Sağlıklı beslenirken;

Bugünkü sporlarım aşağıda, toplamda 600den fazla kalori yakmışım

Menüm:
Sabah yine aynı
Bi avuctan az karışık ceviz fındık fıstık
250 gr. Izgara tavuk göğsü
3 haşlanmış yumurta
Bir protein bar
Akşam salata yerim
Bi protein shake daha içerim bitti

Kızlar hastaneden çıktım şimdi ayagimi burktum çok kötü... Atel takıldı 6 hafta kalacak, spor da yalan oldu
Nasıl oldu o yaa? Harbi nazar var grubumuzda sanki. Spor yaparken mi oldu? Çok geçmiş olsun acil şifalar. Sıkma canını, 1,5 ay cok değil, üst vücut çalışırsın,.dumble falan oturdun yerden.

Nasıl oldu o yaa? Harbi nazar var grubumuzda sanki. Spor yaparken mi oldu? Çok geçmiş olsun acil şifalar. Sıkma canını, 1,5 ay cok değil, üst vücut çalışırsın,.dumble falan oturdun yerden.
Yok kuzum yaa, spordan çıktım eve geldim... daha merdivendeydim eve çıkıyordum, bisey unuttum geri döneyim derken gözlerim karardı düşecek gibi oldum toparlayayım derken ayağım ters döndü, bilekteki bağlar yırtılmış...
Evde calisacam artık başka çare yok, ama spor salonunun havası bambaska

Bir kapıya bir kere gidersin, İkincisinde utanırsın... Ama Rabbine hergün gidersin Doyamassın, Hayırlı Cumalar Dostlar...

nasılsın kızlarrrrrrrrrr

dün bende spor yoktu çarşamba günü biraz koşmuştum ama neden bilemedim bacağıma aniden kramp girdi ve cuma oldu hala ağrıyorrrrrrrr

bize de ver pırasa tarifini barik .
ama bal kabağında az da olsa şeker var . hiç şeker koymadan pişirince bile tadında şeker oluyor . öyle yapıyorum . üzerine pekmez döküp yiyorum da . ordan biliyorum . zeytin yağlı yemeklere zaten şeker atılır ve ben de öyle severim . belki sizin kış kabağı da öyle oluyordur . eminin de güzeldir . sizin oraların yemekleri kötü olmaz zatiii.

neden ola ki.
dikkat et . bağ falan kopmamıştır değil mi. ağrı devam ederse mecbur doktora gideceksin .
yan komşu spor yaparken tendonu kopardı . yatıyor 1 aydır .

Ay çok fena ya sen böyle anlatınca. İnşallah çok acımamıştır ve şimdi de ağrın yoktur. Görünmez kaza işte. Rabbim beterinden saklasın, acil şifalar versin inşallah.

Spor sağlık için çoook önemli, faydası yadsınamaz. Ama sıkma canını dediğin gibi. Kilo için özellikle, bunu uzmanlarda söylüyor. %20 sporsa %80 ne yediğin ve ne zaman yediğin etken. Özenli beslenmene dikkat et, aralıklı ye ve mümkünse 6 dan sonra yeme ve 6 haftada ne olacağını böyle de gözleme. Nisa hiç spor yapmadan 40 kg verdi çünkü, ben de aynen, sıfır spor ama 13 kg verdim yine de.

Sonra iyileşince kaldığın yerden aktif spora devam edersin inşallah

Diyorum var üzerimizde bişey diye yaw.
Canım madensuyu içsene 2 tane falan, geçerse magnezyum eskiliğindendir.

neden ola ki.
dikkat et . bağ falan kopmamıştır değil mi. ağrı devam ederse mecbur doktora gideceksin .
yan komşu spor yaparken tendonu kopardı . yatıyor 1 aydır .

