Sağlıklı beslenirken;

Canım tereyağı niyetine çok yedim, bildiğin hindistancevizi tadı aroması var. Gayet güzel. Kahvede henüz hiç denemedim ama.

Ah bee ne güzel yerlerdi oralar:) benim ilk evim polis okulunun ordaydi, ucan hamamböcekleri yüzünden bir gunde Binevlerde yeni ev bulup taşınmıştım ordan
antepde ucan hamam bocegı cok ya o yuzden oturdugum tum evlerde hep sineklık olur kıracı oldugumda bıle elın evıne yaptırdım
bırde ıbrahımlı-emek-tugay - sarıgulluk gıbı yerde ekstra cok oluyor cunku bugday ambarı ofısı var tarım ofısı silolarla saklıyor ve ormanlık alan bırde :)

GÜNAYDIN CNM

bulanık olan elma sirkesini buldum evimin dibindeki aktarda varmış ben nerelerede aradım

sabah 1 bardak ılık suya 1 yk katarak içtim doğru mu yaptım acep
Süper yapmışsın canım. Bağırsak floryan için 10 numara hareket olmuş. Hafta da 3-4 kez aynen devam et, bağışıklığın nasıl güçlenecek göreceksin. Yağ yakımı da işin bonusu diyorlar

Yağ nasıl oluyor ki durduk yere yağ almasak mı h.cevizi yağı alıcam hala
Canım internette mutlaka bak, Karatay, A. Çoruhlu, Sağlıklıyaşıyoruz ekibi sabah içeceğimiz kahveye, çaya yağ katmayı öneriyor. İnsta'da bak Çoruhlu hep tereyağlı kahve videolarını atıyor. Hem güne bomba enerjik başlıyormuşsun bu şekilde, hem de yağ yakımına çok yardımcı oluyormuş. Hakiki tereyağ da çok sağlıklı, ikisi de olur.

sımdı cok kalabalık asagı ınemıyorum kalabalıkta bırsey anlamıyorum her yer ayak ızı olmus
aksam ustu bıraz sakinlesın erhana da erken gelde savasalım bıraz dedım erken gelcek asagıda debelene debelene kar oynarız
ben sımdı ınsan ıcınde debelenemem

Bir cisim yaklaşıyor
dusunsene ınstagramda bakıyorsun bır resım paylasılmıs turlu turlu seneryolar bu ne bu ne dıye
sıslı bır ortam beyazlı bır sey kendı etrafında karlı karlı hareket edıyor kocaman kocaman hareketlerle
belırlenemeyen bır cısım komplolar

goruntuyu bır netlestırıyorlar kı

ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…