Sağlıklı beslenirken;

Sütü biliyorum da çay kahve de mi içmiyoruz şimdi yaw?

Ordu'yu yedin geldin, di mi? İtiraf et

Çay kahveyi çok tüketmek vücutta asit oluşumuna sebep oluyormuş asiti azaltmak içinse kahveden önce ya da beraberinde /sonrası da olabilir bol su tüketmek gerekliymiş.

Servet yatırmışsın aileye de aldığını düşününce

aaa pirinç pilavını nasıl yapıyorsun?
Pirinci sicak degil soğuk tuzlu suda bekletiyorum yarim saat, iyice yikiyorum, normal prosedürle biraz siviyagda(ben hindistancevizi yagi koyuyorum) önce şehriyeyi sonra pirinci hep yani yone karıştırarak iyice kavuruyorum... birebir ve ya pirince gore bire bir buçuk bardak kaynar suyu tereyağını tuzunu koyup kapağını kapatıyorum en hafif derecede 4 ya da 5 dakikaya ayarlıyorum, sinyal verince altını 3te 1e getiriyorum... ama tava tipi olan düdüklü olacak derin olanlar altina tutuyor, çünkü basınçlı pisirme devreye girene kadar pirinc yanıyor tecrübe edildi

Servet yatırmışsın aileye de aldığını düşününce
Yok ben oyle normal fiyatina ürün almam, hep indirim kovalarım en az yüzde 50 olmadan hayatta almam
Ama cep telefonunda onu yapamiyorum piyasaya cikmadan siparişi vermem lazim bi yerden yaptigim kârı obur yanda telefona gömüyorum

Şahanee yaa. Nasıl taşıdın taa oralardan, valla çok şanslılar, kıymet bilsinler.

Çay kahveyi çok tüketmek vücutta asit oluşumuna sebep oluyormuş asiti azaltmak içinse kahveden önce ya da beraberinde /sonrası da olabilir bol su tüketmek gerekliymiş.
Biz kahveye yağ katıcaz işte. Olucak bu iş bence Nisa çok kahve içiyor, ispikleyim hemen

Çok kompleks bi işlemmiş bu yaw.

Biz kahveye yağ katıcaz işte. Olucak bu iş bence Nisa çok kahve içiyor, ispikleyim hemen

zaten cay kahve ıcen ınsanların daha fazla su tuketerek dengelemesı gerektıgı 20 yıldır bılınen bır gercek
kahve ödem attırıcıdır karacıgerı ve bobregı yorar yerıne ve karsılıgında su ıcılmezse
oh sağlıklı yasam gibisi yok
yaa tabı tabı 1 aydır ye ye kacamak yap sonra gel saglıklı yasam
kac kılo aldın

Hindistan cevizi yağı mı? Denedin mi tadını merak ediyorum. Türk kahvesi keyfim var günde bazen 2 bazende 3 defa içtiğim oluyor, herseyin azı kararlı değilmidir. Ne çayı ne de kahveyi hayatımdan tamamen çıkartamam, tek tip beslenmek mantığıma yatmıyor , bir amacı olduğu için Allah var ettiyse ayarında kullanmak mantıklı. Bundan sonra alışverişte daha seçici olacağım, uzun zamandır dikkat etmeye çalışıyorum kolay kolay fast food yemiyoruz tencere yemeği illaki bulunur evimizde (şeker, un , kakao için alternatif kullanmazdım)

Kesinliklee. Benim hayatım zaten uzuuuuun bir listeden oluşan yanlış kararlar silsilesi

O değil de hiç yemediğim halde canım düdüklü de pişmiş pirinç pilavı çekti şu an
bende sarmayı bamyayı falan duduklude pısırırım hersey pıser duduklude
o degıl de pırınc pılavı nıye yıyorsunuz lingen bırde anlatmıssın yagda bır kavuruyorum once dıye o yag kavurmayla oldu sana trans yag pırınc zaten yasaklı urun zararı cıkardın ıkı katına
pılav pısmeye yakın tam suyunu cekerken altını kapatmaya yakın 1 kasık ya tereyagı ya zeytınyagı koyarım kı vıtamını ölmesın trans yag olmasın dıye demlendıkten sonra servıs ederken soyle bır karıstırırsın bıttı gıttı .
yemegı pısırme seklı de etkıler kıloda

kiz yok be abur cubur çikolata cips tarzi seyler hic yemedim bu sefer ki her akşam 1 paket yerdjm ben en az , annemin yaptığı yemekleri yedim daha cok dışarda yedigim waffle, künefe, İskender bide siyah hamburger o kadar
60.8le gittim 64le geldim ama 18 saat yolculuk hemen hemen odem vardir, bide regl olcam ve wcsiz çıktım 1 kilo almisimdir tahmini

yoookk beee ne yedım kı altı ustu 4 kg yag yedım dıyorsun yanı tabı canım hıc bırsey yememıssın

bak sana ne gosterıcem
vucudunda suanda tasıdıgın kısa surede aldıgın yag mıktarın tanıstırayım :) merhaba de

hepsi yağ degildir kiz onlarin 1kg kadar almisimdir

Artık yapmıyorum ki

Artık yapmıyorum ki
hah buna sevındım
valla yag sıselerının arkasına nasıl kullanılması gerektıgı yazmalı sımdıkı tencereler de zaten yapısmıyor yagla catır cutur kızartmaya kavurmaya gerek kalmıyor yemek pıstıkten sonre ustunden soooyyle bır gezdırınce yagı daha guzel olur gercekten

valla canım kunefe waffle yıyerek kas oranı artısına henuz denk gelemedım yagdır o yag sen ona gore dıkkat et yanı
yok benim demek istediğim o değil yagdan aldim kilo da 18saattir otobüsteydim uzun yolculuk ve regl wc etkisi de var bir kismi odemdir demek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…