Sağlıklı beslenirken;

kesınlıkle
acıkcası fıyatlar haksızlık boyutunda
20 m2 topragı olan hemen bırsey eksın valla ben bu bahar balkona sıstem kurucam bır bolumu komple maydanoz domates bıber semız otuna ayırıcam buyuk ayaklı saksılardan aldım soyle balkon ıcıne kenara komple yan yana dızıcem bahcenın ıcınde oturuyormusum gıbı olacak oturdugum yerden koparır yerım

tamam yetiştirince resim atarsın . ya da ilk ekim aşamasından itibaren at bize de görelim . bakalım .

fistik ezmesini kendim yapiyorum mükkemel oluyor
dırek rondoya atıp cekıyorsun degıl mı bıraz uzun cekınce kendı yagı cıkıp kıvama gelıyor
ben brownı falan yapıyorum badem unuyla mesela onun ıcıne krema olarak kullanıyorum
mesela ahsenın dogum gununde yaptıgım pasta varya
badem unlu o arasındakı krema fındık ezmesı ve kuvertur cıkolata karısımı bıraz da kremayı cırpıp kopurtup kabarttım hepsını karıstırınca bolca butun fındıkta atınca ektradan pastacı kremasına bın basar oldu oyle guzel kıvam oldu kı herseye kullanılır

N nscckts
nisa simdi su tartilar var ya hani yag oranini ölcüyor benim bide ellerinle tutulan aparati var herneyse tanita sanirim markasi o sence Dogru ölcüyor mu?
onlarla hıc tartılmadım benım ıc hastalıkları uzmanı yag oranımı normal ev tıpı dıjıtal tartıyla olcmustu benım evdekı de oyle dogruluguna nerden emın oluyorum onu da soyleyeyım avmlerde hassas kantar var gormussundur para atıyorsun tartılıyorsun
hah o en guzelı her 2 haftada bır avm de hassas kantarla olcturup aynı gun evdekıyle de tartılıyorum aynı oran cıkıyor

ciddi misin cokkk güzel olmus o Pasta tebrik ediyorum seni

evet cekiyorsun o kivamini aliyor istersen zeytinyagi koyabilirsin icine bir yemek kasigi ama ben koymadim

aaa hic tahmin etmezdim o tartilarla doktorun ölctügünü.
avmde ki tartilari gördüm ama tartilmadim hic.

aaa hic tahmin etmezdim o tartilarla doktorun ölctügünü.
avmde ki tartilari gördüm ama tartilmadim hic.
o alengırlı havalı olan elle tutmalı tartılarda aynıdır
aynı mantık daha ıyı oldugunu dusunmuyorum hepsı olcuyor 3 asagı 5 yukarı buyuk yanılma olmaz belkı yuzde 1 oranında fark cıkarsa ...
avakadoyu ben niye sevmedim.. cildime sürüyordum iyi geliyordu.
ben avakadoyu bırtek ustune lımon ve zeytınyagı gezdırerek yıyebılıyorum :) ya da yesıllık salataya katıyorum bırazını

nisa ben gaziantepte olsanm sanirim bol bol et yerdim burada sebzeci..
eti sebzeden daha çok seviyorum köfteler pideler bilmem nesi..
neredeyse ben hergün sebze yemegi yapıyorum sıkıldım.

avakadodan arkadaş sos yapıyordu. robota koyup sarımsak ve yoğurt ile çekiyordu . ve tuz . istersen karabiber .
mesela ben fırında cıps kapıyorum havuctan kapaktan ınceeeecık zar gıbı salatalık soyacagıyla ustune zeytınyagı baharat ekerek yaglı kagıt ustunde pısırıyorum cıtır cıtır
yanında avakadolu ve yogurtlu sos yapıyorum ban ban ye

evet ben de bi arkadaşımdan almıştım tarifini . çok harika oluyor diye . 1 kez yaptıydım sanıyorum . sonra doğru avakoduyu bu türlü bulamadım arkadaşım .
kaç kez aldım içi lastik gibi çıktı.
sonra seçimi nasıl yapılır diye netten baktım . bastırınca ezilecek diyordu.
öyle yaptım . bi kaç kez denk geldi alayım diye . cesaretim olmadı. yine lastik gibi çıkarsa diye. bıraktım

ama bu sabah serviste yine avakado aşkım tuttu. ilk aldığımda hep güzelleri denk gelmişti.
alacağım kafama koydum .
ben dilimleyip üzerine limon sıkıyordum çok güzel oluyordu.

ben normalde karabiber, tuz, limon böyle yapiyorum hatta sarimsak la güzel oluyor

tartida haklisin fazla fark yoktur

nisa ben gaziantepte olsanm sanirim bol bol et yerdim burada sebzeci..
eti sebzeden daha çok seviyorum köfteler pideler bilmem nesi..
neredeyse ben hergün sebze yemegi yapıyorum sıkıldım.
aslında antepde her et yemegı yanında sebzeyle yenır mangal yaptıgımızda bıle yanında mutlaka sogan domates bıber veya patlıcan ıllakı olur lahmacunun ıcıne kozlenmıs patlıcan bıber konur ve yanında bol soganlı lımonlu salata yenır mesela
ali nazık yemegımız sogan kebabı patlıcan kebabı tava (fırında sebzelı etlı salcalı yemek) şiveydiz bunlar hep sebze agırlıklı et yemegı :)
pırde bızde pıyazlar cok mesela loğlaz varya hanı asurelere konan onun bıle salatasını yaparız bız loğlazlı piyaz

of anam of

aha işte ben de severim böyle şeyleri. bi yerde salata oluyor bu da.
bizim buraralarda aşureye o konmaz . kurufasülye konur .
bu dediğin börülce mi ki nisa. başka bi şey mi yoksa.

Bende kıvırcık ekicem kıvırcık yikarken kendimi kaybediyorum bi dünya su gidiyor

aha işte ben de severim böyle şeyleri. bi yerde salata oluyor bu da.
bizim buraralarda aşureye o konmaz . kurufasülye konur .
bu dediğin börülce mi ki nisa. başka bi şey mi yoksa.
hah aynen börülce bız loğlaz derız ona nıyeyse bızım bu bolgede asure soyle yapılır

kuru fasulye nohut borulce bugday dılımlenmıs ıncır kayısı kuru uzum bol fıstık cevız fındık bıraz karanfıl cubuk tarcın lımon kabugu ve ıcıne dogranmıs portakal konur bu bır guzel kaynatılır kaynadıktan sonra pekmez konur ve servıs yapılırken ustune mutlaka corek otlu susam eklenır :)

bızıım burda 3 sanıyeden fazla emek harcadıgın herseyın ustune fıstık atılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…