Sağlıklı beslenirken;

hepsi yag mıdır demee bidaha 1 sene gidemicem memlekete zaten yemem
yok canım gıt memlekete de onune tatlı cıkardıklarında merhaba bız senınle daha once tanısmıstık de gonder
yemeyenı dovmuyorlardır bence :)

Günlük içtiğin suyun dışında biraz daha fazla tüketilmeliymiş etkisini azaltmak için,

yok canım gıt memlekete de onune tatlı cıkardıklarında merhaba bız senınle daha once tanısmıstık de gonder
yemeyenı dovmuyorlardır bence :)
haklısın aksam yemeğini guzel yedkm ama simdi mercimek çorbası kereviz ayran biraz izgara tavuk :) mutfak kapandi vucudumdan atmam lazim o cisslari :))

malesef 100 benim

Peki süt konusunda ne düşünüyorsun? Çocuğa içiriyorum ben içmiyorum şimdi kararsız kaldım , yoğurt mayalıyorum,,
ben kızıma sadece sahlep yaparken sut verıyorum anne sutu aldı buyudu ınek kecı farketmez artık sute ıhtıyacı yok
sut bırcok vucutda gluten gıbı algıladıgı gıbı kemık erımesının cok goruldugu ulkelere bak en cok sut tuketen yerler
kefır gıbı yogurt gıbı probıyotıkler ve prebıyotıkler faydalı peynır yesın yogurt yesın . kendımde zarar gordugum seyı cocuguma zaten vermem dusuncesındeyım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…