ay zaten sular da kesılmıs soyle bır zooorla kalktım zooorla actım muslugu akmadı ıyı barı dedım gectım oturdum
aslında ben de baktım canım onlardan . ama o bim e geleni araştırınca yorumları okuyunca vazgeçtim .ama bim e hangi marka geliyor bu hafta . o önemli . marka olara araştırmıştım ben .
suyu ısıtmıyor . sıcak kahve yapmıyor gibi yorumlar vardı.
şimdi bende frençpres var .
yeterli oluyor .
bi de ikeaa dan ekspresso aleti aldım . ocak üstü. onu kullanıyordum ama bu ara hiç yapmadım diyebilirim .
iş yerine getirdim frencpres ama filtre kahve getiremedim .
dün çıkardım kahveyi bugün işe getireyim diye . unuttum yine.
okuyordum burayi da anca takima yazip cikiyorumvaayy kacak
gelmedıgıne gore gunahlar ıslendı
cıkar bakalım gunahları
ben de bimden aldığım şeylerde sıkıntı yaşamadım . ya da 101 den ama kahve makinası biraz daha riskliaha evren bile sana otur derrrrrr
ben ne aldıysam bimden çok şükür sıkntı yaşamadımmmmmm
baktım da bim in sitesine göremedim , ne zaman geliyormuş .aha evren bile sana otur derrrrrr
ben ne aldıysam bimden çok şükür sıkntı yaşamadımmmmmm
ben de bimden aldığım şeylerde sıkıntı yaşamadım . ya da 101 den ama kahve makinası biraz daha riskli
ve zaten istiyordum uzun zamandır . araştırıyordum . onu da öylelikle araştırdım ve vazgeçtim .
hangi marka geliyor bi bakayım ben de.
tamam canım . şimdi gördüm kataloğu.
türk kahve mak., kahve öğütücü , filtre kahve mk. geliyormuş evet . bakmak lazım ihtiyaca göre.
alacak mısın . 99 tl miş.
Eki Görüntüle 2592954
benim mamalar .
1 poşet fıstık
pırasa yemeği.
kırmızı tuper deki ise yoğurt
2 avuç fıstık ve kırmızı biberi işe gelince yedim .
pırasa yoğurt . öğlen yerim .
elmaların hepsini yiyemem galiba. 2 tane yerim akşam 4 gibi diye düşünüyorum
Kızlar selam giremedim dün sürekli titredim yattım kalkamadım. evdeyim dün bugün gitmedim işe yarın tekrar kulak burun bogazda randevum var bakalım ne diyecek antibiotik 3.gün anca fayda ediyormuş. Baya kötü gecti bu sefer
Acil şifalar tekrar inşallah Suzy. Bence de bu haftayı evde kapat sen. Perşembe, Cuma, ne kaldı zaten. Haftasonu da bi güzel dinlendin mi, inşallah yeni hafta çok iyi başlarsın.Kızlar selam giremedim dün sürekli titredim yattım kalkamadım. evdeyim dün bugün gitmedim işe yarın tekrar kulak burun bogazda randevum var bakalım ne diyecek antibiotik 3.gün anca fayda ediyormuş. Baya kötü gecti bu sefer
Harika valla tebrik ediyom Bibiyi
Kızlar selam giremedim dün sürekli titredim yattım kalkamadım. evdeyim dün bugün gitmedim işe yarın tekrar kulak burun bogazda randevum var bakalım ne diyecek antibiotik 3.gün anca fayda ediyormuş. Baya kötü gecti bu sefer
gunaydın canlar
sabah 3 dılım peynır 1 tutam maydanoz 2 yumurta ıle omlet 5 zeytın yedım
suan fıltre kahve ıle 5 badem yıyorum
aksam kış kabagı yemegı yapıcam burda kıs kabagı dedıgımız bır kabak cesıtı var bazı yerlerde bal kabagı da dıyorlar onu dogruyoruz ıcıne havuc da dogruyorum 1 tane, sogan 1 tane , kusbası etle de olur etsız de bıraz bıber ve domates salcası ve 1 su bardagı kadar nohut ıle duduklıde pısırıyoruz pıstıkten sonra ustunden yagda nane bıber gezdırıyoruz
Eki Görüntüle 2593406 Eki Görüntüle 2593407 kabaklama deriz ismine yemek bu olur
bundan yapıcam
bız salcalı baharatlı yemegını yaparız bıldıgın kabak tadı bunu tursunu da yapan var tursu da olurGünaydın canım bal kabağı tatlı olmaz mı canım , farklı bir türü mü bal kabağı biz tatlısını yeriz çorbasını denedim bana hitap etmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?