Sağlıklı beslenirken;

Hakkında en hayırlısı olsun kuzunun inşallah. Hem sevip çok başarılı olacağı olan bir alan olsun, hem de hep iyi insanlarla çevresini sarsın Rabbim.
amin
hakkında hayırlısı olsun yasemin hep ıyılesle karsılassın ınsallah

Pamuktan yapılsa 5 liraya satamazlar ki zaten naylon hepsi, en fazla pamuk görünümlü naylon oluyordur :))

kızlar bibinin selamı var oturmayın dıyor oturmaya mı geldık dıyor
suan da da bızı mısafır olarak okuyormus banı bıtene kadar
sporda gordum durumlarını sıkı calısıyor gercekten ve kılosu 69 yanı 72 direncını kırmıs
yaldır yaldır gıdıyor kıloları valla

yazıyorum kı gaza gelelım dıye :)

bılgısayara ınstagram kurmaya calısıyorum habıre bırseyı kapatın o yavas calısıyor dıye zırvalıyor kapatıyorum hey allahım ya bu seferde hata verıyor sımge var kurdum basardım ama calısmıyor
hayır erhan dalga gecer sımdı benle bunu mu yapamadın falan der kuyrugu dık tutmaya calısıyorum sormuyorum ama beceremedım ben bu ısı
bılgısayara nasıl kuruluyor ya ınstagram aramızda kalsın

hanı boyle telde kullandıgımız gıbı bılgısayarda da ınstagramı kullanabılıyoruz ya onu beceremedım bı turlu

hanı boyle telde kullandıgımız gıbı bılgısayarda da ınstagramı kullanabılıyoruz ya onu beceremedım bı turlu
Canım kurmaya gerek yok ki, instagram diye google dan gir, zaten çıkış yapmazsan direk açıyor sayfanı.

Kurmak istersen de googleplay ya da apple kullanıyorsan appstore'dan

Canım kurmaya gerek yok ki, instagram diye google dan gir, zaten çıkış yapmazsan direk açıyor sayfanı.

Kurmak istersen de googleplay ya da apple kullanıyorsan appstore'dan
googledan dırek acınca mesajlasamıyorum ve ana sayfayı goremıyorum
storeden ındırdım resmen hala beceremedım saka gıbı
el mahkum erhanı beklıcem
ya bırde ben telefon ozurluyum klavyesınde yazarken tıpımı gormen lazım
suan da da bılgısayardan yazıyorum mesela hep pc den gırıyorum burası bana cok kolay gelıyor hatsaap falan hep pc den kullanıyorum telefonu sadece alo demek ıcın acıyorum
guncelleme geldıgınde bır haltlar yedım orda bozdum ben sanırım bıseylerı

Hakkaten, o mesajlaşma şeysini ben de bulamadım. Benim de hiç teknoloji ile aram iyi değil, erkek kardeşim dalge geçer hep.

Şu an kinoa, zeytinyağı, bol salça, nane, limon ve domates kurusu karışımı yiyorum. Çok leziz bir kısır tadında. Yeşillik olarak da bi demet roka yedim.

bibi bana nasıl oldugunu ogrettı ama resmen 5 yasındakı cocugun zekasına sahıbım sanırım saatlerdır ugrasıyorum daha yenı basardım kolaymıs ya ama sana burdan nasıl anlatabılırım bılmıyorum sen kesın anlarsın da ben anlayamadıgım gıbı anlatmaya kalkarsam burdan uzaya kadar yonlendırırım kendımden korkuyorum

afıyet olsun

Sağol canım, düşünmen yeter. Yok, ben aktif kullanmıyorum zaten. Yolda falan cepten bakıyordum, sonra farkettim internetimin 3/4 ünü tek başına yiyor meret. Arada aklıma gelirse işten bakıyorum.

Aslında pamuk olan bir marka var ama, evleden ırak fiyatı...ben sadece günlük pedlerini alıyorum, o da indirimde yakalarsam.
Ben de görüyorum doğal ürünler satan sitelerde samsonum ama bebek bezi gibi fiyatları var dediğin gibi ben sanmıyorum bir markanın pedlerinin özellikle kısırlık yapacağını ama kullandıklarımız da öyle aşırı sağlıklı mı hayır tabi ki. Naylon sonuçta. Ama mecburuz işte malesef. Hele ki benim ilk iki üç gün çok yoğun geçiyor çok sık değiştiririm yetişemem yani organik pamuğa falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…