tereyağ gibi gözüken ne Suzy?Eki Görüntüle 2585690
avocado aşkı
Fındık yemek de lüks canım, olaya buradan bak. O taze fındıktan 3 adet yesem hık mık diye giderim benLüxe bak hey maşallah fındık almakta lüx oldugundan
bu kahvaltın galiba değil mi. günde kaç öğün yiyebiliyorsun .O anlamda demedim zaten bende simdi herşeyi yiyorum çunkü çok minik yiyebiliyorum benimde bug um bu
ama harika görünüyor kuzum . afiyet bal olsun . çok beğendim . bu sabah benim de aklımdan geçti avakado.Eki Görüntüle 2585690
avocado aşkı
peynürrtereyağ gibi gözüken ne Suzy?
ne bileyim fındık pahalı mı ki.Fındık yemek de lüks canım, olaya buradan bak. O taze fındıktan 3 adet yesem hık mık diye giderim ben
evet özellikle kara üzüm . çekirdeğiyleenAyşegül Çoruhlu hatunun dibi hocam da yiyeceksen morunu yiyin diyor. Mor olan herşey süper sağlıklıymış
Camembert canim fransiz peyniritereyağ gibi gözüken ne Suzy?
ben bayiliyorum avocadoyabu kahvaltın galiba değil mi. günde kaç öğün yiyebiliyorsun .
ameliyat olduğun süre ne kadar oldu.
ama harika görünüyor kuzum . afiyet bal olsun . çok beğendim . bu sabah benim de aklımdan geçti avakado.
serviste işe gelirken saat 7.30 da
kendini iyi hissediyorsan tamamdır .ben bayiliyorum avocadoya
sevmeyenlerde var tabi
pazartesiden beri iyi gidiyorum karnim inmis hissediyorum ama sanirim Kilo olarak vermedim
fığansa' da mısın yoksam.Camembert canim fransiz peyniri
Vah vah vah ekmegin fiyatinı bilmiyen zenginler gibi budapeynürr
ne bileyim fındık pahalı mı ki.
havucta seker varda meyve de yok muÇunkü sırf şeker diyom ya havuç yicenize meyve yiyinbenim insülin direnci varken bana havuç kesinlikle yasaktı
sende benım gıbı vucudunu dınleyenlerdensın sanırım benımde donem donem canım ne cekerse o bazen sabah kahvaltıda yemek yerım corba ıcerımoff nisa o da zor .
ben de meyve , sebze fındık fıstıkla yaşarım . yemek aramam . dikkat ettiyseniz yemek yemiyorum zaten .
dün öğlende pırasa yedim bi .
bugün yine yoğurtlu salata.
yemek canım hiççç çekmiyor şu ara. ama bazı dönemler de yemek , sıcak çorba vs çekiyor . 1 ay onları yiyorum . dönemlerim git gel yaşıyor .
aysegul coruhluyu cok severım :) daha dun mor havuc aldımAyşegül Çoruhlu hatunun dibi hocam da yiyeceksen morunu yiyin diyor. Mor olan herşey süper sağlıklıymış
salgama bayılırım ya :) olsa da ıcsekMor havuç hiç yemedim ama şalgam çok severimalanyada büyümenin faydaları @demirleke bi eve gidim anlatıcam nasıl ne oadar yiyebiliyorum diye :) bide avakado icin birseyler sorucam
tamam canım . olur yazarsın .Mor havuç hiç yemedim ama şalgam çok severimalanyada büyümenin faydaları @demirleke bi eve gidim anlatıcam nasıl ne oadar yiyebiliyorum diye :) bide avakado icin birseyler sorucam
ya gerçekten o zaman nisa. şükür , çok şükür .@demirleke evınde hazıne var suan fındık var ya bolca
daha gecen gun soyledım 8 tane bademe 10 tl verdım dıye dusun... dısardaydık 2 hafta oluyor ahsen acıktı hemen atıstırmadık aktara gıttım badem ıstedı 2 avuc . saydım 10 tl verdık
allahtan nohut badem ıncır falan bunlar bıze kayınpederımın cıftlıgınden gelıyor kendısı yetıstırıyor colugu cocugu yesın dıye bahcesınde ondan faydalanıyoruz yoksa benım gıbı hergun kuruyemıs yıyen bırıne hıc kımse para yetıstıremezdı esım cocugum ben evde toplam 2 tabak badem fındık cevız falan yenıyor
fistik ezmesini kendim yapiyorum mükkemel oluyorbenım ıcın soz konusu bırseyler yemekse kıyamet kopsa gok basıma yıkılsa o esnada rondomu calıstırır yıne yaparım o cıkolata topumu
2 kuru hurma 5 fındık bıraz toz kakao 1 tatlı kasıgı hındıstan cevızı bunları koy rondoya cek kahvenın yanında harıka cıkolata oluyor :) bu benı kesmez daha şirin olsun dersen 1 cay kasıgı kadar fıstık ezmesı veya fındık ezmesı de koyabılırsın kahve dunyasında yuzde yuz katkısız fındık ezmesı var mesela o guzel kacamaklar ıcın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?