Sağlıklı beslenirken;

Hurmanın bir zararını görmedim ama muz gerçekten sakat. Ben de muz yemeye başladım ve kilo vermem tamamen durdu.

Kestaneden vazgeçtim, muza da töbe diyorum en azından 1 ay
uzun Zaman sonra bugün bitane Kücük yiyeyim dedim yogurtla, malum magnezyum var onda.
bu gidisle benim yaglar erimicek

is yerinde herkes bana bakiyor tuhaf tuhaf sesler cikartiyorum.
ya su avusturyalilar nasil pis bogaz adamlar yiyor ama onlara bir sey olmuyor.
kahvaltida sandvic yiyorlar sonra ögle yemegi ve eve gidince aksam
ben bu Kadar yemiyorum ama gitmiyorda.

ne yicem ben ya
yumurtadan da midem bulaniyor artik.
benide düsünün yalnizim ne hazirlayayim ben?
Gel yalnızlar klubünee kuzuuu

Bi sabah haşlanmış yumurta ye, başka bir sefer omlet yap...bir gün yulaf ezmesi, bir başka sefer nohut çöreği...hellim peynir kızarttım ben geçen gün. Roka falan yiyebilirsin yumurtanın yanında Akşamdan yulaf yada nohut kurabiyeliri falan yaparsan, ofisde çayın yanına çok iyi gidiyor. Soğuk havalarda çorba da iyi fikir.

kuzum kim ugrascak
tamam tamam toparlicam kendimi nisa duymasin bu söylediklerimi.
o degilde sen o kurabiyeleri cok kacirmiyor musun yani ben yapsam saglikli diye onuda yerim

e canım hem hurma hem muz hem badem yemıssın
yok mu arttıran :)
ucunu bırden aynı gun yersen ya da bu tarz hataları sık tekrarlarsan 63 ler yakanı bırakmaz
Nisam sen böyle deyince ben kendimden utanıyorum, hem hurma hem badem hem muz çok normal bişey değil mi yaw ben burda yediğim tatlıları saysam ohooo beni sineklikle öldürürsün herhalde o yüzden sessiz sessiz duruyorum köşede tıpkı sinekler gibi

kuzum kim ugrascak
tamam tamam toparlicam kendimi nisa duymasin bu söylediklerimi.
o degilde sen o kurabiyeleri cok kacirmiyor musun yani ben yapsam saglikli diye onuda yerim
Evet yaa, akşam çayın yanına yaptıklarım çok fena oldu. Hepsini gömdüm 20-21 gibi, mideme oturdu.

Ama sabah kahvaltı niyetine olanlar çok değil. Bak yine ekliyor, bunda sadece nohut unu su, kabartma tozu, tuz ve 1 kaşık zeytinyağı var. Çok kolay ve uzun süre tok tutuyor.

Leblebi de iyi fikir. O 2 hurmanın yanına 1 avuç da leblebi yeseydin acıkmazdın şimdi.

tamam nohut unu yok bende almam lazim
acim resmen ac

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…