Sağlıklı beslenirken;

Benimde heryerim ağırıyor dünkü spor beni bitirdi kollarım fena sakat gibiyim düzenli yapınca böyle olmuyor tabi seriye geçiyorum inş. Artık h.içi 5 gün olarak

Iki sene sonra bugun basladim ben de spora tekrar ve kendimi kaptırmışım 2,5saat spor yaptım her yerim ağrıyor boyun devrileydi diye kendime küfrediyom agri kesici içtim nafile ölüyom yeminle

İlk değil kız ben geçen nisandan beri spora gidiyorum ama bu acayip birsey pilatese düzenli gitsemde aletliye biraz gitmesen sonra gitsen geme heryerin ağırıyor
Spor benim için arada yapılan bişey olduğu içün yeni başlıyon sandım bibi :)) aletli olana yakın bir arkadaşım gidiyor çok sıkılaşmış öyle diyor

Babam Malatyada feci hissetmisler depremi çok kötü dediler, N nscckts siz de hissetmissiniz epey Antepte.. nasılsınız ne durumdasiniz
N nscckts nisam çok geçmiş olsun antepte de hissedil iş deprem hepiniz iyisiniz değil mi
epey sallandık ya oturdugumuz yerden kalkamadık bıle hanı deprem anında kendımızı korumak ıcın hayat ucgenı falan yapmalıyız ya tohoo mumkun degıldı oturdugumuz yerde kendımızı tuttuk oyle sallandık
bırde bızım ev en ustun bır altı ust katlar daha cok hıssedıyor ya vitrin kapagımız falan acıldı

bız ıyıyız sukur ama elazıgda yıkılan bınalar ölumler var maalesef
kagıt gıbı evler yaparlarsa ... ulkenın yarısı deprem bolgesı en gerızekalı yapılarda deprem bolgesınde bu nasıl ıs anlamıyorum bızım bu bolgeler tam fayın ustu sonucta yıkıcı bır depremde mesela antep yerle bır olur alt yapımız bos cunku yapısal olarak antep magara evlerınden kuyulardan yer altı evlerınden bozma sonucta.

Cok gecmis olsun

20 mi az önce aldım kilosu 4 lira
Antep de Nisa 'dan başka kereviz yiyen olmadığı için, piyasada çok bulunmuyor bence.
kız aksıne burda cok fazla tuketılır bulmakta zorlanıyoruz sabah geldı bıttı dıyorlar oglen gıttıgımde dusun
daha bu sabah aldım en en kucuk boy turp kadar 15 tl odedım
bızım burda kılosu kerevızın sadece sapı 6 tl
Mutlu Sebzeler Kereviz (kök) (1 Adet) 123ms00000000075 | Trendyol bakın trendyolda ındırımlı kok kerevız 25 tl
bakın sadece sapı 7 tl mıgrosta Kereviz Sap Erüst - Migros

kurk mantosuz madonna kerevız aldıgına emın mısın :) eger aldıgın bu kerevızse ordan 1 cuval getırtıcem

bu değil mi ya

çokkk geçmiş olsun

Nisam çok geçmiş olsun allah beterinden korusun, gece okudum deprem olmuş diye ama sabah haberlerde durumun vehametini vefat edenleri falan gördük

Dürüst davranmak, malzemeden çalmamak, kul hakkına girmemek olması gereken ama devlet insan hayatını kişilerin erdemine veya insafına bırakmamalı. Böyle şeylerin yaptırımı çok ağır olmalı ki insanlar dürüst olmaya işlerini tam yapmaya mecbur olsun, aksine cesaret edemesin.

aynen bu su kerevızın bır tanesı burda 20 tl den baslıyor kılosuna bak bır etıketden kac kg gelıyor bu kerevız gercekten hangı sehırdeysen ordan getırtıcem 1 cuval su aldıgın 5 tl ıse cunku :) mıgrosda falan da 20 den baslıyor burda
çokkk geçmiş olsun
cok tesekkur ederım :)
aynen canım kesınlıkle yaptırımı agır olmalı ama neyın yaptırımı agır kı... gecenlerde bır haber okudum hukuk fakultesınde okuyan bır grup genc okulun cafesınde oturan bır cocuga pala ve bıcaklarla saldırıyorlar kamerada gorunuyor
halıyle dava acılıyor saldıran gruba verılen ceza 2 yıl.
dusunsene ölümden donuyorsun palayla bıcakla bır grup genc saldırıyor fıkır ayrılıgı sebebıyle durduk yere oturdugun yerden ve sana saldıranın aldıgı ceza 2 yıl
sımdı o 2 yıl ceza alana saldırsa magdur, 5 yıldan baslar cezası
bu arada 2 yıl ceza alan gencler okul bıtınce avukat olabılecekler o hakları da yanmıyor ...

yanı neresınden tutsak elımızde kalan durumlar var cok uzucu

Bursanin bir ilçesindeyim büyük kereviz 5 lira küçüğü 4

Ben her gun bir ogun icin rendelesem bir hafta gidiyor büyüğü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…