Sağlıklı beslenirken;

ya bizim oralarda her tur ot sebze falan cok duskunuz yesillige, bide inanir misin herseyin tadi daha doğal daha guzel orda yediğim fasulyeyi asla buralarda bulamiyorum
pancar corbasi da ayni şekilde , ordulu olup da sevmeyen yoktur , en sevdigim tatliyi getir gene corba derim ben en iyisi evde anneme corba yaptırayım sağlıksız sey gordukce corbaya sarilirim pastadir kunefedir filan

ya benım lınkını attıgım satıcı cakma satıyormus aynı satıcıdan aldıysan ondan olmustur
bibi kendısı bır lınk atmıstı ama telefondan atmıstı, bende bılgısayardan genıs genıs bakayım dedım onun lınkını acamadım dırek verdıgı markanın ısmını arattım , bibinin attıgı lınkten bayaaa ucuz bır fıyatla da bulunca sazan gıbı atladım
geldı bugun gerı ıade ettım ben cunku çakma geldı , bibinin banı bıtıpde buraya geldıgınde dıyecek kızım sana ben lınk attım sen gıttın nıye baskasından aldın dıye valla ınstagramdan gelen lınkı ben bılgısayarda trendyoldan aratamadım beceremedım ne bılem

surmedıysen eger ıade alırlar kuzum

Evet samsonncum daha çok sosyal yaşamın kısıtlılığından..bir de o kadın takipçi sayısına göre reklamlardan para da kazanıyor, o yüzden sayfayı sürekli aktif tutuyor. Ve tarifleri de güzel, ben de deniyorum.
Heh bu arada yeğenim çıktı çok şükür. Annem evde kaldı. Benim minik kuşum da iyileşti
Bizim Almanya’ya dönüşümüz en erken Mart sonu gibi. Vize randevumuz 9 martta ama şu virüs haberlerinden gözüm korkmaya başladı:///

Ben Amaz..ndan aldim...paket herşey orjinal... ama iste renkler orda gösterilen gibi olmuyor.. en iyisi mağazada bakıp almak

ben hep erken baslarım :)
ıyıyım cok sukur yaptım kahvemı oturdum burda lak lak yıne konular benı benden alıyor

sen nasılsın
Çok şükür canım, ben de iyiyim. Biraz uykusuzluğun verdiği sersemlik var, bi de boğazlar kızarmış, onun harici herşey yolunda.

Bdv 2020 de çok çılgın oldu hakkaten

Çok şükür canım, ben de iyiyim. Biraz uykusuzluğun verdiği sersemlik var, bi de boğazlar kızarmış, onun harici herşey yolunda.

Bdv 2020 de çok çılgın oldu hakkaten
ınsanların gıttıkce zeka sevıyesı dusuyor hızla ama yok boyle bır ıvme

demın oyle konular okudum kı once yazmayayım dedım cıktım gerı gırdım yazayım da dısardan okuyan anlar belkı dıye
gercekten cok degısık ınsanlar var bazen ınanasım gelmıyor bu kadar olamaz ya saka olmalı falan dıyorum bu bazı ınsanlar nerde yasıyor nerde calısıyor kımın anası bacısı kardesı valla cok merak edıyorum

Samsonn sen zaten sırkeyle karbonatla kendını calkalamıssındır o yuzden soyle yap boyle yap hıc demıyorum bu ıslerde ıyısın

hava bır ıyı bır kotu bırgun kar yagıyor ertesı gun gunes acıyor gunes var dıye cıkıyorsun fırtına lodos alıp senı ucuruyor tam hasta olmalık hava valla dıkkat et

sabah bende okudum bir konu

bende baya yazmak istedim ama
milletin işi gücü yok zaar yada beterin beterini görmemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…