Sağlıklı beslenirken;

nohutlu etli prasalı yaptım bir terbiyesini yapmadım ismini de bilemedim için ama yinede güzel olmamışşş
pıraasaY Etin bu kadar yakışacağını tahmin edemedim

evet yaptınız mı acep sporuu

aslında yemek guzel olur neden guzel olmamıs kı sen nasıl yaptın yemegı :)

ben sevemedim karabugdayı . hatırlarsan pişince değişik bi koku kalıyor demiştim .
yoğurtlu olan tarifini bi gün denemek istiyorum . sevdiğim şeyleri katıyormuşsun .
Dene mutlaka, kime yedirdiysem çok beğendi. Salatalığı rendeliyorum. Dereotu şart. Bol elma sirkesi, üzerine de en son zeytinyağı gezdir. Missss Yoğurtlu tarif bu tabiii. Cacığın bir üst versiyonu

nisa senın zeytin salatasını yaptım ama hala kahvaltımı yapamadım hem yoğunluktan hemde biraz geç geldim işeee

ama şimdi yapacam kahvaltımı inş...... çok güzel görünüyorrr

nisa senın zeytin salatasını yaptım ama hala kahvaltımı yapamadım hem yoğunluktan hemde biraz geç geldim işeee

ama şimdi yapacam kahvaltımı inş...... çok güzel görünüyorrr
tek zeytın salatası yesen 1 tabak dolusu o bıle yeter guzel bır kahvaltı ıcın
cekırdeksız yesıl zeytın degıl mı ? su sekılde tuzsuz, tatlandırılmıs zeytın . ıcınde maydanoz sogan cevız lımon tuz pul bıber olacak bu kadar

O 4 kilo çikodan sonra birşeylerin normal olmadığını iyice anladim ben

O 4 kilo çikodan sonra birşeylerin normal olmadığını iyice anladim ben
tatlıya duskunlugum ınanılmaz
bır evladım bır tatlı
sutlu tatlı agırlıklı olmak uzere hıc ayırt etmem ve asla doymam sabahtan gece uyuyana kadar aralıksız yıyebılırım gunlerce ust uste yıyebılırım

seker bagımlılıgı aslında bu

hanı hıc yemek olmasın aramam sadece tatlı ıle yasayabılırım

Lüxe bak hey maşallah fındık almakta lüx oldugundan

Çunkü sırf şeker diyom ya havuç yicenize meyve yiyin benim insülin direnci varken bana havuç kesinlikle yasaktı
herşeyden az az yemek lazım kuzum . o da sebze. şekerim ya da inisülin direncim yok .

eskiden çok havuç salatası yerdim . bi arkadaşım şeker o . yeme sakın kilo alırsın dediydi de . sanıyorum 5-6 yıl havuç salatası yemedim diyebilirim . abartmışım baya bi ama . şimdi yiyorum ya. günlük 1 havuç yemek lazımmış. bunu da duymuştum . ama her gün bi şeylerden yemek lazım diyorlar ya . yani hangi birini de yiyesin . işte elime geçtikçe. aldıkça doğal olanı tüketmek gayemiz .
spor yaptın mı bugün . saat ne diyor bakalım .

markete gittim . şalgam suyu aldım ama karnım acıkmamış . son yediğim 2 kuru kayısı ve 1 avuç fıstık yüzünden .
biraz daha bekleyeyim .mesai başlayacak birazdan ama napayım .

Lüxe bak hey maşallah fındık almakta lüx oldugundan
düzce deyim . fındık memleketi. bizim fındıklığımız yok ama eşime veriyorlar . hayvanlarına bakmaya gittikce .
bazen kırılmış kavrulmuş verdikleri de oluyor . poşetle. ye diye. sevdiklerinden . besliyorlar adamı.
börek gözleme vs denk geldiği de oluyor . şanslı adam.

off nisa o da zor .
ben de meyve , sebze fındık fıstıkla yaşarım . yemek aramam . dikkat ettiyseniz yemek yemiyorum zaten .
dün öğlende pırasa yedim bi .
bugün yine yoğurtlu salata.
yemek canım hiççç çekmiyor şu ara. ama bazı dönemler de yemek , sıcak çorba vs çekiyor . 1 ay onları yiyorum . dönemlerim git gel yaşıyor .

O anlamda demedim zaten bende simdi herşeyi yiyorum çunkü çok minik yiyebiliyorum benimde bug um bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…