Sağlıklı beslenirken;

kızlar haftasonunuz nasıl gectı
Benim yoğun geçti hala geçmiş olsun ziyaretine gelenler var anneme.
Benim de günlerdir geçmeyen baş ağrım vardı sabah doktora gittim tomografi sonucunu bekliyorum, daha doğrusu tomografi çıktı da doktor beni öğleden sonra ara dedi lezyon mu ne varmış

bu maaşa inan düzenini bozup geldiğine değmezz

Dimash reyiz de güzel çığırıyor bu türküyü nisam
Bu feminen koreliler beni benden alıyor

Rabbim acil şifalar versin, inşallah son derece önemsiz bişeydir. Lezyon ne oluyor ki? Bizi de haberdar et Miho.

cok gecmis olsun annene
sana da
lezyon bende de var ama bas agrisi yapmiyor diyorlar benim migrenim de var

bugün biraz sacma seyler yedim
Tatli krizim o Kadar yogundu ki hafta sonu anlatamam ama saldirmadim cok sükür

2 hurma
2 kuru incir (biliyorum ikisinden birini yemeliydim)
kahve 2 fincan
su 1 litre henüz
6 badem

bugün biraz sacma seyler yedim
Tatli krizim o Kadar yogundu ki hafta sonu anlatamam ama saldirmadim cok sükür

2 hurma
2 kuru incir (biliyorum ikisinden birini yemeliydim)
kahve 2 fincan
su 1 litre henüz
6 badem
Çok da kötü değil bence canım. Hepsi sağlıklı ve abartı değil bence. Şifa olsun.

Ben de sabah çayla nohut krakeri yedim yine. Öğlen bir elma. İşten de çıkmadan domates soslu karabuğday yiyeceğim.

ben hafta sonu türlü yedim annem pisirmis yaninda onlar pilav yerken ben salata ve yogurt yedim.
pilav makarna gibi seylerle pek aram yok zaten.
yinede sulu yemegi sanirim fazla yemeye calismam lazim, az tüketiyorum.

ben hafta sonu türlü yedim annem pisirmis yaninda onlar pilav yerken ben salata ve yogurt yedim.
pilav makarna gibi seylerle pek aram yok zaten.
yinede sulu yemegi sanirim fazla yemeye calismam lazim, az tüketiyorum.
Ben de makarnayı hiç aramıyorum da tereyağlı pilavın her zaman kalbimin köşesinde bir yeri olacak

Sulu yemek derken ne var aklında mesela? Ben de pek sulu bişey yemiyorum sanki. Sebzeyi çiğ olarak tüketebiliyorsan en güzeli aslında.

ne bileyim bu tarz iste öyle fasülye, pirasa, falan aramam mesela, daha cok kuru seyleri seviyorum malesef.
yani yedigim an yemekten saymiyorum yine ac hissediyorum kendimi beni tatmin etmiyor.

ne bileyim bu tarz iste öyle fasülye, pirasa, falan aramam mesela, daha cok kuru seyleri seviyorum malesef.
yani yedigim an yemekten saymiyorum yine ac hissediyorum kendimi beni tatmin etmiyor.
Aa anladım, ben de tembellikten hep basit şeyler yapıyorum ama dediğin gibi tatmin olmazsam sürekli aranırım çünkü yemenin kendisini çok seviyorum maalesef

Aa anladım, ben de tembellikten hep basit şeyler yapıyorum ama dediğin gibi tatmin olmazsam sürekli aranırım çünkü yemenin kendisini çok seviyorum maalesef
iste bende sevmedigim seyleri yersem aranirim.
sevdigim yemek olursa yerim
öyle sulu yemekle aram yok
ha kereviz yemegini severim, kabak arada olursa severim, patlican olabilir
ama öyle cok kuru fasülyeymis falan aramam.

gecmıs olsun canım doktorla gorustukten sonra bızı de bılgılendırır mısın sonuctan durumundan merak ederım
neden olurmus nasıl gecermıs lezyon neymıs acaba

geçmiş olsunnn
Bu feminen koreliler beni benden alıyor

Rabbim acil şifalar versin, inşallah son derece önemsiz bişeydir. Lezyon ne oluyor ki? Bizi de haberdar et Miho.
cok gecmis olsun annene
sana da
lezyon bende de var ama bas agrisi yapmiyor diyorlar benim migrenim de var
gecmıs olsun canım doktorla gorustukten sonra bızı de bılgılendırır mısın sonuctan durumundan merak ederım
neden olurmus nasıl gecermıs lezyon neymıs acaba
Kızlar görüştüm doktorla önemli bişey değilmiş, ağrıya da sebep olmazmış, leblebi büyüklüğünde bi kemikleşme varmış alın bölgemde öyle yani :)) ya iki üç haftadır baş ağrım var ve geçmiyor, bende migren de var ama bu öyle bir ağrı değil. Nörolojiye gidecektim, işyerinde sinüzit olabilir kbbye git deyince aklıma yattı. Ama doktor sende sinüzit yok dedi, yine de burnum tıkalı diye bir iki ilaç verdi bunlar geçirmezse nörolojiye git dedi. Son zamanlarda hep hastanelerdeydik uykumu da alamıyorum stresli de geçiyor belki de ondandır bilemedim.

aynen sınuzıt olsa cıkardı kan tahlılı yapıldı degerlerıne bakıldı mı pekı

komple sekerı kestıgınde de 1 hafta falan anormal bır bas agrısı oluyor oyle bırsey olabılır mı benım beynım patlayacak gıbı olmustu gozumu bıle hareket ettıremıyordum basımı cevırırken bıle beynımı hıssedıyordum oyle agrı yasamıstım sekerı komple kestıgım ılk hafta acaba oyle bırsey mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…