Sağlıklı beslenirken;

Rus çarı 3. Nikolay'ın torunu Anna ben ...kız ne olacak, tembel işi ve iyi tok tutuyor, ondan karabuğdayla böyle sıkı fıkıyız

Afiyet olsun süper gözüküyor
Bugün yemekhanede çıkan yemekler çok kötüydü, karbonhidrat/nişasta krizine gircektik nerdeyse,
Çorba, biber dolması, makarna yoğurt

Fena değildi canım, tek başına asla gideri yokta, doğru şeylerle harmanlayınca gideri var karabuğdayın. Makarnayı aratmadı şu yediğim.
Ben yemekhaneye gitmeyi bırakalı çok oldu. Hiç inmiyorum. Dediğin herşeyde ya un ya pirinç var, insem birinden biri aklımı çeler.

En iyisini yapıyorsun.Evden yemek taşımaktan sıkıldım ve kış mevsimi yaz gb de değil bir kase sıcak çorba arıyorum. Yazın salatalarla geçiştiriyoruz

40 dakka bisiklet 422 kcal...
Yarim saat de aletli çalıştım..
Kahvaltım yine dünkünün aynısı
Öğlene doğru 3 haşlanmış yumurta 300gr süzme peynir
Öğleden sonra 250gr izgara tavuk göğsü
Spor öncesi bir tane protein bar
Spor sonrası yine protein tozu 400ml su ile
Akşama bisey yemem büyük ihtimalle çok yorgunum... daha kızımın gelecek sene kabul edileceği okul için bilgilendirme gecesine davet edildik oraya gitcez...
Ölüyorum yorgunluktan

sporun çok güzel canım

bende spor olarak 7,5 km yürüdümmmm

Günaydın güzeller
Benim hala uykum var ya
ben cok acayıp uyumusum gece 12 de uyudum sabah 8 e kadar 888888 saaatt dusunebılıyor musun yuzum gozum sısmıs malak gıbıyım suan sankı gokyuzunde bulutlar ustunde yuruyor gıbıyım bastıgım yerı bılmıyorum tuhaf hıs

Ay çok sevindim canım yaa, bünyen bayram etmiş sonunda. Umarım bi düzelmenin işaretidir bu. Devamı da gelsin inşallah

Ay çok sevindim canım yaa, bünyen bayram etmiş sonunda. Umarım bi düzelmenin işaretidir bu. Devamı da gelsin inşallah
valla zıhnım bulanık sankı ıcmısım ıcmısım sarhos olmusum da ayılmaya calısıyor gıbıyım hıc enerjık hıssetmıyorum suan

benim mamalar .
1 poşet fıstık
pırasa yemeği.
kırmızı tuper deki ise yoğurt

2 avuç fıstık ve kırmızı biberi işe gelince yedim .
pırasa yoğurt . öğlen yerim .
elmaların hepsini yiyemem galiba. 2 tane yerim akşam 4 gibi diye düşünüyorum

40 yılda bir olunca çarpmış haliyle. Hazır fırsat yağlı kahve olayını test etsene
sabah lımonlu su ıctım 1 avucta kabak cekırdegı o kadar
kahve yapacak halım bıle yok oyle sersem gıbı oturuyorum kosede dusun temızlık bıle yapamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…