dermoroller ile delik açıp sarımsak yapanlar varmış, öyle acıtabilirsarımsak acıtmaz baska bırsey ıse bılemıyorum
Ben su frenchpresslerden aldim sırf onun için sütlû yapıcamKızlar filtre kahveyi nasıl yapıyorsunuz? Makineleriniz mi var? Ben de hindistan cevizi yağlı kahve olayına girmek istiyorum.
Bir de filtre kahve uzun süre saklanır mı? Taze çekilmiş Türk kahvesi 1 haftadan fazla durmuyor sanki, no?
dermorolle sarımsak mantıklıymıs bak hıc aklıma gelmemıstı budermoroller ile delik açıp sarımsak yapanlar varmış, öyle acıtabilirBana 3D kaş dövmesinden bahsediyor gibi geldi Yasemin.
als deyince aklıma geldi. büyük oğlumun öğretmeni aynı rahatsızlığa yakalandıMono sodyum glutamate mı acaba? Tüm çorbalarda, cipslerde, sosların çoğunda var. ALS'nin bir numaralı müsebbibi diyorlar
Şu kaş çizme mi acıyan? Ya bazıları çok kötü duruyor hem. İyi cesaret valla
sarımsak acıtmaz baska bırsey ıse bılemıyorum
Benim cekirdek kahveyi öğüten makinem var, her seferinde kendi öğütüp yapıyor kahveyi...Kızlar filtre kahveyi nasıl yapıyorsunuz? Makineleriniz mi var? Ben de hindistan cevizi yağlı kahve olayına girmek istiyorum.
Bir de filtre kahve uzun süre saklanır mı? Taze çekilmiş Türk kahvesi 1 haftadan fazla durmuyor sanki, no?
Sende de mi varo hashimoto beni öldürüyor
Kiz vallahi süpersin ha bravoPilates tamamdır
yağ katmayı unutma.Ben su frenchpresslerden aldim sırf onun için sütlû yapıcam
nasıl yani, aynı makine hem öğtüyor sonra da kahvemi yapıyor? Ay hangisi bu?Benim cekirdek kahveyi öğüten makinem var, her seferinde kendi öğütüp yapıyor kahveyi...
Eskiden filtre kahve makinesi kullaniyordum ama en iyi tat bunda...
Ve hindistancevizi yagiyla yapilmis kahvenin aroması da çok hoş
Sende de mi var
Günlük ilac dozun ne?
Ben 150lik kullanıyorum maalesef
Rabbim şifa versin inşallah. Özen gösterirse normal yaşamlarını sürdürenler çok var, inşallah hayat kalitesi düşmez.als deyince aklıma geldi. büyük oğlumun öğretmeni aynı rahatsızlığa yakalandı
ve aşırı sağlıklı beslenen biriydi. arazileri vardı. her şeyi kendi yetiştiriyordu. pazı , lahana vs . bunları da zevkle yapardı.
taş devri gibi yaşardı.
evinde televizyon yoktu. 3 çocuğu vardı.
ve hep üzülmüştük öğrendiğimizde.
kendisini ben hastaneye yönlendirdiydim . biraz da zorla .ayağına hafiften sürüme olmaya başladı. o sebeple .ama uzun süre bulamadılar hastalığını. ankara ya gitti sonra . orada tespit edildi.
Benim şekerle hic bir zaman aram pek olmadı zaten ama tuzlu unlu mamaların canavarıyım, yiyemesem denasıl yani, aynı makine hem öğtüyor sonra da kahvemi yapıyor? Ay hangisi bu?
Bende de haşimato var. Bir gün 75 diğer gün 100 içiyorum. Unlu ve şekeri bırakmamın asıl sebebi bu, geçerse bir tek böyle geçer diyorlar.
canım benim .Rabbim şifa versin inşallah. Özen gösterirse normal yaşamlarını sürdürenler çok var, inşallah hayat kalitesi düşmez.
Ya nasıl üzüldüm, MS ile mi karıştırdım bencanım benim .
sanıyorum her insanda atakları farklı oluyor .
çocukları küçüktü. hemen tayinini annesinin bulunduğu ile aldırdı. okullar kapanmıştı. bakıcısını benim ortancaya devretti. o tanıştırdı bakıcısıyla . ben memnünüm diye . bi gün oturmaya gittik bakıcıya . ben onda devam ettim hatta . sağ olsun . çok aktif bi öğretmendi.
annesinin memkeletine gittikten sonra da çocukların bakımını annesi üstlendi. ama bir kaç ay sonra rapor aldı. okula gidemiyorum artık diye. yürüyemiyordu.
doktor söylemiş zaten yüzüne. 3 ay ile 3 yıl içinde felç geçireceksin . cihazlar gerekecek . sadece beyin çalışıyor işte bu hastalıkta . yutkunma ve solunumu da yine cihazlar yaptırıyor .
sonra haber alamadım telefonu kapandı.
haber de geldi vefat etmiş .
sanıyorum 3 yıl kadar yaşadı teşhis sonrası . ya da 4 yıl .
zaten kendisi de söyledi telefonda , Allah çok yatırmasın inşallah , diye. bakana da zor demişti.
Öğlen yemegim:)afiyet olsun . resim at bari. nasıl yediklerin .
hindistan cevizi yağı ile kahve ben de içtim . güzel
hindistan cevizi yağı ile kakao karıştırdım çikolata yaptım o da güzel oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?