- 18 Ocak 2018
- 3.208
- 8.998
- 158
- 33
6 aylık mıaslında hıc becerı ısteyen seyler degıl yaptıgım seyler ve tembel usengec bır ınsanımdır bana ıs cıkmasın dıye herseyı en pratık sekılde yaparımcalıskanlıgımdan veya becerıden degıl yanı
tv karsısında ya da esımle sohbet ederken falanyapıp koyuyorum kenara bırıktırıyorum yanı suan 1 cekmece komple dolu 6 ay yetecek kadar hazırda yapıp koyuyorum her bos vaktımde gercekten pratık ve kullanıslı oluyor cokta basıt
Nisaa ne tembeli Allah aşkına, sen tembelsen ben yaşamıyorum bile, resmeen yoğuuum ben.aslında hıc becerı ısteyen seyler degıl yaptıgım seyler ve tembel usengec bır ınsanımdır bana ıs cıkmasın dıye herseyı en pratık sekılde yaparımcalıskanlıgımdan veya becerıden degıl yanı
tv karsısında ya da esımle sohbet ederken falanyapıp koyuyorum kenara bırıktırıyorum yanı suan 1 cekmece komple dolu 6 ay yetecek kadar hazırda yapıp koyuyorum her bos vaktımde gercekten pratık ve kullanıslı oluyor cokta basıt
bu saydıklarından anladıgım aslında ne kadar bos zamanım varmısNisaa ne tembeli Allah aşkına, sen tembelsen ben yaşamıyorum bile, resmeen yoğuuum ben.
Kadınlığın ulaştığı son noktasın yaa, elinden gelmeyen iş yok. Bilinçli anneliğin, temizliğin, düzenin, sağlıklı mutfağın... Hem müzik becerin var, hem başarılı bir iş hayatın...Maşallah valla
zamanında orkid içinde bu soylentı vardı acıkcası ben lıseden berı ped kullanmıyorum bana daha cok bakterı uretıyormus gıbı gelıyor ben şöyle yapıyorum
orkıd gıbı ped buyuklugunde bır parca pamugu alıp etrafına bır tur gazlı bez sarıyorum kendı orkıdımı kendım yapıyorum pamuk ve gazlı bez. her saat bası degıstırıyorum asla dısa cıkmıyor ve ne koku ne hısırtı ne kasıntı hıc yapmıyor ben hangı pedı kullandıysam hep daha fazla kanama yıne dısına tasma koku ve kasıntı yasadım pamuk ve gazlı bezle kendım yaptıgımdan berı bunların hıc bırını yasamıyorum
orkıdlerı pedlerı atarken naylonuna sarıp atabılıyorsun ya kendım yaptıgım ped ıcınde hanı kopeklerın atıklarını temızlemek ıcın kullanılan posetler ya da bebek bezı ıcın kullanılan kucuk atık posetler var onlardan kullanıyorum dısarı cıkarkende cantama o posetıyle kokuyorum yenılerken posetı kullanıyorum
hatta dogum yaptıgımda hastanede de hastalara hedıye ped falan verırler ya bana hasta bakıcılar ve hemsıreler aynen boyle pamuga sarılmıs gazlı bezlerden yaptıkları pedlerı vermıslerdı dogum sonrası kanamamda bıle kurtarıcım olmustu
cok yogun olan ılk 3 gun gece yatarken deepend kulot gıyıyorum onun dısında hep pamuk :)
ara ara bazı donemler hep kadın pedlerıyle ılgılı soylentı duydum kısır yaptıgı kıstlesmelere neden olduguna daır
Nisa gibi kendi pedini kendin yapmak en güzeli...ama ben çok tembelim, ofisde lavaboya gitmeyeyim diye suyu bile kısıtlı tüketiyorum. Biri unilever, diğeri de asya kökenli sanırım, çin miydi..hele orkidin yok sensitive vs diye satılarında resmen içerik kısmı bile var..kimyasallar yazılmış açık açık.
Molped ya da sleepy ile bir nebze daha rahat ediyor içim, ki kullanım açısından daha başarılılar bence.
