Enfes bir gerçek yemek
LezzetsizzzzEnfes bir gerçek yemekŞifa olsun, kas olsun. Leziz ötesiiiii görünüyor
Bu anı bi foto ile ölümsüzleştireydin bari, koskoca bi seneBen maalesef meydanlarda yoktum bozdumekmek yemiyorum. Yine ama burda bi waffleci var orda waffle yedim dün akşam hiç sevmezdim normalde burası bambaşka lezzetli oluyor diye yedim. Bir daha anca seneye yerim zaten pişman değilim valla
kendı actıgım konuda yazılan yorum olmasına ragmen bana da gelmıyor halbukı bıldırım ayarım bangır bangır acık
tesaaduf gırıp baktıgımda goruyorum cogu zaman caktırma :)
1 haftada 2 kg vermıssın bu muhtesem bırsey 200 grma takılmaGünaydin kizlarrrr
Spora başladığım gectigimiz cuma günü tartı yüzüme 92yi şırrrraaaakkkk diye yapistirmisti ki ben hala 90 oldugumu saniyordumbugün tartıldım ve 90.2 çıktım... sevineyim mı üzüleyim mı cidden bilmiyorum hala 90 hala 90 anasını satayim
Yok valla sabah evde tum dediklerini yaparak tartildim1 haftada 2 kg vermıssın bu muhtesem bırsey 200 grma takılma
sabah tuvaletden sonra ac karnına mumkunse cıplak 1 yudum su bıle ıcmeden tartılman gerek gercek kılo o
sporda tartıldıysan o 200 gr ustun basındır zaten :)
sadece kafamız 7 kg edıyor rahat olbobregı on ıkı parmak bagırsagı falan dusununce... o kadar korkutucu ve cok kılo yok aslında
e regl ödemı en az 1 kg zatenYok valla sabah evde tum dediklerini yaparak tartildimsaatimi bile cikardim
Şu regl bitsin kilom daha net belli olur
bibinın en az 1 haftası vardır eee dogru soyleyenı dokuz koyden kovuyorlar malumGünümüz aydın, huzur ve sıhattimiz bol olsun arkadaşlar.
Çayla humus yiyorum, fena taktım bu sıralar humusa, paketi neredeyse 500 cal ya
Bibibella hala mı cezalı ya? Kimin horozuna kışt dedi yine bizim kız?
Bibi ye mi Humus'a mı üzüleyim bilemedim şimdibibinın en az 1 haftası vardır eee dogru soyleyenı dokuz koyden kovuyorlar malum
hergun sporda valla :)
humusu yemeye devam edersen kılo alacagını bılıyorsun degıl mı :)
evdeı stokları bıtıreyım dıye bosuna yag yukluyorsun vucuda amac stok bıtırmekse yap ıs yerıne gotur arkadasların yesınBibi ye mi Humus'a mı üzüleyim bilemedim şimdi... vermemi durdurduğu kesin Nisa. Aldım da zaten, onun müsebbibi kestane ve muz sanki...Humusun da katkısı oluyordur dediğin gibii.
Off evdeki stokları bitirince almayayım ben bunu daha ya. Son 4 kutu var dolapda.
Kıyamam humuscuklarımaaaevdeı stokları bıtıreyım dıye bosuna yag yukluyorsun vucuda amac stok bıtırmekse yap ıs yerıne gotur arkadasların yesın
e canım hem hurma hem muz hem badem yemıssınkizlar regl ödemim gitmedi.
1 kg fazlalik duruyor.
ayrica bir türlü inemiyorum su 63 kg dan
bir ara 62 oldum hoop geriye geldi.
bugün yediklerim
2 hurma
1 muz yogurtla
10 badem
aksama kereviz yemegi yapmis annem missssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?