Sağlıklı beslenirken;

Bu anı bi foto ile ölümsüzleştireydin bari, koskoca bi sene

Günaydin kizlarrrr
Spora başladığım gectigimiz cuma günü tartı yüzüme 92yi şırrrraaaakkkk diye yapistirmisti ki ben hala 90 oldugumu saniyordum bugün tartıldım ve 90.2 çıktım... sevineyim mı üzüleyim mı cidden bilmiyorum hala 90 hala 90 anasını satayim

1 haftada 2 kg vermıssın bu muhtesem bırsey 200 grma takılma
sabah tuvaletden sonra ac karnına mumkunse cıplak 1 yudum su bıle ıcmeden tartılman gerek gercek kılo o
sporda tartıldıysan o 200 gr ustun basındır zaten :)

sadece kafamız 7 kg edıyor rahat ol bobregı on ıkı parmak bagırsagı falan dusununce... o kadar korkutucu ve cok kılo yok aslında

Yok valla sabah evde tum dediklerini yaparak tartildim saatimi bile cikardim
Şu regl bitsin kilom daha net belli olur

Yok valla sabah evde tum dediklerini yaparak tartildim saatimi bile cikardim
Şu regl bitsin kilom daha net belli olur
e regl ödemı en az 1 kg zaten
ben reglden 1 -2 gun once durduk yere +1 veya 2 oluyorum regl bıtınce almısım gıbı gorunun tum kılolar gıdıyor cok şiş oluyorum

bibinın en az 1 haftası vardır eee dogru soyleyenı dokuz koyden kovuyorlar malum
hergun sporda valla :)

humusu yemeye devam edersen kılo alacagını bılıyorsun degıl mı :)

bibinın en az 1 haftası vardır eee dogru soyleyenı dokuz koyden kovuyorlar malum
hergun sporda valla :)

humusu yemeye devam edersen kılo alacagını bılıyorsun degıl mı :)
Bibi ye mi Humus'a mı üzüleyim bilemedim şimdi ... vermemi durdurduğu kesin Nisa. Aldım da zaten, onun müsebbibi kestane ve muz sanki...Humusun da katkısı oluyordur dediğin gibii.

Off evdeki stokları bitirince almayayım ben bunu daha ya. Son 4 kutu var dolapda.

evdeı stokları bıtıreyım dıye bosuna yag yukluyorsun vucuda amac stok bıtırmekse yap ıs yerıne gotur arkadasların yesın

evdeı stokları bıtıreyım dıye bosuna yag yukluyorsun vucuda amac stok bıtırmekse yap ıs yerıne gotur arkadasların yesın
Kıyamam humuscuklarımaaa ya doğru dedin, en azında 2 tanesini anneme götüreyim haftasonu. Nisaa ya Dardenelin humusu, bir ara piyasa da vardı, sonra yok oldu. 2 sene sonra yeniden bulunca, her markete girdiğimde 3-4 tane sepete atar oldum

kizlar regl ödemim gitmedi.
1 kg fazlalik duruyor.
ayrica bir türlü inemiyorum su 63 kg dan
bir ara 62 oldum hoop geriye geldi.

bugün yediklerim
2 hurma
1 muz yogurtla
10 badem

aksama kereviz yemegi yapmis annem missssss

kizlar regl ödemim gitmedi.
1 kg fazlalik duruyor.
ayrica bir türlü inemiyorum su 63 kg dan
bir ara 62 oldum hoop geriye geldi.

bugün yediklerim
2 hurma
1 muz yogurtla
10 badem

aksama kereviz yemegi yapmis annem missssss
e canım hem hurma hem muz hem badem yemıssın
yok mu arttıran :)
ucunu bırden aynı gun yersen ya da bu tarz hataları sık tekrarlarsan 63 ler yakanı bırakmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…