Zaten benim zamanimda da avrupanin 4cü büyük parkiydi, eminim hala da öyledir...
Ah o güzelim kokmuş Alleben deresi ne durumda? Babam orda öğrenmiş yüzmeyi, ne Allebeni yahu Bokludere oranın adı der dururdu
Canım sen nerde yaşıyorsun?
Nerelisin? Bu karabugday aşkı hangi memlekete ait
Afiyet olsun süper gözüküyor
Bugün yemekhanede çıkan yemekler çok kötüydü, karbonhidrat/nişasta krizine gircektik nerdeyse,
Çorba, biber dolması, makarna yoğurt
Rus çarı 3. Nikolay'ın torunu Anna ben...kız ne olacak, tembel işi ve iyi tok tutuyor, ondan karabuğdayla böyle sıkı fıkıyız
Fena değildi canım, tek başına asla gideri yokta, doğru şeylerle harmanlayınca gideri var karabuğdayın. Makarnayı aratmadı şu yediğim.
Ben yemekhaneye gitmeyi bırakalı çok oldu. Hiç inmiyorum. Dediğin herşeyde ya un ya pirinç var, insem birinden biri aklımı çeler.
40 dakka bisiklet 422 kcal...
Yarim saat de aletli çalıştım..
Kahvaltım yine dünkünün aynısı
Öğlene doğru 3 haşlanmış yumurta 300gr süzme peynir
Öğleden sonra 250gr izgara tavuk göğsü
Spor öncesi bir tane protein bar
Spor sonrası yine protein tozu 400ml su ile
Akşama bisey yemem büyük ihtimalle çok yorgunum... daha kızımın gelecek sene kabul edileceği okul için bilgilendirme gecesine davet edildik oraya gitcez...
Ölüyorum yorgunluktan
ben cok acayıp uyumusum gece 12 de uyudum sabah 8 e kadar 888888 saaatt dusunebılıyor musunGünaydın güzeller
Benim hala uykum var ya
Ay çok sevindim canım yaa, bünyen bayram etmiş sonunda. Umarım bi düzelmenin işaretidir bu.ben cok acayıp uyumusum gece 12 de uyudum sabah 8 e kadar 888888 saaatt dusunebılıyor musunyuzum gozum sısmıs malak gıbıyım suan sankı gokyuzunde bulutlar ustunde yuruyor gıbıyım bastıgım yerı bılmıyorum tuhaf hıs
valla zıhnım bulanıkAy çok sevindim canım yaa, bünyen bayram etmiş sonunda. Umarım bi düzelmenin işaretidir bu.Devamı da gelsin inşallah
Sen de çok iyi yürümüşsün tebrik ederimsporun çok güzel canım
bende spor olarak 7,5 km yürüdümmmm
40 yılda bir olunca çarpmış haliyle.valla zıhnım bulanıksankı ıcmısım ıcmısım sarhos olmusum da ayılmaya calısıyor gıbıyım hıc enerjık hıssetmıyorum suan
Ne güzel uyumuşun iste daha ne istiyon, belanı mı
40 yılda bir olunca çarpmış haliyle.Hazır fırsat yağlı kahve olayını test etsene
Ben de bu sabah içtim, evet ya, gayet de güzeldi tadı.
ben denedimmm çok güzel hindistan cevizi ve kahve kokusu çok güzel oluyorrrrrrrr
hey maşallah . afiyet bal kaymak olsun .Eki Görüntüle 2592945 Eki Görüntüle 2592946 Eki Görüntüle 2592947 Eki Görüntüle 2592949 Eki Görüntüle 2592951 Eki Görüntüle 2592953 Hani @demirleke ofis mamalarım diye 2 havuç 1 domates paylaşıyor ya, benimle birlikte bugün ofise gelenlere bir bakın
hey maşallah . afiyet bal kaymak olsun .
sabah lımonlu su ıctım 1 avucta kabak cekırdegı o kadar40 yılda bir olunca çarpmış haliyle.Hazır fırsat yağlı kahve olayını test etsene
kestane alma eve bence. alırsan da 3 tane ye yeterli.İnşallah bunların üstüne eve gidince beni bekleyen kestaneleri de yemem akşam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?