Sağlıklı beslenirken;

ben bayiliyorum avocadoya
sevmeyenlerde var tabi
pazartesiden beri iyi gidiyorum karnim inmis hissediyorum ama sanirim Kilo olarak vermedim

ay az yemeğimden yiyim dedim ama . ııhhh. yenmedi. daha acıkmamışım . kaldırdım gitti. daha sonra deneyeceğm.

Çunkü sırf şeker diyom ya havuç yicenize meyve yiyin benim insülin direnci varken bana havuç kesinlikle yasaktı
havucta seker varda meyve de yok mu seker hastalarına meyve de yasak patatesde yasak pırıncde yasak ekmegın her turlusu yasak yanı benım suan yemedıgım hersey yasak :)
havuc ve kabakta saglıklı karbonhıdrat var tek vurusta cıft kus meselesı mesela bızler ekmekten karbonhıdrat ve seker alacagımıza havuctan kabaktan alıyoruz mevzu bu :)
sende benım gıbı vucudunu dınleyenlerdensın sanırım benımde donem donem canım ne cekerse o bazen sabah kahvaltıda yemek yerım corba ıcerım 1 hafta falan oyle gıder
canım ne ısterse oyle yapıyorum salataya cok duskunum allahtan , hanı su yemek olsa da yesek degıl de su salata tursu olsa da yesek derım hep
Ayşegül Çoruhlu hatunun dibi hocam da yiyeceksen morunu yiyin diyor. Mor olan herşey süper sağlıklıymış
aysegul coruhluyu cok severım :) daha dun mor havuc aldım

@demirleke evınde hazıne var suan fındık var ya bolca
daha gecen gun soyledım 8 tane bademe 10 tl verdım dıye dusun... dısardaydık 2 hafta oluyor ahsen acıktı hemen atıstırmadık aktara gıttım badem ıstedı 2 avuc . saydım 10 tl verdık

allahtan nohut badem ıncır falan bunlar bıze kayınpederımın cıftlıgınden gelıyor kendısı yetıstırıyor colugu cocugu yesın dıye bahcesınde ondan faydalanıyoruz yoksa benım gıbı hergun kuruyemıs yıyen bırıne hıc kımse para yetıstıremezdı esım cocugum ben evde toplam 2 tabak badem fındık cevız falan yenıyor

Mor havuç hiç yemedim ama şalgam çok severim alanyada büyümenin faydaları @demirleke bi eve gidim anlatıcam nasıl ne oadar yiyebiliyorum diye :) bide avakado icin birseyler sorucam
salgama bayılırım ya :) olsa da ıcsek

Mor havuç hiç yemedim ama şalgam çok severim alanyada büyümenin faydaları @demirleke bi eve gidim anlatıcam nasıl ne oadar yiyebiliyorum diye :) bide avakado icin birseyler sorucam
tamam canım . olur yazarsın .
alanya güzel mi. ben de hic akdeniz e gitmedim . ege den aşağısını bilmiyorum ama bu yaz belki bi ihtimal planımız var . datça marmaris . 3-4 gün otelde kalmak gibi.
akrabalarımız yazlık yerde olunca hayatımız boyunca hiç otelde kalmayan biz ve çocuklar bi tatili hakediyoruz dedik .
bu yıl büyük oğlan 8. sınıf . lgs ye girecek ya.
sınav sonrası yıllık izin alınca 27 gün iznim var .
tatilin bi kısmını kv de de. bi kısmını annemde inşllah geçiririz . sonra bir kaç günlüğüne otel istiyorum artık . ekmek elden su gölden misali. yemek yapmaktan çocukları denize taşımaktan . istediklerini yapmaktan helak oluyorum .
eşim götürüyor bizi. 2-3 gün durup dönüyor yine . sonra tatil bitişine doğru gelip alıyor bizi . 4-5 gün de almaya geldiğinde kalıyor tatil yapıyor . işte bi ara sıkıştırcaz inşallah otelli bi tatil . hazır kahvaltı yapmak , havuza girmek istiyorum inşallah . umuyorum , bekliyorum.

ya gerçekten o zaman nisa. şükür , çok şükür .
ben de çok severim kuruyemiş . keşke ucuzlasa . bu ne böyle yahu. 8 tane bademe 10 tl .
yetişiyor ülkemizde .
o zaman alım gücü de artması lazım ki herkes alabilsin.

iyi ki fındık memleketinde yaşıyoruz . evet hatırlıyorum. kp nin bademlerini bakliyatını.
eşim de arkadaşına siparişle getirtmişti. kabuklu badem . 15 tl den kilosu.
5 kilo falan getirtmişti. kırdı onları yedik bitirdik .
çocuklar da çok seviyor bizde de. dayanmıyor . tükeniyor.

aşırı yemenin acısı bugün çıkıyor . bugün çok yemediğim halde mide fesatı geçiriyorum iyi mi. heççç iyi değilim .

fistik ezmesini kendim yapiyorum mükkemel oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…