Sağlıklı beslenirken;

6 aylık mı sen seri üretime geçmişin aklıma yattı aslında bi deneyim bakayım belki ben de yaparım.

Nisaa ne tembeli Allah aşkına, sen tembelsen ben yaşamıyorum bile, resmeen yoğuuum ben.

Kadınlığın ulaştığı son noktasın yaa, elinden gelmeyen iş yok. Bilinçli anneliğin, temizliğin, düzenin, sağlıklı mutfağın... Hem müzik becerin var, hem başarılı bir iş hayatın...Maşallah valla

bu saydıklarından anladıgım aslında ne kadar bos zamanım varmıs

bır hayat kurtarmıyorum ne bıleyım ekonomıye ıvme kazandırmıyorum cocuklara egıtım vermıyorum
tum hayatım temızlık ve yemek uzerıne gecıyor kendımden hıc memnun degılım valla
kendım ıcın ıkı senedır yarım saat yuruyus yapıcam daha onu bıle yapamadım gerısını sen dusun

nisa
on parağında on marifet hiç aklıma gelmez böyle ped yapmak

allah senııı
kız bu kadar üşengeç olmaaaa

Hayır canım, işin özü sen kafana koyduğun herşey yaparsın oluyor. Elini atıp becermediğin iş yok.

Ben akşam beyazları yıkayıp astım, sabah onları askıda görünce kendimle gurur duydum. Düşün işin vahametini

Ya dolaplardan tonik, organik krem falan çıkıyor. aa ben bunu yeni almamış mıydım diyorum, bakıyorum, skts 1 sene olmuş, 1 kere kullanmışım. Senin gibi saç yüz bakımı yapmayı bırak, hazır olan şeyi kullanmayı beceremiyorum ya. Evde benden ilgili bekleyen tek canlı yok, ama hiç bişeye sıra gelmiyor. Niye, çünkü hayat mottom: "üşeniyorum, öyleyse yarın"

kız daha ne yapacannnnn
mis gibi bedenine bakıyorsunn
en güzeli de evladını bilinçlı bir şekilde yetiştiriyorsunnn da ne olsunnn

kız daha ne yapacannnnn
Nisa'nın evinin fotolarını gördün mü Yasemin? Günlük temizlik rutininden haberdar mısın? Hergün kapıların kolunu bile siliyor yaa duvar siliyor, yer siliyorr

bende oğlan olmasaa bende senın gibi olurum zarrr
oğlan bir yere gitttimii bende hiç yemek bile yapmıyorum düşünnnn

cok guldum yaaaa usenıyorum oyleyse yarın supermıs
Evlenmeye üşendiğim için evde kaldım
he bak bunu ıyı yapmıssın sahsen evlendım dıye bana madalya takan olmadı

kız daha ne yapacannnnn
sagolasın canımsın
Nisa'nın evinin fotolarını gördün mü Yasemin? Günlük temizlik rutininden haberdar mısın? Hergün kapıların kolunu bile siliyor yaa duvar siliyor, yer siliyorr
kız ne var onda korıdorda yururken ıkı ayrı elımde de bez var dumduz gıttıgım yerde bır sag bır sol sılıp gecıyorum 3 dk mı almıyor

evet gördüm

kız kapı kolu nedirrrr

benım kapıları kadın geldi mi silerrrrrrrr

ay Samsonn önce bende öyleydimmm sabah namazından sonra yatmaz wc banyo balkon hallederdim akşam gelince diğer odaları falan sonra bir saldım salış o salışşşşş olduğu kadarrrr

ee evde bezle mi dolaşırsınnnnnn

ee evde bezle mi dolaşırsınnnnnn
3. kolum
rossmandan aldıgım dezenfektan spreyler her odada var
mutfak ve tuvalet ve banyoda yıkama suyumuzda bıle hep sırke var
hep sırkelı bezler ıle sılınır ev
ıcımız dısımız sirke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…