- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
hepsi yag mıdır demeeah ayparem ah
yok canım gıt memlekete de onune tatlı cıkardıklarında merhaba bız senınle daha once tanısmıstık de gonderhepsi yag mıdır demeebidaha 1 sene gidemicem memlekete zaten yemem
zaten cay kahve ıcen ınsanların daha fazla su tuketerek dengelemesı gerektıgı 20 yıldır bılınen bır gercek
kahve ödem attırıcıdır karacıgerı ve bobregı yorar yerıne ve karsılıgında su ıcılmezse
yaa tabı tabı 1 aydır ye ye kacamak yap sonra gel saglıklı yasam
kac kılo aldın
haklısınyok canım gıt memlekete de onune tatlı cıkardıklarında merhaba bız senınle daha once tanısmıstık de gonder
yemeyenı dovmuyorlardır bence :)
evet ben oyuzden 4 lıtreden asagı ıcmıyorum :)Günlük içtiğin suyun dışında biraz daha fazla tüketilmeliymiş etkisini azaltmak için,
evet ben oyuzden 4 lıtreden asagı ıcmıyorum :)
her bır bardaga 2 bardak su ıcmelısın
malesef 100 benimBenim cekirdek kahveyi öğüten makinem var, her seferinde kendi öğütüp yapıyor kahveyi...
Eskiden filtre kahve makinesi kullaniyordum ama en iyi tat bunda...
Ve hindistancevizi yagiyla yapilmis kahvenin aroması da çok hoş
Sende de mi var
Günlük ilac dozun ne?
Ben 150lik kullanıyorum maalesef
ben kızıma sadece sahlep yaparken sut verıyorum anne sutu aldı buyudu ınek kecı farketmez artık sute ıhtıyacı yokPeki süt konusunda ne düşünüyorsun? Çocuğa içiriyorum ben içmiyorum şimdi kararsız kaldım , yoğurt mayalıyorum,,
Senin de az değilmiş... hadi insallah kilo verdikce kendimize gelicez:)malesef 100 benim
Yağ nasıl oluyor kiyağ katmayı unutma.lingen de bahsetmiş, varsa hindistan cevizi, yoksa hakiki tereyağı da olur
Rakı nerdeMenüm balık çorbası, hamsi, balık köftesi mezeler hepsinden azcık azcık
Yassağhh kardeşim yassağhhRakı nerde
Zavalli bizYassağhh kardeşim yassağhh
Mide ameliyatından dolayı diyorum ne kadar geç içsem o kadar iyidirZavalli biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?