Teşekkür ederim canimayyy bu manzarayı tercıh ederım :) cok guzel
gecmıs olsun canım
Canım tereyağı niyetine çok yedim, bildiğin hindistancevizi tadı aroması var. Gayet güzel. Kahvede henüz hiç denemedim ama.Hindistan cevizi yağı mı? Denedin mi tadını merak ediyorum. Türk kahvesi keyfim var günde bazen 2 bazende 3 defa içtiğim oluyor, herseyin azı kararlı değilmidir. Ne çayı ne de kahveyi hayatımdan tamamen çıkartamam, tek tip beslenmek mantığıma yatmıyor , bir amacı olduğu için Allah var ettiyse ayarında kullanmak mantıklı. Bundan sonra alışverişte daha seçici olacağım, uzun zamandır dikkat etmeye çalışıyorum kolay kolay fast food yemiyoruz tencere yemeği illaki bulunur evimizde (şeker, un , kakao için alternatif kullanmazdım)
antepde ucan hamam bocegı cok ya o yuzden oturdugum tum evlerde hep sineklık olurAh bee ne güzel yerlerdi oralar:) benim ilk evim polis okulunun ordaydi, ucan hamamböcekleri yüzünden bir gunde Binevlerde yeni ev bulup taşınmıştım ordan
Ve herkeslere gunaydin:) benim kiz hasta okula gitmiyor o gidemeyince ben de gidemiyorum... bi doktora uğrayıp gunu evde geçircez, kuzuma malatya tarhanasi yapcam...
Günaydın, Good morning everbody, Guten Morgen Alamancılar
Süper yapmışsın canım. Bağırsak floryan için 10 numara hareket olmuş. Hafta da 3-4 kez aynen devam et, bağışıklığın nasıl güçlenecek göreceksin. Yağ yakımı da işin bonusu diyorlarGÜNAYDIN CNM
bulanık olan elma sirkesini buldum evimin dibindeki aktarda varmış ben nerelerede aradım
sabah 1 bardak ılık suya 1 yk katarak içtim doğru mu yaptım acep
Süper yapmışsın canım. Bağırsak floryan için 10 numara hareket olmuş. Hafta da 3-4 kez aynen devam et, bağışıklığın nasıl güçlenecek göreceksin. Yağ yakımı da işin bonusu diyorlar
Canım internette mutlaka bak, Karatay, A. Çoruhlu, Sağlıklıyaşıyoruz ekibi sabah içeceğimiz kahveye, çaya yağ katmayı öneriyor. İnsta'da bak Çoruhlu hep tereyağlı kahve videolarını atıyor. Hem güne bomba enerjik başlıyormuşsun bu şekilde, hem de yağ yakımına çok yardımcı oluyormuş. Hakiki tereyağ da çok sağlıklı, ikisi de olur.Yağ nasıl oluyor kidurduk yere yağ almasak mı h.cevizi yağı alıcam hala
Bir cisim yaklaşıyoruydudan goruntusu falan dusebılır ortaya bu yerde debelenen seey ne dıye
o ben olurum buyuk ıhtımal
Bir cisim yaklaşıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?