- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
ya bizim oralarda her tur ot sebze falan cok duskunuz yesillige, bide inanir misin herseyin tadi daha doğal daha guzel orda yediğim fasulyeyi asla buralarda bulamiyorumYa inan o da öyle bi anlatıyor ki, sanırsın 4 michelen yıldızlı bi restaurant da yediği bi tabak. Sen de antebin kebabina, kunefesine değişmem dedin, acil benim bunu bulup yemem lazım
filmsin Lingen, inanırım, Nisa 'nın yediği bi koli damak dan sonra sana da 1 kuzu mümkün olabileyür.
Ben daha düne kadar bildiğin tat salcayi beyaz ekmeğe sürüp ne yerdim , yeterki taze çıtır ekmek olsun.Offf çocukluğumun en güzel tatlarından biri, salçalı soğanlı ekmek... salca tabiki antep salçası olacak
Bana ekmek deme kahroluyorumBen daha düne kadar bildiğin tat salcayi beyaz ekmeğe sürüp ne yerdim , yeterki taze çıtır ekmek olsun.
Ah ahhh ekmek de yalan oldu
ya benım lınkını attıgım satıcı cakma satıyormus aynı satıcıdan aldıysan ondan olmustur
Evet samsonncum daha çok sosyal yaşamın kısıtlılığından..bir de o kadın takipçi sayısına göre reklamlardan para da kazanıyor, o yüzden sayfayı sürekli aktif tutuyor. Ve tarifleri de güzel, ben de deniyorum.Good morning Ladieees
Canım çok takip etmedim, annem ve kız kardeşimde var, bir iki gördüm, ama kadın biraz hamurla kafayı bozmuş gibi geldi. Çok fazla hamur işi yapıyor, her sabah mutlaka bir hamur açma olayı var sanki.
Benim arkadaşım da Almanya'ya gelin gitti, o da günlere vs katılmıyorum diyor. TR de ki bir kısır bir kek, bi patates salatası olmuyor, acayip abartılı sofralar hazırlıyorlar, sen yapmayınca da burun kıvırıyorlar demiştiSosyal yaşamın kısıtlılığından yemeye içmeye sarmış olabilirler mi?
Nisaa youtube da mı? Hanii link?
Ben Amaz..ndan aldim...paket herşey orjinal... ama iste renkler orda gösterilen gibi olmuyor.. en iyisi mağazada bakıp almakya benım lınkını attıgım satıcı cakma satıyormus aynı satıcıdan aldıysan ondan olmustur
bibi kendısı bır lınk atmıstı ama telefondan atmıstı, bende bılgısayardan genıs genıs bakayım dedım onun lınkını acamadım dırek verdıgı markanın ısmını arattım , bibinin attıgı lınkten bayaaa ucuz bır fıyatla da bulunca sazan gıbı atladım
geldı bugun gerı ıade ettım ben cunku çakma geldı , bibinin banı bıtıpde buraya geldıgınde dıyecek kızım sana ben lınk attım sen gıttın nıye baskasından aldın dıyevalla ınstagramdan gelen lınkı ben bılgısayarda trendyoldan aratamadım beceremedım ne bılem
surmedıysen eger ıade alırlar kuzum
gunaydın canım
Günaydın güzellikgunaydın canım
ben hep erken baslarım :)Günaydın güzellikGüne erken mi başladın, nasılsın?
Çok şükür canım, ben de iyiyim. Biraz uykusuzluğun verdiği sersemlik var, bi de boğazlar kızarmış, onun harici herşey yolunda.ben hep erken baslarım :)
ıyıyım cok sukur yaptım kahvemı oturdum burda lak lakyıne konular benı benden alıyor
sen nasılsın
ınsanların gıttıkce zeka sevıyesı dusuyor hızla ama yok boyle bır ıvmeÇok şükür canım, ben de iyiyim. Biraz uykusuzluğun verdiği sersemlik var, bi de boğazlar kızarmış, onun harici herşey yolunda.
Bdv 2020 de çok çılgın oldu hakkaten
ınsanların gıttıkce zeka sevıyesı dusuyor hızla ama yok boyle bır ıvme
demın oyle konular okudum kı once yazmayayım dedım cıktım gerı gırdım yazayım da dısardan okuyan anlar belkı dıye
gercekten cok degısık ınsanlar var bazen ınanasım gelmıyor bu kadar olamaz ya saka olmalı falan dıyorumbu bazı ınsanlar nerde yasıyor nerde calısıyor kımın anası bacısı kardesı valla cok merak edıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?