Sağlıklı beslenirken;

ay zaten sular da kesılmıs soyle bır zooorla kalktım zooorla actım muslugu akmadı ıyı barı dedım gectım oturdum

aha evren bile sana otur derrrrrr

ben ne aldıysam bimden çok şükür sıkntı yaşamadımmmmmm

aha evren bile sana otur derrrrrr

ben ne aldıysam bimden çok şükür sıkntı yaşamadımmmmmm
ben de bimden aldığım şeylerde sıkıntı yaşamadım . ya da 101 den ama kahve makinası biraz daha riskli
ve zaten istiyordum uzun zamandır . araştırıyordum . onu da öylelikle araştırdım ve vazgeçtim .
hangi marka geliyor bi bakayım ben de.

bu hafta değil canm haftaya sanırım ınsg gömüştüm ben

a 101 den çok almam ben

Kızlar selam giremedim dün sürekli titredim yattım kalkamadım. evdeyim dün bugün gitmedim işe yarın tekrar kulak burun bogazda randevum var bakalım ne diyecek antibiotik 3.gün anca fayda ediyormuş. Baya kötü gecti bu sefer

Afiyet olsun. Bu aralar fıstığa aşırı düşkünlüğüm var.

Geçmiş olsun, rapor alıp haftayı kapatsaydın bir güzel dinlenirdin

Acil şifalar tekrar inşallah Suzy. Bence de bu haftayı evde kapat sen. Perşembe, Cuma, ne kaldı zaten. Haftasonu da bi güzel dinlendin mi, inşallah yeni hafta çok iyi başlarsın.

gunaydın canlar

sabah 3 dılım peynır 1 tutam maydanoz 2 yumurta ıle omlet 5 zeytın yedım

suan fıltre kahve ıle 5 badem yıyorum

aksam kış kabagı yemegı yapıcam burda kıs kabagı dedıgımız bır kabak cesıtı var bazı yerlerde bal kabagı da dıyorlar onu dogruyoruz ıcıne havuc da dogruyorum 1 tane, sogan 1 tane , kusbası etle de olur etsız de bıraz bıber ve domates salcası ve 1 su bardagı kadar nohut ıle duduklıde pısırıyoruz pıstıkten sonra ustunden yagda nane bıber gezdırıyoruz

kabaklama deriz ismine yemek bu olur

bundan yapıcam

Günaydın canım bal kabağı tatlı olmaz mı canım , farklı bir türü mü bal kabağı biz tatlısını yeriz çorbasını denedim bana hitap etmedi

Günaydın canım bal kabağı tatlı olmaz mı canım , farklı bir türü mü bal kabağı biz tatlısını yeriz çorbasını denedim bana hitap etmedi
bız salcalı baharatlı yemegını yaparız bıldıgın kabak tadı bunu tursunu da yapan var tursu da olur
tatlısını yaparken ıcıne seker koyuyorlar seker koydugun hersey zaten tatlı olur kuru fasulye nohutada seker koyarsan asure olur mesela salcalı yaparsan yemegı olur onun gıbı
yukledıgım resıme bakınca sekerlı gıbı mı duruyor :)

burda gecen sene verdıgım pırasa tarıfınde de bazı zıyaretcı arkadaslar pırasa mı bılemedım sevmem ya bana uymadı deyıp yaptıktan sonra cok guzelmıs demıslerdı
:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…