gunaydıngünaydın kızlarrrrrrr
günaydın kızlarrrrrrr
bunu duymak o kadar guzel kıgördüm evet . baya baya zayıfçasın . kemiklerin sayılıyordu
nasılsın yasemin . nasıl gidiyor hayat .
ev al sat dönemin olmuştu yıllar önce hatırlıyorum . şu an evin kaçıncı kat . kaç m2
Benim de 1.75 gözlerim ilerleyen yıllarda çizdirmeyi düşünüyorum ben de. Numaram ilerliyor şu anda durunca yapıyorlar ameliyatı bildiğim.canim ben gözlerimi cizdirdim tek sag gözümü yapti doktorum digerine gerek duymadi, numarim 2 idi.
ben gözlük lens hicbir sey kullanmiyordum ama suan cok iyiyim
evet benim yillardir ayniydiBenim de 1.75 gözlerim ilerleyen yıllarda çizdirmeyi düşünüyorum ben de. Numaram ilerliyor şu anda durunca yapıyorlar ameliyatı bildiğim.
zamanında orkid içinde bu soylentı vardı acıkcası ben lıseden berı ped kullanmıyorum bana daha cok bakterı uretıyormus gıbı gelıyor ben şöyle yapıyorumArtık beğeni bildirimlerinden konuya gidilmiyor
Ya whatsappdan biri bir yazı paylaşmış. KOTEX marka ürünlerin kadın cinselliğine zararlı şeyler ihtiva ettiğini, böylelikle neslimizin azalması için savaştıklarını falan yazıyor. Doğru mu teyit edemiyorum elbette ama her zaman yerli kullanmak da fayda bence. Bir de KOT arapça kadın uzvu demekmiş (bunu kontrol ettim, doğru) EX in ne manaya geldiği zaten malum.
Bir ara onu orkid için de demişlerdi.dogru değildir inşallah. Ben kotexin cottondan geldiğini düşünürdüm hep.Artık beğeni bildirimlerinden konuya gidilmiyor
Ya whatsappdan biri bir yazı paylaşmış. KOTEX marka ürünlerin kadın cinselliğine zararlı şeyler ihtiva ettiğini, böylelikle neslimizin azalması için savaştıklarını falan yazıyor. Doğru mu teyit edemiyorum elbette ama her zaman yerli kullanmak da fayda bence. Bir de KOT arapça kadın uzvu demekmiş (bunu kontrol ettim, doğru) EX in ne manaya geldiği zaten malum.
Bende de kist var hatta ilaca başladım bu ay kist yüzünden. Gerçekten ilgisi var mıdır acaba?zamanında orkid içinde bu soylentı vardı acıkcası ben lıseden berı ped kullanmıyorum bana daha cok bakterı uretıyormus gıbı gelıyor ben şöyle yapıyorum
orkıd gıbı ped buyuklugunde bır parca pamugu alıp etrafına bır tur gazlı bez sarıyorum kendı orkıdımı kendım yapıyorum pamuk ve gazlı bez. her saat bası degıstırıyorum asla dısa cıkmıyor ve ne koku ne hısırtı ne kasıntı hıc yapmıyor ben hangı pedı kullandıysam hep daha fazla kanama yıne dısına tasma koku ve kasıntı yasadım pamuk ve gazlı bezle kendım yaptıgımdan berı bunların hıc bırını yasamıyorum
orkıdlerı pedlerı atarken naylonuna sarıp atabılıyorsun ya kendım yaptıgım ped ıcınde hanı kopeklerın atıklarını temızlemek ıcın kullanılan posetler ya da bebek bezı ıcın kullanılan kucuk atık posetler var onlardan kullanıyorum dısarı cıkarkende cantama o posetıyle kokuyorum yenılerken posetı kullanıyorum
hatta dogum yaptıgımda hastanede de hastalara hedıye ped falan verırler ya bana hasta bakıcılar ve hemsıreler aynen boyle pamuga sarılmıs gazlı bezlerden yaptıkları pedlerı vermıslerdı dogum sonrası kanamamda bıle kurtarıcım olmustu
cok yogun olan ılk 3 gun gece yatarken deepend kulot gıyıyorum onun dısında hep pamuk :)
ara ara bazı donemler hep kadın pedlerıyle ılgılı soylentı duydum kısır yaptıgı kıstlesmelere neden olduguna daır
bence herseyın ılgısı var soyle kı kullandıgımız camasırlar kuması boyası kıyafetlerın kuması boyası kullandıgımız parfumler sac boyaları hatta rujlar, el kremlerı bunların hepsı kullandıgımız an ten yoluyla dırek kana karısıyorBende de kist var hatta ilaca başladım bu ay kist yüzünden. Gerçekten ilgisi var mıdır acaba?
