ıcın hayat ucgenı falan yapmalıyız ya tohoo mumkun degıldı oturdugumuz yerde kendımızı tuttuk oyle sallandık
bırde bızım ev en ustun bır altı ust katlar daha cok hıssedıyor ya vitrin kapagımız falan acıldı
bız ıyıyız sukur ama elazıgda yıkılan bınalar ölumler var maalesef
kagıt gıbı evler yaparlarsa ... ulkenın yarısı deprem bolgesı en gerızekalı yapılarda deprem bolgesınde bu nasıl ıs anlamıyorum bızım bu bolgeler tam fayın ustu sonucta yıkıcı bır depremde mesela antep yerle bır olur alt yapımız bos cunku yapısal olarak antep magara evlerınden kuyulardan yer altı evlerınden bozma sonucta.
20 miaz önce aldım kilosu 4 lira
kız aksıne burda cok fazla tuketılır bulmakta zorlanıyoruz sabah geldı bıttı dıyorlar oglen gıttıgımde dusunAntep de Nisa 'dan başka kereviz yiyen olmadığı için, piyasada çok bulunmuyor bence.
cok tesekkur ederımCok gecmis olsun
kız aksıne burda cok fazla tuketılır bulmakta zorlanıyoruz sabah geldı bıttı dıyorlar oglen gıttıgımde dusun
daha bu sabah aldım en en kucuk boy turp kadar 15 tl odedım
bızım burda kılosu kerevızın sadece sapı 6 tl
Mutlu Sebzeler Kereviz (kök) (1 Adet) 123ms00000000075 | Trendyol bakın trendyolda ındırımlı kok kerevız 25 tl
bakın sadece sapı 7 tl mıgrostaKereviz Sap Erüst - Migros
kurk mantosuz madonna kerevız aldıgına emın mısın :) eger aldıgın bu kerevızse ordan 1 cuval getırtıcem
çokkk geçmiş olsunepey sallandık ya oturdugumuz yerden kalkamadık bıle hanı deprem anında kendımızı korumak ıcın hayat ucgenı falan yapmalıyız ya tohoo mumkun degıldı oturdugumuz yerde kendımızı tuttuk oyle sallandık
bırde bızım ev en ustun bır altı ust katlar daha cok hıssedıyor ya vitrin kapagımız falan acıldı
bız ıyıyız sukur ama elazıgda yıkılan bınalar ölumler var maalesef
kagıt gıbı evler yaparlarsa ... ulkenın yarısı deprem bolgesı en gerızekalı yapılarda deprem bolgesınde bu nasıl ıs anlamıyorum bızım bu bolgeler tam fayın ustu sonucta yıkıcı bır depremde mesela antep yerle bır olur alt yapımız bos cunku yapısal olarak antep magara evlerınden kuyulardan yer altı evlerınden bozma sonucta.
aynen bu su kerevızın bır tanesı burda 20 tl den baslıyor kılosuna bak bır etıketden kac kg gelıyor bu kerevız gercekten hangı sehırdeysen ordan getırtıcem 1 cuval su aldıgın 5 tl ıse cunku :) mıgrosda falan da 20 den baslıyor burdaEki Görüntüle 2580895 bu değil mi ya
cok tesekkur ederım :)çokkk geçmiş olsun
aynen canım kesınlıkle yaptırımı agır olmalı ama neyın yaptırımı agır kı... gecenlerde bır haber okudum hukuk fakultesınde okuyan bır grup genc okulun cafesınde oturan bır cocuga pala ve bıcaklarla saldırıyorlar kamerada gorunuyorNisam çok geçmiş olsun allah beterinden korusun, gece okudum deprem olmuş diye ama sabah haberlerde durumun vehametini vefat edenleri falan gördük
Dürüst davranmak, malzemeden çalmamak, kul hakkına girmemek olması gereken ama devlet insan hayatını kişilerin erdemine veya insafına bırakmamalı. Böyle şeylerin yaptırımı çok ağır olmalı ki insanlar dürüst olmaya işlerini tam yapmaya mecbur olsun, aksine cesaret edemesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?