CANIM MUHTEMELNE MAGNEZYUM EKSİKLİĞİ
NORMALDE SPOR YAPARKEN HEM MAGNEZYUM TAK HEMDE C VİTAMİNİ TAKVİYE ALIYORUM UZUN ZAMADIR BIRAKMIŞTIM ONDAN 2 GÜNDÜR GERİ BAŞLADIM

BENDE aynısını düşündüm magnezyum eks...

takviye almaya başladım inş.
anladım yasemin cim . evet hamileliklerde hep oldu kramplar . magnezyum içtim .
ama normalde de olabileceği aklıma gelmemişti.
magnezyum içeren yiyecekleri de yiyebilirsin . yediklerimizde magnezyum var mı ki . onu da bilmiyorm

alıntı yaptım canım . eminim araştırdın ama benim gibi bilmeyenler okur bakar belkimmm
MAGNEZYUM İÇEREN BESİNLER NELERDİR?

Magnezyum çeşitli gıdalarda bulunur, ancak en iyi kaynaklar yeşil yapraklı sebzeler, çikolata, kuruyemiş ve tohum

– Yeşil yapraklı sebzeler (örneğin ıspanak, lahana, pazı)
– Meyveler (incir, avokado, muz, çilek, nar, ayva, karpuz ve ahududu)
– Kuruyemiş ve tohumlar (kabak çekirdeği gibi)
– Baklagiller (siyah fasulye, nohut, barbunya, mercimek ve soya fasülyesi)
– Sebzeler (bezelye, patlıcan, brokoli, yeşil fasulye, enginar, kuşkonmaz, brüksel lahanası, pırasa, dereotu)
– Deniz ürünleri (somon, uskumru, ton balığı, karides)
– Kepekli tahıllar (kahverengi pirinç ve yulaf)
– Çiğ kakao
– Bitter çikolata
– Soya peyniri
– Kuru fasulye
– Hindistan cevizi
– Chlorella tozu
– Mantar
– Kimyon
– Domates
– Rezene
– Karanfil

Eki Görüntüle 2594038

bugünkü menüm .
yoğurt kavanozdaki. elmaları doğrayıp , tarçınlayıp yiycem .
havucun birini 1 saat önce yedim .
açım ama kalabalık burası . havuç kemiremiyorum .

AFİYET OLSUN CNM

AVAKODO VE BADEM BAŞTACIMDIR
OLACAK ARTIKK

YARIN KALDIM YERDEN DEVAM SPORA İNŞ.
BUGUN HALK DANSLARIM VARRRR

Kızlar bizim evdeki robot bozulmuştu da bundan alsam bununla fıstık ezmesi yapılır mı? Alınır mı sizce?Eki Görüntüle 2593709
olur tabı canım fıstık zaten cabuk cekılen bırsey ezme halını alması ıcın bıraz uzun cekmen gerekıyor ısıne yarar bence

Kızlar hastaneden çıktım şimdi ayagimi burktum çok kötü... Atel takıldı 6 hafta kalacak, spor da yalan oldu
canım cok gecmıs olsun yorma kendını zorlama hıc dınlen evde
hayırlı cumalar gecmıs olsun canım
Eki Görüntüle 2594038

bugünkü menüm .
yoğurt kavanozdaki. elmaları doğrayıp , tarçınlayıp yiycem .
havucun birini 1 saat önce yedim .
açım ama kalabalık burası . havuç kemiremiyorum .
oh afıyet sıfa olsun mis mis bunu yıyen bebek gıbı olmus oyle dıyorlar :) yarasın

suzn nasıl oldun kuzum

Samsonn sana da hayırlı cumalar bebeytom

aypare ackerman kayıp aranıyor aypare nerdesın :)

bibiiiii bibibella gel artıııkkkk

Mihail Zoscenko hadı bakalım sınav sonrası nasıl gectıgını hemen yazarsın su guzel gunlerın yuzu suyu hurmetıne allah yuzune baksın sans gelsın ınsallah guzel gecsın

nobahari canıımm nasılsın hayırlı cumalar:)

hande_buse hayırlı cumalar :)

Umay- hayırlı cumalar:)

oh cok sukur bugunde aile boyu mesajımı yazdım

buralardayimmmm nisammm yogaya baslamaya karar verdik mat bakıyorum 61.8i gordum bu sabah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…