olsun . her gün temizlik mi yapılır . arada bırakmak lazım ipin ucunusabah lımonlu su ıctım 1 avucta kabak cekırdegı o kadar
kahve yapacak halım bıle yokoyle sersem gıbı oturuyorum kosede dusun temızlık bıle yapamadım
suan modumolsun . her gün temizlik mi yapılır . arada bırakmak lazım ipin ucunu
Ya geçen bir yerde cilde çok yararlı diye okudum, markettn çok az almaya niyet etmişdim bu sefer; ama açıkta satılanlar çarpık çurpuk tipsizdi. 1 kg paketler pırıl pırıl , amaan Samsonn dedim, zaten bir daha arasanda bulamaaan, deyendi ben, atandı sepeteekestane alma eve bence. alırsan da 3 tane ye yeterli.
geçenlerde böyle bi şey yazmıştın . bitmedi mi o kestaneler .Ya geçen bir yerde cilde çok yararlı diye okudum, markettn çok az almaya niyet etmişdim bu sefer; ama açıkta satılanlar çarpık çurpuk tipsizdi. 1 kg paketler pırıl pırıl , amaan Samsonn dedim, zaten bir daha arasanda bulamaaan, deyendi ben, atandı sepetee
hehe, haftaya arasam da bulamam kestaneyi, ama fıstık 12 ay vargeçenlerde böyle bi şey yazmıştın . bitmedi mi o kestaneler .
yoksa yeniden mi aldın .
mümkünse alma. alırsan da hepsini aynı zamanda yeme.
benim de fıstığa karşı zaafım var .
Hadi muzla galeteyi yine anladım da, şekerli hazır kahveden ne umuyordun Demircanoo?dün böyle mamalar getirmedim
sadece yeşil mercimek yemeği ve ıspanak yemeğği getirdim . aslında miktar çoktu ama yetmedi.
yarım paket galeta ile 1 bardak şalgam suyu içtim .
baktım olmuyor . yetmedi. 3 ü bi arada şekerli kahve içtim . 1 muz yedim . galeta yedim yine biraz daha.
yani meyve , sebze getirmezsem , yemezsem eksik kalan bi tarafım oluyor . onu da saçma şeylerle kapatmak zorunda kalıyorum . çünkü iş yerinde ancak bunlar oluyor .
şekerrrr canım çektiHadi muzla galeteyi yine anladım da, şekerli hazır kahveden ne umuyordun Demircanoo?
Ben de bu sabah içtim, evet ya, gayet de güzeldi tadı.
File markette şöyle bişey vardı, çok pratik. Ben makine alana kadar yağlı kahveyi evde test ettim bunla.
Eki Görüntüle 2592942
Galeta yüzündenşekerrrr canım çekti
Eki Görüntüle 2592954
benim mamalar .
1 poşet fıstık
pırasa yemeği.
kırmızı tuper deki ise yoğurt
2 avuç fıstık ve kırmızı biberi işe gelince yedim .
pırasa yoğurt . öğlen yerim .
elmaların hepsini yiyemem galiba. 2 tane yerim akşam 4 gibi diye düşünüyorum
şekerrrr canım çekti
suan modum
hayırlısı be gulum
Bim'in hiç bişeyine yetişilmiyor, ablalar teyzeler erkenden kuyruk kapıdaBU HAFTA MI HAFTAYAMI HATIRLAMIYORUM AMA BİM DE VAR FİLİTRE MAK. 90 TL CİVARIYDIIII
BEN ALABİLİRSEM ALICAMM BAKALIMM
dün, ama hep plastik hazneler çok sağlıklı gelme
vaayy kacaknaber hanimlarrrr
ay zaten sular da kesılmıs soyle bır zooorla kalktım zooorla actım muslugu akmadı ıyı barı dedım gectım oturdumBOŞVER AZ DA DİNLEN HERGÜN YAPIYORSUNDA NE OLUYORRRRR
aslında ben de baktım canım onlardan . ama o bim e geleni araştırınca yorumları okuyunca vazgeçtim .ama bim e hangi marka geliyor bu hafta . o önemli . marka olara araştırmıştım ben .BU HAFTA MI HAFTAYAMI HATIRLAMIYORUM AMA BİM DE VAR FİLİTRE MAK. 90 TL CİVARIYDIIII
BEN ALABİLİRSEM ALICAMM BAKALIMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?