En doğrusunu sen yapıyorsun canım.zamanında orkid içinde bu soylentı vardı acıkcası ben lıseden berı ped kullanmıyorum bana daha cok bakterı uretıyormus gıbı gelıyor ben şöyle yapıyorum
orkıd gıbı ped buyuklugunde bır parca pamugu alıp etrafına bır tur gazlı bez sarıyorum kendı orkıdımı kendım yapıyorum pamuk ve gazlı bez. her saat bası degıstırıyorum asla dısa cıkmıyor ve ne koku ne hısırtı ne kasıntı hıc yapmıyor ben hangı pedı kullandıysam hep daha fazla kanama yıne dısına tasma koku ve kasıntı yasadım pamuk ve gazlı bezle kendım yaptıgımdan berı bunların hıc bırını yasamıyorum
orkıdlerı pedlerı atarken naylonuna sarıp atabılıyorsun ya kendım yaptıgım ped ıcınde hanı kopeklerın atıklarını temızlemek ıcın kullanılan posetler ya da bebek bezı ıcın kullanılan kucuk atık posetler var onlardan kullanıyorum dısarı cıkarkende cantama o posetıyle kokuyorum yenılerken posetı kullanıyorum
hatta dogum yaptıgımda hastanede de hastalara hedıye ped falan verırler ya bana hasta bakıcılar ve hemsıreler aynen boyle pamuga sarılmıs gazlı bezlerden yaptıkları pedlerı vermıslerdı dogum sonrası kanamamda bıle kurtarıcım olmustu
cok yogun olan ılk 3 gun gece yatarken deepend kulot gıyıyorum onun dısında hep pamuk :)
ara ara bazı donemler hep kadın pedlerıyle ılgılı soylentı duydum kısır yaptıgı kıstlesmelere neden olduguna daır
Nisa gibi kendi pedini kendin yapmak en güzeli...ama ben çok tembelim, ofisde lavaboya gitmeyeyim diye suyu bile kısıtlı tüketiyorum. Biri unilever, diğeri de asya kökenli sanırım, çin miydi..hele orkidin yok sensitive vs diye satılarında resmen içerik kısmı bile var..kimyasallar yazılmış açık açık.Bir ara onu orkid için de demişlerdi.dogru değildir inşallah. Ben kotexin cottondan geldiğini düşünürdüm hep.
Aaa demek benim gibi bazen tuvalete gitmemek için suyu azaltanlar da varmışNisa gibi kendi pedini kendin yapmak en güzeli...ama ben çok tembelim, ofisde lavaboya gitmeyeyim diye suyu bile kısıtlı tüketiyorum. Biri unilever, diğeri de asya kökenli sanırım, çin miydi..hele orkidin yok sensitive vs diye satılarında resmen içerik kısmı bile var..kimyasallar yazılmış açık açık.
Molped ya da sleepy ile bir nebze daha rahat ediyor içim, ki kullanım açısından daha başarılılar bence.
Molpedin de kalın ve daha yumuşak/ emici olanı çıktı. Beyaz poşetlerde. Mutlaka dene derim. Marka temsilcisi gibi oldum, valla reklam parası veren yokAaa demek benim gibi bazen tuvalete gitmemek için suyu azaltanlar da varmışben kotexi seviyordum ya yumuşacık
Ya senin elinden her iş geliyor maşallahbence herseyın ılgısı var soyle kı kullandıgımız camasırlar kuması boyası kıyafetlerın kuması boyası kullandıgımız parfumler sac boyaları hatta rujlar, el kremlerı bunların hepsı kullandıgımız an ten yoluyla dırek kana karısıyor
e ustune de ped kullanıyoruz tamamen sentetık yok pamuktan yapıyoruz dıyorlar yok bılmemne tamamen yalan komple sentetık plastık naylon urun hava almıyor sureklı kanama var o pedle sadece camasır korunuyor bırıken bakterı hoop rahım agzına ... cok tehlıkelı aslında... hıjyenden bı haber olup toksıt şok yasayanlar bıle var
Tamam o zaman molped deneyim bir dahakine. Kotex bir müşterisini kaybetti şu andaMolpedin de kalın ve daha yumuşak/ emici olanı çıktı. Beyaz poşetlerde. Mutlaka dene derim. Marka temsilcisi gibi oldum, valla reklam parası veren yok
aslında hıc becerı ısteyen seyler degıl yaptıgım seyler ve tembel usengec bır ınsanımdır bana ıs cıkmasın dıye herseyı en pratık sekılde yaparımYa senin elinden her iş geliyor maşallah
ben pek becerikli değilim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?