Bu kocaman çok havalıymış ya, benim gibi tek yaşayana fazla lüks kaçar galiba
boyle dusunme aslında evladıyelık aldıgına degıyor bır alıyorsun 30 yıl kullanıyorsun :)Bu kocaman çok havalıymış ya, benim gibi tek yaşayana fazla lüks kaçar galiba
Cimri miyim neyimboyle dusunme aslında evladıyelık aldıgına degıyor bır alıyorsun 30 yıl kullanıyorsun :)
O ne Buse ya? Bi özet geçsene? Çoruhlu'nun bahsettiği hücreyi beslemek mi?Merhaba kızlar ara ara da olsa sizleri uzaktan takipteyim. Neler yaparak sağlıklı beslenebiliriz araştırıyorum. Günümüz şartlarında doğalı bulmak çok zor olsa da çocuklarımıza geleneksel sofra kültürümüzü yeme alışkanlıklarımızı aktarma derdine düştüm yeme icmeye erişim çok kolay çeşit fazla ama sağlıklı değil,marketler çeşitli aburcuburlarla dolu bazen tartışmalayla marketten ayrılıyoruz.
kuantum beslenme de dikkatimi çekiyor daha önce sizde deneyimleyen oldu mu?
ilk paylaşımlarınızı okuyorum
Filtre kahve makinelerinin de boyle öğütücülü olanları var onlardan alabilirsin:)Bu kocaman çok havalıymış ya, benim gibi tek yaşayana fazla lüks kaçar galiba
Kesinlikle katiliyorum:)boyle dusunme aslında evladıyelık aldıgına degıyor bır alıyorsun 30 yıl kullanıyorsun :)
Ooo düdüklü dedin, o is benden sorulur.. evimde şu an 5 tane düdüklüm varCimri miyim neyimYeme içme gezme olsun bana, mesela 1 gün kalacağım otele bin lira verebiliyorum, ama aynı parayı düdüklü tencereye vermeye gözüm kıyamadı hala.
O ne Buse ya? Bi özet geçsene? Çoruhlu'nun bahsettiği hücreyi beslemek mi?
Filtre kahve makinelerinin de boyle öğütücülü olanları var onlardan alabilirsin:)
Kesinlikle katiliyorum:)
Ooo düdüklü dedin, o is benden sorulur.. evimde şu an 5 tane düdüklüm var
2,5 - 4 - 6 - 8 ve 10 litrelik... ay boyle yazınca ne cok göründü gözüme
Kısık ateşte pişen yemek daha lezzetli evet ama vitamini azalıyor, ben pirinc pilavına kadar duduklude yaparim, cok da guzel olur:)Düdüklüde yemek pişirmek çok pratik özellikle dar zamanda büyük kolaylık, eşim her ne kadar kısık ateşte pişen yemekleri sevsede .tek kapak 2 farklı boyda benim düdklüm var.
Hosgeldin:)ben geldimmm :))
Filtre kahve makinelerinin de boyle öğütücülü olanları var onlardan alabilirsin:)
Kesinlikle katiliyorum:)
Ooo düdüklü dedin, o is benden sorulur.. evimde şu an 5 tane düdüklüm var
2,5 - 4 - 6 - 8 ve 10 litrelik... ay boyle yazınca ne cok göründü gözüme
hosbuldumm :)) saglikli beslenmeye geri döndük:))Hosgeldin:)
Yeni araştırıyorum canım kitabı elime almadım. Gözde Aral Ocak 'ın fazla tüketilen çay/kahve ve inek sütünün etkilierini dinledim bana mantıklı geldi.
Klavye F o yüzden ağır aksak yazıyorum
ben geldimmm :))
tatıl 3 hafta ama saglıklı ve hızlı yemek ıcın yaptıgı yatırım ömürVaysss, Alamancı seni, bi de kesin Fisslerdir bunlaren ucuzu 1000 TL den başlıyor bunların. Avrupa da 3 hafta tatili düdüklülere gömmüşsün
Kesinliklee. Benim hayatım zaten uzuuuuun bir listeden oluşan yanlış kararlar silsilesitatıl 3 hafta ama saglıklı ve hızlı yemek ıcın yaptıgı yatırım ömürher turlu lingen avantajını korumus
evetSütü biliyorum da çay kahve de mi içmiyoruz şimdi yaw?
Ordu'yu yedin geldin, di mi? İtiraf et
Kısık ateşte pişen yemek daha lezzetli evet ama vitamini azalıyor, ben pirinc pilavına kadar duduklude yaparim, cok da guzel olur:)
Et kemik ve bakliyat icin de düdüklü olmazsa olmaz
Evet Fisslerim var, ama tek o degilVaysss, Alamancı seni, bi de kesin Fisslerdir bunlaren ucuzu 1000 TL den başlıyor bunların. Avrupa da 3 hafta tatili düdüklülere gömmüşsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?