Sağlıklı beslenirken;

Merhaba kızlar ara ara da olsa sizleri uzaktan takipteyim. Neler yaparak sağlıklı beslenebiliriz araştırıyorum. Günümüz şartlarında doğalı bulmak çok zor olsa da çocuklarımıza geleneksel sofra kültürümüzü yeme alışkanlıklarımızı aktarma derdine düştüm yeme icmeye erişim çok kolay çeşit fazla ama sağlıklı değil, marketler çeşitli aburcuburlarla dolu bazen tartışmalayla marketten ayrılıyoruz.
kuantum beslenme de dikkatimi çekiyor daha önce sizde deneyimleyen oldu mu?

ilk paylaşımlarınızı okuyorum

O ne Buse ya? Bi özet geçsene? Çoruhlu'nun bahsettiği hücreyi beslemek mi?

Bu kocaman çok havalıymış ya, benim gibi tek yaşayana fazla lüks kaçar galiba
Filtre kahve makinelerinin de boyle öğütücülü olanları var onlardan alabilirsin:)
boyle dusunme aslında evladıyelık aldıgına degıyor bır alıyorsun 30 yıl kullanıyorsun :)
Kesinlikle katiliyorum:)
Cimri miyim neyim Yeme içme gezme olsun bana, mesela 1 gün kalacağım otele bin lira verebiliyorum, ama aynı parayı düdüklü tencereye vermeye gözüm kıyamadı hala.
Ooo düdüklü dedin, o is benden sorulur.. evimde şu an 5 tane düdüklüm var
2,5 - 4 - 6 - 8 ve 10 litrelik... ay boyle yazınca ne cok göründü gözüme

O ne Buse ya? Bi özet geçsene? Çoruhlu'nun bahsettiği hücreyi beslemek mi?

Yeni araştırıyorum canım kitabı elime almadım. Gözde Aral Ocak 'ın fazla tüketilen çay/kahve ve inek sütünün etkilierini dinledim bana mantıklı geldi.
Klavye F o yüzden ağır aksak yazıyorum

Düdüklüde yemek pişirmek çok pratik özellikle dar zamanda büyük kolaylık, eşim her ne kadar kısık ateşte pişen yemekleri sevsede .tek kapak 2 farklı boyda benim düdklüm var.

Düdüklüde yemek pişirmek çok pratik özellikle dar zamanda büyük kolaylık, eşim her ne kadar kısık ateşte pişen yemekleri sevsede .tek kapak 2 farklı boyda benim düdklüm var.
Kısık ateşte pişen yemek daha lezzetli evet ama vitamini azalıyor, ben pirinc pilavına kadar duduklude yaparim, cok da guzel olur:)
Et kemik ve bakliyat icin de düdüklü olmazsa olmaz

Vaysss, Alamancı seni, bi de kesin Fisslerdir bunlar en ucuzu 1000 TL den başlıyor bunların. Avrupa da 3 hafta tatili düdüklülere gömmüşsün

Yeni araştırıyorum canım kitabı elime almadım. Gözde Aral Ocak 'ın fazla tüketilen çay/kahve ve inek sütünün etkilierini dinledim bana mantıklı geldi.
Klavye F o yüzden ağır aksak yazıyorum

Sütü biliyorum da çay kahve de mi içmiyoruz şimdi yaw?
ben geldimmm :))

Ordu'yu yedin geldin, di mi? İtiraf et

Vaysss, Alamancı seni, bi de kesin Fisslerdir bunlar en ucuzu 1000 TL den başlıyor bunların. Avrupa da 3 hafta tatili düdüklülere gömmüşsün
tatıl 3 hafta ama saglıklı ve hızlı yemek ıcın yaptıgı yatırım ömür her turlu lingen avantajını korumus

tatıl 3 hafta ama saglıklı ve hızlı yemek ıcın yaptıgı yatırım ömür her turlu lingen avantajını korumus
Kesinliklee. Benim hayatım zaten uzuuuuun bir listeden oluşan yanlış kararlar silsilesi

O değil de hiç yemediğim halde canım düdüklü de pişmiş pirinç pilavı çekti şu an

Evet Fisslerim var, ama tek o degil
WMF var Tefal Acticook ve Nutricook da var
Ama Fissler ve WMFi tek gecerim...Tefal hikaye...
Hepsini kullanan biri olarak söylüyorum oyle kafadan degil yani:)
Ben turkiyeye babamlara ve teyzeme de Fisslerin setlerini götürdüm her kullanmada dua ediyorlar dusun ne cok sevap islemisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…