Sağlıklı beslenirken;

dün böyle mamalar getirmedim
sadece yeşil mercimek yemeği ve ıspanak yemeğği getirdim . aslında miktar çoktu ama yetmedi.
yarım paket galeta ile 1 bardak şalgam suyu içtim .
baktım olmuyor . yetmedi. 3 ü bi arada şekerli kahve içtim . 1 muz yedim . galeta yedim yine biraz daha.
yani meyve , sebze getirmezsem , yemezsem eksik kalan bi tarafım oluyor . onu da saçma şeylerle kapatmak zorunda kalıyorum . çünkü iş yerinde ancak bunlar oluyor .

kestane alma eve bence. alırsan da 3 tane ye yeterli.
Ya geçen bir yerde cilde çok yararlı diye okudum, markettn çok az almaya niyet etmişdim bu sefer; ama açıkta satılanlar çarpık çurpuk tipsizdi. 1 kg paketler pırıl pırıl , amaan Samsonn dedim, zaten bir daha arasanda bulamaaan, deyendi ben, atandı sepetee

geçenlerde böyle bi şey yazmıştın . bitmedi mi o kestaneler .
yoksa yeniden mi aldın .
mümkünse alma. alırsan da hepsini aynı zamanda yeme.
benim de fıstığa karşı zaafım var .

geçenlerde böyle bi şey yazmıştın . bitmedi mi o kestaneler .
yoksa yeniden mi aldın .
mümkünse alma. alırsan da hepsini aynı zamanda yeme.
benim de fıstığa karşı zaafım var .
hehe, haftaya arasam da bulamam kestaneyi, ama fıstık 12 ay var Gerçi Karatay fıstık yiyin fıstık gibi olun diyor

Hadi muzla galeteyi yine anladım da, şekerli hazır kahveden ne umuyordun Demircanoo?

Ben de bu sabah içtim, evet ya, gayet de güzeldi tadı.

File markette şöyle bişey vardı, çok pratik. Ben makine alana kadar yağlı kahveyi evde test ettim bunla.

Eki Görüntüle 2592942

BU HAFTA MI HAFTAYAMI HATIRLAMIYORUM AMA BİM DE VAR FİLİTRE MAK. 90 TL CİVARIYDIIII
BEN ALABİLİRSEM ALICAMM BAKALIMM

AFİYET OLSUN CNM
BİBER ÇOK GÜZEL GÖRÜNÜYORRRR

BU HAFTA MI HAFTAYAMI HATIRLAMIYORUM AMA BİM DE VAR FİLİTRE MAK. 90 TL CİVARIYDIIII
Bim'in hiç bişeyine yetişilmiyor, ablalar teyzeler erkenden kuyruk kapıda

90 çok ucuzmuş, ben de teknosa da baktım dün, ama hep plastik hazneler çok sağlıklı gelmedi.

aslında ben de baktım canım onlardan . ama o bim e geleni araştırınca yorumları okuyunca vazgeçtim .ama bim e hangi marka geliyor bu hafta . o önemli . marka olara araştırmıştım ben .
suyu ısıtmıyor . sıcak kahve yapmıyor gibi yorumlar vardı.
şimdi bende frençpres var .
yeterli oluyor .
bi de ikeaa dan ekspresso aleti aldım . ocak üstü. onu kullanıyordum ama bu ara hiç yapmadım diyebilirim .
iş yerine getirdim frencpres ama filtre kahve getiremedim .
dün çıkardım kahveyi bugün işe getireyim diye . unuttum yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…