Biri beni gözetliyor gibi hissettim şu an.
Kestane yedim, üzerine de kakaoya bandirilmis muz (aslında 2 muz)dur sporu yapayim da bari ondan yüzüm kızarmasin. Sen yazmasan 11 e kadar bekleyecektim, yatmadan yaparım diye
Ne batıyor ya? Bir şahıssa yolla başka odada takılsin.
aslında yemek guzel olur neden guzel olmamıs kı sen nasıl yaptın yemegı :)nohutlu etli prasalı yaptım bir terbiyesini yapmadım ismini de bilemedim için ama yinede güzel olmamışşş
pıraasaY Etin bu kadar yakışacağını tahmin edemedim
evet yaptınız mı acep sporuu
Dene mutlaka, kime yedirdiysem çok beğendi. Salatalığı rendeliyorum. Dereotu şart. Bol elma sirkesi, üzerine de en son zeytinyağı gezdir. Missssben sevemedim karabugdayı . hatırlarsan pişince değişik bi koku kalıyor demiştim .
yoğurtlu olan tarifini bi gün denemek istiyorum . sevdiğim şeyleri katıyormuşsun .
Bu gazla bu akşam da yaparım sporumu inşallahoo tebrik ederimmm
Güzel olmuş demek istedi benceaslında yemek guzel olur neden guzel olmamıs kı sen nasıl yaptın yemegı :)
aslında yemek guzel olur neden guzel olmamıs kı sen nasıl yaptın yemegı :)
Bu gazla bu akşam da yaparım sporumu inşallah
Güzel olmuş demek istedi bence
tek zeytın salatası yesen 1 tabak dolusu o bıle yeter guzel bır kahvaltı ıcınnisa senın zeytin salatasını yaptım ama hala kahvaltımı yapamadım hem yoğunluktan hemde biraz geç geldim işeee
ama şimdi yapacam kahvaltımı inş...... çok güzel görünüyorrr
O 4 kilo çikodan sonra birşeylerin normal olmadığını iyice anladim bensutlu tatlı da yedırıyor kendını hee bende muhallebıyı cok severım hatta en sevdıgım odur pudıng ve muhallebı
gecen sene bır kere krıze gırdım regl donemı onda da ıncır uyutması yapmıstım cevızlı tarcınlı buldugun pudıng gıbı olmustu ama o da bagımlılık yapacak turden ondan sonra daha da yanasmadım benım ortam yok yemege bır baslarsam devam ettırıyorumkesmeyı bırakmayı bılmıyorum dunyanın sonuna kadar benım olacaksın dıyorum pudınge
tatlıya duskunlugum ınanılmazO 4 kilo çikodan sonra birşeylerin normal olmadığını iyice anladim ben
Lüxe bak hey maşallah fındık almakta lüx oldugundanbizim burası fındık memleketi ya . bolca fındık var evde. kırma makinası aldık . onunla 1 büyük kase kırıp gerisini bırakıyoruz . geçenlerde yine kır dedim eşime de . fırsat olmadı.
bi sonraki toplanma zamanına kadar fındık yeter bize.
şimdiye 10 kilodan fazlasını yemişizdir.
eşime veren çok oluyor . hayvanına bakmaya gittiğinde genelde veriyorlar.
trabzon hurması da burda çok fazla var . her evin bahçesinde . onu da çok yedik bu yıl . 30-40 kg kadar geldi peyder pey
çook severim . yoğurda koydum yedim . sade yedim . günlük 2-3 tane yedim .
buralarda bunlar yetişince yemeden de olmuyor . bahçende ne yetişirse onu yiyceksin diyorlar ya zaten.
bu çikolata topunu yapıp da çocuklara da tattırmak lazım . dur bakalım o da olur inşallah. o rondoyu çalıştırırım ben de.
çiğ köfte yapıyorum rondoda . bi de soğan çokça doğranacağında çalışıyor .
Çunkü sırf şeker diyom ya havuç yicenize meyve yiyinHavuç ile hiç barışamadım ya, beni daha çok acıktırıyor. Anca rendeleyip limon ve zeytinyağı katan olursa yerim. Kayısı da öyle 40 yıl yemesem aklıma gelmez hiç.
herşeyden az az yemek lazım kuzum . o da sebze. şekerim ya da inisülin direncim yok .Çunkü sırf şeker diyom ya havuç yicenize meyve yiyinbenim insülin direnci varken bana havuç kesinlikle yasaktı
düzce deyim . fındık memleketi. bizim fındıklığımız yok ama eşime veriyorlar . hayvanlarına bakmaya gittikce .Lüxe bak hey maşallah fındık almakta lüx oldugundan
off nisa o da zor .tatlıya duskunlugum ınanılmaz
bır evladım bır tatlı
sutlu tatlı agırlıklı olmak uzere hıc ayırt etmem ve asla doymam sabahtan gece uyuyana kadar aralıksız yıyebılırım gunlerce ust uste yıyebılırım
seker bagımlılıgı aslında bu
hanı hıc yemek olmasın aramam sadece tatlı ıle yasayabılırım
O anlamda demedim zaten bende simdi herşeyi yiyorum çunkü çok minik yiyebiliyorum benimde bug um buherşeyden az az yemek lazım kuzum . o da sebze. şekerim ya da inisülin direncim yok .
eskiden çok havuç salatası yerdim . bi arkadaşım şeker o . yeme sakın kilo alırsın dediydi de . sanıyorum 5-6 yıl havuç salatası yemedim diyebilirim . abartmışım baya bi ama . şimdi yiyorum ya. günlük 1 havuç yemek lazımmış. bunu da duymuştum . ama her gün bi şeylerden yemek lazım diyorlar ya . yani hangi birini de yiyesin . işte elime geçtikçe. aldıkça doğal olanı tüketmek gayemiz .
spor yaptın mı bugün . saat ne diyor bakalım .
Ayşegül Çoruhlu hatunun dibi hocam da yiyeceksen morunu yiyin diyor. Mor olan herşey süper sağlıklıymışÇunkü sırf şeker diyom ya havuç yicenize meyve yiyinbenim insülin direnci varken bana havuç kesinlikle yasaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?