Sağlıklı beslenirken;

Aşure ile aynı mantık, tzulu aşure yapan var yiyemiyorum canım denemek lazım. Ben iç pilavı da sevmem mantığıma göre pilav tuzludur , içinde kuş üzümü vs yiyemiyorum.

Annem sabah kahvaltıdan hemen sonra yemeğini belirleyip ocağa koyar çok şükür gelen hiç aç kalmaz, sende erken belirlemişsin günün yemeğini.

bende tuzlu yıyemem asureyı aynı mantıkdaymısız

ben normalde sabah kahvaltıdan hemen sonra yaparım aksam yemegımı bugun oglene sarkıttım tembellık yaptım

Düşüncelerime tercüman oldun teşekkür ederim. Kabağın pidesi pidesii üfffff içini hazırlayıp fırına gönderiyor arkadaş orda kapalı pide yapıp gönderiyorlar.

Düşüncelerime tercüman oldun teşekkür ederim. Kabağın pidesi pidesii üfffff içini hazırlayıp fırına gönderiyor arkadaş orda kapalı pide yapıp gönderiyorlar.
aynen bızım burda da kapalı pıde olur
kıyma ve soganlı olur bu kabaklı harc pıdenın ıcınde

Evet canım turuncu kısmı daha ballı oluyor lifli. Turşusunu merak ettim ama sert oluyordur heralde.
acur gibi oluyor
acuru herkes bılmıyor acur ne bılıyor musun once onu sorayım
tursusunun tadı bunun tadı gıbı oluyor

N nscckts canım senin gb olup vücudumun paketli gıdaları kabul etmemesini isterdim. Sizleri okudukça bağımlı gb hissediyorum kendimi.
ben 8 ayda bu hale geldım 40 kıloyu zaten 6 ayda vermıstım
8. ayın sonunda hıc unutmuyorum 2 ısırık borek yedıgım gun yuzumde sıvılceler cıkmıstı

8. ayın sonunda hıc unutmuyotum 2 ısırık borek yedıgım gun yuzumde sıvılceler cıkmıstı

Sarma yediğin gün rahatsızlandığını okuduğumda şok oldum
Vücudumuz o kadar alışmış ki sarmayı 1 tencere yesem tepki vermez

ay evet oda var
bırde burda eylul ayında gastro festıvalı oluyor ya
ona katılmıstım bırer ısırık almama ragmen 3 gun hasta yatmıstım kendıme gelememıstım

eskıden 1 buyuk tencere dolusu yapardım esımle oturur bır kerede bıtırırdık bırde ben sarmayı burda boyle ekmegımız var bunun ıcıne dürüm yapar yerdık

İlk önce nasıl ya tatlı olur o işte ben yemem demiştim, bir tadına baktım çok hafif oluyor çok ,yediğimi bile fark etmiyorum.
hah ıste ıcıne koydugun malzemenın tadını alıyor cunku
yaptıgım salcalı yemegı varya bıldıgın patates bezelye sulusu varya tencere yemegı
onun tadıyla aynı oluyor
patates kullanmıyorum ya ben patates gırmesı gereken yemeklere de dogruyorum kıs kabagını aynı efektı verıyor

acur gibi oluyor
acuru herkes bılmıyor acur ne bılıyor musun once onu sorayım
Eki Görüntüle 2593489 tursusunun tadı bunun tadı gıbı oluyor

BEN BİLİRİM BURDA ÇOK OLURR ÇOKTA SEVERİMMMMM

8. ayın sonunda hıc unutmuyorum 2 ısırık borek yedıgım gun yuzumde sıvılceler cıkmıstı

DARISI BİZİM BAŞIMIZA İNŞ.....

HEY MAŞALLAHHHH

Maşallah sana Mardinli arkadaşımda sağolsun senin kadar bilgilendirirdi beni. Gözümü açıyorum sayenizde. Çocuğum da bebek reflüsü vardı, bebekliği kusmayla geçti ilerleyen zamanlarda geniz eti bademcik ameliyatı oldu bademcikleri çok büyüktü yutkunmakta güçlük çekiyordu dr u küçük dilinizin bademciğinize dokunduğunu hissedin iştahınız varsa bile kapanır ya da kusmak istersiniz demişti. Yemezdi tek yuttuğu şey çorba ve yumuşak yumurtaydı.O zamanlar yiyen çocukları gördüğümde keşke evladımda yese derdim ama sağlıklı bildiğim ama sağlıksız olan bu kadar yiyeceğin olduğunu düşünmezdim. Kızımın yumurtayı severek yemesine şükretmem gerekliymiş.İşte o arkadaşım hep abur cubur yiyeceğine yumurta yesin, işte yiyeceklerine şunları katarak takviye edersin vs derdi.

Sumak diye bildiğimiz sumak değilmiş o memleketinden getirdiğinde öğrendim.

yemeklere kattıgınız hazır aldıgınız o pul bıber ve nanelerde baharat degıl maalesef

bebek reflusunu cok ıyı bılırım cok zor kızımda da vardı 1 yasında gectı 1 sene kustu ona ozel reflu mamaları ona ozel pısen corbalar cok zordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…