Sağlıklı beslenirken;

acur gibi oluyor
acuru herkes bılmıyor acur ne bılıyor musun once onu sorayım
Eki Görüntüle 2593489 tursusunun tadı bunun tadı gıbı oluyor
ayy yengem yapardı çok severim bunun turşusunu, epeydir yemedim.

Evet canım turuncu kısmı daha ballı oluyor lifli. Turşusunu merak ettim ama sert oluyordur heralde.
Benim kadar pisboğaz birinin sevmediği 2 şey var. Pişmiş havuç ve kabak tatlısıı... töbe yarabbi, ikisini de mecbur kalmayayım hiç .

Ama bakın şu ıspanaklı yakışıklının ,bal kabaklı versiyonu tek kelimeyle aşk Mihail Zoscenko bilir belki

hee yok bızım burda fırınlar bu sekılde yapar
ıcınde bol sogan ve kıyma da olur boyle kapalı yaparlar

Isırgan otlusu da ne lezzetli olur ayyy if i bozmama az kaldı

hee yok bızım burda fırınlar bu sekılde yapar
ıcınde bol sogan ve kıyma da olur Eki Görüntüle 2593508 boyle kapalı yaparlar
Bizimkini saçda pişiriyorlar Nisa, pişdikten sonra tereyağlıyorlar, üste üste dizim, üçgen dilim yaparak servis ediliyor.

Patatesli versiyonu da çok güzel, onu mayalı hamurla yapıyorlar. Efsaneee.

Bizimkini saçda pişiriyorlar Nisa, pişdikten sonra tereyağlıyorlar, üste üste dizim, üçgen dilim yaparak servis ediliyor.

Patatesli versiyonu da çok güzel, onu mayalı hamurla yapıyorlar. Efsaneee.
tam gozlemeymıs
bızım burda sosyete pazarı var sosyete pazarının cıkıs kısmında bırı boyle dedıgın gıbı sacta yapıyor sıcak sıcak hemen yanındakı de lokma dokuyor o yuzden gıtmıyorum sosyete pazarına

Gözelemeden çok başka canım ya.. mayalı hamur + sac farkını görmeliydin.

Bak böyle hamurun ortasına koyuyorlar, sonra hamuru kapatıyorlar, ve oklava ile hamuru patlatmadan ince açman lazım.

off off
Mihail Zoscenko sizin evde yapıyorlar mı? off off, ben buna bayramda nasıl hayır diyecem ki?

he tamam ıste bızım burda gozleme de aynen boyle oluyor
kız gozleme de mı memlekete gore degısıyor yoksa heryerde boyle degılmıydı anaamm
bak boyle kabaklı yaparlar
patateslı yaparlar
kıymalı yaparlar
peynır maydanozlu yaparlar
sade kasarlı da yaparlar
aynı bu sekılde

boyle mı kız Samsonn canımı cektırdın he
cerkezler ust uste koyup dılımlıyor sanırım pızza dılımı gıbı dımı oyle mı oluyor nasıl oluyor
bır cerkez tanıdıgım yok kı yapsın da tadına bakayım merak ettım cok burnuma koktu resmen

Canım kabaklı hiç yemedim zaten, ama patateslinin farkı mayalı hamurda yapılması. O hamur içince patates konunca top halinde bekliyor biraz, bir de üzerine tereyağı sürdün mü, off lop lop kayıyor.

Tereyağlı ama ortaya sade yağ eritip tekrar ona bandıran da var

İnan benim de burnuma kokusu geldi. Annem biz küçükken yapardı, komşuya falan da verirdi, komşu ben artık falan demem, evde kalan 3-5 dilim olursa getir yerim derdi..öyle bi lezzet. Yoksa gözleme her yerde var. internette tarife bakabilirsin velibah diye geçiyor adı.

evet bunlarda mayalı gibi sanki, ama Istanbulda gözlemeyi normal yufka ile yapıyorlar, mayalı hamur olmuyor hiç.

I hamur

heee anladım tahmın ettım tadını tamamdır :)

evet bunlarda mayalı gibi sanki, ama Istanbulda gözlemeyi normal yufka ile yapıyorlar, mayalı hamur olmuyor hiç.

I hamur
bızde burda gozleme acan teyzeler aynen boyle yaparlar
bır lavas ekmek gıbı yapılan gozleme var bırde boyle puacamsı gozleme ıkı cesıt ıkı turlude yenır ama en cok bu tarz sevılır
cok lezzetlı oluyor cok yerdım eskıden
bız sadece tereyagı surerız arkalı onlu pıstıkten sonra ıcıne koymayız
tahmın ettım dedıgını lokum gıbı lık lık gıdıyordur guzel olur taze cayla :)

ay evet yaa, kalanları tekrar tekrar ısıt yapışmaz tavada, hep güzel oluyor hakkaten

Ay topiğimizi sağlıklı yaşamdan, dibine kadar pisboğazlığa çevirdim affolaa.

kızlar
sımdı ben ruj alıcam ama
boyle surunce dudagım kabuk kabuk olmasın
nemlendırıcı etkısı olsun
ama mat ruj gıbı olsun kalıcı olsun cıkmasın bulasmasın ıstıyorum

gecen gunku haki far gıbı aradıgım rujda bır cıns farkındayım

neden soruyorum cunku senede 1-2 kere makyaj yapan bırı oldugumdan makyaj urunlerıyle hıc alakam yok ve makyajdan tek anladıgım rımel eyelıner fondoten-pudra olarak yerıne kullandıgım bebe pudrası o kadar

eger yapanınız bılenınız varsa hangı ruju ve markasını onerırsınız
cılt tonum sıcak alt tonlu nude tonları severım dişlerı sarı gostertmeyen sıcak alt tonlu nude sade guzel aradıgım gıbı bır ruj var mı acaba ?

ay evet yaa, kalanları tekrar tekrar ısıt yapışmaz tavada, hep güzel oluyor hakkaten

Ay topiğimizi sağlıklı yaşamdan, dibine kadar pisboğazlığa çevirdim affolaa.
yok yaaa hersey konusulur burda her telden calarız

Velibah değil mi bu samsonum, benim bildiğim oset yemeği aslen ama karaçaylar da patates hıçını diyorlar çok benzerine. Sık yaparlar buradaki karaçaylar. Nisam bu gözlemeden daha farklı daha lezzetli ve dolayısıyla daha kalorili :))

Bizim ev halkı çerkes mutfağının etli olanlarına daha çok yoğunlaştı samsonum hamurişini bile etliyse seviyorlar babam ve kardeşlerim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…