Ayyyynennnntatıl 3 hafta ama saglıklı ve hızlı yemek ıcın yaptıgı yatırım ömürher turlu lingen avantajını korumus
Sütü biliyorum da çay kahve de mi içmiyoruz şimdi yaw?
Ordu'yu yedin geldin, di mi? İtiraf et
Evet Fisslerim var, ama tek o degil
WMF varTefal Acticook ve Nutricook da var
Ama Fissler ve WMFi tek gecerim...Tefal hikaye...
Hepsini kullanan biri olarak söylüyorum oyle kafadan degil yani:)
Ben turkiyeye babamlara ve teyzeme de Fisslerin setlerini götürdüm her kullanmada dua ediyorlar dusun ne cok sevap islemisim
Pirinci sicak degil soğuk tuzlu suda bekletiyorum yarim saat, iyice yikiyorum, normal prosedürle biraz siviyagda(ben hindistancevizi yagi koyuyorum) önce şehriyeyi sonra pirinci hep yani yone karıştırarak iyice kavuruyorum... birebir ve ya pirince gore bire bir buçuk bardak kaynar suyu tereyağını tuzunu koyup kapağını kapatıyorum en hafif derecede 4 ya da 5 dakikaya ayarlıyorum, sinyal verince altını 3te 1e getiriyorum... ama tava tipi olan düdüklü olacak derin olanlar altina tutuyor, çünkü basınçlı pisirme devreye girene kadar pirinc yanıyor tecrübe edildiaaa pirinç pilavını nasıl yapıyorsun?
Yok ben oyle normal fiyatina ürün almam, hep indirim kovalarım en az yüzde 50 olmadan hayatta almamServet yatırmışsın aileye de aldığını düşününce
Şahanee yaa. Nasıl taşıdın taa oralardan, valla çok şanslılar, kıymet bilsinler.Evet Fisslerim var, ama tek o degil
WMF varTefal Acticook ve Nutricook da var
Ama Fissler ve WMFi tek gecerim...Tefal hikaye...
Hepsini kullanan biri olarak söylüyorum oyle kafadan degil yani:)
Ben turkiyeye babamlara ve teyzeme de Fisslerin setlerini götürdüm her kullanmada dua ediyorlar dusun ne cok sevap islemisim
Biz kahveye yağ katıcaz işte. Olucak bu iş benceÇay kahveyi çok tüketmek vücutta asit oluşumuna sebep oluyormuş asiti azaltmak içinse kahveden önce ya da beraberinde /sonrası da olabilir bol su tüketmek gerekliymiş.
Çok kompleks bi işlemmiş bu yaw.Pirinci sicak degil soğuk tuzlu suda bekletiyorum yarim saat, iyice yikiyorum, normal prosedürle biraz siviyagda(ben hindistancevizi yagi koyuyorum) önce şehriyeyi sonra pirinci hep yani yone karıştırarak iyice kavuruyorum... birebir ve ya pirince gore bire bir buçuk bardak kaynar suyu tereyağını tuzunu koyup kapağını kapatıyorum en hafif derecede 4 ya da 5 dakikaya ayarlıyorum, sinyal verince altını 3te 1e getiriyorum... ama tava tipi olan düdüklü olacak derin olanlar altina tutuyor, çünkü basınçlı pisirme devreye girene kadar pirinc yanıyor tecrübe edildi
zaten cay kahve ıcen ınsanların daha fazla su tuketerek dengelemesı gerektıgı 20 yıldır bılınen bır gercekBiz kahveye yağ katıcaz işte. Olucak bu iş benceNisa çok kahve içiyor, ispikleyim hemen
Çok kompleks bi işlemmiş bu yaw.
yaa tabı tabı 1 aydır ye ye kacamak yap sonra gel saglıklı yasamoh sağlıklı yasam gibisi yok
Dimi yaa dimi yaaŞahanee yaa. Nasıl taşıdın taa oralardan, valla çok şanslılar, kıymet bilsinler.
Yok kiz hic te bile bildiğin pilav bi tencere farkliBiz kahveye yağ katıcaz işte. Olucak bu iş benceNisa çok kahve içiyor, ispikleyim hemen
Biz kahveye yağ katıcaz işte. Olucak bu iş benceNisa çok kahve içiyor, ispikleyim hemen
bende sarmayı bamyayı falan duduklude pısırırım hersey pıser dudukludeKesinliklee. Benim hayatım zaten uzuuuuun bir listeden oluşan yanlış kararlar silsilesi
O değil de hiç yemediğim halde canım düdüklü de pişmiş pirinç pilavı çekti şu an
kiz yok be abur cubur çikolata cips tarzi seyler hic yemedim bu sefer ki her akşam 1 paket yerdjm ben en az , annemin yaptığı yemekleri yedim daha cok dışarda yedigim waffle, künefe, İskender bide siyah hamburger o kadarzaten cay kahve ıcen ınsanların daha fazla su tuketerek dengelemesı gerektıgı 20 yıldır bılınen bır gercek
kahve ödem attırıcıdır karacıgerı ve bobregı yorar yerıne ve karsılıgında su ıcılmezse
yaa tabı tabı 1 aydır ye ye kacamak yap sonra gel saglıklı yasam
kac kılo aldın
yoookk beee ne yedım kı altı ustu 4 kg yag yedım dıyorsun yanı tabı canım hıc bırsey yememıssınkiz yok be abur cubur çikolata cips tarzi seyler hic yemedim bu sefer ki her akşam 1 paket yerdjm ben en az , annemin yaptığı yemekleri yedim daha cok dışarda yedigim waffle, künefe, İskender bide siyah hamburger o kadar
60.8le gittim 64le geldim ama 18 saat yolculuk hemen hemen odem vardir, bide regl olcam ve wcsiz çıktım 1 kilo almisimdir tahmini
hepsi yağ degildir kiz onlarinyoookk beee ne yedım kı altı ustu 4 kg yag yedım dıyorsun yanı tabı canım hıc bırsey yememıssın
bak sana ne gosterıcem
Eki Görüntüle 2589345 vucudunda suanda tasıdıgın kısa surede aldıgın yag mıktarın tanıstırayım :) merhaba de
Artık yapmıyorum kibende sarmayı bamyayı falan duduklude pısırırım hersey pıser duduklude
o degıl de pırınc pılavı nıye yıyorsunuzlingen bırde anlatmıssın yagda bır kavuruyorum once dıye o yag kavurmayla oldu sana trans yag pırınc zaten yasaklı urun zararı cıkardın ıkı katına
pılav pısmeye yakın tam suyunu cekerken altını kapatmaya yakın 1 kasık ya tereyagı ya zeytınyagı koyarım kı vıtamını ölmesın trans yag olmasın dıye demlendıkten sonra servıs ederken soyle bır karıstırırsın bıttı gıttı .
yemegı pısırme seklı de etkıler kıloda
valla canım kunefe waffle yıyerek kas oranı artısına henuz denk gelemedımhepsi yağ degildir kiz onlarin1kg kadar almisimdir
hah buna sevındımArtık yapmıyorum ki
yok benim demek istediğim o değil yagdan aldim kilo da 18saattir otobüsteydim uzun yolculuk ve regl wc etkisi de var bir kismi odemdir demek istiyorumvalla canım kunefe waffle yıyerek kas oranı artısına henuz denk gelemedımyagdır o yag sen ona gore dıkkat et yanı
ah ayparem ahyok benim demek istediğim o değil yagdan aldim kilo da 18saattir otobüsteydim uzun yolculuk ve regl wc etkisi de var bir kismi odemdir demek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?