- 29 Aralık 2010
- 8.421
- 23.885
- 548
Paylaş anacim icinden karabugday ağacı çıkaracan yakindalingen karabuğdaylı yemeğimin de görselini atayım mı ilerleyen saatlerde?
Sabah yine nohut kraker ve kahvaltılık sos yedim çayla
Bulursan haber ver ben de aynı şekilde kırmızı arıyorumkızlar
sımdı ben ruj alıcam ama
boyle surunce dudagım kabuk kabuk olmasın
nemlendırıcı etkısı olsun
ama mat ruj gıbı olsun kalıcı olsun cıkmasın bulasmasın ıstıyorum
gecen gunku haki far gıbıaradıgım rujda bır cıns farkındayım
neden soruyorum cunku senede 1-2 kere makyaj yapan bırı oldugumdan makyaj urunlerıyle hıc alakam yok ve makyajdan tek anladıgım rımel eyelıner fondoten-pudra olarak yerıne kullandıgım bebe pudrasıo kadar
eger yapanınız bılenınız varsa hangı ruju ve markasını onerırsınız
cılt tonum sıcak alt tonlu nude tonları severım dişlerı sarı gostertmeyen sıcak alt tonlu nude sade guzel aradıgım gıbı bır ruj var mı acaba ?
Başarılar canimmmKızlar sınav haftaya bana dua edinnn
Evet canım Velibah, aynen biz osetiz.Velibah değil mi bu samsonum, benim bildiğim oset yemeği aslen ama karaçaylar da patates hıçını diyorlar çok benzerine. Sık yaparlar buradaki karaçaylar. Nisam bu gözlemeden daha farklı daha lezzetli ve dolayısıyla daha kalorili :))
Bizim ev halkı çerkes mutfağının etli olanlarına daha çok yoğunlaştı samsonum hamurişini bile etliyse seviyorlar babam ve kardeşlerim :))
GRE mi? ne sınavı kuzu? Rabbim zihin açıklığı versin, süper geçsin inşallah. Dua ederim benKızlar sınav haftaya bana dua edinnn
Max Factor Ruj - Lipfinity Lipstick 150 086100013683 | Trendyol bibi bunu onerdı alıyorum suanHiç anlamam, süslü hatunlarımız görür inşalla birazdan
basarılar dılerım kuzum sansın acık olsun zıhnın acık olsun ınsallahKızlar sınav haftaya bana dua edinnn
Paylaş anacim icinden karabugday ağacı çıkaracan yakinda
Bulursan haber ver ben de aynı şekilde kırmızı arıyorum
Başarılar canimmm
Bunu aldim yarın geliyorMax Factor Ruj - Lipfinity Lipstick 150 086100013683 | Trendyol bibi bunu onerdı alıyorum suan
basarılar dılerım kuzum sansın acık olsun zıhnın acık olsun ınsallah
bibi bunu onerdı baska satıcılarda gordum kırmızımsı bır renkMax Factor Ruj - Lipfinity Lipstick 150 086100013683 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Max Factor Ruj - Lipfinity Lipstick 150 086100013683 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
kırmızıda mac in ve sephoranın ruju guzel dıslerı sarı gostermeyen mavı alt tonlu bır kırmızı . onlar alt tonlara ozen gosterıyorlar onu bılıyorum
bu alt ton meselerını bılıyorsunuz degıl mıyazıyorum ama
hanı bazen bır renk gıyerız veya bır renk surerız makyajda da olmaz bızı solgun gosterır hasta yuzlu dururuz falan
hah ıste o alt ton meselesı bu ıkı marka ozellıkle alt tonları baz alıyor
Yalniz sizin orda ucuz haaa, bizim burda 11 Eurodan başlıyor fiyatıMax Factor Ruj - Lipfinity Lipstick 150 086100013683 | Trendyol bibi bunu onerdı alıyorum suan
basarılar dılerım kuzum sansın acık olsun zıhnın acık olsun ınsallah
bibi bunu onerdı baska satıcılarda gordum kırmızımsı bır renkMax Factor Ruj - Lipfinity Lipstick 150 086100013683 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Max Factor Ruj - Lipfinity Lipstick 150 086100013683 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
kırmızıda mac in ve sephoranın ruju guzel dıslerı sarı gostermeyen mavı alt tonlu bır kırmızı . onlar alt tonlara ozen gosterıyorlar onu bılıyorum
bu alt ton meselerını bılıyorsunuz degıl mıyazıyorum ama
hanı bazen bır renk gıyerız veya bır renk surerız makyajda da olmaz bızı solgun gosterır hasta yuzlu dururuz falan
hah ıste o alt ton meselesı bu ıkı marka ozellıkle alt tonları baz alıyor
hayırlı olsun
ya bibinın attıgı lınkte 145 tl ıdı sanırımYalniz sizin orda ucuz haaa, bizim burda 11 Eurodan başlıyor fiyatı
test etmıs onaylamıs geldıgınde soyler :)Ulan Bibi inşallah övdüğü kadar iyidir yoksa yolarım onu
Allah yardımcın olsun canım.Kızlar sınav haftaya bana dua edinnn
Hott ! Ouu
Ikili ise bi tarafı ruj diğer beyaz olan tarafı da 24 saat kalıcı olmasını sağlayan şey... ruj kısmını sürünce iyice kuruyana kadar bekleyip sabitlestiriciyle üstünden geciyorsun... ben hic incelemedim rengine bakıp aldim sayenizdehayırlı olsun
ıkılı olması guzelmıs ya dıger eşi ombre etkısı falan yapıyor dudakta heralde
En sevdigimHott ! Ouu
Love team, Bibi ile aynıEn sevdigim
eger o parlatıcı gıbı olanı surmezsen mat olarak kullanıyormussun tek basına kalıcıymıs her ıkısı deIkili ise bi tarafı ruj diğer beyaz olan tarafı da 24 saat kalıcı olmasını sağlayan şey... ruj kısmını sürünce iyice kuruyana kadar bekleyip sabitlestiriciyle üstünden geciyorsun... ben hic incelemedim rengine bakıp aldim sayenizde
afıyet sıfa olsun canısı
Off olsa da yesek
Ooo ıyiymis o zamaneger o parlatıcı gıbı olanı surmezsen mat olarak kullanıyormussun tek basına kalıcıymıs her ıkısı de
afıyet sıfa olsun canısı
Hiç bir fikrim yok benimKızlar bizim evdeki robot bozulmuştu da bundan alsam bununla fıstık ezmesi yapılır mı? Alınır mı sizce?Eki Görüntüle 2593709
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?