Hayır canım, işin özü sen kafana koyduğun herşey yaparsın oluyor. Elini atıp becermediğin iş yok.bu saydıklarından anladıgım aslında ne kadar bos zamanım varmıs
bır hayat kurtarmıyorum ne bıleyım ekonomıye ıvme kazandırmıyorum cocuklara egıtım vermıyorum
tum hayatım temızlık ve yemek uzerıne gecıyorkendımden hıc memnun degılım valla
kendım ıcın ıkı senedır yarım saat yuruyus yapıcam daha onu bıle yapamadım gerısını sen dusun
Evlenmeye üşendiğim için evde kaldımallah senııı
kız bu kadar üşengeç olmaaaa
bu saydıklarından anladıgım aslında ne kadar bos zamanım varmıs
bır hayat kurtarmıyorum ne bıleyım ekonomıye ıvme kazandırmıyorum cocuklara egıtım vermıyorum
tum hayatım temızlık ve yemek uzerıne gecıyorkendımden hıc memnun degılım valla
kendım ıcın ıkı senedır yarım saat yuruyus yapıcam daha onu bıle yapamadım gerısını sen dusun
Evlenmeye üşendiğim için evde kaldım
Nisa'nın evinin fotolarını gördün mü Yasemin? Günlük temizlik rutininden haberdar mısın? Hergün kapıların kolunu bile siliyor yaakız daha ne yapacannnnn
mis gibi bedenine bakıyorsunn
en güzeli de evladını bilinçlı bir şekilde yetiştiriyorsunnnda ne olsunnn
Hayır canım, işin özü sen kafana koyduğun herşey yaparsın oluyor. Elini atıp becermediğin iş yok.
Ben akşam beyazları yıkayıp astım, sabah onları askıda görünce kendimle gurur duydum. Düşün işin vahametini
Ya dolaplardan tonik, organik krem falan çıkıyor. aa ben bunu yeni almamış mıydım diyorum, bakıyorum, skts 1 sene olmuş, 1 kere kullanmışım.Senin gibi saç yüz bakımı yapmayı bırak, hazır olan şeyi kullanmayı beceremiyorum ya. Evde benden ilgili bekleyen tek canlı yok, ama hiç bişeye sıra gelmiyor. Niye, çünkü hayat mottom: "üşeniyorum, öyleyse yarın"
Senin arada molaya ihtiyacın var. Çok normal o kadarııbende oğlan olmasaa bende senın gibi olurum zarrr
oğlan bir yere gitttimii bende hiç yemek bile yapmıyorum düşünnnn
Hayır canım, işin özü sen kafana koyduğun herşey yaparsın oluyor. Elini atıp becermediğin iş yok.
Ben akşam beyazları yıkayıp astım, sabah onları askıda görünce kendimle gurur duydum. Düşün işin vahametini
Ya dolaplardan tonik, organik krem falan çıkıyor. aa ben bunu yeni almamış mıydım diyorum, bakıyorum, skts 1 sene olmuş, 1 kere kullanmışım.Senin gibi saç yüz bakımı yapmayı bırak, hazır olan şeyi kullanmayı beceremiyorum ya. Evde benden ilgili bekleyen tek canlı yok, ama hiç bişeye sıra gelmiyor. Niye, çünkü hayat mottom: "üşeniyorum, öyleyse yarın"
he bak bunu ıyı yapmıssın sahsen evlendım dıye bana madalya takan olmadıEvlenmeye üşendiğim için evde kaldım
sagolasın canımsınkız daha ne yapacannnnn
mis gibi bedenine bakıyorsunn
en güzeli de evladını bilinçlı bir şekilde yetiştiriyorsunnnda ne olsunnn
kız ne var onda korıdorda yururken ıkı ayrı elımde de bez var dumduz gıttıgım yerde bır sag bır sol sılıp gecıyorum 3 dk mı almıyorNisa'nın evinin fotolarını gördün mü Yasemin? Günlük temizlik rutininden haberdar mısın? Hergün kapıların kolunu bile siliyor yaaduvar siliyor, yer siliyorr
Nisa'nın evinin fotolarını gördün mü Yasemin? Günlük temizlik rutininden haberdar mısın? Hergün kapıların kolunu bile siliyor yaaduvar siliyor, yer siliyorr
Senin arada molaya ihtiyacın var. Çok normal o kadarıı
cok guldum yaaaa usenıyorum oyleyse yarın supermıs
he bak bunu ıyı yapmıssın sahsen evlendım dıye bana madalya takan olmadı
sagolasın canımsın
kız ne var onda korıdorda yururken ıkı ayrı elımde de bez var dumduz gıttıgım yerde bır sag bır sol sılıp gecıyorum 3 dk mı almıyor
Nereyee gidiyor? O kadar büyüttün mü yavruyu bi de?ama seneye giderse oğlan bende senın gibi olaca m zaarrr
3. kolum
ee evde bezle mi dolaşırsınnnnnn
Nereyee gidiyor? O kadar büyüttün mü yavruyu bi de?
3. kolum
rossmandan aldıgım dezenfektan spreyler her odada var
mutfak ve tuvalet ve banyoda yıkama suyumuzda bıle hep sırke var
hep sırkelı bezler ıle sılınır ev
ıcımız dısımız sirke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?