Sağlıklı beslenirken;

Tarif isteriz o zaman
bılmıyorum kuzum ama tarıf verırsen yapıp yemek ısterım :)
aslında benim bunu ev dışında hiç yapma imkanim olmadi annem yapar ama ondan gördüğüm kadariyla soyle oluyo pancar yani bu genelde sizler kara lahana diyosunuz
icine barbunya,misir,misir unu konuluyo ama nohut fasulye yarma koyan da var annem evde ne olursa koyar barbunya misirsiz olmaz . ölçü icin bisey diyemiyorum onu bende bilmiyorum ama nette mutlaka yazar.
pancari ince ince kesiyoruz. tavaya sogani aliyoruz biraz da salca atip kavuruyoruz pembelesince de at pancari da icine. pul biber de koyariz biz acili çok güzel oluyo
daha sonra pancari az geçene kadar su koyuyoruz tencereye pancar B guzel haslaniyo,haslaninca da içine misiri barbunyyi atiyoruzzz yarim saat falan pisiyo. en son azar azar misir unu katiyoruz katarken de bi yandan karisiyo . valla benim bildiğim bu sekilde annemden tarif isterim ama bambaska bisey :)

tamamdır nasıl yapıldıgını anladım uc asagı bes yukarı butun yemekler bırbırıyle aynı yapılıyor zaten :)
yalnız mısır ununa alternatıf bulmam gerek

Ya ben de günlerdir yazamıyorum ne yedim ne içtim... ama abartmıyorum hic, zaten aynı şeyleri yiyip duruyorum
Regl oldum onun da şişliği var tartılmıyorum, sabah sadece protein shake içtim yulaf ezmesiyle karıştırıp, oglen izgara tavuk ve salata, akşam 4 haşlanmış yumurta...
Ayağımı sakatladigimdan beri canım yemek de yemek istemiyo

Pancar diyince kırmızı pancarli bir çorba bekliyordum.
Bizim is yerinde de ordulu bi arkadaş var, o da hep mısırlı karalahana çorbası diyip diyor duruyor. Bu olmalı o! Acayip merak ettim valla. Ben yerim bulursam.

kız 4 yumurtadan sonra ne has olduda kanatların cıkmadı
ben olsam kanatlanıp ucardım

4 haşlanmış yumurta yemiş, yemek istemiyor canım diyor.

kız 4 yumurtadan sonra ne has olduda kanatların cıkmadı
ben olsam kanatlanıp ucardım
Ya sorma, gıdaklicam yakinda mis gibi mercimek(malhuta iste bilirsin) çorbası yaptım bol soğanlı sarımsaklı salcali... yiyemedim... yarın için dereotlu romalı bol yeşillikli salata hazırladım onu da canım istemedi... hic bisey canım istemiyor... yumurtaları da çok yedim ki midemi tutsun valla bi acayip durumdayım günlerdir

Pancar diyince kırmızı pancarli bir çorba bekliyordum.
Bizim is yerinde de ordulu bi arkadaş var, o da hep mısırlı karalahana çorbası diyip diyor duruyor. Bu olmalı o! Acayip merak ettim valla. Ben yerim bulursam.
ahhh ayni bende oyle cok severiz biz ordulular valla :))

4 haşlanmış yumurta yemiş, yemek istemiyor canım diyor.
yaaa

valla lingen bence bu yumurtayı dıkkatlı tuketmek gerek baya cok yemıssın ellerıne saglık canım en azından yarınkı yemegın hazır yersın yaptıgın corbayı mıs gıbı oh :) ben lımonda sıkarım sumakta koyarım ıcıne o corbanın :)

Limonsuz yenmez ki o zaten:)
Yumurtalarım da çiftlik yumurtasıydı neyse ki

Kiz 4 yumurta benim için ne ki
90lardan yeni düştüm, bi oturuşta bi kuzu bitiririm ben normalde bu bana hic bisey
ben ekmege bıber salcası surup arasına haslanmıs yumurtayı dızıp 3-4 tane dograyarak
ıcıne taze sogan maydonoz tuz ekleyıp yerdım sabah kahvaltıda
cok lezzetlı olur

sımdı ekmeksız marula dürüm yaparak yıyorum

Offf çocukluğumun en güzel tatlarından biri, salçalı soğanlı ekmek... salca tabiki antep salçası olacak

cuma günü genel değerlerime baktirmak icin kan vericem bakalim ne alemdeym :)
hadı bakalım bende 1ay sonra endokrıne gıdıp yıne tum degerlerıme baktırırım baksın ne var ne yok degerler ne alemde sıcaklar basmadan buraları yaza gırmeden

ahhh ayni bende oyle cok severiz biz ordulular valla :))
Ya inan o da öyle bi anlatıyor ki, sanırsın 4 michelen yıldızlı bi restaurant da yediği bi tabak. Sen de antebin kebabina, kunefesine değişmem dedin, acil benim bunu bulup yemem lazım
Kiz 4 yumurta benim için ne ki
90lardan yeni düştüm, bi oturuşta bi kuzu bitiririm ben normalde bu bana hic bisey
filmsin Lingen, inanırım, Nisa 'nın yediği bi koli damak dan sonra sana da 1 kuzu mümkün olabileyür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…