Nasıl oldu o yaa? Harbi nazar var grubumuzda sanki. Spor yaparken mi oldu? Çok geçmiş olsun acil şifalar. Sıkma canını, 1,5 ay cok değil, üst vücut çalışırsın,.dumble falan oturdun yerden.Kızlar hastaneden çıktım şimdi ayagimi burktum çok kötü... Atel takıldı 6 hafta kalacak, spor da yalan oldu
Yok kuzum yaa, spordan çıktım eve geldim... daha merdivendeydim eve çıkıyordum, bisey unuttum geri döneyim derken gözlerim karardı düşecek gibi oldum toparlayayım derken ayağım ters döndü, bilekteki bağlar yırtılmış...Nasıl oldu o yaa? Harbi nazar var grubumuzda sanki. Spor yaparken mi oldu? Çok geçmiş olsun acil şifalar. Sıkma canını, 1,5 ay cok değil, üst vücut çalışırsın,.dumble falan oturdun yerden.
Kızlar hastaneden çıktım şimdi ayagimi burktum çok kötü... Atel takıldı 6 hafta kalacak, spor da yalan oldu
bize de ver pırasa tarifini barik .bız salcalı baharatlı yemegını yaparız bıldıgın kabak tadı bunu tursunu da yapan var tursu da olur
tatlısını yaparken ıcıne seker koyuyorlar seker koydugun hersey zaten tatlı olurkuru fasulye nohutada seker koyarsan asure olur mesela salcalı yaparsan yemegı olur onun gıbı
yukledıgım resıme bakınca sekerlı gıbı mı duruyor :)
burda gecen sene verdıgım pırasa tarıfınde de bazı zıyaretcı arkadaslar pırasa mı bılemedım sevmem ya bana uymadı deyıp yaptıktan sonra cok guzelmıs demıslerdı
:)
neden ola ki.Bir kapıya bir kere gidersin, İkincisinde utanırsın... Ama Rabbine hergün gidersin Doyamassın, Hayırlı Cumalar Dostlar...
nasılsın kızlarrrrrrrrrr
dün bende spor yoktu çarşamba günü biraz koşmuştum ama neden bilemedim bacağıma aniden kramp girdi ve cuma oldu hala ağrıyorrrrrrrr
Tesekkür ederim canimaaaa çok geçmiş olsun canımmmmm
Ay çok fena ya sen böyle anlatınca. İnşallah çok acımamıştır ve şimdi de ağrın yoktur. Görünmez kaza işte. Rabbim beterinden saklasın, acil şifalar versin inşallah.Yok kuzum yaa, spordan çıktım eve geldim... daha merdivendeydim eve çıkıyordum, bisey unuttum geri döneyim derken gözlerim karardı düşecek gibi oldum toparlayayım derken ayağım ters döndü, bilekteki bağlar yırtılmış...
Evde calisacam artık başka çare yok, ama spor salonunun havası bambaska
Diyorum var üzerimizde bişey diye yaw.Bir kapıya bir kere gidersin, İkincisinde utanırsın... Ama Rabbine hergün gidersin Doyamassın, Hayırlı Cumalar Dostlar...
nasılsın kızlarrrrrrrrrr
dün bende spor yoktu çarşamba günü biraz koşmuştum ama neden bilemedim bacağıma aniden kramp girdi ve cuma oldu hala ağrıyorrrrrrrr
neden ola ki.
dikkat et . bağ falan kopmamıştır değil mi. ağrı devam ederse mecbur doktora gideceksin .
yan komşu spor yaparken tendonu kopardı . yatıyor 1 aydır .
Diyorum var üzerimizde bişey diye yaw.
Canım madensuyu içsene 2 tane falan, geçerse magnezyum eskiliğindendir.
anladım yasemin cim . evet hamileliklerde hep oldu kramplar . magnezyum içtim .BENDE aynısını düşündüm magnezyum eks...
takviye almaya başladım inş.
Eki Görüntüle 2594038
bugünkü menüm .
yoğurt kavanozdaki. elmaları doğrayıp , tarçınlayıp yiycem .
havucun birini 1 saat önce yedim .
açım ama kalabalık burası . havuç kemiremiyorum .
olur tabı canım fıstık zaten cabuk cekılen bırsey ezme halını alması ıcın bıraz uzun cekmen gerekıyor ısıne yarar benceKızlar bizim evdeki robot bozulmuştu da bundan alsam bununla fıstık ezmesi yapılır mı? Alınır mı sizce?Eki Görüntüle 2593709
canım cok gecmıs olsun yorma kendını zorlama hıc dınlen evdeKızlar hastaneden çıktım şimdi ayagimi burktum çok kötü... Atel takıldı 6 hafta kalacak, spor da yalan oldu
hayırlı cumalar gecmıs olsun canımBir kapıya bir kere gidersin, İkincisinde utanırsın... Ama Rabbine hergün gidersin Doyamassın, Hayırlı Cumalar Dostlar...
nasılsın kızlarrrrrrrrrr
oh afıyet sıfa olsun mis mis bunu yıyen bebek gıbı olmus oyle dıyorlar :) yarasınEki Görüntüle 2594038
bugünkü menüm .
yoğurt kavanozdaki. elmaları doğrayıp , tarçınlayıp yiycem .
havucun birini 1 saat önce yedim .
açım ama kalabalık burası . havuç kemiremiyorum .
buralardayimmmm nisammm yogaya baslamaya karar verdik mat bakıyorumolur tabı canım fıstık zaten cabuk cekılen bırsey ezme halını alması ıcın bıraz uzun cekmen gerekıyor ısıne yarar bence
canım cok gecmıs olsun yorma kendını zorlama hıc dınlen evde
hayırlı cumalar gecmıs olsun canım
oh afıyet sıfa olsun mis mis bunu yıyen bebek gıbı olmus oyle dıyorlar :) yarasın
suzn nasıl oldun kuzum
Samsonn sana da hayırlı cumalar bebeytom
aypare ackerman kayıp aranıyor aypare nerdesın :)
bibiiiii bibibella gel artıııkkkk
Mihail Zoscenko hadı bakalım sınav sonrası nasıl gectıgını hemen yazarsın su guzel gunlerın yuzu suyu hurmetıne allah yuzune baksın sans gelsın ınsallah guzel gecsın
nobahari canıımm nasılsın hayırlı cumalar:)
hande_buse hayırlı cumalar :)
Umay- hayırlı cumalar:)
oh cok sukur bugunde aile boyu mesajımı yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?