Sağlıklı beslenirken;

Ben su frenchpresslerden aldim sırf onun için sütlû yapıcam

Mono sodyum glutamate mı acaba? Tüm çorbalarda, cipslerde, sosların çoğunda var. ALS'nin bir numaralı müsebbibi diyorlar
als deyince aklıma geldi. büyük oğlumun öğretmeni aynı rahatsızlığa yakalandı
ve aşırı sağlıklı beslenen biriydi. arazileri vardı. her şeyi kendi yetiştiriyordu. pazı , lahana vs . bunları da zevkle yapardı.

taş devri gibi yaşardı.
evinde televizyon yoktu. 3 çocuğu vardı.
ve hep üzülmüştük öğrendiğimizde.
kendisini ben hastaneye yönlendirdiydim . biraz da zorla .ayağına hafiften sürüme olmaya başladı. o sebeple .ama uzun süre bulamadılar hastalığını. ankara ya gitti sonra . orada tespit edildi.

Benim cekirdek kahveyi öğüten makinem var, her seferinde kendi öğütüp yapıyor kahveyi...
Eskiden filtre kahve makinesi kullaniyordum ama en iyi tat bunda...
Ve hindistancevizi yagiyla yapilmis kahvenin aroması da çok hoş
o hashimoto beni öldürüyor
Sende de mi var
Günlük ilac dozun ne?
Ben 150lik kullanıyorum maalesef

nasıl yani, aynı makine hem öğtüyor sonra da kahvemi yapıyor? Ay hangisi bu?

Bende de haşimato var. Bir gün 75 diğer gün 100 içiyorum. Unlu ve şekeri bırakmamın asıl sebebi bu, geçerse bir tek böyle geçer diyorlar.

Rabbim şifa versin inşallah. Özen gösterirse normal yaşamlarını sürdürenler çok var, inşallah hayat kalitesi düşmez.

Benim şekerle hic bir zaman aram pek olmadı zaten ama tuzlu unlu mamaların canavarıyım, yiyemesem de
Kahve makinemin fotosunu yollarim birazdan

Rabbim şifa versin inşallah. Özen gösterirse normal yaşamlarını sürdürenler çok var, inşallah hayat kalitesi düşmez.
canım benim .
sanıyorum her insanda atakları farklı oluyor .
çocukları küçüktü. hemen tayinini annesinin bulunduğu ile aldırdı. okullar kapanmıştı. bakıcısını benim ortancaya devretti. o tanıştırdı bakıcısıyla . ben memnünüm diye . bi gün oturmaya gittik bakıcıya . ben onda devam ettim hatta . sağ olsun . çok aktif bi öğretmendi.
annesinin memkeletine gittikten sonra da çocukların bakımını annesi üstlendi. ama bir kaç ay sonra rapor aldı. okula gidemiyorum artık diye. yürüyemiyordu.
doktor söylemiş zaten yüzüne. 3 ay ile 3 yıl içinde felç geçireceksin . cihazlar gerekecek . sadece beyin çalışıyor işte bu hastalıkta . yutkunma ve solunumu da yine cihazlar yaptırıyor .
sonra haber alamadım telefonu kapandı.
haber de geldi vefat etmiş .
sanıyorum 3 yıl kadar yaşadı teşhis sonrası . ya da 4 yıl .
zaten kendisi de söyledi telefonda , Allah çok yatırmasın inşallah , diye. bakana da zor demişti.

bir de çok fazla alternatif tıp araştırdı eşi de kendi de.
bana da haber verdi. eğer duyduğun bi tedavi yöntemi olursa bana haber ver .
sivas konya gibi bir kaç ile daha gittiler eşiyle . tedavi umuduyla.
ama tedavisi olmayan bi hastalıkmış . ilacı da yokmuş .
şu an tedavisi bulundu mu bilmiyorum ama . 3-4 sene önce yoktu.

Ya nasıl üzüldüm, MS ile mi karıştırdım ben off ya, çektikleri eksiklerine kefaret olsun, gitti yer terkettiğinden çok daha güzeldir inşallah.

işte yaşanmışlıklar , tanışmışlıklar insanı pişiriyor .
yoğun şükür sebebi oluyor . hayat gerçekten değerli.
kayıplar bunu da anlamamızı sağlıyor . insanoğlu 40 yaşından sonra evrim geçiriyor. daha olgun oluyor ve daha anlamlı buluyor her şeyi. insanın değerini kat kat fazla hissediyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…