- 29 Aralık 2010
- 8.421
- 23.885
- 548
Benim yoğun geçti hala geçmiş olsun ziyaretine gelenler var anneme.kızlar haftasonunuz nasıl gectı
bu maaşa inan düzenini bozup geldiğine değmezzcanim tsk ederim unutmuyorsun beni.
Cuma görüstüm tekrar skype üzerinden.
4000 diyorlar en son.
zaten ben heryerde o paraya is bulabilirm sanki cok yüksek söylemisler gibi bir de diyorlar ki 3-4 ay önce calisanlar 1000 tl az aliyor, simdi adaletli olmak icin onlarin maaslarinida yükseltmemiz gerekecek.
cok sacma geliyor bana.
Benim yoğun geçti hala geçmiş olsun ziyaretine gelenler var anneme.
Benim de günlerdir geçmeyen baş ağrım vardı sabah doktora gittim tomografi sonucunu bekliyorum, daha doğrusu tomografi çıktı da doktor beni öğleden sonra ara dedi lezyon mu ne varmış
Bu feminen koreliler beni benden alıyorDimash reyiz de güzel çığırıyor bu türküyü nisam
Rabbim acil şifalar versin, inşallah son derece önemsiz bişeydir. Lezyon ne oluyor ki? Bizi de haberdar et Miho.Benim yoğun geçti hala geçmiş olsun ziyaretine gelenler var anneme.
Benim de günlerdir geçmeyen baş ağrım vardı sabah doktora gittim tomografi sonucunu bekliyorum, daha doğrusu tomografi çıktı da doktor beni öğleden sonra ara dedi lezyon mu ne varmış
cok gecmis olsun anneneBenim yoğun geçti hala geçmiş olsun ziyaretine gelenler var anneme.
Aynen canım ya, kokla öp doyamıyorum. Çok güzel şey çocuklar. Rabbim tüm evlatlarımızı korusun.yeğenler bütün yorgunluğunu almıştır
Çok da kötü değil bence canım. Hepsi sağlıklı ve abartı değil bence. Şifa olsun.bugün biraz sacma seyler yedim
Tatli krizim o Kadar yogundu ki hafta sonu anlatamam ama saldirmadim cok sükür
2 hurma
2 kuru incir (biliyorum ikisinden birini yemeliydim)
kahve 2 fincan
su 1 litre henüz
6 badem
ben hafta sonu türlü yedim annem pisirmis yaninda onlar pilav yerken ben salata ve yogurt yedim.Çok da kötü değil bence canım. Hepsi sağlıklı ve abartı değil bence. Şifa olsun.
Ben de sabah çayla nohut krakeri yedim yine. Öğlen bir elma. İşten de çıkmadan domates soslu karabuğday yiyeceğim.
Ben de makarnayı hiç aramıyorum da tereyağlı pilavın her zaman kalbimin köşesinde bir yeri olacakben hafta sonu türlü yedim annem pisirmis yaninda onlar pilav yerken ben salata ve yogurt yedim.
pilav makarna gibi seylerle pek aram yok zaten.
yinede sulu yemegi sanirim fazla yemeye calismam lazim, az tüketiyorum.
ne bileyim bu tarz iste öyle fasülye, pirasa, falan aramam mesela, daha cok kuru seyleri seviyorum malesef.Ben de makarnayı hiç aramıyorum da tereyağlı pilavın her zaman kalbimin köşesinde bir yeri olacak
Sulu yemek derken ne var aklında mesela? Ben de pek sulu bişey yemiyorum sanki. Sebzeyi çiğ olarak tüketebiliyorsan en güzeli aslında.
Aa anladım, ben de tembellikten hep basit şeyler yapıyorum ama dediğin gibi tatmin olmazsam sürekli aranırım çünkü yemenin kendisini çok seviyorum maalesefne bileyim bu tarz iste öyle fasülye, pirasa, falan aramam mesela, daha cok kuru seyleri seviyorum malesef.
yani yedigim an yemekten saymiyorum yine ac hissediyorum kendimi beni tatmin etmiyor.
iste bende sevmedigim seyleri yersem aranirim.Aa anladım, ben de tembellikten hep basit şeyler yapıyorum ama dediğin gibi tatmin olmazsam sürekli aranırım çünkü yemenin kendisini çok seviyorum maalesef
gecmıs olsun canım doktorla gorustukten sonra bızı de bılgılendırır mısın sonuctan durumundan merak ederımBenim yoğun geçti hala geçmiş olsun ziyaretine gelenler var anneme.
bende var canim beynimin icinde ama her yil MR a giriyorum baska bir sey yapmiyorlargecmıs olsun canım doktorla gorustukten sonra bızı de bılgılendırır mısın sonuctan durumundan merak ederım
neden olurmus nasıl gecermıs lezyon neymıs acaba
geçmiş olsunnn
Bu feminen koreliler beni benden alıyor
Rabbim acil şifalar versin, inşallah son derece önemsiz bişeydir. Lezyon ne oluyor ki? Bizi de haberdar et Miho.
cok gecmis olsun annene
sana da
lezyon bende de var ama bas agrisi yapmiyor diyorlar benim migrenim de var
Kızlar görüştüm doktorla önemli bişey değilmiş, ağrıya da sebep olmazmış, leblebi büyüklüğünde bi kemikleşme varmış alın bölgemde öyle yani :)) ya iki üç haftadır baş ağrım var ve geçmiyor, bende migren de var ama bu öyle bir ağrı değil. Nörolojiye gidecektim, işyerinde sinüzit olabilir kbbye git deyince aklıma yattı. Ama doktor sende sinüzit yok dedi, yine de burnum tıkalı diye bir iki ilaç verdi bunlar geçirmezse nörolojiye git dedi. Son zamanlarda hep hastanelerdeydik uykumu da alamıyorum stresli de geçiyor belki de ondandır bilemedim.gecmıs olsun canım doktorla gorustukten sonra bızı de bılgılendırır mısın sonuctan durumundan merak ederım
neden olurmus nasıl gecermıs lezyon neymıs acaba
aynen sınuzıt olsa cıkardı kan tahlılı yapıldı degerlerıne bakıldı mı pekıKızlar görüştüm doktorla önemli bişey değilmiş, ağrıya da sebep olmazmış, leblebi büyüklüğünde bi kemikleşme varmış alın bölgemde öyle yani :)) ya iki üç haftadır baş ağrım var ve geçmiyor, bende migren de var ama bu öyle bir ağrı değil. Nörolojiye gidecektim, işyerinde sinüzit olabilir kbbye git deyince aklıma yattı. Ama doktor sende sinüzit yok dedi, yine de burnum tıkalı diye bir iki ilaç verdi bunlar geçirmezse nörolojiye git dedi. Son zamanlarda hep hastanelerdeydik uykumu da alamıyorum stresli de geçiyor belki de ondandır bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?