Sağlıklı beslenirken;

Good morning Ladieees

Canım çok takip etmedim, annem ve kız kardeşimde var, bir iki gördüm, ama kadın biraz hamurla kafayı bozmuş gibi geldi. Çok fazla hamur işi yapıyor, her sabah mutlaka bir hamur açma olayı var sanki.

Benim arkadaşım da Almanya'ya gelin gitti, o da günlere vs katılmıyorum diyor. TR de ki bir kısır bir kek, bi patates salatası olmuyor, acayip abartılı sofralar hazırlıyorlar, sen yapmayınca da burun kıvırıyorlar demişti Sosyal yaşamın kısıtlılığından yemeye içmeye sarmış olabilirler mi?

N nscckts nisaaaa kiz senin bi konuya yorumun youtubea çıkmış

Nisaa youtube da mı? Hanii link?

bende merak ettım ama sunu goruyorum
bız mısafır olarak senı ızlıyorduk senın ıcın uye oldum deyıp ozel mesajdan gorustugum 2 senedır bu sekılde mesajlar aldıgım arkadaslar var
googleda saglıklı yasam saglıklı beslenme nedır arastırırken sana denk geldık deyıp yazan da var

kk herkese acık oldugu ıcın sanırım

ama youtubeda merak ettım orda uyeyım bazen yorumlar yazıyorum onu mu gordu acaba lıngen :)

Ay yok kazıklı maria diye bi youtuber kadınlar kulübü bdv ile dalga geçmiş, konuları ve bazı yorumları okuyo ekranında orda gördüm
Bu şekilde adini yazın cikiyo zaten

Ay yok kazıklı maria diye bi youtuber kadınlar kulübü bdv ile dalga geçmiş, konuları ve bazı yorumları okuyo ekranında orda gördüm
hah gordum burda bır konuda kı yorumu mu okumus

Yok yaa, dalga geçmemiş, bi göz attım, yorumları okuyor, kendi yorumunu yapıyor, sempatik geldi bana
hah gordum burda bır konuda kı yorumu mu okumus

Evet canım, senin yorumunu da sadece okumuş.

Yok yaa, dalga geçmemiş, bi göz attım, yorumları okuyor, kendi yorumunu yapıyor, sempatik geldi bana

Evet canım, senin yorumunu da sadece okumuş.
cogunluk yorumlarla dalga gecılmıs gordum bende ya ...altda vıdeosuna yapılan yorumlarda var ya
epey eglenmısler :)

Slm kizlar haftasonu evde ,hastalıklarla geçti diyebilirim. Kızımın burun akintisi cok aktifti 2 gun de onu toparlamakla uğraştık eşimde de nasır peyda oldu yürüyemiyor.

yeşil mercimek kuru soğan domates ve biber salcasi kemık suyuyla kaynayip piştikten sonra. Altını kapatmama 10 dk kala içine biraz pancar ve kereviz sapı doğradım goz kararı haslanmıs nohutda ekledım . Bu kadar piştikten sonra tuzunu pul biber karabiberini ekledim bitti

nisa nefis gozukuyor ellerine saglik
annemin pancar çorbasını özledim bunu görünce

pancar corbasini bilir misin biz misir da atarız ama koyde kendimiz toplariz misiri organik :) cok severim bu corba mi hatayda kunefe mi istersin deseler corba derim o derece :)
bılmıyorum kuzum ama tarıf verırsen yapıp yemek ısterım :)

Çok leziz, nasıl canım çekti. İçim dışım humus/leblebi oldu ya, roka ile havuç getirmiştim onları da canım çekmeyince yıkamaya da üşendim.

Juicer mı alsam, sebze yemiyorum doğru düzgün sıkıp mı içsem dedim bugün. Sonra annemde iken aldım, onca para sayıp 1 kez kullandığım juicer aklıma geldi. Off ya nolcam ben bu tembellikle.

ya cok tatlısın vallahı aynı sehırde olsak sana hergun yaptıgım yemekten mutlaka ayırırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…